Ladataan

Suodata tarjonnan mukaan:

Suodata sijainnin mukaan:

Hae lähin osoitteellasi:

Hae Kioski

Lehdistötiedote 20.6.2016

R-kioskilta uusi palvelu: R-avainpalvelu hoitaa avainten säilytyksen ja luovutuksen

R-kioski on kehittänyt uuden kuluttajien arkea helpottavan palvelun. R-avainpalvelun avulla voi luovuttaa avaimet turvallisesti vastaanottajalle, kun aikataulut eivät kohtaa. Kesäkuusta alkaen kaikille R-kioskeille voi käydä jättämässä avaimensa turvalliseen säilytykseen. Avaimet luovutetaan vain nimetylle vastaanottajalle hakijan puhelinnumeron ja henkilöllisyystodistuksen perusteella. – Lähes jokainen meistä on ollut tilanteessa, jossa pitäisi saada avaimet

Lue lisää

Kampanjat ja uutuudet

Uusi Cloetta Sprinkle Crunchy Mango -suklaa 2 kpl 2,50 €

Cloetta Sprinkle – pieni herkuttelusuklaa täynnä suuria makuja. Cloetta-suklaa haluaa piristää ja inspiroida suklaan ystäviä tarjoamalla maistuvia suklaaelämyksiä ja mielihyvää arjen keskelle. Cloetta Sprinkle -suklaalevyissä on aina runsaasti mielenkiintoista makua ja rakennetta.

lue lisää

Tuotteet ja palvelut

Terveellinen välipala 5 €

Välipalat kätevästi Ärrältä! Banaani, Earth Control-pähkinäpussit (cashewpähkinät 120 g, marja- ja pähkinäsekoitus 150 g tai hedelmä- ja pähkinäsekoitus 200 g) ja maustamaton Ärrävesi nyt kimppahintaan.

Lue lisää

Tutustu Ärrän tuotevalikoimaan

Tuotteisiin

Pieni Ärrä, suuret palvelut

Palveluihin
Löydä lähin Ärräsi

Tai hae sijainnilla:

Ärrälle kauppiaaksi

R-kioski toimii franchisingperiaatteella, kioskit ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä. Jos saat virtaa asiakaspalvelusta ja olet yrittäjähenkinen, voit hyvinkin sopia Ärrälle kauppiaaksi!

Lue lisää