R-Kioski

Kioskihaku (paikkakunta / postinro)

Lähetä ÄrräPaketti R-kioskista toiseen R-kioskiin

ÄrräPaketin lähetys ja laatikko nyt vain 5 31.12.2014 asti! (norm 7,40 €)

ÄrräPaketti -palvelulla voit lähettää ystäville, sukulaisille, yhteistyökumppaneille tai kenelle tahansa tavaroita ja lahjoja kätevästi.

ÄrräPaketin voit ostaa miltä tahansa R-kioskilta ja lähettää sen mihin tahansa R-kioskiin ÄrräExpress -palvelun avulla (poislukien lentoaseman kioskit).
Voit lähettää tai noutaa paketin silloin kun sinulle se parhaiten sopii, myös iltamyöhällä tai vaikka sunnuntaina.

Toimi näin

1. Osta R-kioskilta ÄrräPaketti-laatikko, hinta 1,50 €

2. Pakkaa lähetettävä tavara laatikkoon

3. Kirjoita paketin päälle lähettäjän ja vastaanottajan tiedot

4. Kerro myyjälle mihin R-kioskiin haluat paketin toimitettavan (paikkakunta, osoite tai postinumero)

5. ÄrräPaketin lähettäminen maksaa 3,50 € (norm
5,90 €)

6. ÄrräPaketti toimitetaan valitsemaasi R-kioskiin 2 - 5 arkipäivän kuluessa. 

Paketin vastaanottaja saa tiedon ÄrräPaketin saapumisesta tekstiviestillä tai kirjeenä. Paketin luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Mikäli paketin vastaanottaja on estynyt noutamaan pakettia ja valtuuttaa toisen henkilön, tulee tässä tapauksessa paketin noutajalla olla mukana valtakirja ja henkilöllisyystodistus.

 

Voit seurata lähetyksesi kulkua internetissä osoitteessa:

http://www.myschenker.fi/seuranta/express/

Valitse viitetyypiksi noutopistepaketti ja syötä viitteeksi kioskin kuittiin tulostunut lähetysnumero.

Voit myös soittaa Schenkerin asiakaspalveluun, puh 010 520 05 (ma-pe klo 8-16.30).

Soittaminen 010-alkuiseen yritysnumeroon 8,29 senttiä/puhelu
+ 5,95 senttiä/minuutti lankapuhelimesta soitettaessa tai
+17,10 senttiä/minuutti matkapuhelimesta soitettaessa.

 

ÄrräPaketin mitat: korkeus 10 cm, leveys 40 cm, syvyys 30 cm

Toimitusehdot (1.1.2012)

Lähetys tulee pakata R-kioskista ostettuun ÄrräPaketti -laatikkoon asianmukaisesti lähetettävän tavaran vaatimukset huomioiden. Tarvittaessa tulee käyttää muuta pakkausmateriaalia, kuten esimerkiksi pehmusteita. Pakkauksen päälle tulee osoitettuihin kohtiin kirjoittaa lähettäjän ja vastaanottajan tiedot. Lähetyksen enimmäispaino on 5 kg.

Lähettäjä maksaa lähetyksen. Vastaanottajalta ei peritä maksua ÄrräPaketin noutamisesta, eikä lähetykseen voi liittää vastaanottajalta perittävää postiennakkomaksua välitettäväksi lähettäjälle. Lähetys toimitetaan lähettäjän valitsemaan R-kioskiin Suomessa 2-5 arkipäivän kuluessa. Lähetyksen vastaanottaja saa tiedon lähetyksen saapumisesta tekstiviestillä tai kirjeitse.

Muutamissa R-kioskeissa toimitusaika on 3-5 arkipäivää. R-kioskit, joissa poikkeava toimitusaika>>. 

ÄrräPaketilla ei voi lähettää helposti särkyvää tavaraa, rahaa, arvopapereita, jalometalleja, turkiksia, aseita, lämpötilasäädeltyjä toimituksia, eläviä eläimiä tai kasveja, pilaantuvaa tavaraa, vaarallisia aineita eikä radioaktiivisia aineita.

Lähetystä säilytetään vastaanottavassa R-kioskissa 14 vuorokautta, jonka kuluessa lähetys on noudettava. Tämän jälkeen se palautetaan lähettäjälle siihen R-kioskiin, josta ÄrräPaketti lähetettiin. Mikäli alkuperäinen lähettäjä ei nouda palautunutta ÄrräPakettia 14 vuorokauden kuluessa, lähetys toimitetaan hävitettäväksi. Alkuperäinen lähettäjä ei ole oikeutettu välillisiin tai välittömiin vahingonkorvauksiin tästä syystä hävitetystä lähetyksestä.

Lähetysten kuljettamisessa sovelletaan tiekuljetussopimuslakia ja sen nojalla annettuja määräyksiä. Lähetyksille ei ole erillistä kuljetusvakuutusta, joka kattaa vahinkotilanteissa lähetykset täydestä arvostaan.

R-kioski Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja.