R-Kioski

Kioskihaku (paikkakunta / postinro)

DNA Dataprepaid -tuotteet

DNA Dataprepaid -tuotteet

Tabiin tai padiin: DNA Dataprepaid 10 Gt  Tablet 4G 24,90 €

Kannettavaan: DNA Dataprepaid 10 Gt  + Mokkula 3G 39,90 €

Usealle laitteelle: DNA DATAPREPAID 10 Gt  + WLAN-Mokkula 3G 49,00 €

Valitse itsellesi sopivin DNA Dataprepaid -tuote joko yhteen laitteeseen tai WLAN-Mokkulalla jopa kymmenelle laitteelle. DNA Dataprepaid aloituspaketit sisältävät 10 Gt dataa, joka on käytettävissäsi 6 kk (180 vrk) ajan. Voit jatkaa liittymän käyttöä ostamalla Ärrältä Dataprepaid Lataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja aktivoimalla sen käyttöön osoitteissa m.prepaid.dna.fi tai www.dna.fi/lataa .

 

DNA Dataprepaid -tuotteet ovat kaikki heti valmiita ladattavia liikkuvia laajakaistoja, joilla pääset kätevästi nettiin lähes kaikkialla. Käyttö ja lataaminen ovat helppoa. Liittymä ei sido sinua mihinkään, et saa erillisiä laskuja etkä maksa kuukausimaksuja. Maksat liittymästä vain käyttösi mukaan. Liittymä aktivoituu automaattisesti kun ensimmäinen tiedonsiirto tapahtuu.

 

DNA Dataprepaid Tablet 4G 24,90 €

Valitse DNA Dataprepaid Tablet, kun haluat tehokkaan liikkuvan laajakaistan padiin, tabiin, mokkulaan tai läppäriin ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan. Aloituspakkauksen hinta 24,90 € ja se sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt:n ja kaikki kolme SIM-korttia: tavallinen, mikro ja nano. Tämä liittymä toimii myös 4G-verkossa.

Liittymä on helppo ottaa käyttöön. Irrota oikeankokoinen SIM-kortti kehyksestä sen mukaan minkä kokoisen SIM-kortin tarvitset laitteeseesi.  Aseta SIM-kortti käytettävään laitteeseen ja käynnistä laite. Yhteyspisteasetukset (APN) tulevat tekstiviestillä. Aloita surffailu!

Pienempään käyttöön on myynnissä myös DNA Dataprepaid 1Gt hintaan 9,90 €. Paketti sisältää 1 Gt dataa, joka on käytettävissä 6 kk:n ajan. Dataprepaid Latausseteleillä voit ostaa liittymääsi lisää käyttöä.

 

DNA Dataprepaid + WLAN-Mokkula 3G  49,00 €

DNA Dataprepaid + WLAN-Mokkula 3G on loistava liittymä, kun haluat nopean netin useammalle laitteelle yhdellä liittymällä ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan. Voit käyttää liittymää WLAN-mokkulan kautta kotona, liikkeellä tai mökillä vaikkapa kymmenellä laitteella. Liittymä toimii 3G-verkossa.

 

Aloituspakkauksen hinta 49,00 € ja se sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt:n, WLAN-Mokkulan, USB-johdon ja verkkovirtalaturin. Pakkauksessa on tavallinen ja mikroSIM.

 

Käyttöönotto on helppoa. Laita SIM-kortti WLAN-mokkulaan, katso WLAN-verkon salasana takakannen alta, kytke mokkulaan virta, etsi omalla laitteella mokkulan verkko, syötä salasana ja aloita surffailu. Verkkovirtalaturin ansiosta voit antaa WLAN-Mokkulan olla huoletta seinässä ja käyttää yhteyttä.

 

DNA Dataprepaid + USB-Mokkula 3G 39,90 €

DNA Dataprepaid 10 Gt + USB-Mokkula  on loistava liittymä kannettavaan. Se on oikea valinta kun haluat internetin yhteen  kannettavaan tietokoneeseen helposti ja nopeasti sekä tuhdisti dataa käyttöön. Liittymä toimii 3G-verkossa.

 

Aloituspakkauksen hinta on 39,90 € ja se sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt:n ja USB-Mokkulan. Pakkauksessa on tavallinen ja mikroSIM.

 

Käyttöönotto on helppoa. Aseta SIM-kortti Mokkulaan, kytke Mokkula tietokoneen USB-liittimeen

ja odota, että yhteysohjelma asentaa itsensä. Paina Yhdistä-nappia. Aloita surffailu.

 

Tarkat tuotetiedot DNA Dataprepaid -tuotteista löydät täältä LINKKI: https://www.dna.fi/prepaid-liittymat

Liittymän hallinta 

Mobiilisivusto:

Mobiilisivustolla m.prepaid.dna.fi voit mm.:

• Tarkistaa puhelinnumeron

• Tarkistaa kulutetun datan käyttömäärän ja milloin 6 kk (180 vrk) on kulunut
• Ladata latausseteleitä 

Saldokysely:
Jäljellä olevan datamäärän ja käyttöajan saat lähettämällä liittymästä tekstiviestin SALDO numeroon 14000.
Jäljellä olevan datamäärän ja ajan saat selville myös soittamalla DNA:n Asiakaspalveluun 044 144 044 (ma-pe klo 8-18 ja la klo 9-16.30).

Lisäsaldo:
Mikäli tarvitset liittymääsi lisää aikaa, on valittavanasi kaksi vaihtoehtoa: DNA Datalataus 10 Gt hintaan 19,90 € tai DNA Datalataus 30 Gt hintaan 29,90 €. Molemmat ovat voimassa 6 kk aloituksesta, mikäli kyseinen datamäärä ei ylity ennen tuon ajan kulumista. Ärrältä Dataprepaid Lataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja aktivoimalla sen käyttöön osoitteissa m.prepaid.dna.fi tai www.dna.fi/lataa .


Lisätietoja DNA Dataprepaidista:
Huomioithan, että DNA Dataprepaid ei toimi ulkomailla. Lisätietoja löydät täältä.

Rekisteröi DNA Dataprepaid - saat 9Gt ilmaista dataa!

Kun rekisteröit liittymäsi, saat heti ensimmäisen asiakasetusi - 9 Gt dataa ilmaiseksi. Rekisteröityminen asiakkaaksi tapahtuu Minun palvelussani dna.fi/minunpalveluni. Huomioithan, että Dataprepaid Tablet pitää ensin aktivoida käyttämällä sitä, jotta sen voi rekisteröidä.

VINKKI!

10 Gt dataa riittää esimerkiksi surffailuun netissä lähes 700 tunniksi tyypillisessä käytössä tai 30.000:een kuvalliseen some-postaukseen.