R-Kioski

Kioskihaku (paikkakunta / postinro)

DNA Dataprepaid -nettiliittymä

DNA Dataprepaid -nettiliittymä 24,90 €
DNA Dataprepaid + DNA Mokkula 39,90 €


DNA Dataprepaid on hetivalmis ladattava liikkuva laajakaista, jolla pääset kätevästi nettiin lähes kaikkialla. Käyttö ja lataaminen ovat helppoa, liittymä ei sido sinua mihinkään, et saa erillisiä laskuja etkä maksa kuukausimaksuja. Maksat liittymästä vain käyttösi mukaan, aloituspaketti sisältää 10 Gt dataa, joka on käytettävissäsi 6 kk - reilua!

Voit käyttää DNA Dataprepaidia Mokkulassasi, Padissa, Tabissa tai vaikka läppärissä, sillä SIM-kortissa on mukana sekä microSIM että normaalikokoinen SIM-kortti.

 

Pienempään käyttöön on myynnissä myös DNA Dataprepaid 1G hintaan 9,90 e. Paketti sisältää 1 Gt dataa, joka on käytettävissä 6 kk:n ajan. 

 

Rekisteröi DNA Dataprepaid - saat 9Gt ilmaista dataa!

Saat heti ensimmäisen asiakasetusi: 9 Gt dataa ilmaiseksi, kun rekisteröidyt asiakkaaksi osoitteessa dna.fi/minunpalveluni. Huomioithan, että Dataprepaid pitää ensin aktivoida käyttämällä sitä, jotta sen voi rekisteröidä


Valitse omaan käyttöösi sopiva vaihtoehto:
Aloituspakkaus, jossa SIM-kortti ja valmiiksi 10 Gt dataa, joka on käytettävissä 6 kk.

Aloituspakkaus, jossa SIM-kortti, DNA Mokkula sekä valmiiksi 10 Gt dataa, joka on käytettävissä 6 kk.

Saldokysely:
Jäljellä olevan datamäärän ja käyttöajan saat lähettämällä liittymästä SMS-viestin SALDO numeroon 14000. Lisätietoja SMS-viestien lähettämisestä ja vastaanottamisesta löydät laitteesi käyttöoppaasta.

Jäljellä olevan datamäärän ja ajan saat selville myös soittamalla DNA:n Asiakaspalveluun 044 144 044 (ma-pe klo 8-18 ja la klo 9-16.30).

Lisäsaldo:
Mikäli tarvitset liittymääsi lisää aikaa, on valittavanasi kaksi vaihtoehtoa: DNA Datalataus 10 Gt hintaan 19,90 e ja DNA Datalataus 30 Gt hintaan 29,90 e. Molemmat ovat voimassa 6 kk aloituksesta, mikäli kyseinen datamäärä ei ylity ennen tuon ajan kulumista.


Lisätietoja DNA Dataprepaidista:
Huomioithan, että DNA Dataprepaid ei toimi ulkomailla. Lisätietoja löydät täältä.