R-Kioski

Kioskihaku (paikkakunta / postinro)

DNA Super Prepaid -matkapuhelinliittymä 7,90 €

DNA Super Prepaid -matkapuhelinliittymä on heti käyttövalmis. Aloituspakkauksessa on mukana sekä normaalikokoinen SIM-kortti että MikroSIM-kortti.

Liittymässä on valmiiksi 7 € puheaikaa sekä käyttöohjeet suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Liittymässä ei ole kuukausimaksuja, käyttöönotto ja lataaminen ovat helppoa ja liittymän käyttäminen edullista.

Uudistuneessa Super Prepaid -liittymässä on edulliset puhelut ja tekstarit, vain 0,066 €/min&kpl ja nyt myös Ensilatausetu. Saat liittymäsi käyttöönoton jälkeen ensimmäiseen lataukseen 5 euroa lisää puheaikaa. Etu on voimassa kaikissa latauskanavissa toistaiseksi.

Toiminta ulkomailla:

Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

Tiedonsiirto kotimaassa 1,916 €/vrk

DNA Super Prepaid -liittymissä tiedonsiirto kotimaassa maksaa 1,916 €/vrk (tiedonsiirto vähintään1,525 €/Mt, ei sisällä erillisiä palvelumaksuja, esim. pelit, soittoäänet).

DNA Turva - ei pelkoa puheen loppumisesta:

DNA Turva sopii erittäin hyvin lapsiperheille. DNA Turva -ominaisuuden ansiosta voi soittaa puheajan loputtua vielä 3 minuutin ajan kahteen ennalta määriteltyyn puhelinnumeroon. Näin lapsi pystyy soittamaan vanhemmilleen vaikka puheaika liittymästä olisi loppunut. Puhelut ovat veloituksettomia. DNA Turva otetaan käyttöön DNA Käyttöpalvelussa 0800 412 582.

Saldokysely ja saldon lataaminen:

Liittymäsi saldon saat lähettämällä maksuttoman tekstiviestin SALDO numeroon 14000.

Saldoa voit ladata liittymääsi helposti R-kioskeilla, lataussumma voi olla 10 - 200 € (5 snt välein). Kerrot vain myyjälle haluamasi lataussumman ja liittymäsi puhelinnumeron, myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

Lisätietoja DNA Super Prepaidista:

Lisätietoja, hinnat, ehdot ja käyttöohjeet löydät täältä