R-Kioski

Kioskihaku (paikkakunta / postinro)

DNA Super Prepaid -matkapuhelinliittymä

DNA Super Prepaid  on huoleton valinta, jos käytät liittymääsi lähinnä yhteydenpitoon puheluin ja tekstarein sekä satunnaisesti surffailuun. Se on heti käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä, maksat vain liittymän käytöstä minuutti ja tekstari kerrallaan. Säästä tiedonsiirtokustannuksia ja lataa liittymällesi näppärä datapaketti.

Hinnat: 0,066 €/min ja tekstarita 0,066 €/kpl.

Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa. Sen mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano, Käyttöohjeet ovat suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Liittymässä ei ole kuukausimaksuja. Käyttöönotto ja lataaminen ovat helppoa ja liittymän käyttäminen edullista.

DNA Super Prepaid

  •       Veloitus käytön mukaan 0,066 €/ min & kpl.
  •       Liittymään voit ostaa datapaketin.
  •       Latausetu 5 € aloituspaketin oston yhteydessä, ennen liittymän aktivointia      
          – vain R-kioskilta

Toiminta ulkomailla:

Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

 

Tiedonsiirto kotimaassa

DNA:n prepaid-liittymissä on käyttövalmis nopea 21 Mbit/s nettiyhteys, josta maksat enintään 1,92€ per  päivä. Mikäli käytät nettiä enemmän, kannattaa liittymään hankkia datapaketti.

Datapaketti

Hinta

Suositellaan

100 Mt (30 vrk)

4,90 €

Pääsääntöisesti mobiilisivujen (esim. m.yle.fi) satunnaiseen käyttöön. Sopii hyvin esim. julkisen liikenteen aikataulujen katsomiseen tai uutisten lukemiseen.

1 Gt (30 vrk)

9,90 €

Aktiiviseen ja jatkuvaan netin käyttöön. Ei kuitenkaan paljon kuvia, ääntä tai videoita sisältävien sivustojen käyttöön.

Rajaton 7 vrk

7,90 €

Aktiiviseen ja monipuoliseen netin käyttöön viikoksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Käytettävän datan määrää ei ole rajoitettu.

Rajaton 30 vrk

16,90 €

Jatkuvaan ja monipuoliseen netin käyttöön. Käytettävän datan määrää ei ole rajoitettu.

 

 

DNA Turva - ei pelkoa puheen loppumisesta:

DNA Turva sopii erittäin hyvin lapsiperheille. DNA Turva -ominaisuuden ansiosta voi soittaa puheajan loputtua vielä 3 minuutin ajan kahteen ennalta määriteltyyn puhelinnumeroon. Näin lapsi pystyy soittamaan vanhemmilleen vaikka puheaika liittymästä olisi loppunut. Puhelut ovat veloituksettomia. DNA Turva otetaan käyttöön DNA Käyttöpalvelussa 0800 412 582 ja m.prepaid.dna.fi.

 

Saldokysely ja saldon lataaminen:

Liittymäsi saldon saat lähettämällä maksuttoman tekstiviestin SALDO numeroon 14000 ja m.prepaid.dna.fi.

 Saldoa voit ladata liittymääsi helposti R-kioskeilla, lataussumma voi olla 10 - 200 € (5 snt välein). Kerrot vain myyjälle haluamasi lataussumman ja liittymäsi puhelinnumeron, myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

 

Lisätietoja DNA Super Prepaidista:

Lisätietoja, hinnat, ehdot ja käyttöohjeet löydät täältä https://www.dna.fi/prepaid-liittymat.