R-Kioski

Kioskihaku (paikkakunta / postinro)

ei kuvaa

Viikon vuokra-
elokuva

Lentsikat 2: Pelastajat -komediaseikkailun pääosassa on joukko sammutuslentokoneiden valioita, jotka vaivojaan säästämättä suojelevat historiallista Potkuriperän kansallispuistoa raivoisilta metsäpaloilta.

Lue lisää >>

Löydä etsimäsi elokuva täältä

HAKUSANA:

(voit hakea elokuvan, ohjaajan tai
näyttelijän nimen perusteella)

vuokraelokuvat Blu-ray elokuvat 3D elokuvat

Lajityyppi:

Leffabonuskortilla joka kuudes vuokraus maksutta!

Vuokraa viisi elokuvaa, saat kuudennen veloituksetta. 

Kun olet vuokraamassa leffaa, pyydä myyjältä leffabonuskortti. Vaihtoehtoisesti voit ladata kännykkääsi R-kioskin mobiiliappsin ja bonuskortti on aina mukanasi.

Jokaisesta elokuvan vuokrauksesta saat leiman bonuskorttiin.
Kun bonuskortissa on viisi leimaa, saat kuudennen vuokrauksen maksutta.Bonuskortti on voimassa 3 kuukautta ensimmäisestä vuokrauksesta.

Huom! Emme ole poistaneet tai poistamassa bonusmalliamme! 

 

 

Saamamme asiakaspalaute

Arvoisat asiakkaamme.

Olemme saaneet palautetta sivujemme elokuvien julkaisupäivistä. Käytämme sivuillamme aina elokuville asetettuja virallisia julkaisupäiviä, mitkä maahantuoja asettaa. Samat päivämäärät tiedotamme kioskeillemme, joten mitään eri julkaisupäiviä ei pitäisi kioskeilla olla tiedossa.

Pääosin elokuvat julkaistaan aina keskiviikkoisin, jolloin jakelu aiheuttaa tietyissä kioskeissa viiveen, sillä ne saavat kuormansa vasta torstaina. Tällöin tietyissä kioskeissa elokuvat ovat vuokrattavissa julkaisupäivää seuraavana päivänä.

 


Vuokraushinta

Elokuvien vuokraushinta on 5,00 € / elokuva / vuorokausi.
Lisävuorokauden hinta 4,00 €. 

Kaksi elokuvaa 8,00 €/vuorokausi. Edun saat aina kun vuokraat 2 elokuvaa yhdellä kertaa.

 

Jatkohinnoittelu menee seuraavasti:

Kolme elokuvaa 10,00 €/vuorokausi. Edun saat aina kun vuokraat 3 elokuvaa yhdellä kertaa.

 

Neljä elokuvaa 12,00 €/vuorokausi. Edun saat aina kun vuokraat 4 elokuvaa yhdellä kertaa.

 

Vuokraamme maksimissaan 4 elokuvaa vuorokaudeksi.

 

Jokaisesta leffavuokrauksesta saat leiman bonuskorttiin. Bonuskortilla joka 6. vuokraus veloituksetta. 

 

Valikoimat saattavat vaihdella eri myyntipisteissä. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Viikon vuokraelokuva

Lentsikat 2: Pelastajat
Planes 2: Fire & Rescue

| USA | 2014 | 1 h 23 min | Animaatio | 7 |
Ohjaus: Bobs Gannaway
Pääosissa: Alkuperäisversion ääninä mm: Dane Cook, Ed Harris, Julie Bowen, Curtis Armstrong, John Michael Higgins, Hal Holbrook, Wes Studi, Brad Garrett, Teri Hatcher, Stacy Keach


ei kuvaaLentsikat 2: Pelastajat -komediaseikkailun pääosassa on joukko sammutuslentokoneiden valioita, jotka vaivojaan säästämättä suojelevat historiallista Potkuriperän kansallispuistoa raivoisilta metsäpaloilta. Kun maailmankuulu kilpalentokone Dusty (äänenä Aku Hirviniemi) saa tietää, että sen moottori on vakavasti vahingoittunut ja että se ei ehkä enää koskaan voi lentää kilpaa, sen on vaihdettava pienempää vaihdetta ja liityttävä lentopalokuntaan. Dusty yhdistää voimansa konkarihelikopteri Blade Rangerin kanssa ja liittyy tämän urheaan joukkoon, johon kuuluvat mm. pirteä palolentokone Varpu, raskas kuljetushelikopteri Windlifter, entinen sotilaskuljetuskone Rami ja eläväinen ryhmä urheita minimaastureita, jotka tunnetaan nimellä Savusukeltajat. Yhdessä tuo peloton joukko taistelee roihuavaa metsäpaloa vastaan, ja Dusty saa oppia, miten tullaan todelliseksi sankariksi. Rooleissa: Aku Hirviniemi (Dusty Crophopper), Carl-Kristian Rundman (Pena Vartija), Armi Toivanen (Varpu), Tuomas Uusitalo (Maru), Niko Kivelä (Kai), Markku Huhtamo (Mayday), Matti Onnismaa (Tuulentekijä), Pertti Koivula (Puksu), Anna Asunta (Tytti), Antti Litja (Kippari), Veeti Kallio (Lyijyperä), Riku Nieminen (Välkky), Ossi Ahlapuro (Onnikka), Paula Vesala (Dynamiitti), Maija-Liisa Peuhu (Ninni), Sulevi Peltola (Harri), Jukka Voutilainen (Sisäministeri). Lisäksi muissa rooleissa: Kari Ketonen, Jani Karvinen, Oskari Saari, Jussi Lampi, Kai Lehtinen, Miro Lopperi, Aku Laitinen, Sasu Moilanen, Tero Koponen, Heljä Heikkinen, Raili Raitala, Petrus Kähkönen, Pasi Ruohonen, Jarno Lehtoranta ja Ismo Airio. Suomenkielisen ääniversion ohjaus: Petri Hanttu.


vuokralle DVD 26.11.2014
vuokralle Blu-ray 26.11.2014

Valikoimat saattavat vaihdella eri myyntipisteissä. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.