R-Kioski

Kioskihaku (paikkakunta / postinro)

Huom! Myyjänä voi työskennellä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Onko sinulla asennetta ja energiaa myyjäntyöhön?

Tarjoamme toiveidesi mukaan kokoaikaista, osa-aikaista tai keikkatyötä. R-kioskeja on Suomessa noin 650. Läheltä kotiasi voi löytyä avoin työpaikka ja siten työmatkasi jäävät lyhyiksi. Oletko moniosaaja, joka selviää vaivatta monipuolisista haasteista? Onko sinulla oikeaa asennetta sekä aito innostus toimia asiakas-palvelussa? Osaat ja haluat loihtia asiakkaan arkeen myös pienen hetken juhlaa.


R-kioskin myyjänä sinä olet tähti

Persoonasi pääsee loistamaan vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen. Olet työvuorosi aikana "itsesi herra" ja vastuussa kioskin toiminnasta. Työ R-kioskilla eroaa muusta vähittäiskaupan myyjä- ja kassatyöstä siten, että Ärrällä myyjän työ on monipuolisempaa ja asiakaskontakti on henkilökohtaisempi.

Onko sinussa esimiesainesta ja kaipaatko uusia haasteita?

Työssäsi voit kehittyä ja tarjoamme tilaisuuden myös kasvaa esimieheksi.  Esimieheltä edellytämme sinulta vankkaa kokemusta kioskin arjen hallinnasta, kaupallista koulutusta tai vastaavia taitoja. Viihdyt hyvin asiakkaiden parissa ja luot hyvää ilmapiiriä kioskiin. Osaat tarttua reippasti asioihin ja kannat vastuun kioskin hoidossa.

Huomioithan, että myyjänä voi työskennellä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Näytä kykysi ja hae töihin Ärrälle!