R-Kioski

Kioskihaku (paikkakunta / postinro)

Huom! Myyjänä voi työskennellä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Onko sinussa Ärrää? - Tule Ärrälle myyjäksi!

R-kioskissa työaikasi joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meillä voit työskennellä kokoaikaisena, osa-aikaisena tai keikkatyöntekijänä. Oletko luonteeltasi avoin ja myyntihenkinen? Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemustasi tai haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Nautit asiakaspalvelusta ja sinulla pysyvät langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. 


Etsimme oikeaa asennetta ja energiaa!
Tärkeintä on kioskimyyjän oikea asenne ja aito halukkuus palvella asiakkaita hymyssä suin myös kiireenkin keskellä. Annamme sinulle työhön kattavan perehdytyksen verkkokoulutuksen ja kioskiharjoittelun muodossa. Ärrällä työ on haastavaa ja työnkuva on monipuolinen. Olet työvuorossasi usein yksin ja vastuussa kioskin toiminnasta kokonaisuudessaan. Henkilökohtaiden ja laadukas asiakaskohtaaminen on tärkeä osa onnistunutta asiakaskohtaamista. Sinulla on taitoa tehdä asiakkaan asioinnista pieni hetken arjen juhlaa.
Näytä kykysi ja hae töihin Ärrälle!

Huomioithan, että myyjänä voi työskennellä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.


Onko sinussa yrittäjäainesta kehittyä työssäsi R-kauppiaaksi?  
Työssäsi voit kasvaa myynnin ammattilaiseksi myyjästä R-kauppiaaksi. Löytyykö sinusta positiivista ja myyntihenkistä asennetta sekä palveluhalukkuutta? Pidät ihmisistä ja nautit asiakastyöstä sekä haluat johtaa omaa tiimisiäsi menestymään kanssasi. Hallitset kaupalliset perustiedot ja taloudellinen tilanteesi mahdollistaa yrittämiseen tarvittavan rahoituksen. Kaupallinen tausta, kokemus ketjumaisesta liiketoiminnasta sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta kauppiashenkeä.