R-Kioski

Kioskihaku (paikkakunta / postinro)

Samsung E1200 + DNA Super Prepaid vain 27,90 €

Samsung E1200 + DNA Super Prepaid

 

Pieni ja helppokäyttöinen matkapuhelin, tyylikäs ja kompakti muotoilu, kätevä ja helppokäyttöinen, selkeä värinäyttö ja jopa 30 päivän valmiusaika! Yksinkertaisen klassinen matkapuhelin tyylikkäillä design-yksityiskohdilla. Matkapuhelimen ohuen ja kompaktin muotoilun ansiosta siitä saa hyvän otteen ja se tuntuu mukavalta kädessä. Pölyähylkivä kuminäppäimistö on helppokäyttöinen ja se pitää matkapuhelimen siistinä ja puhtaana.

Fyysiset ominaisuudet
Koko (L x S x K mm) 108 x 45 x 13,5 mm
Paino 651 g

DNA Super Prepaid – heti käyttövalmis ladattava matkapuhelinliittymä. Aloituspakkauksessa on SIM-kortti, jossa on valmiiksi 7 € puheaikaa. Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa.

 

Puhelin 27,90€ ja kaupan päälle DNA Super Prepaid –liittymä


R-kioskilta saat seuraavat prepaid-liittymät: Tele Finland Helppo, Sonera EasyDNA Super PrepaidSaunalahti Prepaid ja GoMobile. 

Prepaid tarkoittaa sitä, että puheaika on ennakkoon maksettu eli asiakkaalle ei tule jälkikäteen puhelinlaskua. Tuotteissa ei myöskään ole kuukausi- tai perusmaksuja.

Prepaid-liittymää on helppo käyttää. Käytön aloittamiseksi tarvitset aloituspakkauksen, jonka voit ostaa R-kioskilta. Aloituspakkauksia on erihintaisia eri operaattoreilla. Pakkaus sisältää SIM-kortin, liittymän puhelinnumeron ja tarvittavat pin- ja puk -koodit. Kortti laitetaan puhelimeen, näppäillään tarvittavat koodit, kun puhelin niitä pyytää ja liittymä on valmis käyttöön. Jatkossa voit ladata prepaid-liittymääsi R-kioskilta ostettavilla latauslipukkeilla tai suoralatauksella suoraan liittymääsi. Toistaiseksi emme tarjoa nettilatausmahdollisuutta.

Prepaid-liittymä sopii sinulle jos:

- haluat varman saldorajan
- haluat maksaa puhelukulusi ennakkoon
- haluat kontrolloida omia puhelukulujasi
- haluat kontrolloida lastesi puhelinkuluja
- haluat säilyä anonyyminä
- haluat GSM-liittymän tilapäiseen käyttöön erilaiset perus- tai kk-maksut muodostavat valtaosan GSM-puhelujen laskustasi