Muut palvelut

Pienet Ärrät - suuret palvelut.
Ja palveluiden määrä kasvaa jatkuvasti.

Lataa mobiiliappsi, saat paljon etuja!

Lataa Ärrän mobiiliappsi, niin saat ilmaisen kahvin! Viiden kahvin ostaja saa kuudennen hintaan 0 €. Sama pätee pokkareihin: joka kuudennen pokkarin tarjoaa Ärrä. Ärrä tarjoaa myö näissä tuotteissa joka kuudennen hintaan 0 € myös näissä: Ärrävesi 0,5 l, Vitamin Well 0,5 l, Nobe aloe vera -juomat 0,5 l, Coca-Cola 0,5 l, Ameriikan hodari ja DVD vuokraus.

Uutta appsissa: Prepaid-ostot! Osta tuotteet etukäteen ja saat hintaedun. Prepaid-ostoissa on tällä hetkellä 10 kahvia hintaan 10 e (norm. 17 e) ja viisi hodaria 8 e (norm. 10 e). Prepaid-ostot ovat voimassa 90 päivää ostohetkestä. Jos sinulla on jo ladattuna Ärrän mobiiliappsi puhelimeesi, päivitä uusi versio sovelluskaupasta, jotta saat Prepaid-ostot käyttöösi.

Huollata Samsungisi Ärrän kautta

Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa Samsungin puhelin tai tabletti. Säästät aikaasi ja vaivaa tästä ei ole sinulle nimeksikään.

Toimi näin:
1. Tarkista laitteesi tiedot tyyppikilvestä akun alta (mallikoodi, sarjanumero & IMEI-numero)
2. Soita Samsung-asiakastukeen 030-6227515

3. Saat tekstiviestinä Samsung pakettikoodin
4. Mene Ärrälle ja näytä koodi kassalla
5. Anna puhelin myyjälle

Palvelu on täysin sähköinen – sinun ei tarvitse tulostaa lomakkeita tai pakata laitetta etukäteen. Kun puhelimesi on huollettu, se palautetaan kotiosoiteeseesi nähden lähimmälle Ärrälle. Tästä lähtee sinulle automaattinen tekstiviesti-ilmoitus. Tarvittaessa saat viestin esim. perheenjäsenen puhelinnumeroon. Mikäli varapuhelinta ei ole käytettävissäsi, saat tiedon sähköpostina tai kirjeenä.

Kalastonhoitomaksu vesille kuin vesille

Kalastonhoitomaksun hoidat näppärästi Ärrällä.

Jokaisen muuta kalastusta kuin onkimista tai pilkkimistä harjoittavan 18-64 -vuotiaan on suoritettava kalastonhoitomaksu. Kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen. Sen voi ostaa lahjaksi.

Koko kalenterivuoden maksu on 39 euroa. Maksu on voimassa aina kuluvan vuoden loppuun saakka.
7 päivän kalastonhoito maksu on 12 euroa. Maksu on voimassa 7 päivää maksupäivästä tai muusta maksuhetkellä kuittiin merkitystä päivästä alkaen.

1 päivän kalastonhoitomaksu on 5 e. Voimassaolopäivän voi itse valita.

Jokainen lupa myydään erikseen. Luvista peritään lisäksi toimituspalkkio. Toimituspalkkio kalastonhoitomaksusta on R-kioskeilla 3 euroa.

Kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen. Uusi kalastuslaki edellyttää, että kalastajan maksaessa kalastonhoitomaksua ensimmäistä kertaa, hänen tulee rekisteröityä. Tämä tarkoittaa, että kalastonhoitomaksun ostajalta kysytään nimi, yhteystiedot ja syntymäaika.

Läänikohtaiset viehekalastumaksut poistuivat vuoden 2016 alussa.