Lahjakortit

Ärrältä löytyy lahja jokaiselle!

Lahjakortti on mainio lahjaidea, koska sen saaja voi itse päättää ja valita itselleen sopivan tuotteen tai palvelun.

Muistatko sporttista, hemmottelua kaipaavaa tai kulturellia ystävääsi? Isä, isoäiti, tytär tai poikaystävä – jokaiselle löytyy Ärrältä sopiva lahja. Lahjakortti on mukava ojentaa ja  helppo postittaa vaikka toiselle puolelle Suomea.

Ärrältä saatavien lahjakorttien arvon voit pääsääntöisesti valita vapaasti ja ostettu lahjakortti on voimassa heti. Lahjakortit ovat voimassa 12-24 kk kortista riippuen.

 

Finnkinon sarjalipulla hurvittelet koko kesän

Kesäsarjalipulla pääset nauttimaan huimista uutuuksista koko kesän vieläkin edullisemmin:

4 leffalippua yhteensä 39 € (9,75 €/kpl)
4 herkkulippua yhteensä 12 € (3 €/kpl). Herkkulipulla voi valita joko keskikokoiset popparit 3 l tai ison juoman 0,8 l.

Lippujen myyntiaika on 27.5.-31.7.2016 ja sarjaliput ovat voimassa 10.11.2016 asti.

Aktia MasterCard Prepaid – lahjakortti joka toimii kaikkialla

Aktian MasterCard PrePaid -lahjakortti on täydellinen lahja. Ainutlaatuinen kortti on etukäteen ladattava maksuväline, jota voi käyttää maksaakseen ostoksensa kotimaassa, ulkomailla ja verkossa tai nostaakseen rahaa automaateista.

Kortille voi ladata minimissään 20 euroa ja maksimissaan 150 euroa. Asiakkaalta veloitetaan kortin avausmaksu, joka on ladattavasta summasta riippumaton, 5 euroa per kortti. Korttia ei voi ladata uudelleen.

Korttipaketissa on mukana 4-numeroinen PIN -koodi, joka toimii normaaliin tapaan kassojen maksupäätteissä tai automaatilla. Kortti käy myös verkkoasioinnissa tai ulkomailla. Saldokyselyistä ja käteisnostoista automaatilta veloitetaan 1 euron palvelumaksu/kerta.

Kortti on aktiivinen eli käyttövalmis viimeistään 2 tunnin kuluttua siitä kun se on ostettu R-kioskilta, ja se on voimassa aktivoinnista alkaen 12 kuukautta.

Kortin ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus. Lahjakortin saajan ikäraja on 13 vuotta. Kortilta veloitetaan ylläpitomaksu 1 euro kuukausi, ellei sitä ole käytetty kuuteen kuukauteen. Lisätietoa korteista ja niiden ehdoista sekä hinnoittelusta http://www.aktia.fi/fi/prepaid.

Aktian asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa 010 247 010 (kiinteästä linjasta 8,35 snt/puhelu + 6,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)

Gift4You Kirjaelämys 35 €

Valitsemasi lukupaketti kotiin toimitettuna. Laaja valikoima bestsellereitä, uutuuksia sekä ajattomia klassikoita. Valitse itsellesi sopivin lukupaketti kattavasta valikoimasta ja nauti lukuhetkestä. Tuotteisiin ja lukupaketteihin voit tutustua osoitteessa www.kirjaelämys.fi. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Gift4You Toiminta- ja seikkailuelämys kahdelle 49 €

Vauhdikasta toimintaa ja elämyksellistä tekemistä kaikenikäisille. Hauskanpitoa ja liikkumisen riemua ympäri vuoden, sisällä tai ulkona. Lukuisa joukko erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja, kuten Flowpark köysiseikkailupuistot odottavat sinua ja ystävääsi. Tutustu palveluntarjoajiin osoitteessa www.gift4you.fi. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Viaplay Leffat + Sarjat ja Viaplay Urheilu - tv-sarjoja, elokuvia ja urheilua netissä!

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplayssa näet tuhansia elokuvia, parhaat urheilulajit, kokonaisia tuotantokausia tv-sarjoista ja lasten lempisarjoja. Viaplayta voit katsoa yhtä hyvin kotisohvalla isolta tv-ruudulta kuin lentokoneessa tabletilta. Palvelu joka seuraa aina mukana – siellä missä sinäkin.

Parhaat urheilut, tuhansia leffoja, tv-sarjoja ja Disneyn-taikaa – siellä missä sinäkin

  • Katso miten haluat. Viaplayta voit katsoa tv-näytöltä joko SmartTV:n Viaplay käyttöliittymällä tai Apple TV:n, Chromecastin, PlayStation 3 ja 4:n tai Xbox 360 ja Xbox Onen kautta. Lisäksi palvelu toimii tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla.
  • Katso niin paljon kuin haluat – koko sisältö vapaasti käytettävissä kk-maksulla.
  • Ei mainoksia!

Viaplay Leffat + Sarjat 8,95 €/kk – ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!
Viihteen ystäville tarjolla on uutuuselokuvia pursuava tarjonta, sarjoja ja lastenelokuvia –sarjat myös suomeksi puhuttuna. Kotimaisen tarjonnan paljous erottaa Viaplayn muista katselukoodeista.

Viaplay Urheilu 29,95 €/kk
Penkkiurheilijan taivas avautuu Sport kanavapaketilla – luvassa on jalkapallon UEFA Champions League, FA Cup ja Saksan Cup, NHL- ja KHL-jääkiekkoa, golfin pääkilpailut, koripalloa, amerikkalaisen jalkapallon NFL, moottoriurheilua ja nyrkkeilyä eli lähes kaiken kattava urheilutarjonta. Viaplay Sport sisältää myös sarjat ja leffat.

Katselukoodin aktivointi
1. Rekisteröidy osoitteessa www.viaplay.fi/arra
2. Syötä kuitissa oleva koodisi ja vahvista tilaus. – Nautinnollisia katseluhetkiä!

Koodi on voimassa 31.12.2016 asti. Koskee vain uusia Viaplay-tilauksia. Tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana normaalihinnalla ja sen voi perua milloin tahansa. Ei sitovaa tilausaikaa. Tilaus edellyttää 18-vuoden ikää ja maksukorttia. Palvelun käyttö edellyttää internet-yhteyttä.

MTV Katsomo - kaikki suosikkilajit samassa paketissa

MTV Katsomo tarjoaa suorina lähetyksinä kaikki suomalaisten suosikkilajit: Formula, Champions Hockey League, Valioliiga ja Timanttiliiga.

Katsomon MTV Total Sport -paketti kokoaa yhteen MTV:n urheilutarjonnan. Tilaajana saat laajan kattauksen huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Voit katsoa tietokoneelta, puhelimesta, tabletista tai Samsung SmartTV:stä suorana viittä urheilukanavaa tai valita yksittäiset lähetykset suorana tai tallenteena – tarjontaan kuuluvat mm. F1-sarjan osakilpailut, Englannin Valioliiga, Timanttiliiga ja paljon muita lajeja!

Huom. MTV Katsomo on netti-tv-palvelu eli se toimii vain netissä, mutta on linkitettävissä myös tv-laitteeseen.

Ärrältä hankittu katseluoikeuskoodi aktivoidaan osoitteessa www.mtvkatsomo.fi/koodi

Hinnat:
MTV Total Sport –paketti 1 kk määräaikainen tilaus: 24,95 €
MTV Total Sport –paketti 3 kk määräaikainen tilaus: 64,95 €
MTV Total Sport –paketti 6 kk määräaikainen tilaus: 124,70€

 

Ruutu+ vain Ärrältä

Kaikki Liiga-ottelut suorana netissä!

Ruutu+ on urheilun ystävän unelmalahja, joka tuo urheilun suorat lähetykset kotisohvalle.

Koe koko jännittävä jääkiekon Liigakausi runkosarjan alusta aina kevään dramaattisiin finaalitaistoihin asti. Liigan lisäksi Ruutu+:sta näet rallin MM-sarjan ja MotoGP:n osakilpailut, Superpesistä, NBA:ta, NFL:ää, Eurooppa-liigan ja Englannin Championshipin huippuottelut sekä paljon muuta huippu-urheilua ja viihdettä ympäri vuoden.

Ärrältä hankittu katseluoikeuskoodi aktivoidaan osoitteessa www.ruutu.fi/lahjakortti

Tilausehdot: Koodi on aktivoitava 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Tarkista yleiset käyttöehdot osoitteesta www.ruutu.fi ja tilausehdot osoitteesta www.ruutu.fi/tilausehdot

Hinnat:
Ruutu+ (viihde & urheilu) 1kk 29,95 €: 30 päivän katseluoikeus
Ruutu+ (viihde & urheilu) 3kk 74,95 € (arvo 89,85 €): 90 päivän katseluoikeus

Ärrän lahjaseteli - lahja, joka sopii jokaiselle

Ärrän lahjaseteli on 20 € arvoinen lahja. Pakkaus sisältää 4 kpl 5 € lahjaseteleitä. Lahjasetelit voi käyttää erikseen ja ne ovat voimassa kolme kuukautta ostosta. Lahjaseteleillä voi maksaa mitä tahansa Ärrän tuotteita. Lahjaseteli sopii yhtä hyvin koululaiselle kuin kummitädillekin. Ärrältä löytyy pientä kivaa jokaiselle!

Yksi lahjaseteli on käytettävä yhdellä ostokerralla, eikä siitä anneta rahaa takaisin. Vanhentuneita lahjaseteleitä ei hyvitetä.

iTunes - lahjaksi musiikkia, pelejä ja ohjelmia

iTunesin lahjakortti käy maksuvälineenä iTunesin verkkokaupassa, josta voit ladata musiikkia, pelejä, ohjelmia ja paljon muuta esim. tietokoneelle, iPhoneen tai iPodiin.

 iTunesista tehtävät lataukset ovat maksullisia ja suuri osa uudesta musiikista maksaa 0,99 €/kpl. Palvelusta on mahdollista ladata niin yksittäisiä kappaleita kuin kokonaisia albumejakin.
Lisätietoa: www.itunes.com/fi

Lahjakortin arvo: 15 €, 25 €, 50 € ja 100 €.

Spotify - musiikkia elämän jokaiseen hetkeen

Spotifyssa on yli 15 miljoonan kappaleen musiikkikirjasto! Ärrällä on myynnissä kolme eri Spotify Gift Card –lahjakorttia, jotka käyvät maksuvälineenä Spotifyn nettipalvelussa.

Ärrältä hankittu Spotifyn latauskortti aktivoidaan osoitteessa www.spotify.com/redeem

Esimekkejä siitä, mitä kortilla voi hankkia:

Spotify Premium 9,99 € / kk
Spotify myös matkapuhelimeen
Offline käyttömahdollisuus
Ei mainoksia
Rajoittamaton musiikin kuuntelu

Latauskorttien arvot ovat 10 €, 30 € ja 60 €.
Latauskortit on aktivoitava 12 kuukauden kuluessa ostopäivästä.

 

Google Play - sovelluksia, elokuvia, kirjoja ja musiikkia

Hanki musiikkia, elokuvia, kirjoja, Android-sovelluksia ja paljon muuta Google Playsta.
Osta ja käytä sisältöä netissä ja Android- ja tablet-laitteilla.

Lahjakortti  lunastetaan Google Play -kaupassa osoitteessa play.google.com/lunasta tai Android-laitteen Google Play -kauppasovelluksessa.

Huom! Google Play on tarkoitettu mm. Samsungin älypuhelimiin. Google Play-lahjakortilla ei voi ostaa ohjelmia iPhoneen ja Lumiaan.

Lahjakortin arvo: 15 €, 25 € ja 50 €

H&M - muotia, koruja ja mukavaa kotiin

H&M:n lahjakortti sopii yhtä hyvin muotitietoiselle nuorelle kuin sisustamisesta kiinnostuneelle aikuiselle.

H&M ei esittelyjä kaipaa. Kortit käyvät maksuvälineenä H&M:n Suomen myymälöissä. Ympäri maata palvelee yli 50 myymälää.

 Lahjakortin tarkemmat käyttöehdot ja kortilla olevan saldon voi tarkistaa osoitteessa www.hm.com/giftcard

Lahjakortin arvo: 15 € ja 30 €.
Lahjakortti on voimassa 5 vuotta edellisestä käyttökerrasta.

Kultajousi - lahjaksi koruja ja kelloja

Kultajousi-myymälöiden valikoimasta lahjakortin saaja löytää unelmiensa lahjan. Kultajousi on Suomen johtava koru- ja kultatuotteiden vähittäiskauppaketju.

Kultajousi-myymälät löydät ympäri maata suurimmista kaupungeista ja taajamista. Valikoimaan kuuluu laaja mallisto sekä oman maahantuonnin kelloja ja koruja että tunnettuja merkkituotteita, kuten Lacoste, D&G, Hugo Boss, Fore, One, Lovelinks, Argento, Kone Helsinki, Extreme Duudsonit, Citizen, Kalevalakoru, Princess ja paljon muuta. Kultajousi Elegance -myymälät myyvät sveitsiläisiä arvokelloja, kuten Omega, Longines, TagHeuer, Raymond Weil, Tissot ja Certina. Valikoima vaihtelee paikkakunnittain.
Tutustu mallistoon ja etsi lähin Kultajousi-myymälä osoitteessa: www.kultajousi.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta sen latauksesta.

 

Timanttiset - ystävä on kullanarvoinen

Timanttiset-lahjakortti on toivottu lahja juhlahetkeen tai arjen piristämiseen. Lahjakortin saaja voi valita Timanttisten runsaasta valikoimasta haluamansa kellon, korun tai vaikkapa kynttilänjalan. Myymälöitä on 80 ympäri Suomen.

Timanttisten myymälöistä löydät ainutlaatuisen valikoiman kelloja, koruja sekä lahjatavaroita. Tunnettuja ja laadukkaita merkkejä ovat mm. Kalevala Koru, Nomination, Esprit, Puma, Guess, Gant, Thomas Sabo, Sandberg, Kohinoor ja Orient.

Timanttiset on yksityinen, kauppiaitten omistama kello-, koru- ja lahjatavaroiden myymäläketju. Sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta yli 80 myymälässä, yli 40 eri paikkakunnalla.

Lisätietoa ja tarjouksia: www.timanttiset.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kk myyntipäivästä.

Suomalainen Kirjakauppa - kirja ilahduttaa lukutoukkaa

Askartelu- ja taiteilijatarvikkeita, kirjoja, pelejä ja tarroja! Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa tuotteita harrastajille.

Suomalaisen Kirjakaupan lahjakortti on mainio tapa muistaa vaikkapa syntymäpäiväsankaria tai hääparia. Kirja ilahduttaa lukijaa aina ja aikakauslehtikin on mukava lahja.

Jokaisessa myymälässä toimii myös tilausmyyntipalvelu, jonka kautta on mahdollista hankkia kirjoja, joita ei myymälästä löytynyt.

Suomalainen Kirjakauppa palvelee yli 40 paikkakunnalla. Tarkempaa tietoa myymälöistä sekä aukioloajat: http://www.suomalainen.com

Lahjakortin arvon päätät itse
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

Hong kong - kaikkea kotiin

Hong Kong- lahjakortti on tekevän ihmisen toivelahja!

Hong Kong -tavarataloista saat edullisesti mm. kodin- ja vapaa-ajantuotteet, kalastustarvikkeet, työkalut, puutarhatarvikkeet sekä muut eri sesonkien ajankohtaiset tuotteet.

Valikoimista löytyvät tutut suomalaiset ja kansainväliset merkkituotteet sekä paljon edullisempia vaihtoehtoja. Tavaratalojen valikoimassa on eri sesongista riippuen 25 000 – 35 000 erilaista tuotetta. Tästä valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto vaativammallekin lahjan saajalle.

Hong Kong -tavaratalojen ladattava lahjakortti käy maksuvälineenä ketjun kaikissa tavarataloissa. Korttia ei tarvitse käyttää täydestä arvostaan yhdellä ostoskerralla. Voit myös ladata lahjakorttia uudestaan Hong Kongin myymälässä.

Katso lähin tavaratalo www.hongkong.fi/fi/info/tavaratalot/

Lahjakortin arvon päätät itse.
Minimilataus on 10 euroa.
Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta latauspäivästä.

Finnkinon leffaliput - anna lahjaksi elämyksiä

Finnkinon sarjalipuilla voi maksaa elokuvaliput - myös 3D-elokuviin - edullisesti!

4 leffalipun paketti 47,00 €
8 leffalipun paketti 78,00 €

Lippupalvelu - elämyksiä lahjakortilla

Lippupalvelun lahjakortilla annat lahjaksi lippuja saajan valinnan mukaan niin lätkä- kuin futismatseihin, konsertteihin ja festareille, teatteriin ja moniin muihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Lahjakortti käy maksuvälineenä Lippupalvelun verkkokaupassa sekä lippukaupoissa. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä R-kioskeissa. Lisätietoa, tapahtumat ja lipunmyynti: www.lippupalvelu.fi

Lahjakorttien arvot ovat 30 €  ja 75 €.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä lähtien.

Habbo pelisetelit - pelejä, kavereita, lemmikkejä, musiikkia, muotia ja paljon muuta...

Habbo-setelit on kätevä tapa hommata Habbo-kolikoita, joiden avulla voit hankkia Habbossa kaikkia kivoja ekstra-huvituksia, kuten kamoja, siistejä asuja tai lemmikkejä!

Voit hankkia seteleitä joko omaan käyttöön tai kivaksi lahjaksi kaverille.

Ärrältä hankittu Habbo-seteli aktivoidaan osoitteessa www.habbo.fi/credits setelin raaputuspinnan alta löytyvän lunastuskoodin avulla. Kortilla ei ole arvoa ennen aktivointia. Habbo-seteleitä on saatavana sekä 5 että 10 euron arvoisina, joista 5 euron seteli on 30 Habbo-kolikon arvoinen ja 10 euron seteli 66 Habbo-kolikon arvoinen.

Habboon pääset liittymään ilmaiseksi osoitteessa www.habbo.fi

Hauskaa habboilua!

Lahjakortin arvo: 5 € ja 10 €

Tjäreborg - matkalahja lämmittää aina

Anna lahjaksi lämpöä ja aurinkoa sekä hyvää mieltä ja rentoutumista uusissa ympyröissä. Tjäreborgin matkalahjakortilla voit helposti ilostuttaa läheisen syntymäpäivää ja se sopii mainiosti myös pukinkonttiin, valmistujaislahjaksi tai vaikkapa kihlajais- tai häälahjaksi.

Matkapaketti on R-kioskeilla myytävä  Tjäreborgin lahjakortti, jonka summan voit valita itse. Tjäreborgin matkalahjakortti on arvostettu lahja ja varmasti miellyttää vastaanottajaa. Lahjakortit käyvät kaikkien Tjäreborg-matkojen maksuksi ja sen voi käyttää yhdessä tai useammassa erässä. Lahjakortilla ei voi maksaa lentokoneessa, lomakohteessa eikä muissa matkatoimistoissa.

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

Restel - hyvää oloa ja hemmottelua

Restelin lahjakortti on avain arjen pieniin ja suuriin nautintoihin.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Restelin hotelleissa, kylpylöissä ja ravintoloissa (poislukien Burger King ja Shell HelmiSimpukka).

Löydät lisätiedot osoitteessa www.restel.fi

Hotellivaraus hoituu helposti osoitteessa www.cumulus.fi, www.rantasipi.fi, www.finland.holidayinn.com, helsinki-boulevard.hotelindigo.com, www.crowneplaza-helsinki.fi, www.hotelliseurahuone.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Minimilataus on 20 €.
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

 

Holiday Club - hemmottelua ja hyvää oloa

Holiday Club -lahjakortti on mutkaton antaa ja mukava saada. Holiday Club -lomakeskuksissa viihtyvät perheet, pariskunnat, sinkut ja seniorit. Kylpylä lämpimine altaineen, hemmotteluhoidot, ravintolat ja monet muut aktiviteetit sekä sisällä että ulkona takavaat upean loman.

Anna lahja, jonka voi käyttää hyvään oloon, hemmotteluun tai herkutteluun! Holiday Clubin lahjakorteilla voi maksaa mieluisia tuotteita ja palveluita kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa. Lisätietoa www.holidayclub.fi

Lahjakortin voi käyttää osissa. Tyhjän kortin voi ladata uudelleen kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa.

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kk myyntipäivästä.

Haikon Kartano - hemmottelua ja herkuttelua

Haikon Kartanon lahjakortti ilahduttaa aina! Kun haluat onnitella, kiittää tai palkita, anna lahjaksi hemmottelua ja herkuttelua Haikon Kartanossa. Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä hotelli-, ravintola- ja kylpyläpalveluihin Haikon Kartanossa.

Haikon Kartano on suosittu kartano- ja kylpylähotelli, jossa yhdistyvät kiehtova kartanoromantiikka, makuelämykset ja hemmottelevat kylpyläpalvelut. Haikko sijaitsee merenrannalla vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Haikko on erittäin tunnettu ruoastaan ja aurinkoisesta palvelustaan. Romanttinen kartano ja rantahuvila Villa Haikko tarjoavat puitteet ikimuistoisiin juhliin. Ammattitaidolla suunnitellut menukokonaisuudet ja viinit tarjoavat elämyksiä makujen, tuoksujen ja kauniiden annosten maailmaan. www.haikko.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

Naantalin kylpylä - hemmottelua ja hyvää oloa

Irrotaudu arjesta. Lähde lomalle. Upea Naantalin Kylpylä toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään, lepäämään ja nauttimaan tasokkaista palveluista merellisessä ympäristössä.

Naantalin Kylpylän lahjakortti käy maksuvälineenä hotelli-, ravintola- ja hoito- ja kylpyläpalveluihin Naantalin Kylpylässä. www.naantalispa.fi

Tässä muutamia esimerkkejä Naantalin kylpylän lomapaketeista ja palveluista:
– viikonloppuloma 2 vrk kahdelle alk. 400,-
– paratiisivuorokausi kahdelle alk. 200,-
– ravintolalahjakortti kahdelle tai ylellinen hoito alk. 100,-
– vartalohoito tai hoitopaketti alk. 80,-
– kylpylän käyttö ja runsas buffetillallinen yhdelle hengelle alk. 50,-

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Vierumäki - liikuttava lahja

Vierumäki lahjakortti tuo saajalleen liikkumisen iloa ja hyvää mieltä. Lahjakortti sopii lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle ja takaa saajalle varmasti mielekästä tekemistä Vierumäellä. Hemmottelua, kuntoilua ja hyvää ruokaa – yhdessä tai erikseen. Lahjakortti käy rahanarvoisena maksuvälineenä kaikkiin Vierumäen palveluihin ja tuotteisiin.

Lahjakortti käy rahanarvoisena maksuvälineenä Vierumäki Country Club Oy:n ja Suomen Urheiluopiston tuotteisiin ja palveluihin:

  • loma- ja kurssitarjonta
  • majoitus
  • ravintolapalvelut
  • Day Spa & Massagen hemmotteluhoidot
  • liikuntapaikat, kuten uimahalliin
  • liikunta- ja terveysklinikka
  • Flowpark-liput

Lisätietoa: http://www.vierumaki.fi

Lahjakortilla ei voi maksaa alueella toimivien yhteityökumppaneiden Pro Shop Koipparin, Q-Linkin, Toresonin ja Scandicin tuotteita.

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta myyntipäivästä.

Greatdays - lahjaksi elämys

Vaikuttava elämys on lahja, joka muistetaan aina!

Greatdaysin elämyslahjakortit on tuotettu yhdessä Suomen parhaimpien elämystuottajien kanssa. Ärrällä kortteja on myytävänä viisi erilaista.

GD Karting-ajelu, arvo 29 e
Nauti vauhdikkaasta karting-ajelusta Suomen parhailla karting-radoilla. Voit valita noin 10 eri sisä- ja ulkoradasta ympäri maata. (Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa)

GD Keho ja mieli, arvo 49 e
Anna arjen vähitellen hälvetä ja suo itsellesi hetki mielenrauhaa ja rentoutumista. Tämä elämyslahjakortti on voimassa seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Hamina, Helsinki, Heinola, Himos, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Jämsänkoski, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kausala, Kirkkonummi, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusankoski, Lahti, Nastola, Nurmijärvi, Orimattila, Oulu, Pori, Porvoo, Raasepori/Karjaa, Rautalampi, Riihimäki, Seinäjoki, Tampere, Turku, Tuusula, Vaasa, Valkeala, Vantaa ja Vääksy.

GD Lahjakortti 50 e
Lahjakortilla lahjan vastaanottaja valitsee vapaasti elämyksensä Greatdaysin elämysvalikoimasta

GD Illallinen kahdelle, arvo 99 e
Olemme valinneet parhaimpia ravintoloita Suomesta, joten olemme varmoja että kulinaarinen makumatka tulee olemaan mielekäs ja maistuva.
Illalliseen kuuluu aina 3 ruokalajia vuodenajasta riippuen. Sopii mainiosti lahjaksi rakkaalle tai ystävälle. Tulkaa nauttimaan mukavasta illasta! (Espoo, Hanko, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kauniainen, Kuopio, Mikkeli, Pieksämäki, Porvoo, Savonlinna, Seinäjoki, Turku, Vaasa)

GD Koeaja urheiluauto, arvo 149 e
Aja joko Ferrarilla tai Lamborginilla. Lyhyen autoon tutustumisen jälkeen, voit istua syvään ja muotoiltuun istuimeen ja tarttua pieneen urheilurattiin. Koeajon voi tehdä Helsingissä tai Turussa huhti-lokakuun välillä. Kuljettajalla oltava B-ajokortti, lahjakortin voi käyttää myös matkustajana.

Leffaelämys kahdelle - Gift4You

Lahjakortti sisältää elokuvateatteriliput, leffaherkut ja juomat kahdelle henkilölle.

Lahjakortilla saat elokuvateatteriliput, leffaherkut sekä virvokkeet kahdelle henkilölle. Mukana valtakunnallisesti kattava verkosto yksityisiä elokuvateattereita. Lahjakortin voit käyttää missä tahansa verkostoon kuuluvassa elokuvateatterissa. Palvelussa mukana olevat elokuvateatterit löydät osoitteesta www.gift4you.fi

Tuote sisältää elokuvateatteriliput, leffaherkut ja juoman kahdelle henkilölle. Leffaherkut vaihtelevat teattereittain, tarkista teatterikohtaiset leffaherkut osoitteesta: http://www.gift4you.fi/tuoteryhmat/activity/leffaelamys-kahdelle/

Lahjakortin arvo on 35 euroa.
Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.