Kauppiaaksi

Jos saat virtaa asiakaspalvelusta ja olet yrittäjähenkinen, hae Ärrälle kauppiaaksi! Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea sinusta löytyy energiaa ja reipasta kauppiashenkeä. Sinulla on myynninnälkä ja taloudellinen tilanteesi mahdollistaa yrittäjyyteen tarvittavan rahoituksen.

Avoinna olevat kauppiaspaikat ja hakemuslomake

Katso avoinna olevat kauppiaspaikat ja täytä hakemus.

Avoimet kauppiaspaikat

Tule kuuntelemaan lisää kauppiastoiminnasta kauppiasinfoomme!

HELSINKI
Ke 26.10.2016 klo 17.30-19, Scandic Simonkenttä (Simonkatu 9, Helsinki). Tule juttelemaan rekrytoinnin asiantuntijan kanssa. Tilaisuuteen voi osallistu myös webinaarina. Ilmoittautumiset ja lisätietoa: rekrytointi@r-kioski.fi tai 020 5544 098.

SALO
To 27.10.2016 klo 16.30, Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen -info, Yrityssalon koulutustila Innomo (Örninkatu 15 B, Salo). Tule kuuntelemaan lisää franchising-yrittäjyydestä ja juttelemaan rekrytointiasiantuntijamme kanssa. Ilmoittautuminen tapahtumaan sivuilla http://www.yrityssalo.fi/tapahtumat/

JYVÄSKYLÄ
Ti 1.11.2016 klo 17-20, Franchising Road Show, VOIMALA Business Park (Sepänkatu 4, Jyväskylä) Tule kuuntelemaan lisää franchising-yrittäjyydestä ja juttelemaan rekrytointiasiantuntijamme kanssa. Ilmoittautuminen tapahtumaan sivuilla www.ketju.fi.

KUOPIO
Ke 2.11.2016 klo 17-20, Franchising Road Show, Matkus Shopping Center (Matkuksentie 60, Kuopio). Tule kuuntelemaan lisää franchising-yrittäjyydestä ja juttelemaan rekrytointiasiantuntijamme kanssa. Ilmoittautuminen tapahtumaan sivuilla www.ketju.fi.

JOENSUU
To 3.11.2016 klo 17-20, Franchising Road Show, Joensuun Tiedepuisto/Kahvila Forum (Linnunlahdenkatu 2, Joensuu). Tule kuuntelemaan lisää franchising-yrittäjyydestä ja juttelemaan rekrytointiasiantuntijamme kanssa. Ilmoittautuminen tapahtumaan sivuilla www.ketju.fi.

VANTAA
Ke 9.11.2016 klo 17.30-19, R-kioski Oy:n konttori (Koivuvaarankuja 2, Vantaa). Tule juttelemaan rekrytoinnin asiantuntijan kanssa. Tilaisuuteen voi osallistu myös webinaarina. Ilmoittautumiset ja lisätietoa: rekrytointi@r-kioski.fi tai 020 5544 098.

Uratarinoita

Mervi, Oulunsalon R-kauppias

Olen Mervi ja toiminut R-kauppiaana vuodesta 2014 lähtien. Ennen kauppiasuraani toimin viestintä- ja markkinointipäällikön tehtävissä. Urheilu on tärkeässä roolissa elämääni ja vapaa-ajalla minut löytääkin salilta, kalastamasta tai lenkkeilemästä englannin bulldoggiemme kanssa.

Lue lisää uratarinoita

Franchising R-kioski Oy:ssä

R-kioskilla on matala kynnys franchisingyrittäjyyteen. R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin sekä monipuoliset tukipalvelut.

  • R-kauppias saa kalustetun kioskin toimivalla kauppapaikalla, jossa on valmis asiakaskunta
  • Kattava noin kuukauden pituinen valmennusjakso ennen toiminnan aloittamista
  • Pieni kokonaisrahoitustarve – ei investointivastuuta
  • Aloitusmaksu kattaa valmennuksen, yrityksen perustamisen, kioskin avaamisen ja kioskitoimintaan tarvittavat luvat
  • Sopimuskauden pituus kolme vuotta
  • Jatkuva ketjun tuki
  • Toiminnasta vain yksi franchisemaksu, joka lasketaan myyntikatteesta

R-kioskin tuki kauppiaalle

1) Toiminnan aloitus
R-kioski auttaa yrityksen perustamisessa ja lupa-asioissa. R-kioskin kauppiasmallissa askel lähteä yrittäjäksi on tehty helpoksi ja sujuvaksi.

2) Valmiit kumppanit
Kaikki tarvittavat yhteistyökumppanit ovat valmiina.

3) Laaja ja monipuolinen perehdytysvalmennus
R-kauppias pääsee nopeasti yrittäjyyteen kiinni kattavan valmennuksen ja kioskiharjoittelun avulla. Koulutusjakson kokonaiskesto on noin yksi kuukausi. Syventävää koulutusta on kolmen kuukauden kuluttua aloituksesta. R-kauppiaan ammattitaitoa ylläpidetään ketjun järjestämissä jatkokoulutuksissa.

4) R-kauppiaan R-kioski
Valmis, testattu liikepaikka ja olemassa oleva asiakaskunta helpottavat aloittamista yrittäjänä. Vahva konsepti säästää turhilta virheiltä. Yrityksen menestymisen ratkaisee viime kädessä kuitenkin R-kauppias itse. Ratkaiseva merkitys yrityksen menestymiselle on sillä, miten hyvin R-kauppias onnistuu henkilökuntansa kanssa palvelemaan asiakkaitaan, tekemään lisämyyntiä ja hankkimaan uusia asiakkaita.

5) Tukiorganisaatio
R-kauppias pääsee nauttimaan suuren yrityksen tarjoamista eduista, kuten valtakunnallisesta markkinoinnista, yhteisostoista, keskitetystä tavarantoimituksesta ja jatkuvasta konseptin kehittämisestä.

6) Kentän tuki
Kentällä aktiivista arjen tukea antavat aluepäälliköt ja myymäläneuvojat. Jokaisella kauppiaalla on myös oma aluecontroller, joka tarjoaa vahvaa talouden tukea kuten kirjanpitoa ja raportointia.

 

Matala rahoitustarve yritystoimintaan

Uskomme, että vahva sitoutuminen ja palava halu tehdä tuloksia tekevät sinusta hyvän kauppiaan, ei se onko sinulla paljon alkupääomaa. Investoinneista vastaa R-kioski Oy. Aloitusmaksu on 6 000 €, joka kattaa aloittamiseen liittyvät kustannukset (valmennus, yrityksen perustaminen, kioskin avaaminen, tarvittavat luvat). Osakepääoma on 2 500 €.

Vakuustarve vaihtelee kioskin mukaan (koko Suomessa keskimäärin 30 000 €). Vakuus voi olla esim. pankkitakaus tai suora rahatalletus, jolle R-kioski Oy maksaa korkoa. Tavaravarastoon R-kioski Oy antaa lainan, jonka vuosilyhennys on 5 % vuodessa tai tavaravaraston voi lunastaa kerralla pois.

Sinun R-kioskisi

R-kioski toimii franchisingperiaatteella eli kioskit ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä. R-kauppiaan sopimuskumppani on R-kioski Oy.

R-kauppiaalle tämä tarkoittaa mahdollisuutta työskennellä kokeneen, ammattitaitoisen ja innovatiivisen yhteistyökumppanin kanssa. R-kioski auttaa kaikille keskeisillä alueilla, jotta kauppias voi palvella meidän ylintä pomoamme – asiakasta. R-kauppiaana menestyvätkin parhaiten henkilöt, jotka haluavat olla ihmisten kanssa tekemisissä ja palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

R-kauppiaana sinusta tulee osa laajaa verkostoa. Sinulla on jatkuva tuki ja sinä hyödyt kumppaneista, jotka on sinulle valmiiksi neuvoteltu. Me varmistamme myös, että saat hyvän ja perusteellisen koulutuksen kioskisi toimintaan, jotta voit seistä tukevasti omilla jaloillasi.

Joten kyllä, se on sinun R-kioskisi, mutta et ole yksin. Kauppiaat ja tukiorganisaatio muodostavat tiimin, jolla on samanlaiset intressit ja tavoitteet.

Ärräpäivät 2016

Ärräpäivät on tapahtuma, jossa kannustetaan menestykseen ja juhlitaan parhaita kauppiaita. Yksi arvoistamme, ”Kannustamme voittamisen kulttuuriin”, pitää sisällään vahvan onnistumisen ja voittamisen tahdon, mutta samalla myös kyvyn iloita ja ihailla muiden menestystä. Vuoden 2016 Ärräpäivien teema oli 'Tahdon voittaa'.

Anni Taavela, vuoden 2015 paras R-Kauppias

Kuva1R-kioski palkitsi Lahdessa järjestetyillä kolmansilla Ärräpäivillä vuoden R-kauppiaana helsinkiläisen Anni Taavelan. Kuvassa Anni ja Annin tiimi.

Ärräpäivät 2016 -video

Katso Ärräpäivät 2016 -video (kesto 5 min 14 s.)

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme kauppiasurasta mielellämme lisää.

R-kioskin rekrytointi
P. 020 5544 098
rekrytointi(at)r-kioski.fi

Aluepäälliköt:

Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi 

Anu Ikola, p. 0400 814 868 (Etelä- ja Länsi-Helsinki)

Leena Kotti, p. 0400 727 831 (Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää)

Valdet Osmani, p. 0504392433 (Itä-Helsinki)

Johanna Rytilahti, p. 046 8751112 (Pohjois-Helsinki)

Janne Vihosalmi, p. 046 875 1120 (Espoo, Tammisaari, Karjaa)

Forssa, Hämeenlinna, Valkeakoski
Kirsi Seppänen, p. 0400 646 824

Heinola, Kouvola, Lahti, Porvoo 
Kari Kilponen, p. 0400 493 950

Turku, Rauma
Jarkko Kallio, p. 0400 814 865

Tampere, Muurame, Mänttä
Tarja Mäki, p. 0400 814 853

Kotka, Lappeenranta, Mikkeli, Pieksämäki
Jaana Karppinen, p. 0400 449 379

Pori, Seinäjoki, Vaasa
Kirsi Parviainen, p. 0400 814 863

Joensuu, Jyväskylä, Kuopio
Anu Heiskanen, p. 0400 773 278

Iisalmi, Kajaani, Kokkola, Oulu
Jari Lehtosaari, p. 040 541 1447

Kuusamo, Oulu, Rovaniemi, Pohjois-Suomi
Niko Lassila, p. 046 875 1116