Hedelmälähettiläs

Viimeisiä viedään

22.01.2016

Äsken saavuimme takaisin hotellihuoneeseen syötyämme illallista läheisessä ravintolassa. Tänään palasimme siis Guatemala Cityyn farmilta, jossa vietimme viimeiset neljä päivää ja huomenna lähtee lento takaisin Suomeen, (jos tulivuoren aktiivisuus ei lentoamme viivästytä) kello kahden aikaan aamupäivällä. Viimeisen muutaman päivän aikana olemme saaneet farmilla olon lisäksi nähdä rannan ja Antigua nimisen (ihanan värikkään) kaupungin, mikä on ollut aivan mahtavaa.

IMG_5592

IMG_5492dsfdsdfsdfs

Pakko sanoa, että kun tänään istuimme syömässä illallista koko reissuporukkamme kanssa ja takana soi elävä musiikki pöydän ollessa täynnä herkullista ruokaa oloni oli todella kiitollinen. Eikä vain ihanan tunnelman takia, vaan sen takia, että olen saanut kokea jotakin näin ainutlaatuista.

IMG_5613

IMG_5851

Tätä kokemusta ei tuskin voi rahalla ostaa. Olemme päässeet todella sisään Guatemalan kulttuuriin ja avartaneet omaa maailmankuvaamme aika tavalla.

IMG_5748

Kerron vielä tarkemmin viimeisessä postauksesta, siitä mikä oikeastaan maailmankuvassani on muuttunut tämän reissun jälkeen ja kerron vielä tarkemmin banaanin mielenkiintoisesta matkasta R-kioskin hyllylle. Mutta nyt on aika nukkua, sillä huomenna on aikainen herätys ja pitkä lentomatka edessä.

Adios,
Lilja