Matkaliput

Olipa matkasi lyhyt tai pitkä, lähelle tai kauas - Ärrältä löydät raide- ja bussiliikenteen matkaliput sekä viihdykettä matkalle.

Lataa pidempää kautta - säästät jopa 15 %

Pidemmän kauden lataaminen kannattaa, katso alta esimerkit:

Lataamalla kaksi kuukautta kahden viikon sijaan säästät 15 % (aikuisten sisäinen ja seutulippu)

Jos kluljet 3 edestakaista matkaa viikossa, kuukauden kausilipun ostaminen tulee jopa -20% halvemmaksi (aikuisten sisäinen tai seutulippu)

Ostamalla koko vuoden liput, saat 1kk:n ilmaiseksi (aikuisten sisäinen tai seutulippu)

HSL:n Matkakortilla pääkaupunki tutuksi

Ärrällä voit ladata HSL:n palvelupisteestä hankkimasi matkakortin. Voit ladata kortteihin matka-aikaa tai arvoa.

Matkakortti kelpaa Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan, Keravan, Sipoon ja Kirkkonummen joukkoliikenteessä: busseissa, lähijunissa, metrossa, raitiovaunuissa sekä Suomenlinnan lautalla.

Ärrältä voit ostaa 1-7 vuorokauden lippuja sekä haltijakohtaisia matkakortteja.

Lippujen hintalaskuri ja lisätietoa lataamisesta: www.hsl.fi/liput-ja-hinnat

 

 

VR:n matkalipuilla pääset kauas ja lähelle

VR laski kotimaan kaukoliikenteen junalippujen hintoja pysyvästi! Ärrältä saat VR:n yleisimmät kaukoliikenteen junaliput sekä lähiliikenteen vyöhykeliput ilman etukäteisvarausta. Voit käyttää Ärrällä Veturi-tunnuksiasi, jolloin saat VR:n kanta-asiakasedut myös Ärrältä.

Kaukoliikenteen liput

Säästölippu
Säästölippu on kaikille edullisin lippu. Säästölippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä, eikä niistä myönnetä alennuksia. Säästölippu sopii erityisesti sinulle, joka voit valita matkustusajankohtasi joustavasti. Säästöliput tulevat myyntiin 60 vuorokautta ennen matkaa. Ostamalla 10 euron Peruutusturvan voit tarvittaessa peruuttaa matkasi. Lipun hintaan lisätään 1 euron palvelumaksu.

Peruslippu
Peruslipulla matkustat viihtyisästi junan Eko-luokassa. Peruslipun voit ostaa kaikista junalippujen ostopaikoista. Ostamalla 10 euron Peruutusturvan voit tarvittaessa peruuttaa matkasi. Lipun hintaan lisätään 1 euron palvelumaksu.

Sarja- ja kausiliput
Suositut sarjaliput käyvät kaikkiin juniin. 10 tai 30 matkan sarjalippu on edullisin vaihtoehto sinulle, joka matkustat usein tietyllä reitillä. R-kioskilta voit ostaa 10 matkan sarjalippuja.

Kausilippu on puolestaan edullisin vaihtoehto, mikäli matkustat lähes joka arkipäivä tietyllä reitillä. Se on hyvä syy jättää oma auto kotiin.

Lue lisää kaukoliikenteen lipuista VR:n sivuilta www.vr.fi/uusihinta

Lähiliikenteen liput

Lähiliikenteessä on kattava valikoima lipputuotteita säännöllisesti matkustaville sekä satunnaisille liikkujille. HSL-lippujen käyttäminen rajoittuu Helsingistä matkustettaessa Kirkkonummelle ja Keravalle. Kauemmas suunnatuissa matkoissa sinua palvelevat lähiliikenteen vyöhykelipputuotteet. VR:n vyöhykelippuina myydään kertalippuja, 10 matkan sarjalippuja sekä kausilippuja 14-365 vuorokauden aikajaksolle valinnan mukaan.

Lippujen noutaminen Ärrältä

Auto- ja makuupaikkaliput saat jatkossakin VR:n omista kanavista tai varaamalla puhelinpalvelusta ja noutamalla R-kioskilta.

Kaikilta Ärriltä voi lunastaa VR:n puhelinpalvelusta varattuja junalippuja. Varaa junalippu VR:n asiakaspalvelusta ja lunasta se Ärrällä esittämällä varausnumero.

Huom! Lippu on lunastettava Ärrältä viimeistään puoli tuntia ennen junamatkan alkamista.

Varaa lippu: VR:n asiakaspalvelusta 0600 41 900
Hinta 1,99 €/vastattu puhelu + pvm/mpm
Aukiolo: 7-22

Matkahuollon matkakorttiin matka-aikaa

Ärrällä voit ladata matkakortin, joka on hankittu Matkahuollon omasta toimipaikasta tai matkakortteja myyvältä asiamieheltä.

Löydä lähin Ärräsi

Tai hae sijainnilla: