Red Bull -säännöt

JÄRJESTÄJÄT 

R-kioski Oy
Koivuvaarankuja 2
01640 Vantaa

OSALLISTUMISOIKEUS 

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Osallistua voi vain kerran.

KAMPANJA-AIKA 

Kampanja on voimassa 5.-17.1.2017.

OSALLISTUMINEN 

Arvontaan osallistutaan täyttämällä arvontalipuke kioskilla ja palauttamalla se 17.1. mennessä.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl pe-la lippuja Red Bull Crashed Ice -tapahtumaan 20.-21.1. Yhden lipun arvo on 19,90 euroa.

Voittajat arvotaan 18.1.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 

R-kioski Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat R-kioskin sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä R-kioskille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja R-kioskin niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, R-kioskilla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

R-kioski pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.