DNA

Unohda laskut! Valitse prepaid, netillä tai ilman.

Saat kaupan päälle 5 € puheaikaa, kun lataat liittymääsi oston yhteydessä ensimmäisen kerran Ärrällä. Etu ei koske liittymiä, jotka on jo aktivoitu käyttöön eikä latauslipukkeita. Latausedun saat vain R-kioskilla tehdyistä suoralatauksista!

R-kioskeilla voit ladata puheaikaa DNA:n prepaid -liittymiin vapaavalintaisella summa 10 – 200 €, 5 sentin välein. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, mille lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

DNA:n prepaid -asiakkaana käytössäsi on mobiilisivusto m.prepaid.dna.fi sekä DNA Prepaid -mobiilisovellus, joilla liittymäsi hallinta on helppoa.

Katso voimassa olevat DNA:n tarjoukset.

DNA Rajaton Prepaid 4G

DNA Rajaton Prepaid -liittymä 4,90 € (sis. 5 € saldoa)

DNA Rajaton Prepaid on täydellinen valinta, kun haluat käyttää älypuhelintasi paljon datasiirtoon, tekstiviesteihin ja puheluihin miettimättä viestien ja puheluiden hintoja tai datakattoja. Puhu, tekstaa ja surffaa rajattomasti! Vuorokausihintaan 0,89 € kuuluu rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluja, viestejä sekä netin käyttöä.*

DNA:n prepaid –liittymien nettinopeutta ei ole rajoitettu, saat aina nopeimman mahdollisen yhteyden. Kaistaa riittää vaikka jaettavaksi. Liittymän 4G-netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 300 Mbit/s. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Muista oston yhteydessä myös Ensilataus. Saat Ärrältä uuteen, aktivoimattomaan, liittymään 5 € käyttöä kaupan päälle ladatessasi liittymää oston yhteydessä.

Mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid –mobiilisovelluksella voit tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron, tarkistaa puheaika- ja datasaldon sekä määrittää turvanumerot.

* Liittymä on tarkoitettu kuluttajakäyttöön, jonka vuoksi viestejä voi lähettää kiinteään vuorokausihintaan maksimissaan 300 kpl / vuorokausi. Ylimenevät viestit veloitetaan hinnaston mukaan.

DNA Super Prepaid 4G

Dna Super Prepaid-liittymä 4,90 € (sis. 5 € saldoa)

DNA Super Prepaid on huoleton valinta. Se on heti käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä, jossa maksat vain käytöstä. Puheluiden hinta on 0,066 €/min ja tekstiviestit 0,066 €/kpl.

Datan käyttö maksaa vain 0,99 €/vrk. Vieläkin edullisemmin käytät nettiä, kun lataat liittymään sinulle sopivan paketin. Liittymän 4G-netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 300 Mbit/s. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Muista myös Ensilataus. Saat Ärrältä uuteen, aktivoimattomaan, liittymään 5 € käyttöä kaupan päälle ladatessasi liittymää heti oston yhteydessä.

Latauspaketit

Lataa DNA Super Prepaidiin sopiva paketti R-kioskilla.

Rajattomat paketit

Rajaton 7 vrk, hinta 7,90 €, sisältää normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit* Suomessa ja koko EU:ssa sekä nopean 4G-netin (50 Mbit/s) Suomessa.

Rajaton 30 vrk, hinta 24,90 €, sisältää normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit* Suomessa ja koko EU:ssa sekä nopean 4G-netin (50 Mbit/s) Suomessa.

*Tekstiviestejä max 300 kpl / vrk

Nettipaketit

Laitenetti 180 vrk, hinta 29,90 €, sisältää rajattoman netin käytön Suomessa (nopeus 0,5/5 Mbit/s). Tämä paketti sopii hyvin esim. riistakameraan tai muihin vastaaviin laitteisiin.

Tehonetti 30 vrk, hinta 19,90 €, sisältää rajattoman ja nopean 4G-netin Suomessa (nopeus 50 Mbit/s).

Hypernetti 30 vrk, hinta 23,90 €, sisältää rajattoman ja huippunopean 4G-netin Suomessa (nopeus 300 Mbit/s).

DNA Dataprepaid 1 Gt

DNA Dataprepaid 1 Gt 9,90 € - huippuhintaan nopea 4G-netti tablettiin

Kun haluat tehokkaan liikkuvan laajakaistan padiin, tabiin, mokkulaan tai vaikka läppäriin ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan.

DNA Dataprepaid 1 Gt
•    Sisältää 1 Gt dataa, joka on käytössä 6 kk ajan tai niin kauan kuin data riittää
•    Tiedonsiirron nopeus 4G-verkossa on jopa 300 Mbit/s
•    Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa.

Voit jatkaa liittymän käyttöä ostamalla R-kioskilta DNA Datalataussetelin ja aktivoimalla sen käyttöön mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai mobiilisovelluksella. Mobiilisivulla ja -sovelluksella voit myös tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron ja selvittää jäljellä olevan voimassaoloajan tai datamäärän. Mobiilisovelluksen voit ladata App Storesta (IOS) tai Play Kaupasta (Android).
Huomioithan, että DNA Dataprepaid ei toimi ulkomailla. Lisätietoja löydät täältä.

DNA Dataprepaid 4G 30 vrk

DNA Dataprepaid 4G 24,90 €

Valitse DNA Dataprepaid, kun haluat tehokkaan liikkuvan laajakaistan padiin, tabiin, mokkulaan tai läppäriin. DNA Dataprepaidilla surffaat netissä rajattomasti kotimaassa kuukauden ajan – ja tämän jälkeen lataat liittymälle lisää aikaa tai dataa; miten haluat.

DNA Dataprepaid 4G

  • Nopea 4G-netti tablettiin, mokkulaan tai läppäriin
  • Aloituspaketti sisältää 30 vrk rajattoman netin kotimaassa
  • Tiedonsiirron nopeus 4G-verkossa on jopa 300 Mbit/s
  • Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Voit jatkaa liittymän käyttöä ostamalla R-kioskilta DNA Datalataussetelin ja aktivoimalla sen käyttöön mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai mobiilisovelluksella. Mobiilisivulla ja -sovelluksella voit myös tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron ja selvittää jäljellä olevan voimassaoloajan tai datamäärän. Mobiilisovelluksen voit ladata App Storesta (IOS) tai Play Kaupasta (Android).

Huomioithan, että DNA Dataprepaid ei toimi ulkomailla. Lisätietoja löydät täältä.

Rekisteröi DNA Dataprepaid – saat 9 Gt ilmaista dataa!
Kun rekisteröit liittymäsi, saat heti ensimmäisen asiakasetusi – 9 Gt dataa ilmaiseksi. Rekisteröityminen asiakkaaksi tapahtuu Minun palvelussani. Dataprepaid pitää ensin aktivoida käyttämällä sitä, jotta sen voi rekisteröidä.

 

DNA Dataprepaid 30 vrk + WLAN-Mokkula 4G

DNA Dataprepaid 30 vrk + WLAN-Mokkula 4G yhteishintaan 59,00 €

Tässä on loistava paketti sinulle, kun haluat kätevästi ja helposti nettiyhteyden kotiin, mökille tai mukaan. Surffaat netissä rajattomasti kotimaassa kuukauden ajan – ja tämän jälkeen lataat liittymälle helposti lisää käyttöä.

Liittymään voit ladata R-kioskilla uuden 30 vuorokauden paketin tai 10 Gt ja 30 Gt paketin, joka on voimassa 90 vuorokautta tai niin kauan kuin dataa riittää. Mobiilisivulla (m.prepaid.dna.fi) tai DNA Prepaid -sovelluksella voit helposti tarkistaa, kuinka paljon dataa on jäljellä.

Voit ladata uuden paketin myös netissä laturi.dna.fi

Pakkaus sisältää DNA Dataprepaid -liittymän, joka sisältää valmiiksi 30 vrk netinkäyttöä, 4G WLAN-Mokkulan ja USB-johdon. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Mokkulan käyttöönotto on helppoa:

  1. Laita SIM-kortti mokkulaan ja käynnistä se.
  2. Yhdistä käytettävät laitteet mokkulan muodostamaan WiFi -verkkoon tai kytke mokkula tietokoneeseen USB-piuhalla.
  3. Nauti netistä kotona, matkoilla tai vaikka mökillä