DNA

Unohda laskut! Valitse prepaid, netillä tai ilman.

Saat kaupan päälle 5 € puheaikaa, kun lataat liittymääsi oston yhteydessä ensimmäisen kerran Ärrällä. Etu ei koske liittymiä, jotka on jo aktivoitu käyttöön eikä latauslipukkeita. Latausedun saat vain R-kioskilla tehdyistä suoralatauksista!

R-kioskeilla voit ladata puheaikaa DNA:n prepaid -liittymiin vapaavalintaisella summa 10 – 200 €, 5 sentin välein. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, mille lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

DNA:n prepaid -asiakkaana käytössäsi on mobiilisivusto m.prepaid.dna.fi sekä DNA Prepaid -mobiilisovellus, joilla liittymäsi hallinta on helppoa.

Katso voimassa olevat DNA:n tarjoukset.

DNA Super Prepaid -liittymä 4,90 € (sis. 5 € saldoa)

Dna Super Prepaid-liittymä 4,90 € (sis. 5 € saldoa)

DNA Super Prepaid on huoleton valinta. Se on heti käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä, jossa maksat vain käytöstä. Puheluiden hinta on 0,066 €/min ja tekstiviestit 0,066 €/kpl.
Netin käyttö maksaa vain 0,99 €/vrk ja netin nopeus on jopa 100 Mbit/s . Vielä edullisemmin käytät nettiä, kun lataat liittymään sinulle sopivan paketin.

DNA Super Prepaid- liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

UUTTA: DNA Super Prepaid-liittymään nyt myös 5G-paketit ladattavissa.

Muista Ensilatausetu: Saat Ärrältä uuteen, aktivoimattomaan, liittymään 5 € käyttöä kaupan päälle, kun lataat liittymää heti liittymän oston yhteydessä.  Tai vaihtoehtoisesti saat 5 e alennuksen nettipaketista.

DNA Dataprepaid - liittymä alk. 19,90 €

Tästä mukaan netti tablettiin, mokkulaan tai läppäriin!

Voit valita aloituspakettiin jonkin seuraavista nettipaketeista ja aloituspaketin käyttöä voit jatkaa lataamalla lisää aina R-kioskilla.

UUTTA: DNA Dataprepaid-liittymään nyt myös 5G-paketti ladattavissa.

 

DNA Rajaton Prepaid -liittymä 4,90 € (sis. 5 € saldoa)

DNA Rajaton Prepaid on täydellinen valinta, kun haluat käyttää puhelintasi nettiin, viesteihin ja puheluihin miettimättä hintoja tai datakattoa.

Vuorokausihintaan 0,99 € kuuluu rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluja, viestejä sekä netin käyttöä.* Netin nopeus on jopa 100 Mbit/s.

UUTTA: DNA Rajaton Prepaid-liittymään nyt myös 5G-nopeudet.

Mikäli haluat käyttää liittymässäsi 5G-nopeuksia, voit tehdä kytkennän puhelimellasi osoitteessa prepaid.dna.fi. Vuorokausihintaan 1,29 € kuuluu kotimaan normaalihintaisia puheluja, viestejä sekä 400 Mbit/s nopea netti.* Kytkentä tehdään vähintään seitsemäksi vuorokaudeksi kerrallaan ja 5G-nopeuksien kytkentä pois päältä myös osoitteessa prepaid.dna.fi

DNA Rajaton Prepaid -liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

Muista Ensilatausetu: Saat Ärrältä uuteen, aktivoimattomaan, liittymään 5 € käyttöä kaupan päälle, kun lataat liittymää heti liittymän oston yhteydessä.

* Liittymä on tarkoitettu kuluttajakäyttöön, jonka vuoksi viestejä voi lähettää kiinteään vuorokausihintaan maksimissaan 300 kpl / vuorokausi. Ylimenevät viestit veloitetaan hinnaston mukaan.