Saunalahti

Kaikissa Saunalahti-matkapuhelinliittymissä on kattavat vakio-ominaisuudet ja perinteiset liittymäpalvelut.

Katso voimassa olevat Saunalahden tarjoukset.

Saunalahti Prepaid – Liittymä kaikkiin laitteisiin. Ei laskuja eikä kuukausimaksuja!

Saunalahti Prepaid -liittymä 4,90 € (norm.5,90) (sis. 6 € saldoa). Kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.

Saunalahti Prepaid on heti käyttövalmis monipuolinen matkapuhelinliittymä. Liittymä on voimassa 3 kuukautta aktivoinnista ja 12 kuukautta viimeisimmästä latauksesta. Saunalahti Prepaid -liittymät toimivat myös ulkomailla.

Voit soitella, viestitellä ja käyttää tiedonsiirtopalveluita useissa maissa, ja uusia maita tulee mukaan jatkuvasti, ajantasaisen listauksen näet tästä. Uudemmissa aloituspakkauksissa yhdistelmä SIM-kortti, mistä voi valita haluamansa koon, valittavissa mini ja micro sekä nano.
Mikäli laitteessasi on eSIM- tuki, voit hankkia itsellesi Saunalahti Prepaidin eSIM versiona osoitteesta tästä.

Saunalahti Prepaid -liittymä
Saunalahti Prepaid on heti käyttövalmis monipuolinen matkapuhelinliittymä. Liittymä on voimassa 3 kuukautta aktivoinnista ja 12 kuukautta viimeisimmästä latauksesta. Saunalahti Prepaid -liittymät toimivat myös ulkomailla. Uudemmissa aloituspakkauksissa yhdistelmä SIM-kortti, mistä voi valita haluamansa koon, valittavissa mini ja micro sekä nano. Liittymä sopii kaikkiin puhelimiin ja tabletteihin!

Saldon tai pakettien lataaminen R-kioskilla
Voit ladata liittymääsi suoraan puheaikaa R -kioskeilla kautta maan. Minimikertalataus 10€ ja maksimi 100€. Voit myös ostaa tulostettavia latausseteleitä ja ladata liittymääsi suoraan kiinteähintaisia netti ja yhdistelmäpaketteja.

Ensilatausetu – maksuttomat kotimaan  normihintaiset viikonloppupuhelut ja viestit 3kk ajan
Kun teet ensilatauksen uuteen Saunalahti Prepaid -liittymään, saat ensimmäisen latauksen yhteydessä edun soittaa ja lähettää viestejä veloituksetta viikonloppuisin (la-su). Etu on voimassa kolme kuukautta ensimmäisestä latauksesta ja se koskee kotimaan normaalihintaisia puheluita ja viestejä.

Hinnat
Kotimaan normaalihintaiset puhelut ja videopuhelut sekä viestit alk. 0,066 €/min/kpl. Per sekuntiveloitus. Liittymässä ei ole kuukausimaksua.

Katso ohjeet miten soitat edullisesti ulkomaille tästä.

Netin käyttö
Saunalahti Prepaidilla rajaton netin käyttö maksaa kotimaassa 0,066 €/Mt. ja enintään 0,99€/päivä jopa 100 Mbit/s. nopeudella (4G-verkossa. Säännölliseen käyttöön kannattaa tilata kiinteähintainen nettipaketti tekstiviestillä. Tekstiviestitilausohjeet löydät Saunalahden sivuilta.
*0,99€/käyttöpäivä hinta on voimassa liittymille jotka on otettu käyttöön alkaen 1.6.2015. Sitä ennen käyttöönotetuilla hinta on 1,90€/käyttöpäivä

Peruspalvelut 
Saunalahti Prepaid -liittymällä voit soittaa/vastaanottaa puheluita (myös video), lähettää/vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä. Myös netti on yksi peruspalveluista.

Lisäpalvelut
Voit tilata liittymään vastaajan sekä puheen ja tekstiviestien sekä netin estopalveluita ottamalla yhteyttä Saunalahden asiakaspalveluun.

Saldokysely
Liittymän jäljellä olevaa saldoa voi kysyä lähettämällä veloituksettoman tekstiviestin TILI numeroon 18258. Voit tehdä saldokyselyn helposti myös näin: Näppäile puhelimella *100# ja paina lopuksi vihreä luuri/Soita näppäintä.

Tärkeää
Liittymästä ei toimiteta puheluerittelyä eikä sen numeroa toimiteta numeropalveluun. Numeron siirto ei ole mahdollista Saunalahti Prepaid -liittymässä. Liittymän numero on etukäteen valittu eikä numeroa voi vaihtaa. Saunalahti Prepaid –liittymän Internet APN asetus on: internet

Saunalahti Prepaid -asiakkaana saat käyttöösi hyödyllisen tekstiviestipalvelun, joka tuo suoraan puhelimeesi tietoa Saunalahden ja yhteistyökumppaneidemme tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista. Voit kieltää mainokset lähettämällä veloituksettoman tekstiviestin: STOP numeroon 18258. Huom! Liittymää koskevat tiedotteet, asiakaskyselyt ja lataus/lisäpalveluetuviestit eivät kuulu kieltopalvelun piiriin.

Voimassaoloaika

  • liittymä suljetaan 3 kk liittymän käyttöönotosta/aktivoinnista tai 12 kk viimeisimmästä latauksesta

Saunalahti Prepaid aloituspakkaus kaupan päälle

Saunalahti Prepaid -liittymä kaupan päälle
(arvo 5,90€ sis 6,00€ saldoa)
kun samalla lataa uuteen liittymään kuukausipaketin (jonkun alla olevista):

SL Rajoitukseton 5G 34,90€
- rajaton huippunopea netti (maks.300 Mbit/s Suomi/Pohjoismaat/Baltia) ja 5000min/viestiä (Suomi/EU/ETA)

SL Rajoitukseton 4G kk (tarjous kolme kertaa 26,90€/1kk ja normihinta 29,90€),
- rajaton huippunopea netti (maks.100 Mbit/s Suomi/Pohjoismaat/Baltia) ja 5000min/viestiä (Suomi/EU/ETA)

SL Nettikuukausi 5G 29,90€
- rajaton supernopea netti (maks. 300 Mbit/s Suomi)

SL Nettikuukausi 4G+ (tutustumistarjous 19,90€ ja normihinta 24,90€)
- rajaton supernopea netti (maks. 200 Mbit/s Suomi)

SL Laitenetti Max 3 kk (normihinta 24,90€)
- rajaton netti (lataus 0,128 Mbit/s ja lähetys 5 Mbit/s Suomi) ja 300 viestiä

Järkyttävän edulliset paketit!

Saunalahti Rajoitukseton paketit sopivat kaikille laitteille (puhelimet, tabletit, reitittimet jne.)

Saunalahti Rajoitukseton -paketit – rajaton netti ja järkyttävästi puheluita/viestejä!

Rajoitukseton 5G-paketti 34,90 €. Rajaton netti: 5G/4G/300 Mbit/s – 3G/21 Mbit/s. Suomessa, Pohjoismaissa/Baltiassa ja lisäksi normihintaiset puhelut/viestit (maks. 165 min/kpl/vrk ja 5000 min/kpl/kk) Suomessa ja EU/ETA-maissa kuukaudeksi.
Rajoitukseton 4G-paketti (alk. 24,90 €, norm. 29,90€). Rajaton netti: 4G/100 Mbit/s – 3G/21 Mbit/s. Suomessa, Pohjoismaissa/Baltiassa ja lisäksi normihintaiset puhelut/viestit (maks. 165 min/kpl/vrk ja 5000 min/kpl/kk) Suomessa ja EU/ETA-maissa kuukaudeksi.

Rajoitukseton Paketit eivät sisällä soittoja/viestejä palvelunumeroihin ja soittoja ulkomaille.

Saunalahti Nettipaketit – rajaton netti!

  • Nettikuukausi 5G -paketti 29,90 €. Rajaton netti: 5G/4G/300 Mbit/s – 3G/21 Mbit/s Suomessa kuukaudeksi
  • Nettikuukausi 4G+ paketti (alk. 21,90 €, norm. 24,90€). Rajaton netti: 4G/200 Mbit/s – 3G/21 Mbit/s Suomessa kuukaudeksi.
  • Nettiviikko 4G+ paketti (7,90 €). Rajaton netti: 4G/200 Mbit/s – 3G/21 Mbit/s Suomessa kuukaudeksi.

Tutustumistarjous Rajoitukseton- ja Nettipaketista on voimassa, kun asiakas ostaa paketin ensimmäisen kerran. Tarjous on voimassa 1kk ajan eli ensimmäisen tilauksen ajan.

Saunalahti Laitenetti – etäohjattaville laitteille!

Laitenetti Max 3 kk paketti (24,90€). Rajaton netti: lataus 0,1 Mbit/s ja lähetys 5 Mbit/s ja 300 viestiä Suomessa 3 kuukaudeksi.

Suunniteltu kaikille etäohjattaville laitteille mm. riista- sekä valvontakamerat (kuva, video ja live -video) ja etäohjattavat laitteet kuten pistorasiat.

Saunalahti Prepaid Nettiasema 4G

Saunalahti Prepaid Nettiasema 4G -aloituspakkaus 59,90 € (sis. 6 € saldoa ja 1 kk netin käyttöä jopa 100Mbit/s ilman datakattoa Suomessa).

Saunalahti PREPAID Nettiasema 4G tarjoaa huippunopean netin eri laitteille kotona, opiskelijaboksissa, reissussa tai vaikka mökillä. Nettiasema on nopea ja helppo ottaa käyttöön ja sen kautta voi käyttää nettiä vaikka usealla laitteella vaikka yhtä aikaa.

Käyttö on järkyttävän halpaa ja aina ilman datakattoa! Ensimmäinen kuukausi on veloitukseton ja sen jälkeen käyttö Suomessa maksaa vain 0,99€/käyttöpäivä ja maks. 19,80€/kalenterikuukausi. Nettiasemaa voi käyttää myös ulkomailla, netin käyttö esim. Euroopassa maksaa kohtuullisesti, 3,72€/Gt. Lisää saldoa voi ladata helposti suoraan liittymään R-kioskilla.

Saunalahti Prepaid Nettiasema 4G aloituspaketin sisältö:

-4G-mobiilireititin (Wi-Fi) (takuu 24kk)
– Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistaliittymä (6€ alkusaldoa ja 1 kk netin käyttöä jopa 100Mbit/s. ilman datakattoa Suomessa)
– Reitittimen Pikaohje (FIN,SWE, ENG,RUS)
– USB-kaapeli ja laturi

Voimassaoloaika

• liittymä suljetaan 3 kk liittymän käyttöönotosta/aktivoinnista tai 12 kk viimeisimmästä latauksesta

Saunalahti Prepaid Nettiasema 4G aloituspaketin sisältö:

-4G-mobiilireititin (Wi-Fi) (takuu 24kk)
– Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaistaliittymä (6€ alkusaldoa ja 1 kk netin käyttöä jopa 100Mbit/s. ilman datakattoa Suomessa)
– Reitittimen Pikaohje (FIN,SWE, ENG,RUS)
– USB-kaapeli ja laturi

Voimassaoloaika

  • liittymä suljetaan 3 kk liittymän käyttöönotosta/aktivoinnista tai 12 kk viimeisimmästä latauksesta