Telia

Telialta löydät helposti yhteydet, palvelut ja laitteet
- kaikki yhdestä paikasta.

Uutta: Roaming Telia Prepaid -liittymissä

Nyt voit käyttää Telian Prepaid-liittymää myös Pohjolassa ja Baltiassa samalla hinnoittelulla kuin kotimaassa – ilman lisäkuluja! Roamingin voi maksaa liittymän saldosta tai Prepaid-paketeilla.

Datan käytölle ulkomailla on määritelty ns. kohtuullisen käytön rajat.

Prepaid Puhe -liittymässä Netin käytölle Pohjolassa ja Baltiassa on määritelty päiväkohtainen raja (0,99€), joka sisältää 0,5 Gt tiedonsiirtoa päivässä liittymän saldosta käytettynä.

Prepaid Netti -liittymässä Netin käytölle Pohjolassa ja Baltiassa on määritelty päiväkohtainen raja (1,50 €), joka sisältää 0,7 Gt tiedonsiirtoa päivässä liittymän saldosta käytettynä.

Kun päivähintaan sisältyvä netti on käytetty, netin käyttö ulkomailla loppuu kuluvan vuorokauden vaihtumiseen saakka ellei asiakas ole ladannut Prepaid-pakettia jatkaakseen netin käyttöä. Prepaid-liittymään lähetetään tekstiviesti, kun netin päiväkohtainen tai pakettikohtainen kohtuullisen käytön raja on täyttymässä.

Voit käyttää nettiä myös Telia Prepaid -paketeilla: 7 tai 31 päivän nettipaketilla tai Telia Prepaid
S, M tai L -paketilla. Netin kohtuullisen käytön raja Pohjolassa ja Baltiassa vaihtelee paketeittain.

Lue lisää osoitteessa: http://telia.fi/prepaid/ulkomailla

Lataukset Telian liittymiin

Ärrällä voit ladata saldoa ja paketteja sekä ennakolta maksettaviin Prepaid -liittymiin että jälkikäteen laskutettaviin Telian matkapuhelinliittymiin.
Saldoa voit ladata: 10 €, 20 €, 30 €, 40 € ja 50 €.

Lisäksi voit ladata paketteja Telian Prepaid-liittymiin:

Prepaid nettipaketit:

 • 31 päivän nettipaketti 19,90 € (rajaton data ilman käyttökattoa max. 100 Mbit/s 4G * )
 • 7 päivän nettipaketti 9,90 € (rajaton data ilman käyttökattoa max. 100 Mbit/s 4G* )
 • HUIPPUNOPEA NETTI: Voit surffailla jopa 100 Mbit/s* nopeudella

*Netti toimii Telian 3G- ja 4G-verkoissa enintään 100 Mbit/s nopeudella (netti toimii myös 2G-verkossa). Saapuvan liikenteen maksiminopeus on Telian 4G LTE-verkossa 100 Mbit/s (yleinen vaihteluväli 10-100 Mbit/s), 3G-verkossa 40Mbit/s (vaihteluväli 0,4–40 Mbit/s), ) ja 2G-verkossa 0,2 mbit/s (vaihteluväli 0,02–0,2 Mbit/s.

Telia Prepaid Paketit:

 • Prepaid Paketti S 9,90 € (31vrk/100 min, 100 viestiä ja 1 Gt)
 • Prepaid Paketti M 19,90 € (31vrk/500 min, 500 viestiä ja 5 Gt)
 • Prepaid Paketti L 29,90 € (31vrk/5000 min, 5000 viestiä ja rajaton 4G netinkäyttö kotimaassa ilman käyttökattoa max. 100M nopeudella 4G verkossa)

Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, johon lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

Saldolatauksia varten voit ostaa myös lataussetelin, jonka voit antaa vaikka lahjaksi.
Huomioi, että Prepaid-nettipaketteja ja saldopaketteja (S, M, L) ei voi ostaa setelinä, ne toimivat vain suoralatauksena.

Katso voimassa olevat Telian tarjoukset.

Telia Prepaid –liittymä 4,90 € (sis. 7 € saldoa)

Telia Prepaid on luotettava matkapuhelinliittymä, josta ei tule laskuja. Liittymään valmiiksi ladatulla 7 euron saldolla voit soittaa, lähettää teksti- ja multimediaviestejä sekä käyttää nettiä. Telia Prepaid-liittymä toimii Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa ja voit käyttää nettiä enintään 100 Mbit/s nopeudella 4G-verkossa.
Lataa lisää puheaikaa kätevästi lähimmällä R-kioskilla ja puhu Telian kattavassa verkossa missä ikinä liikutkin. Lataaminen liittymään kannattaa - saat +5 € bonussaldoa ensimmäisestä saldolatauksesta.

Telia Prepaid-liittymä

 • Sisältää 7 euroa saldoa
 • Puhelut ja viestit kotimaassa 0,066 € / min/kpl
 • Netin käyttö 0,01 €/ Mt (max.veloitus 0,99 €/päivä)
 • HUIPPUNOPEA NETTI: Voit surffailla jopa 100 Mbit/s* nopeudella
 • Pakkaus sisältää kaikki sim-korttikoot: normaalin, micron ja nanon
 • Käyttöohje pakkauksessa suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi
 • Sisältää 7 euroa saldoa

Telia Prepaid -liittymäsi on käytössäsi 6 kuukautta käyttöönotosta tai 12 kk viimeisimmästä saldolatauksesta.

Telia Prepaid toimii Suomessa, myös Ahvenanmaalla, mutta ei ulkomailla.

Ensilataajan etu: bonussaldoa 5 €!
Ensilataajan etuna saat ensimmäisen saldolatauksen yhteydessä 5 € bonussaldoa. Etu lisätään liittymän bonussaldolle euromääräisenä (5 €) ja sitä voidaan käyttää normaalihintaisiin kotimaan puheluihin, tekstiviesteihin tai netin käyttöön.

Hinnat
Puhelut kotimaassa (€/min) 0,066 €
Puhelut ulkomaille (€/min) 0,08 € + ulkomaanpuhelumaksu
Puhelut palvelunumeroihin (€/min) 0,08 € + palvelupuhelumaksu
Puhelut Vastaajaan (€/min) 0,066 €
Tekstiviesti kotimaassa (€/kpl) 0,066 €
Tekstiviesti ulkomaille (€/kpl) 0,29 €
Multimediaviestit kotimaassa ja ulkomaille (€/kpl) 0,066 €
Soitonsiirrot (€ / min / siirretty puhelu) 0,066 €
Soitonsiirrot ulkomaille 0,08 € / min / siirretty puhelu + ulkom.puh.maks.
Soitonsiirto Vastaaja on maksuton.
Netin käyttö 0,01€  (€/Mt)
Maksimiveloitus 0,99 €/vuorokausi

Netin käytön pienin laskutusyksikkö on 1 kilotavu (kt), 1 megatavu (Mt) = 1024 kt. Hinnaston mukaiset maksut veloitetaan asiakkaan liittymään ladatulta saldolta.

Täältä löydät lisätietoa kuinka soitetaan ulkomaille.

Kuinka tarkistan jäljellä olevan saldon?
Saldokysely tekstiviestillä: Lähetä tekstiviesti PREPAID SALDO numeroon 15400. Viesti on maksuton. Lue lisää ja tutustu tuotteen toimitusehtoihin osoitteessa www.telia.fi/prepaid

 Nettipaketti 31pv rajatonta netin käyttöä – 19,90 €
Voit ladata lisää 31 päivän nettipaketin R-kioskilta, kätevästi netistä tai mobiililaitteella Telia Prepaid -lataussovelluksella. Tarvitset Telia Prepaid tai Prepaid Netti -liittymän numeron latausta varten, liittymänumero on sim-korttikehyksessä. Jos edellistä netin käyttöjaksoa on vielä jäljellä, uuden Nettipaketin käyttöjakso alkaa heti sen päätyttyä.

31 pv Nettipaketti (19,90 €) sisältää rajatonta netin käyttöä Telian 3G ja 4G –verkoissa enintään 100 Mbit/s* nopeudella. Netti toimii myös 2G-verkon alueella.

*Netti toimii Telian 3G- ja 4G-verkoissa enintään 100 Mbit/s nopeudella (netti toimii myös 2G-verkossa). Saapuvan liikenteen maksiminopeus on Telian 4G  -verkossa 100 Mbit/s (yleinen vaihteluväli 10-100 Mbit/s), 3G-verkossa 40Mbit/s (vaihteluväli 0,4–40 Mbit/s), ) ja 2G-verkossa 0,2 mbit/s (vaihteluväli 0,02–0,2 Mbit/s.). Jotta saisit netin käytössä täyden hyödyn Telian 4G -verkosta, varmistathan että käytössäsi on 4G-laite.

Voimassaoloaika
Liittymä suljetaan 6 kk liittymän käyttöönotosta tai 12 kk viimeisimmästä latauksesta.

Telia Prepaid Netti -liittymä 19,90 €

Netti –liittymä sisältää 31 vuorokauden rajattoman netin käytön 4G-verkossa maksimissaan 100 megan nopeudella. Liittymä on voimassa 6 kk käyttöönotosta ja kaikilla valtakunnan R-kioskeilla voit ladata Netti –liittymään lisäkuukausia tai vaikkapa saldoa puhetta varten – lisälataukset pidentävät liittymän voimassaoloa aina 12 kk kerrallaan. Liittymään sisältyvä rajaton 31 vuorokauden nettiaika alkaa ensimmäisestä avatusta nettiyhteydestä.

Liittymä soveltuu erinomaisesti tablettiin, älypuhelimeen tai muihin nettiyhtyettä käyttäviin laitteisiin.

Voit ladata lisää netin käyttöjaksoja lähimmällä Ärrällä:

 • 7 pv      rajaton netti    9,90 €
 • 31 pv    rajaton netti    19,90 €

31 pv Nettipaketti (19,90 €) ja 7 pv Nettipaketti (9,90 €) sisältävät rajatonta netin käyttöä Telian 3G- ja 4G-verkoissa enintään 100 Mbit/s* nopeudella. Voit ladata niitä Telia Prepaid tai Prepaid Netti -liittymiisi.

Voit ladata nettipaketteja R-kioskilta, kätevästi netistä tai mobiililaitteella Telia Prepaid -lataussovelluksella. Tarvitset Prepaid Netti –liittymän numeron latausta varten, liittymänumero on sim-korttikehyksessä. Jos edellistä netin käyttöjaksoa on vielä jäljellä, uuden Nettipaketin käyttöjakso alkaa heti sen päätyttyä

*Netti toimii Telian 3G- ja 4G-verkoissa enintään 100 Mbit/s nopeudella (netti toimii myös 2G-verkossa). Saapuvan liikenteen maksiminopeus on Telian 4G -verkossa on 100 Mbit/s (yleinen vaihteluväli 10-100 Mbit/s), 3G-verkossa 40Mbit/s (vaihteluväli 0,4–40 Mbit/s), ) ja 2G-verkossa 0,2 mbit/s (vaihteluväli 0,02–0,2 Mbit/s.). Jotta saisit netin käytössä täyden hyödyn Telian 4G -verkosta, varmistathan että käytössäsi on 4G-laite.

Katso palvelusi peittoalue

Voimassaoloaika
Liittymä suljetaan 6 kk liittymän käyttöönotosta tai 12 kk viimeisimmästä latauksesta.

Telia Prepaid Netti –liittymä ja 4G-mobiilireititin 54,90 €

Telia Prepaid Netti –liittymä ja 4G-mobiilireititin tarjoavat nopean 4G-nettiyhteyden samanaikaisesti jopa 16 eri laitteelle kotona, töissä, mökillä, matkalla tai ihan missä vaan. 4G-mobiilireititin on nopea ja helppo ottaa käyttöön pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Käyttö on edullista ja aina rajatonta! Ensimmäisen kuukauden rajaton käyttö sisältyy hintaan ja sen jälkeen lataaminen sovelluksella joko 7 päiväksi tai 31 päiväksi – oman tarpeesi mukaan.