DNA

DNA - Unohda laskut! Valitse prepaid, netillä tai ilman.

Latausetu vain R-kioskeilta! Kaupan päälle 5 € puheaikaa, kun liittymää ladataan oston yhteydessä ensimmäisen kerran Ärrällä. Etu ei koske liittymiä jotka on jo aktivoitu käyttöön.

Ärrällä voit ladata puheaikaa DNA Prepaid -liittymiin vapaavalintaisella summa 10 – 200 €, 5 sentin välein. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, jolle lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

Katso voimassa olevat DNA:n tarjoukset.

DNA Super Prepaid

DNA Super Prepaid on huoleton valinta, jos käytät liittymääsi lähinnä yhteydenpitoon puheluin ja tekstarein sekä satunnaisesti surffailuun. Se on heti käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä, maksat vain liittymän käytöstä minuutti ja tekstari kerrallaan. Säästä tiedonsiirtokustannuksia ja lataa liittymällesi näppärä datapaketti.

Hinnat: 0,066 €/min ja tekstarit 0,066 €/kpl.

Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa. Sen mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano, Käyttöohjeet ovat suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Liittymässä ei ole kuukausimaksuja. Käyttöönotto ja lataaminen ovat helppoa ja liittymän käyttäminen edullista.

DNA Super Prepaid

 •       Veloitus käytön mukaan 0,066 €/ min & kpl.
 •       Liittymään voit ostaa datapaketin.
 •       Latausetu 5 € aloituspaketin oston yhteydessä, ennen liittymän aktivointia
  – vain R-kioskilta

Toiminta ulkomailla:
Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

Tiedonsiirto kotimaassa
DNA:n prepaid-liittymissä on käyttövalmis nopea 21 Mbit/s nettiyhteys, josta maksat enintään 1,92€ per  päivä. Mikäli käytät nettiä enemmän, kannattaa liittymään hankkia datapaketti.

DNA Smart Prepaid

DNA Smart Prepaid on täydellinen valinta, kun käytät älypuhelintasi paljon datasiirtoon, tekstiviesteihin ja puheluihin ja haluat surffata verkon täydellä nopeudella miettimättä viestien ja puheluiden hintoja. Liittymässä on kiinteään päivähintaan puhelut, tekstarit ja datasiirto. Se toimii myös 4G-verkossa. (Normaalihinta 7,90 €)

DNA Smart Prepaidin käyttö maksaa kiinteän päivähinnan, joka riippuu valitusta liittymätasosta. Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa. Aloituspakkauksessa oletustaso on Perustaso (taso 2) ja hinta 0,69 €/vrk. Siihen kuuluu päivähintaan puhetta ja tekstiviestejä sekä 3 Gt dataa/kuukausi. *) Veloitus tehdään joka päivä riippumatta liittymän käytöstä. Liittymätasoja voit vaihtaa m.prepaid.dna.fi –sivustolla. Minimi- (taso 1) ja Perustasolla (taso 2) voit tarvittaessa tilata liittymääsi lisädatapaketin mobiilisivulta m.prepaid.dna.fi.

Pakkauksessa ovat mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano. Smart Prepaid toimii myös 4G verkossa.

* Perustason  (taso 2) päivähinta 0,69 € sis. 500 min ja 500 tekstaria päivässä, (ylimenevät 0,09 € min & kpl) sekä 3 Gt dataa/kuukausi.

DNA Smart Prepaid
Päiväveloitteinen liittymä.
Perustasolla (taso 2) päivähinta 0,69 €/vrk sisältyy puhetta ja tekstiviestejä sekä 3 Gt dataa/kuukausi. Latausetu 5 € aloituspaketin oston yhteydessä, ennen liittymän aktivointia – vain R-kioskilta
Toiminta ulkomailla:

Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa.

DNA Dataprepaid -tuotteet

Valitse itsellesi sopivin DNA Dataprepaid -tuote joko yhteen laitteeseen tai WLAN-Mokkulalla jopa kymmenelle laitteelle. DNA Dataprepaid aloituspaketit sisältävät 10 Gt dataa, joka on käytettävissäsi 6 kk (180 vrk) ajan. Voit jatkaa liittymän käyttöä ostamalla Ärrältä Dataprepaid Lataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja aktivoimalla sen käyttöön osoitteissa m.prepaid.dna.fi tai www.dna.fi/lataa

DNA Dataprepaid -tuotteet ovat kaikki heti valmiita ladattavia liikkuvia laajakaistoja, joilla pääset kätevästi nettiin lähes kaikkialla. Käyttö ja lataaminen ovat helppoa. Liittymä ei sido sinua mihinkään, et saa erillisiä laskuja etkä maksa kuukausimaksuja. Maksat liittymästä vain käyttösi mukaan. Liittymä aktivoituu automaattisesti kun ensimmäinen tiedonsiirto tapahtuu.

Voit jatkaa liittymän käyttöä ostamalla Ärrältä Dataprepaid Lataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja aktivoimalla sen käyttöön osoitteissa m.prepaid.dna.fi tai www.dna.fi/lataa

Tabiin tai padiin: DNA Dataprepaid 10 Gt Tablet 4G 24,90 €

Valitse DNA Dataprepaid Tablet, kun haluat tehokkaan liikkuvan laajakaistan padiin, tabiin, mokkulaan tai läppäriin ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan. Aloituspakkauksen hinta 24,90 € ja se sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt:n ja kaikki kolme SIM-korttia: tavallinen, mikro ja nano. Tämä liittymä toimii myös 4G-verkossa.

Liittymä on helppo ottaa käyttöön. Irrota oikeankokoinen SIM-kortti kehyksestä sen mukaan minkä kokoisen SIM-kortin tarvitset laitteeseesi.  Aseta SIM-kortti käytettävään laitteeseen ja käynnistä laite. Yhteyspisteasetukset (APN) tulevat tekstiviestillä. Aloita surffailu!

Pienempään käyttöön on myynnissä myös DNA Dataprepaid 1Gt hintaan 9,90 €. Paketti sisältää 1 Gt dataa, joka on käytettävissä 6 kk:n ajan. Dataprepaid Latausseteleillä voit ostaa liittymääsi lisää käyttöä.

 

Kannettavaan: DNA Dataprepaid 10 Gt + Mokkula 3G 39,90 €

DNA Dataprepaid 10 Gt + USB-Mokkula on loistava liittymä kannettavaan. Se on oikea valinta kun haluat internetin yhteen kannettavaan tietokoneeseen helposti ja nopeasti sekä tuhdisti dataa käyttöön. Liittymä toimii 3G-verkossa.

Aloituspakkauksen hinta on 39,90 € ja se sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt:n ja USB-Mokkulan. Pakkauksessa on tavallinen ja mikroSIM.

Käyttöönotto on helppoa. Aseta SIM-kortti Mokkulaan, kytke Mokkula tietokoneen USB-liittimeen ja odota, että yhteysohjelma asentaa itsensä. Paina Yhdistä-nappia. Aloita surffailu.

Tarkat tuotetiedot DNA Dataprepaid -tuotteista löydät täältä LINKKI: https://www.dna.fi/prepaid-liittymat

Usealle laitteelle: DNA Dataprepaid 10 Gt + WLAN-Mokkula 3G 49,00 €

DNA Dataprepaid + WLAN-Mokkula 3G on loistava liittymä, kun haluat nopean netin useammalle laitteelle yhdellä liittymällä ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan. Voit käyttää liittymää WLAN-mokkulan kautta kotona, liikkeellä tai mökillä vaikkapa kymmenellä laitteella. Liittymä toimii 3G-verkossa.

Aloituspakkauksen hinta 49,00 € ja se sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt:n, WLAN-Mokkulan, USB-johdon ja verkkovirtalaturin. Pakkauksessa on tavallinen ja mikroSIM.

Käyttöönotto on helppoa. Laita SIM-kortti WLAN-mokkulaan, katso WLAN-verkon salasana takakannen alta, kytke mokkulaan virta, etsi omalla laitteella mokkulan verkko, syötä salasana ja aloita surffailu. Verkkovirtalaturin ansiosta voit antaa WLAN-Mokkulan olla huoletta seinässä ja käyttää yhteyttä.

NOKIA 108 + DNA SUPER PREPAID –LIITTYMÄ 34,90 €

Heti käyttövalmis ladattava matkapuhelinliittymä. Aloituspakkauksessa on SIM-kortti, jossa on jo valmiiksi 7 € puheaikaa sekä käyttöohjeet suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Liittymässä ei ole kuukausimaksuja, käyttöönotto ja lataaminen ovat helppoa ja liittymän käyttäminen edullista. PUHELUT 0,066 €/min TEKSTIVIESTIT 0,066 €/kpl TOIMINTA ULKOMAILLA: Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa.

Peruskäyttöön tarkoitettu kompakti matkapuhelin NOKIA 108  jolla voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Tehokas akku ja jopa 31 päivän valmiusaika yhdellä  latauksella pitävät sinut aina tavoitettavissa. Puhelimessa on sisäänrakennettu FM-radio., 2G-taajuuksien tuki ja pitkä akunkesto.  Varusteet: vakioakku, laturi, stereokuulokkeet (antenni sijaitsee kuulokkeissa). Kuvien tallentamiseen tarvitaan erillinen muistikortti.

MTV Total TV Prepaid - TV-kortti antennikotiin

MTV Total TV Prepaid aloituspakkaus sisältää antennikotiin sopivan TV-kortin, jossa on yksi kuukausi MTV Total -kanavapaketin katseluaikaa. MTV Total -kanavapaketti on täynnä laadukasta viihdettä. MTV Total -kanavapaketin pääkanavat ovat: MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2, MTV Leffa, MTV Fakta, MTV Juniori, C More First, C More Series.

Mikäli sinulla on 1) Antenna Ready HD -vastaanotin, 2) DNA:n mastoon suunnattu VHF-antenni ja 3) katselukorttisi on linkitetty vastaanottimesi kanssa, näet lisäksi nämä kanavat: MTV Max HD, MTV Sport 1 HD, C More First HD ja C More Hits.

Prepaid TV-kortilla saat kanavat nopeasti käyttöösi. Käyttöönotto-ohjeet:

 1. Tarkista kotisi tekninen valmius:
  • Aloituspakkauksessa oleva TV-kortti toimii kotitalouksissa, joihin tv-kanavat tulevat antenniverkon välityksellä
  • MTV Total -kanavapaketin kanavien näkyvyyksissä on alueellisia eroja. Tarkista näkyvyysalueet
 2. Aktivoi kortti osoitteessa dna.fi/aktivoi
 3. Mikäli sinulla on Antenna Ready HD -vastaanotin, pitää katselukortti ja vastaanotin linkittää keskenään. Voit tehdä linkityksen soittamalla DNA:n asiakaspalveluun 044 144 044.
  • Linkitystä varten tarvitset linkitettävän laitteen linkitysnumeron (CI+ -kortinlukija tai digiboksi), jonka löydät yleensä laitteen sarjanumerotarrasta nimellä Chip-ID, Chipset ID tai CAM ID
  • TV-kortin korttinumeron, jonka löydät katselukortin kääntöpuolelta
 4. Aseta TV-kortti siru edellä digiboksin korttipaikkaan
  TAI vaihtoehtoisesti TV-kortti kortinlukijaan ja kortinlukija televisioon.

Kanavat aukeavat katsottavaksi useimmiten saman päivän, viimeistään seuraavan vuorokauden, aikana siitä, kun kortti on paikallaan. Jos kanavalistalla ei näy maksullisia kanavia, tee kanavahaku ja tarvittaessa palauta laitteen tehdasasetukset. Jos jonkin tilaamasi kanavan kohdalla televisioruudulla näkyy ilmoitus ”ei valtuutuksia” tai ”ei käyttöoikeuksia”, pidä laitetta päällä, kunnes valtuudet päivittyvät.

MTV Total TV Prepaid kanavaesittely ja käyttöohje (.pdf)
DNA Welho TV ja Viihde erityisehdot (.pdf)

Liittymän hallinta

Liittymän hallinta

Mobiilisivusto:
Mobiilisivustolla m.prepaid.dna.fi voit mm.:

• Tarkistaa puhelinnumeron
• Tarkistaa kulutetun datan käyttömäärän ja milloin 6 kk (180 vrk) on kulunut
• Ladata latausseteleitä

Saldokysely:
Jäljellä olevan datamäärän ja käyttöajan saat lähettämällä liittymästä tekstiviestin SALDO numeroon 14000.
Jäljellä olevan datamäärän ja ajan saat selville myös soittamalla DNA:n Asiakaspalveluun 044 144 044 (ma-pe klo 8-18 ja la klo 9-16.30).

Lisäsaldo:
Mikäli tarvitset liittymääsi lisää aikaa, on valittavanasi kaksi vaihtoehtoa: DNA Datalataus 10 Gt hintaan 19,90 € tai DNA Datalataus 30 Gt hintaan 29,90 €. Molemmat ovat voimassa 6 kk aloituksesta, mikäli kyseinen datamäärä ei ylity ennen tuon ajan kulumista. Ärrältä voit ostaa Dataprepaid Lataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja aktivoimalla sen käyttöön osoitteissa m.prepaid.dna.fi tai www.dna.fi/lataa

Lisätietoja DNA Dataprepaidista:
Huomioithan, että DNA Dataprepaid ei toimi ulkomailla. Lisätietoja löydät täältä.

Rekisteröi DNA Dataprepaid – saat 9Gt ilmaista dataa!
Kun rekisteröit liittymäsi, saat heti ensimmäisen asiakasetusi – 9 Gt dataa ilmaiseksi. Rekisteröityminen asiakkaaksi tapahtuu Minun palvelussani. Huomioithan, että Dataprepaid Tablet pitää ensin aktivoida käyttämällä sitä, jotta sen voi rekisteröidä.

VINKKI!

10 Gt dataa riittää esimerkiksi surffailuun netissä lähes 700 tunniksi tyypillisessä käytössä tai 30.000:een kuvalliseen some-postaukseen.