DNA

Unohda laskut! Valitse prepaid, netillä tai ilman.

Saat kaupan päälle 5 € puheaikaa, kun lataat liittymääsi oston yhteydessä ensimmäisen kerran Ärrällä. Etu ei koske liittymiä, jotka on jo aktivoitu käyttöön eikä latauslipukkeita. Latausedun saat vain R-kioskilla tehdyistä suoralatauksista!

R-kioskeilla voit ladata puheaikaa DNA:n prepaid -liittymiin vapaavalintaisella summa 10 – 200 €, 5 sentin välein. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, mille lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

DNA:n prepaid -asiakkaana käytössäsi on mobiilisivusto m.prepaid.dna.fi sekä DNA Prepaid -mobiilisovellus, joilla liittymäsi hallinta on helppoa.

Katso voimassa olevat DNA:n tarjoukset.

Uutuus! DNA Rajaton Prepaid 4G

DNA Rajaton Prepaid -liittymä 7,90 € (sis. 7 € saldoa)

Uusi DNA Rajaton Prepaid on täydellinen valinta, kun haluat käyttää älypuhelintasi paljon datasiirtoon, tekstiviesteihin ja puheluihin miettimättä viestien ja puheluiden hintoja tai datakattoja. Puhu, tekstaa ja surffaa rajattomasti! Vuorokausihintaan kuuluu rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluja, viestejä sekä netin käyttöä. Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Liittymä toimii DNA:n nopeassa 4G-verkossa. 4G-verkon ulkopuolella se toimii kattavassa 3G-verkossa.

0,89 € päivähintaan kuuluu rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluja, viestejä sekä netin käyttöä. Veloitus tehdään joka päivä riippumatta liittymän käytöstä. Soitot ja viestit lisämaksullisiin numeroihin esim. yritysnumeroihin tai maksullisiin palvelunumeroihin veloitetaan erikseen.

Mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid –mobiilisovelluksella voit tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron, tarkistaa puheaika- ja datasaldon sekä määrittää turvanumerot.

Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

Latausetu 5 € aloituspaketin oston yhteydessä, ennen liittymän aktivointia – vain R-kioskilta!

DNA Super Prepaid

Dna Super Prepaid-liittymä 7,90 € (sis. 7 € saldoa)

DNA Super Prepaid on huoleton valinta, kun käytät liittymääsi lähinnä yhteydenpitoon puheluin ja tekstarein sekä satunnaisesti surffailuun. Se on heti käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä. Maksat vain liittymän käytöstä minuutti ja tekstari kerrallaan. Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Liittymä toimii DNA:n nopeassa 4G-verkossa. 4G-verkon ulkopuolella se toimii kattavassa 3G-verkossa.

Latausetu 5 € aloituspaketin oston yhteydessä, ennen liittymän aktivointia – vain R-kioskilta!

Liittymän käyttö maksaa 0,066 €/min ja tekstiviestit 0,066 €/kpl. Tiedonsiirtokustannuksissa säästät, kun lataat liittymällesi näppärän datapaketin, jolla käytät nettiä. Datapaketeilla surffaat DNA:n nopeassa 4G-verkossa. Kun olet 4G-verkon ulkopuolella, yhteys toimii kattavassa 3G-verkossa.

Datapaketin voit helposti ostaa mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid –mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa App Storesta (IOS), Play Kaupasta (Android) ja WP Storesta (Windows Phone). Mobiilisivuilla tai –sovelluksella voi tarkistaa myös liittymän saldon, asettaa turvanumerot tai aktivoida käyttöön lataussetelin.

Datapaketit

Datapaketti Hinta Suositellaan
100 Mt (30 vrk) 4,90 € Pääsääntöisesti mobiilisivujen (esim. m.yle.fi) satunnaiseen käyttöön. Sopii hyvin esim. julkisen liikenteen aikataulujen katsomiseen tai uutisten lukemiseen.
500 Mt (30 vrk) 7,90 € Melko aktiiviseen netin käyttöön. Ei kuitenkaan paljon kuvia, ääntä tai videoita sisältävien sivustojen käyttöön.
1 Gt (30 vrk) 9,90 € Aktiiviseen ja jatkuvaan netin käyttöön.  Ei kuitenkaan paljon kuvia, ääntä tai videoita sisältävien sivustojen käyttöön.
Rajaton 7 vrk 7,90 € Aktiiviseen ja monipuoliseen netin käyttöön viikoksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Käytettävän datan määrää ei ole rajoitettu.
Rajaton 30 vrk 16,90 € Jatkuvaan ja monipuoliseen netin käyttöön. Käytettävän datan määrää ei ole rajoitettu.

Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

Voimassaoloaika

 • liittymä suljetaan 195 vrk aktivoinnista jos liittymää ei ole ladattu lainkaan aktivoinnin jälkeen
 • liittymä suljetaan 380 vuorokauden kuluttua viimeisimmästä latauksesta
 • 15 päivää ennen ko. ajanjaksojen päättymistä palvelun käyttöä rajoitetaan (voi soittaa vain hätänumeroihin, käyttöpalveluun ja asiakaspalveluun)
 • lataamalla saldoa liittymä palautuu taas normaaliin käyttöön

 

DNA Dataprepaid Tablet 4G

DNA Dataprepaid Tablet 4G 24,90 €

Valitse DNA Dataprepaid Tablet, kun haluat tehokkaan liikkuvan laajakaistan padiin, tabiin, mokkulaan tai läppäriin ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan. Aloituspaketti sisältää 10 Gt dataa, joka on käytettävissäsi kuuden kuukauden ajan (180 vrk). Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Liittymä toimii DNA:n nopeassa 4G-verkossa. 4G-verkon ulkopuolella se toimii kattavassa 3G-verkossa.

Voit jatkaa liittymän käyttöä ostamalla R-kioskilta DNA Datalataussetelin ja aktivoimalla sen käyttöön mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai mobiilisovelluksella. Mobiilisovelluksen voit ladata App Storesta (IOS), Play Kaupasta (Android) ja WP Storesta (Windows Phone). Samassa paikassa voit tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron, jäljellä olevan datamäärän sekä milloin käyttöaika on kulunut. Jäljellä olevan datamäärän ja käyttöajan saat myös lähettämällä liittymästäsi tekstiviestin SALDO numeroon 14000.

Vinkki! 10 Gt dataa riittää esimerkiksi surffailuun netissä lähes 700 tunniksi tyypillisessä käytössä tai 30 000:een kuvalliseen some-postaukseen. Jos 10 Gt dataa riittää sinulla koko 180 vrk (n. 6 kk) voimassaoloajan, laskennalliseksi kuukausikuluksi tulee vain 3,32€/kk.

Pienempään käyttöön on myynnissä myös DNA Dataprepaid 1Gt hintaan 9,90 €. Paketti sisältää 1 Gt dataa, joka on käytettävissä 6 kuukauden ajan. Latausseteleillä voit ostaa liittymääsi lisää käyttöä

Huomioithan, että DNA Dataprepaid ei toimi ulkomailla. Lisätietoja löydät täältä.

Rekisteröi DNA Dataprepaid – saat 9 Gt ilmaista dataa!
Kun rekisteröit liittymäsi, saat heti ensimmäisen asiakasetusi – 9 Gt dataa ilmaiseksi. Rekisteröityminen asiakkaaksi tapahtuu Minun palvelussani. Huomioithan, että Dataprepaid Tablet pitää ensin aktivoida käyttämällä sitä, jotta sen voi rekisteröidä.

Voimassaoloaika

 • liittymä suljetaan 240 vrk liittymän aktivoinnista tai viimeisimmästä latauksesta
 • 60 päivää ennen ko. ajanjakson päättymistä liittymää voi ladata mutta datakäyttö estetty (lataaminen siis aloittaa uuden 250 vrk jakson)

DNA Dataprepaid 10 Gt + WLAN-Mokkula 4G

DNA Dataprepaid 10 Gt + WLAN-Mokkula 4G yhteishintaan 59,00 €

DNA Dataprepaid & WLAN-Mokkula 4G on loistava paketti sinulle, kun haluat nopean 4G-nettiyhteyden useammalle laitteelle ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan. Saat nopean yhteyden kotona, liikkeellä tai mökillä vaikkapa kymmenelle laitteelle.

Liittymä toimii DNA:n 4G-verkossa. 4G-verkon ulkopuolella se toimii kattavassa 3G-verkossa. Pakkaus sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt -liittymän, joka sisältää valmiiksi 10 Gt dataa, 4G WLAN-Mokkulan, USB-johdon ja verkkovirtalaturin. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Liittymän käyttöä voit jatkaa ostamalla R-kioskilta datalataussetelin (10 Gt tai 30 Gt) ja ottamalla sen käyttöön mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -mobiilisovelluksella. Mobiilisivulla tai -sovelluksella voit myös tarkistaa, kuinka paljon dataa on jäljellä. Lisää dataa voit ladata myös netissä laturi.dna.fi.

Käyttöönotto on helppoa. Laita SIM-kortti mokkulaan, käynnistä se ja syötä salasana, lisää käytettävät laitteet mokkulan muodostamaan WLAN-verkkoon (verkon nimen ja salasanan löydät mokkulan takakannen alta tarrasta) ja nauti netistä, missä haluat.

Voimassaoloaika

 • liittymä suljetaan 240 vrk liittymän aktivoinnista tai viimeisimmästä latauksesta
 • 60 päivää ennen ko. ajanjakson päättymistä liittymää voi ladata mutta datakäyttö estetty (lataaminen siis aloittaa uuden 250 vrk jakson)

DNA Dataprepaid 10 Gt + USB-mokkula 4G

DNA Dataprepaid 10 Gt + USB-mokkula 4G yhteishintaan 49,90 €

Tämä paketti sopii sinulle, jos arvostat nopeaa 4G-verkkoa ja tarvitset nettiyhteyden kannettavaan tietokoneeseen. Pakkaus sisältää 4G-Mokkulan (ZTE 823) sekä DNA Dataprepaid 4G -liittymän, joka sisältää valmiiksi käyttöä 10 Gt. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Liittymä toimii DNA:n nopeassa 4G-verkossa. 4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii kattavassa 3G-verkossa.

DNA:n 4G verkossa yhteyden nopeus on max 150Mbit/s (nopeuden vaihteluväli on 5‐80 Mbit/s). Nopeus 4G-verkossa jopa 150 Mbit/s ja 3G-verkossa jopa 42 Mbit/s (nopeuden tyypillinen vaihteluväli 24 h mittausjakson aikana on 4G-verkossa 5–80 Mbit/s ja 3G-verkossa 0,4–25 Mbit/s).

Liittymän käyttöä voit jatkaa ostamalla R-kioskilta datalataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja ottamalla sen käyttöön mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -mobiilisovelluksella. Mobiilisivulla tai -sovelluksella voit myös tarkistaa, kuinka paljon dataa on jäljellä.

Voimassaoloaika

 • liittymä suljetaan 240 vrk liittymän aktivoinnista tai viimeisimmästä latauksesta
 • 60 päivää ennen ko. ajanjakson päättymistä liittymää voi ladata mutta datakäyttö estetty (lataaminen siis aloittaa uuden 250 vrk jakson)

DNA Dataprepaid 10 Gt + WLAN-Mokkula 3G

DNA Dataprepaid 10 Gt ja WLAN-Mokkula 3G yhteishintaan 49,00 €

DNA Dataprepaid + WLAN-Mokkula 3G on loistava paketti sinulle, kun haluat nopean netin useammalle laitteelle yhdellä liittymällä ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan. Voit käyttää liittymää WLAN-mokkulan kautta kotona, liikkeellä tai mökillä vaikkapa kymmenellä laitteella.

Liittymä toimii 3G-verkossa. Aloituspakkaus sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt:n, WLAN-Mokkulan, USB-johdon ja verkkovirtalaturin. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Tämä tuote on poistumassa valikoimassa ja saatavuus voi vaihdella kioskeittain.

Liittymän käyttöä voit jatkaa ostamalla R-kioskilta datalataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja ottamalla sen käyttöön mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid -mobiilisovelluksella. Mobiilisivulla tai -sovelluksella voit myös tarkistaa, kuinka paljon dataa on jäljellä.

Käyttöönotto on helppoa. Laita SIM-kortti WLAN-mokkulaan, katso WLAN-verkon salasana takakannen alta, kytke mokkulaan virta, etsi omalla laitteella mokkulan verkko, syötä salasana ja aloita surffailu. Verkkovirtalaturin ansiosta voit antaa WLAN-Mokkulan olla huoletta seinässä ja käyttää yhteyttä.

Voimassaoloaika

 • liittymä suljetaan 240 vrk liittymän aktivoinnista tai viimeisimmästä latauksesta
 • 60 päivää ennen ko. ajanjakson päättymistä liittymää voi ladata mutta datakäyttö estetty (lataaminen siis aloittaa uuden 250 vrk jakson)

Huawei Ascend Y330 älypuhelin + Smart Prepaid -liittymä

Huawei Ascend Y330 älypuhelin ja Smart Prepaid -liittymä yhteishintaan 59 €

DNA Smart Prepaid on täydellinen liittymä älypuhelimeen. Sen käytöstä veloitetaan kiinteä päivähinta. Hinta riippuu valitsemastasi liittymätasosta. Aloituspakkauksen oletustasona on Perustaso (taso 2) ja hinta 0,69 €/vrk. Päivähintaan kuuluvat normaalit kotimaan puhelut ja viestit sekä 3 Gt dataa/kuukausi. Veloitus tehdään joka päivä riippumatta liittymän käytöstä. Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa. Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Huawei Ascend Y330 on kätevän kokoinen ja sukkela älypuhelin, joka on varustettu selkeällä ja kirkasvärisellä 4-tuumaisella kosketusnäytöllä. Puhelimen 3.0 MP kamera on varustettu hymyntunnistuksella, jonka avulla saat napattua kuvat juuri oikealla hetkellä. Puhelimen peruskäyttö on helppoa ja pelien pelaaminenkin sujuu vaivatta. Puhelin tukee 3G-yhteyttä.