DNA

DNA - Unohda laskut! Valitse prepaid, netillä tai ilman.

Latausetu vain R-kioskeilta! Kaupan päälle 5 € puheaikaa, kun liittymää ladataan oston yhteydessä ensimmäisen kerran Ärrällä. Etu ei koske liittymiä jotka on jo aktivoitu käyttöön.

Ärrällä voit ladata puheaikaa DNA Prepaid -liittymiin vapaavalintaisella summa 10 – 200 €, 5 sentin välein. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, jolle lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

Katso voimassa olevat DNA:n tarjoukset.

DNA Super Prepaid

Dna Super Prepaid-liittymä 7,90 € (sis. 7 € saldoa)

DNA Super Prepaid on huoleton valinta, jos käytät liittymääsi lähinnä yhteydenpitoon puheluin ja tekstarein sekä satunnaisesti surffailuun. Se on heti käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä, maksat vain liittymän käytöstä minuutti ja tekstari kerrallaan. Säästä tiedonsiirtokustannuksia ja lataa liittymällesi näppärä datapaketti.

DNA Super Prepaid -liittymä
DNA Super Prepaid  on huoleton valinta, jos käytät liittymääsi lähinnä yhteydenpitoon puheluin ja tekstarein sekä satunnaisesti surffailuun. Se on heti käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä, maksat vain liittymän käytöstä minuutti ja tekstari kerrallaan. Liittymään voit ostaa datapaketin. Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa. Sen mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano, Käyttöohjeet ovat suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Liittymässä ei ole kuukausimaksuja.

Latausetu 5 € aloituspaketin oston yhteydessä, ennen liittymän aktivointia – vain R-kioskilta!

Hinnat
0,066 €/min ja tekstarit 0,066 €/kpl.

Toiminta ulkomailla
Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

Tiedonsiirto kotimaassa
DNA:n prepaid-liittymissä on käyttövalmis nopea 21 Mbit/s nettiyhteys, josta maksat enintään 1,92€ per päivä. Mikäli käytät nettiä enemmän, kannattaa liittymään hankkia datapaketti.

DNA Smart Prepaid

DNA Smart Prepaid-liittymä 7,90 € ( sis. 7 € saldoa)

DNA Smart Prepaid on täydellinen valinta, kun käytät älypuhelintasi paljon datasiirtoon, tekstiviesteihin ja puheluihin ja haluat surffata verkon täydellä nopeudella miettimättä viestien ja puheluiden hintoja. Liittymässä on kiinteään päivähintaan puhelut, tekstarit ja datasiirto. Se toimii myös 4G-verkossa.

DNA Smart Prepaid-liittymä
Liittymän käyttö maksaa kiinteän päivähinnan, joka riippuu valitusta liittymätasosta. Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa. Pakkauksessa ovat mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano. Smart Prepaid toimii myös 4G verkossa. Aloituspakkauksessa oletustaso on Perustaso (taso 2) ja hinta 0,69 €/vrk. Siihen kuuluu päivähintaan puhetta ja tekstiviestejä sekä 3 Gt dataa/kuukausi. Veloitus tehdään joka päivä riippumatta liittymän käytöstä. Liittymätasoja voit vaihtaa m.prepaid.dna.fi –sivustolla. Minimi- (taso 1) ja Perustasolla (taso 2) voit tarvittaessa tilata liittymääsi lisädatapaketin mobiilisivulta m.prepaid.dna.fi.

Perustason  (taso 2) päivähinta 0,69 € sis. 500 min ja 500 tekstaria päivässä, (ylimenevät 0,09 € min & kpl) sekä 3 Gt dataa/kuukausi.

Latausetu 5 € aloituspaketin oston yhteydessä, ennen liittymän aktivointia – vain R-kioskilta!

Toiminta ulkomailla
Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

DNA Dataprepaid -tuotteet

Valitse itsellesi sopivin DNA Dataprepaid -tuote joko yhteen laitteeseen tai WLAN-Mokkulalla jopa kymmenelle laitteelle. DNA Dataprepaid aloituspaketit sisältävät 10 Gt dataa, joka on käytettävissäsi 6 kk (180 vrk) ajan. Voit jatkaa liittymän käyttöä ostamalla Ärrältä Dataprepaid Lataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja aktivoimalla sen käyttöön osoitteissa m.prepaid.dna.fi tai www.dna.fi/lataa

DNA Dataprepaid -tuotteet ovat kaikki heti valmiita ladattavia liikkuvia laajakaistoja, joilla pääset kätevästi nettiin lähes kaikkialla. Käyttö ja lataaminen ovat helppoa. Liittymä ei sido sinua mihinkään, et saa erillisiä laskuja etkä maksa kuukausimaksuja. Maksat liittymästä vain käyttösi mukaan. Liittymä aktivoituu automaattisesti kun ensimmäinen tiedonsiirto tapahtuu.

Voit jatkaa liittymän käyttöä ostamalla Ärrältä Dataprepaid Lataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja aktivoimalla sen käyttöön osoitteissa m.prepaid.dna.fi tai www.dna.fi/lataa

DNA Dataprepaid Tablet 4G

DNA Dataprepaid Tablet 4G 24,90 €

Valitse DNA Dataprepaid Tablet, kun haluat tehokkaan liikkuvan laajakaistan padiin, tabiin, mokkulaan tai läppäriin ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan. Aloituspakkaus sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt:n ja kaikki kolme SIM-korttia: tavallinen, mikro ja nano. Tämä liittymä toimii myös 4G-verkossa.

Liittymä on helppo ottaa käyttöön. Irrota oikeankokoinen SIM-kortti kehyksestä sen mukaan minkä kokoisen SIM-kortin tarvitset laitteeseesi.  Aseta SIM-kortti käytettävään laitteeseen ja käynnistä laite. Yhteyspisteasetukset (APN) tulevat tekstiviestillä. Aloita surffailu!

Pienempään käyttöön on myynnissä myös DNA Dataprepaid 1Gt hintaan 9,90 €. Paketti sisältää 1 Gt dataa, joka on käytettävissä 6 kk:n ajan. Dataprepaid Latausseteleillä voit ostaa liittymääsi lisää käyttöä.

 

DNA Dataprepaid 10 Gt + USB-mokkula 4G

DNA Dataprepaid 10 Gt ja USB-mokkula 4G yhteishintaan 49,90 €

Tämä paketti sopii niille, jotka arvostavat nopeaa 4G verkkoa ja tarvitsevat yhteyden kannettavaan tietokoneeseensa.
DNA:n 4G verkossa yhteyden nopeus on max 150Mbit/s (nopeuden vaihteluväli on 5‐80 Mbit/s). Jo yli 4,5 miljoonaa henkilöä asuu DNA:n 4G‐verkon saatavuusalueella. Maanlaajuinen 99 % väestöpeitto saavutetaan vuoden 2016 loppuun mennessä.

Aloituspaketin hinta on 49,90 € ja siihen kuuluvat 4G Mokkula (ZTE 823) sekä DNA Dataprepaid 4G joka sisältää valkmiiksi käyttöä 10 Gt.

Liittymän käyttöä voi jatkaa ostamalla R-kioskilta datalataussetelin datalataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja ottamalla sen käyttöön mobiilisivulla osoitteessa m.prepaid.dna.fi. Mobiilisivuilla voi myös tarkistaa, kuinka paljon käyttöä on jäljellä.

10 Gt dataa riittää esimerkiksi surffailuun netissä lähes 700 tunniksi tyypillisessä käytössä tai 30 000:een kuvalliseen some-postaukseen. Keskimäärin Dataprepaid liittymien 10 Gt riittää noin kolmeksi kuukaudeksi.

 

DNA Dataprepaid 10 Gt + WLAN-Mokkula 3G 49,00 €

DNA Dataprepaid 10 Gt ja WLAN-Mokkula 3G yhteyshintaan 49,00 €

DNA Dataprepaid + WLAN-Mokkula 3G on loistava liittymä, kun haluat nopean netin useammalle laitteelle yhdellä liittymällä ja haluat maksaa liittymästä vain käytön mukaan. Voit käyttää liittymää WLAN-mokkulan kautta kotona, liikkeellä tai mökillä vaikkapa kymmenellä laitteella. Liittymä toimii 3G-verkossa.

Aloituspakkaus sisältää DNA Dataprepaid 10 Gt:n, WLAN-Mokkulan, USB-johdon ja verkkovirtalaturin. Pakkauksessa on tavallinen ja mikroSIM.

Käyttöönotto on helppoa. Laita SIM-kortti WLAN-mokkulaan, katso WLAN-verkon salasana takakannen alta, kytke mokkulaan virta, etsi omalla laitteella mokkulan verkko, syötä salasana ja aloita surffailu. Verkkovirtalaturin ansiosta voit antaa WLAN-Mokkulan olla huoletta seinässä ja käyttää yhteyttä.

Nokia 108 + Dna Super Prepaid-liittymä

Nokia 108 ja Dna Super Prepaid-liittymä yhteishintaan 34,90 €

Heti käyttövalmis ladattava matkapuhelinliittymä. Aloituspakkauksessa on SIM-kortti, jossa on jo valmiiksi 7 € puheaikaa sekä käyttöohjeet suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Liittymässä ei ole kuukausimaksuja, käyttöönotto ja lataaminen ovat helppoa ja liittymän käyttäminen edullista. PUHELUT 0,066 €/min TEKSTIVIESTIT 0,066 €/kpl TOIMINTA ULKOMAILLA: Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa.

Peruskäyttöön tarkoitettu kompakti matkapuhelin NOKIA 108  jolla voit soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Tehokas akku ja jopa 31 päivän valmiusaika yhdellä  latauksella pitävät sinut aina tavoitettavissa. Puhelimessa on sisäänrakennettu FM-radio., 2G-taajuuksien tuki ja pitkä akunkesto.  Varusteet: vakioakku, laturi, stereokuulokkeet (antenni sijaitsee kuulokkeissa). Kuvien tallentamiseen tarvitaan erillinen muistikortti.

Liittymän hallinta

Liittymän hallinta

Mobiilisivusto:
Mobiilisivustolla m.prepaid.dna.fi voit mm.:

• Tarkistaa puhelinnumeron
• Tarkistaa kulutetun datan käyttömäärän ja milloin 6 kk (180 vrk) on kulunut
• Ladata latausseteleitä

Saldokysely:
Jäljellä olevan datamäärän ja käyttöajan saat lähettämällä liittymästä tekstiviestin SALDO numeroon 14000.
Jäljellä olevan datamäärän ja ajan saat selville myös soittamalla DNA:n Asiakaspalveluun 044 144 044 (ma-pe klo 8-18 ja la klo 9-16.30).

Lisäsaldo:
Mikäli tarvitset liittymääsi lisää aikaa, on valittavanasi kaksi vaihtoehtoa: DNA Datalataus 10 Gt hintaan 19,90 € tai DNA Datalataus 30 Gt hintaan 29,90 €. Molemmat ovat voimassa 6 kk aloituksesta, mikäli kyseinen datamäärä ei ylity ennen tuon ajan kulumista. Ärrältä voit ostaa Dataprepaid Lataussetelin (10Gt tai 30Gt) ja aktivoimalla sen käyttöön osoitteissa m.prepaid.dna.fi tai www.dna.fi/lataa

Lisätietoja DNA Dataprepaidista:
Huomioithan, että DNA Dataprepaid ei toimi ulkomailla. Lisätietoja löydät täältä.

Rekisteröi DNA Dataprepaid – saat 9Gt ilmaista dataa!
Kun rekisteröit liittymäsi, saat heti ensimmäisen asiakasetusi – 9 Gt dataa ilmaiseksi. Rekisteröityminen asiakkaaksi tapahtuu Minun palvelussani. Huomioithan, että Dataprepaid Tablet pitää ensin aktivoida käyttämällä sitä, jotta sen voi rekisteröidä.

VINKKI!

10 Gt dataa riittää esimerkiksi surffailuun netissä lähes 700 tunniksi tyypillisessä käytössä tai 30.000:een kuvalliseen some-postaukseen.