Myyjäksi

Jos olet luonteeltasi avoin ja myyntihenkinen, tule Ärrälle myyjäksi. Nautit asiakaspalvelusta ja sinulla pysyvät langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. R-kioskissa työaikasi joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meillä voit työskennellä kokoaikaisena, osa-aikaisena tai keikkatyöntekijänä.

Ärrän myyjä osaa palvella!

Tärkeintä on oikea asenne ja aito halu palvella asiakkaita hymyssä suin, myös kiireen keskellä. Saat kattavan perehdytyksen verkkokoulutuksen ja kioskiharjoittelun muodossa. Ärrällä työnkuva on monipuolinen. Olet työvuorossasi usein yksin ja vastuussa kioskin toiminnasta kokonaisuudessaan. Sinulla on taitoa tehdä asiakkaan asioinnista pieni hetki arjen juhlaa. Työssäsi voit kasvaa myynnin ammattilaisena myyjästä R-kauppiaaksi. Myyjänä voi työskennellä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Katso avoimet myyjäpaikat

Töihin kioskille

Ärrällä työskentely on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Monipuoliset työtehtävät sekä itsenäinen työskentely antavat positiivista haastetta. Asiakaspalvelu on mukaansa tempaavaa, kun työssä saa jatkuvasti tavata uusia ihmisiä. Meininki työkavereiden kesken on kannustava ja myyntiä tehdään hyvällä sykkeellä. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen, mutta se onkin Ärrän työn rikkaus.