Tukiorganisaatio

Tästä näet R-kioski Oy:n tukiorganisaation avoimet paikat.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Halutessasi voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen: rekrytointi(at)r-kioski.fi.

Palkanlaskija

R-kioski Oy:n tukiorganisaatiossa Vantaan Koivuvaarassa ja myyntialueilla työskentelee yli 120 ammattilaista. Meidän tehtävämme on palvella R-kauppiaita, jotka vastaavat meidän 600 kioskin toiminnasta. Vahvistamme nyt joukkojamme ja haemme Vantaan konttorillemme palkanlaskijaa R-kioski Oy:n palkanlaskentatiimiin.

Haemme joukkoomme uutta ammattilaista hoitamaan itsenäisesti R-kauppiaittemme palkanlaskentaa ja siihen liittyviä muita tehtäviä. Tehtävä on määräaikainen vuosilomasijaisuus. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää elokuun loppuun. Mahdollisuus myös jatkoon.

Olet yhteydessä kauppiaisiin ja pidät huolta, että he saavat parhaan palvelun ja asiantuntijan, johon voi luottaa. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla kaupallinen koulutus.

Lisäksi toivomme:

  • kokemusta palkanlaskennasta
  • hyvää asiakaspalvelukykyä, tiimityöskentelytaitoja ja paineensietokykyä
  • vastuuntuntoisuutta
  • kykyä omaksua uusia sovelluksia ja hyödyntää niitä työssäsi tehokkaasti
  • kiinnostusta kehittyä kirjanpitoasioissa
  • joustavuutta työajoissa

Arvostamme aktiivista otetta työhön, systemaattisuutta ja tarkkuutta. Pidät työskentelystä tietojärjestelmien parissa ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi. Käytämme palkanlaskennassa Mepco–sovellusta.

Tehtävä edellyttää työskentelyä työnantajan tiloissa R-kioski Oy:n tukiorganisaatiossa Vantaalla. Etätyö ei ole mahdollista.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden oppia uutta mielenkiintoisessa vähittäiskaupan menestyksekkäässä organisaatiossa. R-kioski tarjoaa sinulle alan mukavimmat työkaverit ja innostuneen ja eteenpäin pyrkivän työskentelyilmapiirin!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla palkkapalvelupäällikkö Marianne Kesselille, parhaiten tavoitettavissa to 23.3.2017 klo 9-11 tai ti 28.3. klo 16-17 puh. 020 5544 122. Tai lähetä sähköpostia: marianne.kesseli@r-kioski.fi

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae paikkaa jo tänään, sillä aloitamme haastattelut sitä mukaa, kun sopivia hakijoita ilmaantuu. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 2.4.2017 mennessä sähköpostilla: marianne.kesseli@r-kioski.fi