Yritys

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan.

R-kioski on osa Reitania

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 560 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, sekä uusimpana hankintana Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2017 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,63 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 300. Vuonna 2017 Reitan Groupin liikevaihto oli 10,7 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 37 000.

R-kioskin arvot

1. Keskitymme liikeideaamme
2. Ylläpidämme korkeaa liiketoiminnan moraalia
3. Tavoittelemme velattomuutta
4. Kannustamme voittamisen kulttuuriin
5. Ajattelemme positiivisesti ja ennakoivasti
6. Puhumme toisillemme, emme toisistamme
7. Asiakas on ylin johtajamme
8. Meillä on hauskaa ja teemme tulosta

Reitan Group uskoo arvopohjaiseen yritystoimintaan. Reitan Groupille on tärkeää tulla tunnetuksi Pohjoismaiden arvojohdetuimpana yrityksenä. Tämä on visiomme, johon pyrimme joka päivä. Vahva ja myönteinen yrityskulttuuri on tärkeää. Arvopohjainen työskentely perustuu siihen, että elämme arvojemme mukaisesti omien tekojemme, emme ainoastaan sanojemme kautta. Yhteiset arvomme ohjaavat meitä – R-kioskin tukiorganisaatiota ja kauppiaita – eteenpäin. Tiedämme minne haluamme mennä, mutta emme unohda mistä me tulemme.

Laskutusosoitteet

R-kioski Oy
Y-tunnus 2404400-8
Postiosoite: PL 1, 01641 Vantaa
Käyntiosoite: Koivuvaarankuja 2

VERKKOLASKUT:
R-kioski Oy
OVT-tunnus: 003724044008
Välittäjä: Ropo Capital Oyj
Välittäjän tunnus: 003714377140

PAPERISET LASKUT:
R-kioski Oy
003724044008
PL 5393
70701 Kuopio

PDF-LASKUT:
Lähetä osoitteeseen skannauspalvelu@ropocapital.fi.
Laita aiheeksi LASKU, PL 5393, älä laita viestikenttään tekstiä.
Yksi lasku = yksi dokumentti (esim. jos sinulla on viisi laskua, lähetä viisi eri sähköpostia).

Tietosuoja

Asiakkaittemme henkilötietojen turvallinen käsittely on meille tärkeää, ja pidämme huolen että henkilöstömme saa tarvittavan koulutuksen ja tiedon tietosuoja-asioista. Tälle sivulle olemme koonneet eri palveluita koskevat tietosuojaselosteet, joista pääset tutustumaan henkilötietojen käsittelyyn R-kioski Oy:ssä.

Tutustu tietosuojaselosteisiin