Yritys

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju,
joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä
tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti
silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa.

R-kioski on osa Reitan Convenience -yhtiötä

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience-ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa REITAN AS -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience-yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 410 myymälällä.
R-kioskin bränditunnettuus on 95 %. 
 

Reitan Convenience AS on johtava convenienceketju, joka mahdollistaa menestyksekkään toiminnan 12 000 ihmiselle 7 markkina-alueella – ajaen muutosta kohti tulevaisuuden conveniencekauppaa. Palvelemme asiakkaita noin 2 000 myymälässä Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla noin miljoonalla päivittäisellä transaktiolla.  

Reitan Convenience AS koostuu rakastetuista brändeistä, kuten Narvesen Norjassa, Latviassa ja Liettuassa, Pressbyrån Ruotsissa, PBX Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa,
YX 7-Eleven Norjassa, R-kioski Suomessa, R-Kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, Northland Norjassa ja Caffeine Virossa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa ja Tanskassa. 
 

Määrittelemme toimialamme uudelleen, jotta conveniencekauppa olisi vastuullista – ja vastuullisuus kätevää. Vahvojen arvojen, tehokkaan toiminnan ja paikallisen omistajuuden avulla luomme parhaat asiakaskokemukset. Yhdessä teemme arjesta hieman helpompaa ja maailmasta hieman paremman. Uutisia ja päivityksiä saat seuraamalla meitä LinkedInissä.  

R-kioskin arvot

1. Keskitymme liikeideaamme
2. Ylläpidämme korkeaa liiketoiminnan moraalia
3. Tavoittelemme velattomuutta
4. Kannustamme voittamisen kulttuuriin
5. Ajattelemme positiivisesti ja ennakoivasti
6. Puhumme toisillemme, emme toisistamme
7. Asiakas on ylin johtajamme
8. Meillä on hauskaa ja teemme tulosta

Reitan Convenience uskoo arvopohjaiseen yritystoimintaan. Reitan Conveniencelle on tärkeää tulla tunnetuksi Pohjoismaiden arvojohdetuimpana yrityksenä. Tämä on visiomme, johon pyrimme joka päivä. Vahva ja myönteinen yrityskulttuuri on tärkeää. Arvopohjainen työskentely perustuu siihen, että elämme arvojemme mukaisesti omien tekojemme, emme ainoastaan sanojemme kautta. Yhteiset arvomme ohjaavat meitä – R-kioskin tukiorganisaatiota ja kauppiaita – eteenpäin. Tiedämme minne haluamme mennä, mutta emme unohda mistä me tulemme.

Laskutusosoitteet / Invoicing address

R-kioski Oy

Postiosoite: R-kioski Oy, Bertel Jungin aukio 9, FI-02600 ESPOO, Finland

Käyntiosoite: Bertel Jungin aukio 9A 4 krs. 02600 ESPOO, Finland

R-kioski Oy laskutusosoitteet

R-kioski Oy Invoicing address

Tietosuoja

Asiakkaittemme henkilötietojen turvallinen käsittely on meille tärkeää, ja pidämme huolen että henkilöstömme saa tarvittavan koulutuksen ja tiedon tietosuoja-asioista. Tälle sivulle olemme koonneet eri palveluita koskevat tietosuojaselosteet, joista pääset tutustumaan henkilötietojen käsittelyyn R-kioski Oy:ssä.

Tutustu tietosuojaselosteisiin