Muut palvelut

Ärrä on nyt Woltissa!

Wolt ruokalähettipalvelu on käynnistynyt Ärrällä ja toimii tällä hetkellä kuudessatoista kaupungissa ympäri Suomen! Asiakas voi tilata Woltin kautta syötävää, herkkuja ja juotavaa. Sen lisäksi, Edenred ja Wolt ovat aloittaneet yhteistyön, joka mahdollistaa aterioiden maksamisen Edenredin lounasedulla kun tilaat Woltin nettisivuilta. Nyt voit nauttia työnantajasi tukemasta lounaasta helposti myös kotona työskennellessä!

Vähennetään ruokahävikkiä ResQ-sovelluksella

ResQ-sovelluksen kautta vähennämme ruokahävikkiä myymällä hyvälaatuisia ylijäämätuotteita alennuksella sen sijaan, että ne päätyisivät biojätteeksi. Asiakkaana sinun on mahdollista säästää rahaa ja edistää kestävää kehitystä.

Sodastream vaihtohiilidioksidi nyt vain 9,95€

Ja R-kantiksen leimapassilla joka viides vaihto veloituksetta!

Sodastream hilidioksidisylinterit löydät R-kioskeilta ympäri Suomen. Meiltä löytyy myös vaaleanpunainen Quick-Connect-sylinterit, jotka sopivat Sodastreamin Art, Duo, Terra, E-Duo ja Gaia -hiilihapotuslaitteisiin. SodaStream-hiilihapotuslaitteella voi helposti valmistaa kuplavettä ja virvoitusjuomia kotona hanavedestä. Jokainen SodaStream-hiilidioksidisylinteri on läpäissyt kolminkertaisen laadunvalvonnan.

Lisätietoja laitteista löydät osoitteesta https://sodastream.fi/hiilihapotuslaitteet/

R-säilytys – pienten tavaroiden säilytys ja luovutus

Pienet tavarat vaihtavat omistajaa helposti silloinkin, kun aikataulut eivät kohtaa. Jätä matkalaukut, kirppisostokset tai Airbnb-avain mille tahansa Ärrälle (pl. lentoaseman kioskit, Helsingin rautatieasema lähtevät ja saapuvat junat, Hki Mellunmäki Metro Länsi, Hki Kamppi Kaukoliikenneterminaali, Tre Keskussairaala TAYS, Jkl Sairaala Nova, Oulu Sairaala OYS, Ikaalinen Spa, Kuusamo HC Tropiikki, Pyhätunturi Hotelli ja Pori Satasairaala) ja tavaroiden vastaanottaja saa tiedon tekstiviestitse. Palvelun hinta on 5,90 euroa.

Toimi näin:

  1. Pakkaa tavarat huolellisesti valmiiksi (mikäli tuot avainta säilytykseen, on kioskillatähän tarkoitettuja säilytyskuoria)
  2. Tuo tavara mille tahansa R-kioskille (pl. lentoaseman kioskit, Helsinginrautatieasema lähtevät ja saapuvat junat, Hki Mellunmäki Metro Länsi, Hki Kamppi Kaukoliikenneterminaali, Tre Keskussairaala TAYS, Jkl Sairaala Nova, Oulu Sairaala OYS, Ikaalinen Spa, Kuusamo HC Tropiikki, Pyhätunturi Hotelli ja Pori Satasairaala)
  3. Kerro myyjälle lähettäjän = tavaran jättäjän tiedot
  4. Kerro myyjälle vastaanottajan tiedot ja maksa säilytysmaksu 5,90
  5. Vastaanottaja saa tekstiviestillä tiedon, kun lähetys on noudettavissa. HUOM.tekstiviesti toimitetaan vain suomalaisiin puhelinnumeroihin. Mikäli vastaanottajan puhelinnumero on ulkomainen, on lähettäjän vastuulla toimittaa noutoviesti vastaanottajalle.
  6. Lähetystä säilytetään kioskissa kaksi viikkoa, jonka jälkeen se toimitetaan tuhottavaksi.

Lähetys luovutetaan noutokoodia vastaan, mutta avainta noudettaessa myös henkilöllisyys tarkistetaan.

Säilytysehdot

Säilytettävän tavaran enimmäispaino on 5 kg. Tavaroita otetaan vastaan kioskin tilojen puitteissa. Emme ota säilytykseen helposti särkyvää tai arvokasta tavaraa, rahaa, arvopapereita, jalometalleja, turkiksia, aseita, lämpötilasäädeltyjä toimituksia, eläviä eläimiä tai kasveja, pilaantuvaa tavaraa, vaarallisia tai radioaktiivisia aineita. Mikäli säilytykseen jätetyt tavarat katoavat tai vahingoittuvat säilytyksen aikana tai mikäli niitä ei päästä noutamaan, koska kioski ei ole auki ilmoitettuna aukioloaikana, R-kioski vastaa aiheuttamistaan välittömistä vahingoista enintään 30 euroon saakka. R-kioski ei vastaa välillisistä vahingoista. Asiakkaan tulee selvittää juhlapäiviin liittyvät kioskin poikkeusaukioloajat etukäteen. Tavaroiden säilytysaika on 14 vuorokautta.