Muut palvelut

Ärrä on nyt Woltissa!

Wolt ruokalähettipalvelu on käynnistynyt Ärrällä ja toimii tällä hetkellä kuudessatoista kaupungissa ympäri Suomen! Asiakas voi tilata Woltin kautta syötävää, herkkuja ja juotavaa. Sen lisäksi, Edenred ja Wolt ovat aloittaneet yhteistyön, joka mahdollistaa aterioiden maksamisen Edenredin lounasedulla kun tilaat Woltin nettisivuilta. Nyt voit nauttia työnantajasi tukemasta lounaasta helposti myös kotona työskennellessä!

Vähennetään ruokahävikkiä ResQ-sovelluksella

ResQ-sovelluksen kautta vähennämme ruokahävikkiä myymällä hyvälaatuisia ylijäämätuotteita alennuksella sen sijaan, että ne päätyisivät biojätteeksi. Asiakkaana sinun on mahdollista säästää rahaa ja edistää kestävää kehitystä.

Sodastream vaihtohiilidioksidi 9,95 €

Sodastream hilidioksidisylinterit ovat saapuneet Ärrälle! SodaStream-hiilihapotuslaitteella voi helposti valmistaa kuplavettä ja virvoitusjuomia kotona hanavedestä. Jokainen SodaStream-hiilidioksidisylinteri on läpäissyt kolminkertaisen laadunvalvonnan. Muistathan, että leimapassilla joka viides vaihto veloituksetta.

Kalastonhoitomaksu vesille kuin vesille

Kalastonhoitomaksun hoidat näppärästi Ärrällä.

Kalastonhoitomaksu tulee maksaa, jos on iältään 18–64-vuotias ja kalastaa vieheellä tai pyydyksillä tai ravustaa. Kalastonhoitomaksu perustuu kalastuslakiin.

Kalastonhoitomaksun saa maksaa myös muuten, jolloin se on lahjoitus Suomen kalakantojen hyvinvoinnille ja vesistöjen luonnonhoidolle.

Vuosimaksu on 47 euroa. Maksu on voimassa kalenterivuoden eli aina kuluvan vuoden loppuun saakka. Vuosimaksuun kuuluu kotiin postitse saapuva Suomu-aikakauslehti ja kalastuskortti.

Viikkomaksu on 16 euroa. Maksu on voimassa 7 vuorokautta maksupäivästä tai muusta maksuhetkellä kuittiin merkitystä päivästä alkaen.

Päivämaksu on 6 euroa. Maksu on voimassa 1 vuorokauden. Voimassaolopäivän voi itse valita.

Jokainen lupa myydään erikseen ja siitä peritään toimituspalkkio. Toimituspalkkio kalastonhoitomaksusta R-kioskeilla on 3 euroa.

Kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen. Kohdennetut maksuvälineet eivät käy kalastonhoitomaksun maksutapana. Sen voi kuitenkin ostaa lahjaksi mikäli tiedät vastaanottajan tiedot. Kalastonhoitomaksun lupakuittiin kirjataan haltijan nimi, osoite ja syntymäaika.

Lisätietoja kalastusluvista: Eräluvat.fi

R-avainpalvelu - avainten säilytys ja kuljetus

Kotiapu, koiranvahti, siivouspalvelu, lastenhoitaja, putkimies, kukkien kastelija.... Aikataulut eivät millään kohtaa, miten saat avaimet luovutettua vastaanottajalle?

Ei hätää: Ärrä huolehtii, että avaimet säilytetään ja luovutetaan oikealle henkilölle. Palvelun hinta on 5 euroa ilman avaimen kuljetusta ja 7,90 euroa kuljetuksen kanssa. Tuo avaimesi mille tahansa Ärrälle (pl. lentoaseman kioskit ja Helsingin rautatieasema lähtevät ja saapuvat junat,
Hki Mellunmäki Metro Länsi, Hki Kamppi Kaukoliikenneterminaali, Tre Keskussairaala TAYS,
Jkl Sairaala Nova, Oulu Sairaala OYS, Ikaalinen Spa, Kuusamo HC Tropiikki sekä Pyhätunturi Hotelli) ja avaimen noutaja saa tiedon tekstiviestitse. Toimitusaika on 2–5 arkipäivää.

Palvelun hinta on 5 euroa ilman avaimen kuljetusta ja 7,90 euroa kuljetuksen kanssa.

Rekisteröi tietosi ennakkoon asioinnin nopeuttamiseksi ja välttääksesi tietojen kertomista muiden asiakkaiden kuullen https://www.r-kioski.fi/arrapaketti/

Toimi näin
  1.  Tuo avaimesi Ärrälle (pl. lentoaseman kioskit ja Helsingin rautatieasema lähtevät ja saapuvat junat, Hki Mellunmäki Metro Länsi, Hki Kamppi Kaukoliikenneterminaali, Tre Keskussairaala TAYS, Jkl Sairaala Nova, Oulu Sairaala OYS, Ikaalinen Spa, Kuusamo HC Tropiikki sekä Pyhätunturi Hotelli ).
  2. Kerro myyjälle lähettäjän tiedot. (tai aktivointikoodi jos teit ennakkorekisteröinnin)
  3. Kerro myyjälle vastaanottajan tiedot ja noutokioski, mikäli avaimen nouto tapahtuu eri kioskista.
  4. Palvelun hinta on 5 euroa ilman avaimen kuljetusta ja 7,90 euroa kuljetuksen kanssa.
  5. Avaimen noutaja saa tiedon tekstiviestitse, kun avain on noudettavissa. Toimitusaika on kioskista toiseen on 2–5 arkipäivää.
  6. Avaimia säilytetään kioskissa 2 viikkoa.

Avainten luovutushetkellä avaimet luovutetaan noutokoodia vastaan.

Mikäli säilytykseen jätetyt avaimet katoavat tai vahingoittuvat säilytyksen aikana tai mikäli avaimia ei päästä noutamaan, koska kioski ei ole auki ilmoitettuna aukioloaikana, R-kioski vastaa aiheuttamistaan välittömistä vahingoista enintään 30 euroon saakka. R-kioski ei vastaa välillisistä vahingoista. Asiakkaan tulee selvittää juhlapäiviin liittyvät kioskin poikkeusaukioloajat etukäteen. Käyttämällä palvelua hyväksyt ehdot.

Avaimen kuljetus kioskilta kioskille

Jos R-avainpalveluun liittyy avaimen kuljetus kioskilta kioskille, niin lähetysten kuljettamisessa sovelletaan tiekuljetussopimuslakia ja sen nojalla annettuja määräyksiä. Lähetyksille ei ole erillistä kuljetusvakuutusta, joka kattaa vahinkotilanteissa lähetykset täydestä arvostaan.