Muut palvelut

Pienet Ärrät - suuret palvelut.
Ja palveluiden määrä kasvaa jatkuvasti.

Sodastream vaihtohiilidioksidi 9,95 €

Sodastream hilidioksidisylinterit ovat saapuneet Ärrälle! SodaStream-hiilihapotuslaitteella voi helposti valmistaa kuplavettä ja virvoitusjuomia kotona hanavedestä. Jokainen SodaStream-hiilidioksidisylinteri on läpäissyt kolminkertaisen laadunvalvonnan. Muistathan, että leimapassilla joka viides vaihto veloituksetta.

Kalastonhoitomaksu vesille kuin vesille

Kalastonhoitomaksun hoidat näppärästi Ärrällä.

Kalastonhoitomaksu tulee maksaa, jos on iältään 18–64-vuotias ja kalastaa vieheellä tai pyydyksillä tai ravustaa. Kalastonhoitomaksu perustuu kalastuslakiin.

Kalastonhoitomaksun saa maksaa myös muuten, jolloin se on lahjoitus Suomen kalakantojen hyvinvoinnille ja vesistöjen luonnonhoidolle.

Vuosimaksu on 45 euroa. Maksu on voimassa kalenterivuoden eli aina kuluvan vuoden loppuun saakka. Vuosimaksuun kuuluu kotiin postitse saapuva Suomu-aikakauslehti ja kalastuskortti.

Viikkomaksu on 15 euroa. Maksu on voimassa 7 vuorokautta maksupäivästä tai muusta maksuhetkellä kuittiin merkitystä päivästä alkaen.

Päivämaksu on 6 euroa. Maksu on voimassa 1 vuorokauden. Voimassaolopäivän voi itse valita.

Jokainen lupa myydään erikseen ja siitä peritään toimituspalkkio. Toimituspalkkio kalastonhoitomaksusta R-kioskeilla on 3 euroa.

Kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen. Sen voi ostaa lahjaksi. Kalastonhoitomaksun lupakuittiin kirjataan haltijan nimi, osoite ja syntymäaika.

Lisätietoja kalastusluvista: Eräluvat.fi

R-avainpalvelu - avainten turvallinen säilytys ja kuljetus

Kotiapu, koiranvahti, siivouspalvelu, lastenhoitaja, putkimies, kukkien kastelija.... Aikataulut eivät millään kohtaa, miten saat avaimet luovutettua turvallisesti vastaanottajalle?

Ei hätää: Ärrä huolehtii, että avaimet säilytetään turvallisesti ja luovutetaan oikealle henkilölle. Palvelun hinta on 5 euroa ilman avaimen kuljetusta ja 7,90 euroa kuljetuksen kanssa. Toimitusaika on 2–5 arkipäivää.

Palvelun hinta on 5 euroa ilman avaimen kuljetusta ja 7,90 euroa kuljetuksen kanssa.
Toimi näin
  1.  Tuo avaimesi Ärrälle (pl. lentoaseman kioskit ja Helsingin rautatieasema lähtevät ja saapuvat junat).
  2. Kerro myyjälle lähettäjän tiedot.
  3. Kerro myyjälle vastaanottajan tiedot ja noutokioski, mikäli avaimen nouto tapahtuu eri kioskista.
  4. Palvelun hinta on 5 euroa ilman avaimen kuljetusta ja 7,90 euroa kuljetuksen kanssa.
  5. Avaimen noutaja saa tiedon tekstiviestitse, kun avain on noudettavissa. Toimitusaika on kioskista toiseen on 2–5 arkipäivää.
  6. Avaimia säilytetään kioskissa 2 viikkoa.
Avainten luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Myyjä tarkistaa hakijalta lähetystunnuksen sekä henkilöllisyyden voimassa olevasta henkilökortista, ajokortista tai passista ja luovuttaa avaimet hakijalle.
Mikäli säilytykseen jätetyt avaimet katoavat tai vahingoittuvat säilytyksen aikana tai mikäli avaimia ei päästä noutamaan, koska kioski ei ole auki ilmoitettuna aukioloaikana, R-kioski vastaa aiheuttamistaan välittömistä vahingoista enintään 30 euroon saakka. R-kioski ei vastaa välillisistä vahingoista. Asiakkaan tulee selvittää juhlapäiviin liittyvät kioskin poikkeusaukioloajat etukäteen.

Jos R-avainpalveluun liittyy avaimen kuljetus kioskilta kioskille, niin lähetysten kuljettamisessa sovelletaan tiekuljetussopimuslakia ja sen nojalla annettuja määräyksiä. Lähetyksille ei ole erillistä kuljetusvakuutusta, joka kattaa vahinkotilanteissa lähetykset täydestä arvostaan.