Muut palvelut

Pienet Ärrät - suuret palvelut.
Ja palveluiden määrä kasvaa jatkuvasti.

Lataa mobiiliappsi, saat paljon etuja!

Viiden kahvin ostaja saa kuudennen hintaan 0 €. Ärrä tarjoaa joka kuudennen tuotteen hintaan 0 € myös näissä: Coca-Cola 0,5 l, Ameriikan hodari, Paninit ja DVD vuokraus.

Ärrän appsilla voit myös ostaa kahvisi tai hodarisi etukäteen! Prepaid-ostoissa on tällä hetkellä 10 pientä kahvia (2,5 dl) hintaan 10 € (norm. 18 €) ja viisi hodaria 10 € (norm. 12,50 €). Prepaid-ostot ovat voimassa 90 päivää ostohetkestä.

Jos sinulla on jo ladattuna Ärrän mobiiliappsi puhelimeesi, päivitä uusi versio sovelluskaupasta, jotta saat Prepaid-ostot käyttöösi. Prepaid-ostoista ei tule leimaa kahvipassiin. Prepaid-ostoista ei tule leimaa kahvipassiin.

Lataa appsi jollain näistä tavoista:
1) mene oman älypuhelimesi sovelluskauppaan lataamaan
2) mene älypuhelimellasi osoitteeseen r-kioski.fi/mobiili

Apsilla saat myös paljon muita etuja.

Kalastonhoitomaksu vesille kuin vesille

Kalastonhoitomaksun hoidat näppärästi Ärrällä.

Jokaisen muuta kalastusta kuin onkimista tai pilkkimistä harjoittavan 18-64 -vuotiaan on suoritettava kalastonhoitomaksu. Kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen. Sen voi ostaa lahjaksi.

Koko kalenterivuoden maksu on 39 euroa. Maksu on voimassa aina kuluvan vuoden loppuun saakka.
7 päivän kalastonhoito maksu on 12 euroa. Maksu on voimassa 7 päivää maksupäivästä tai muusta maksuhetkellä kuittiin merkitystä päivästä alkaen.

1 päivän kalastonhoitomaksu on 5 e. Voimassaolopäivän voi itse valita.

Jokainen lupa myydään erikseen. Luvista peritään lisäksi toimituspalkkio. Toimituspalkkio kalastonhoitomaksusta on R-kioskeilla 3 euroa.

Kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen. Uusi kalastuslaki edellyttää, että kalastajan maksaessa kalastonhoitomaksua ensimmäistä kertaa, hänen tulee rekisteröityä. Tämä tarkoittaa, että kalastonhoitomaksun ostajalta kysytään nimi, yhteystiedot ja syntymäaika.

Läänikohtaiset viehekalastumaksut poistuivat vuoden 2016 alussa. Lisätietoja kalastuslupa-asioista Metsähallituksen sivuilta: www.metsa.fi/kalastusluvat.

R-avainpalvelu säilyttää avaimesi turvallisesti

Kotiapu, koiranvahti, siivouspalvelu, lastenhoitaja, putkimies, kukkien kastelija.... Aikataulut eivät millään kohtaa, miten saat avaimet luovutettua turvallisesti vastaanottajalle?

Ei hätää: Ärrä huolehtii, että avaimet säilytetään turvallisesti ja luovutetaan oikealle henkilölle. Palvelun hinta on 5 euroa.

Palvelun hinta on 5 euroa.

Toimi näin
1. Tuo avaimesi Ärrälle
2. Kerro myyjälle oma nimesi ja puhelinnumerosi sekä avainten hakijan nimi ja puhelinnumero
3. Palvelun hinta on 5 euroa.
4. Ilmoita avainten hakijalle avainten olevan noudettavissa.
5. Avaimia säilytetään kioskissa 4 viikkoa. Jollei avaimia haeta siinä ajassa, kioskilta soitetaan avainten tuojalle.

Avainten luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Myyjä tarkistaa hakijan puhelinnumeron sekä henkilöllisyyden voimassa olevasta henkilökortista, ajokortista tai passista ja luovuttaa avaimet hakijalle.

MAXCOM MM428BB - SOS-turvapainikkeella varustettu matkapuhelin 34,90 €

Maxcom MM428BB on erityisen helppokäyttöinen ja selkeällä kirkkaalla värinäytöllä varustettu matkapuhelin, jonka suuret näppäimet ja käteen istuvuus ovat vertaansa vailla. Puhelimessa on kaiutin-toiminne, voimakas soittoääni sekä suuret kirjasimet, jotka auttavat päivittäistä käyttöä.

Turvallisuutta arkeen tuo kiitelty SOS-turvatoiminto, joka mahdollistaa avunpyynnön yhdellä napinpainalluksella hätätilanteen sattuessa. SOS-painiketta painetaan, niin puhelin lähettää automaattisesti hätäilmoitusviestin ja soittaa avunpyyntöpuhelun max. 5:een ennalta ohjelmoituun nroon ja apu saadaan paikalle nopeasti.

Paketin sisältö

 • Maxcom MM428BB -matkapuhelin
 • Laturi
 • Suomenkielinen käyttöohje

Tekniset ominaisuudet

 • SOS-turvapainike
 • Handsfree-kaiutin
 • Dual Sim
 • Puhelun keston näyttö
 • Värinähälytys
 • Erittäin voimakas soittoääni
 • LED-taskulamppu
 • Laskin ja herätyskello
 • FM-radio
 • 800 mAh akku
 • Valmiusaika max. 240h
 • Puheaika max. 5h
 • Paino 78g
 • Mitat 116 x 54 x s 13,5 mm
 • HUOM! Puhelin myydään ilman sim-korttia, eikä se ole operaattorilukittu (puhelimeen käy MINI-simkortti eli se perinteisin koko)

Takuu
12 kk – kuittia vastaan vaihto uuteen puhelimeen.

Huollata Samsungisi Ärrän kautta

Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa Samsungin puhelin tai tabletti. Säästät aikaasi ja vaivaa tästä ei ole sinulle nimeksikään.

Toimi näin:
1. Tarkista laitteesi tiedot tyyppikilvestä akun alta (mallikoodi, sarjanumero & IMEI-numero)
2. Soita Samsung-asiakastukeen 030-6227515

3. Saat tekstiviestinä Samsung pakettikoodin
4. Mene Ärrälle ja näytä koodi kassalla
5. Anna puhelin myyjälle

Palvelu on täysin sähköinen – sinun ei tarvitse tulostaa lomakkeita tai pakata laitetta etukäteen. Kun puhelimesi on huollettu, se palautetaan kotiosoiteeseesi nähden lähimmälle Ärrälle. Tästä lähtee sinulle automaattinen tekstiviesti-ilmoitus. Tarvittaessa saat viestin esim. perheenjäsenen puhelinnumeroon. Mikäli varapuhelinta ei ole käytettävissäsi, saat tiedon sähköpostina tai kirjeenä.

Elokuvavuokraus

Ärrän appsilla saat joka 6. elokuvavuokrauksen ilmaiseksi.

Elokuvavuokraus Ärrällä päättyy vuoden 2017 aikana. Uusia vuokraelokuvia ei enää tule valikoimiin 1.7.2017 alkaen.

Lue lisää ja katso valikoima