Muut palvelut

Pienet Ärrät - suuret palvelut.
Ja palveluiden määrä kasvaa jatkuvasti.

Lataa mobiiliappsi, saat paljon etuja!

Viiden kahvin ostaja saa kuudennen hintaan 0 €. Kahvin lisäksi tarjoa myös mm. joka kuudennen 0,5 l Coca-Colan ja Ameriikan hodarin ilmaiseksi.

Ärrän appsilla voit myös ostaa kahvisi tai hodarisi etukäteen! Prepaid-ostoissa on tällä hetkellä 10 pientä kahvia (2,5 dl) hintaan 10 € (norm. 20 €) ja viisi hodaria 10 € (norm. 12,50 €). Prepaid-ostot ovat voimassa 90 päivää ostohetkestä.

Jos sinulla on jo ladattuna Ärrän mobiiliappsi puhelimeesi, päivitä uusi versio sovelluskaupasta, jotta saat Prepaid-ostot käyttöösi. Prepaid-ostoista ei tule leimaa kahvipassiin.

Lataa appsi jollain näistä tavoista:
1) mene oman älypuhelimesi sovelluskauppaan lataamaan
2) mene älypuhelimellasi osoitteeseen r-kioski.fi/mobiili

Apsilla saat myös paljon muita etuja.

Kalastonhoitomaksu vesille kuin vesille

Kalastonhoitomaksun hoidat näppärästi Ärrällä.

Jokaisen muuta kalastusta kuin onkimista tai pilkkimistä harjoittavan 18-64 -vuotiaan on suoritettava kalastonhoitomaksu. Kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen. Sen voi ostaa lahjaksi.

Koko kalenterivuoden maksu on 45 euroa. Maksu on voimassa aina kuluvan vuoden loppuun saakka.
7 päivän kalastonhoito maksu on 15 euroa. Maksu on voimassa 7 päivää maksupäivästä tai muusta maksuhetkellä kuittiin merkitystä päivästä alkaen.

1 päivän kalastonhoitomaksu on 6 euroa. Voimassaolopäivän voi itse valita.

Jokainen lupa myydään erikseen. Luvista peritään lisäksi toimituspalkkio. Toimituspalkkio kalastonhoitomaksusta on R-kioskeilla 3 euroa.

Kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen. Uusi kalastuslaki edellyttää, että kalastajan maksaessa kalastonhoitomaksua ensimmäistä kertaa, hänen tulee rekisteröityä. Tämä tarkoittaa, että kalastonhoitomaksun ostajalta kysytään nimi, yhteystiedot ja syntymäaika.

Läänikohtaiset viehekalastumaksut poistuivat vuoden 2016 alussa. Lisätietoja kalastuslupa-asioista Metsähallituksen sivuilta: metsa.fi/kalastusluvat.

R-avainpalvelu - avainten turvallinen säilytys ja kuljetus

Kotiapu, koiranvahti, siivouspalvelu, lastenhoitaja, putkimies, kukkien kastelija.... Aikataulut eivät millään kohtaa, miten saat avaimet luovutettua turvallisesti vastaanottajalle?

Ei hätää: Ärrä huolehtii, että avaimet säilytetään turvallisesti ja luovutetaan oikealle henkilölle. Palvelun hinta on 5 euroa ilman avaimen kuljetusta ja 7,90 euroa kuljetuksen kanssa. Toimitusaika on 2–5 arkipäivää.

Palvelun hinta on 5 euroa ilman avaimen kuljetusta ja 7,90 euroa kuljetuksen kanssa.
Toimi näin
  1.  Tuo avaimesi Ärrälle (pl. lentoaseman kioskit ja Helsingin rautatieasema lähtevät ja saapuvat junat).
  2. Kerro myyjälle lähettäjän tiedot.
  3. Kerro myyjälle vastaanottajan tiedot ja noutokioski, mikäli avaimen nouto tapahtuu eri kioskista.
  4. Palvelun hinta on 5 euroa ilman avaimen kuljetusta ja 7,90 euroa kuljetuksen kanssa.
  5. Avaimen noutaja saa tiedon tekstiviestitse, kun avain on noudettavissa. Toimitusaika on kioskista toiseen on 2–5 arkipäivää.
  6. Avaimia säilytetään kioskissa 2 viikkoa.
Avainten luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Myyjä tarkistaa hakijan puhelinnumeron sekä henkilöllisyyden voimassa olevasta henkilökortista, ajokortista tai passista ja luovuttaa avaimet hakijalle.