Ruoka

Yllättikö nälkä? Ärrältä, eli Suomen suurimmalta pikaruoka- ja aamupalaketjulta, nappaat nopeasti ja edullisesti mukaan syötävää ja juotavaa isompaan ja pienempään nälkään.

Kaikki hodarit 2,50€ kpl!

Tervetuloa herkuttelemaan Ärrän maistuvilla hodareilla! Nyt voit napata suosikkihodarisi uskomattomaan hintaan – vain 2,50€ per hodari! Kampanjamme kärkituote, Asian Slaw, on todellinen makuelämys: grillimakkara, pirteää mandariini-limemajoneesia,
hapis kimchiä ja halukkaille vielä tuoretta korianteria. Jos hodari voi olla raikas, niin tämä on sitä.. Kokeile rohkeasti uutuutta tai valitse suosikkisi laajasta valikoimastamme.

Tarjous ei koske hotellien kioskeja.

Ateriat 5 €

Herkuttele helposti ja nopeasti. Ärrältä saat slaideri, taquito, lihis, pizza tai hodari-aterian nyt vain 5 €.

Aterioihin sisältyy 0,25-0,33 l virvoitusjuoma tai vesi ja Doritos 44 g nachopussi.

Yhdistele oma R-aamiainen!

Aloita aamusi edullisesti Ärrältä ja yhdistele sinulle maistuva aamupala.

Kaksi valitsemaasi tuotetta yhteishintaan 3,90 €!*

*Tarjous koskee seuraavia tuotteita: Kahvi/tee 2,5 dl (7,80/l), norm.1,50-2,20 €/kpl (6,00-8,80/l).
R sämpylä 110 g (17,73/kg), norm. 3,50 €/kpl (31,82/kg). R ruis juusto 120 g (16,25/kg), norm. 3,50 €/kpl (29,17/kg). A+ jogurtti 200 g (9,75/kg), norm. 2,50-2,60 €/kpl (12,50-13,00/kg). R smoothie 250 ml (7,40/l), norm. 2,50-2,75€/kpl (9,60-10,60/l). Valikoima vaihtelee kioskeittain. Tarjoukseen ei voi sisällyttää kahta samaa tuotetta.

Salaatti ja juoma 8,90€

Kampanjaan sisältyvät Vitamin Well juomat, R-salaatit ja –ateriat + Picadelin salaatit. Kyseessä lounaskombo, jonka voi maksaa lounaskortilla. Tarjous voimassa kuitenkin koko päivän ajan.

Suomen suurin aamupalaketju

Paras tapa aloittaa aamu on hakea kahvi ja leipä Ärrältä! Tuore kahvi ja runsas valikoima erilaisia leipiä muodostaa nopean ja edullisen aamupalan, joka aamu - jokaiselta R-kioskilta. Laaja valikoimamme pakattuja leipiä pitää sisällään useita eri leipäperheitä, kuten esimerkiksi R rukiinen, R viljaisa ja R kolmis. Kioskeiltamme löytyy koko ajan enemmän myös kioskissa valmistettuja leipäherkkuja; laaja valikoima erilaisia täytettyjä croissanteja, ruisleipiä, sämpylöitä ja patonkeja. Ärrältä saat nopean, edullisen ja laadukkaan take-away aamupalan mukaan vuoden jokaisena päivänä. Aloita aamusi siis Ärrältä!

Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Suomen suurin pikaruokaketju

R-kioskilla kaikki ruoka on pikaruokaa – ruoan saat Ärrältä nopeasti ja mukavasti! Valikoimaamme kuuluvat lämpimän ruoan puolelta esimerkiksi hodarit eli hot dogit, pizzapalat, meksikolaiset taquitot, mozzarellatikut ja nachot, unohtamatta ihanaa lämmintä lihapiirakkaa! Lounasajan nälkää helpottavat runsaat R salaatit ja ateriat, sekä wrapit ja ruokaisat leivät. Tervetuloa Ärrälle aterioimaan tai nappaa meiltä halpa lounas mukaan! Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Ärrän monipuolinen ruokavalikoima

Ärrän valikoimasta löydät erilaisia vaihtoehtoja aamusta iltaan. Valikoimistamme löytyy mm. raikkaita salaatteja ja wrappeja, täytettyjä leipiä sekä monipuolinen valikoima smoothieta, mehuja ja shotteja.

Lue lisää