Ruoka

Yllättikö nälkä? Ärrältä nappaat nopeasti mukaan syötävää ja juotavaa isompaan ja pienempään nälkään.

Ärrältä noudat kätevästi koko kattauksen. Valikoimista löytyy valmisaterioita, täydennysostamisen tuotteita ja ateriakokonaisuuksien valmistamisessa käytettäviä tuotteita – nopeasti, helposti ja edullisesti.

Saarioinen Eväs -salaatti ja vesi 6,50 €

Lounas kätevästi Ärrältä. Saarioinen Eväs -salaateista löytyy sekä kevyempiä vihersalaatteja että ruokaisampia salaatteja. Kokeile vaikka uutta Saarioinen Eväs Kana-pinaattisalaattia! Muita herkullisia vaihtoehtoja ovat: Kana-Ceasar, Katkarapu-Ceasar, Savulohi, Kana-Teriyaki ja Kana-Provence.

Saarioinen Eväs -salaatit 250 g - 270 g (18,15 - 19,60 €/kg) ja Ärrävesi 0,5 l (2,80 €/l). Tarjous koskee maustamattomia Ärrävesiä. Salaattivalikoima vaihtelee kioskeittain.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti. Norm. 6,60 - 7,30 €.

Grandiosa kiviuunipizzat 3,50 e

Joka päivä voi olla pizzaperjantai! Grandiosa kiviuunipizzat kätevästi Ärrältä. Makuvaihtoehtoina Mozzarella, Superiore, Pepperoni ja Hawaii.

Valmisruoat kotiin tai töihin

Aina ei ehdi tai jaksa laittaa ruokaa. Ärrältä saat mukaasi erilaiset valmisruoat, oletko kokeillut esimerkiksi näitä?

Saarioisten uutuus on yhden hengen makaronilaatikko 220 g. Pakkauksessa on mukana annoskokoinen Heinz-ketsuppi. Makaronilaatikko on valmistettu täysjyvämakaronista ja suomalaisesta naudanjauhelihasta, ja liemenä on laktoositon munamaito. Hinta 3,19 €.

Nyt on kunnon itämäinen mikroateria Ärränkin asiakkaiden saatavilla: Atria Chicken Rogan Josh! Tarjolla on kashmirilainen makumaailma suomalaisella broilerilla, riisillä ja maustetulla tomaattisella Rogan Josh -kastikkeella. Hinta 3,49 €.

Marli Juissit 2 kpl 2,50 €

Raikkaat Marli Juissit sammuttaa janon. Ärrältä löydät 1 l pakkauksista Juissi Sekamehujuoman, Juissi Päärynäjuoman ja Juissi kiivi-lime mehujuoma.

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Norm. hinta 1,29 €.

Tuoretta leipää joka päivä!

Oululainen RuisSata ruisleipä 300 g 2,50 € (8,33 €/kg) ja Fazer Kauraherkku 440 g 3 € (6,82 €/kg).

Saatavuus voi vaihdella kioskeittain.

Yli 400 Ärrää myy Ruokaa kotiin!

Katso Ruokaa-kioskit

Tai hae sijainnilla: