Ruoka

Yllättikö nälkä? Ärrältä, eli Suomen suurimmalta pikaruoka- ja aamupalaketjulta, nappaat nopeasti ja edullisesti mukaan syötävää ja juotavaa isompaan ja pienempään nälkään.

Ateriat 5 €

Herkuttele helposti ja nopeasti. Ärrältä saat slaideri, taquito, lihis, pizza tai hodari-aterian nyt vain 5 €.

Aterioihin sisältyy 0,25-0,33 l virvoitusjuoma tai vesi ja Doritos 44 g nachopussi.

Yhdistele oma R-aamiainen!

Aloita aamusi edullisesti Ärrältä ja yhdistele sinulle maistuva aamupala.

Kaksi valitsemaasi tuotetta yhteishintaan 3,90 €!*

*Tarjous koskee seuraavia tuotteita: Kahvi/tee 2,5 dl (7,80/l), norm.1,50-2,20 €/kpl (6,00-8,80/l).
R sämpylä 110 g (17,73/kg), norm. 3,50 €/kpl (31,82/kg). R ruis juusto 120 g (16,25/kg), norm. 3,50 €/kpl (29,17/kg). A+ jogurtti 200 g (9,75/kg), norm. 2,50-2,60 €/kpl (12,50-13,00/kg). R smoothie 250 ml (7,40/l), norm. 2,50-2,75€/kpl (9,60-10,60/l). Valikoima vaihtelee kioskeittain. Tarjoukseen ei voi sisällyttää kahta samaa tuotetta.

Suomen suurin aamupalaketju

Paras tapa aloittaa aamu on hakea kahvi ja leipä Ärrältä! Tuore kahvi ja runsas valikoima erilaisia leipiä muodostaa nopean ja edullisen aamupalan, joka aamu - jokaiselta R-kioskilta. Laaja valikoimamme pakattuja leipiä pitää sisällään useita eri leipäperheitä, kuten esimerkiksi R rukiinen, R viljaisa ja R kolmis. Kioskeiltamme löytyy koko ajan enemmän myös kioskissa valmistettuja leipäherkkuja; laaja valikoima erilaisia täytettyjä croissanteja, ruisleipiä, sämpylöitä ja patonkeja. Ärrältä saat nopean, edullisen ja laadukkaan take-away aamupalan mukaan vuoden jokaisena päivänä. Aloita aamusi siis Ärrältä!

Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Slaidaa itsesi Ärrälle!

Ärrän mehevä slaideri on amerikkalaistyylinen lämmin leipä, jonka sisällä on suussa sulavaa juustoa. Valitse täytteeksi kana tai kinkku!

Tarjous! Maista slaideria alennettuun 2 € hintaan. Voimassa 31.12.2023 asti.

Suomen suurin pikaruokaketju

R-kioskilla kaikki ruoka on pikaruokaa – ruoan saat Ärrältä nopeasti ja mukavasti! Valikoimaamme kuuluvat lämpimän ruoan puolelta esimerkiksi hodarit eli hot dogit, pizzapalat, meksikolaiset taquitot, mozzarellatikut ja nachot, unohtamatta ihanaa lämmintä lihapiirakkaa! Lounasajan nälkää helpottavat runsaat R salaatit ja ateriat, sekä wrapit ja ruokaisat leivät. Tervetuloa Ärrälle aterioimaan tai nappaa meiltä halpa lounas mukaan! Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Ärrän monipuolinen ruokavalikoima

Ärrän valikoimasta löydät erilaisia vaihtoehtoja aamusta iltaan. Valikoimistamme löytyy mm. raikkaita salaatteja ja wrappeja, täytettyjä leipiä sekä monipuolinen valikoima smoothieta, mehuja ja shotteja.

Lue lisää