Ruoka

Yllättikö nälkä? Ärrältä, eli Suomen suurimmalta pikaruoka- ja aamupalaketjulta, nappaat nopeasti ja edullisesti mukaan syötävää ja juotavaa isompaan ja pienempään nälkään.

Suomen edullisin aamupalaketju

Paras tapa aloittaa aamu on hakea kahvi ja leipä Ärrältä! Tuore kahvi ja runsas valikoima erilaisia leipiä muodostaa nopean ja edullisen aamupalan, joka aamu - jokaiselta R-kioskilta. Laaja valikoimamme pakattuja leipiä pitää sisällään useita eri leipäperheitä, kuten esimerkiksi R rukiinen, R viljaisa ja R kolmis. Kioskeiltamme löytyy koko ajan enemmän myös kioskissa valmistettuja leipäherkkuja; laaja valikoima erilaisia täytettyjä croissanteja, ruisleipiä ja sämpylöitä. Ärrältä saat nopean, edullisen ja laadukkaan take-away aamupalan mukaan vuoden jokaisena päivänä. Aloita aamusi siis Ärrältä!

Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Juoman ostajalle leipä 3,50

Kahvin tai muun juoman ostaja saa minkä tahansa leivän 3,50 eurolla ja jogurtin, smoothien tai mehun 2 eurolla. Tarjous ei koske lämpimänä tarjottavia leipiä eikä alkoholijuomia.

Valikoimat vaihtelevat kioskeittain.
Kampanjahinta ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä hotellien R-kioskeissa.

Hodarin ostajalle juoma ja sipsit +2€

Hodarin ostajalle 0,25l Coca-Cola ja 35g Taffel Sips yhteensä +2€.

Kampanjahinta ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä hotellien R-kioskeissa.

Suomen suurin pikaruokaketju

R-kioskilla kaikki ruoka on pikaruokaa – ruoan saat Ärrältä nopeasti ja mukavasti! Valikoimaamme kuuluvat lämpimän ruoan puolelta esimerkiksi hodarit eli hot dogit, pizzapalat, meksikolaiset taquitot, mozzarellatikut ja nachot, unohtamatta ihanaa lämmintä lihapiirakkaa! Lounasajan nälkää helpottavat runsaat R salaatit ja ateriat, sekä wrapit ja ruokaisat leivät. Tervetuloa Ärrälle aterioimaan tai nappaa meiltä halpa lounas mukaan! Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Slaideri 2,50€

Ärrän lämmin leipä säideni kinkku-juusto tai kana-juusto nyt hintaan 2,50€. Kipin kapin kioskille maistamaan!
Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Kampanjahinta ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä hotellien R-kioskeissa.

Ärrän monipuolinen ruokavalikoima

Ärrän valikoimasta löydät erilaisia vaihtoehtoja aamusta iltaan. Valikoimistamme löytyy mm. raikkaita salaatteja ja wrappeja, täytettyjä leipiä sekä monipuolinen valikoima smoothieta, mehuja ja shotteja.

Lue lisää