Ruoka

Yllättikö nälkä? Ärrältä, eli Suomen suurimmalta pikaruoka-, aamupala- ja kahvilaketjulta, nappaat nopeasti ja edullisesti mukaan syötävää ja juotavaa isompaan ja pienempään nälkään.

 

Ihanat lämpöiset uutuudet Ärrältä!

Lihaisa Italiano -hodari tai Amerikan herkku slaideri nyt Ärrältä! Italiano sesonkihodari grillimakkaralla tai krakovanmakkaralla 3,50 €, pekonimakkaralla 4€ ja slaideri kinkku-juusto tai kana-juusto 3 €. Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Kampanjahinta ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä hotellien R-kioskeissa.

Suomen suurin aamupalaketju

Paras tapa aloittaa aamu on hakea kahvi ja leipä Ärrältä! Tuore kahvi ja runsas valikoima erilaisia leipiä joka aamu- jokaiselta R-kioskilta. Laaja valikoimamme pakattuja leipiä pitää sisällään useita eri leipäperheitä, kuten esimerkiksi R rukiinen, R viljaisa ja R kolmis. Kioskeiltamme löytyy koko ajan enemmän myös kioskissa valmistettuja leipäherkkuja; laaja valikoima erilaisia täytettyjä croissanteja, ruisleipiä, sämpylöitä ja patonkeja. Ärrältä saat nopean, edullisen ja laadukkaan take-away aamupalan vuoden jokaisena päivänä. Aloita aamusi siis Ärrältä!

Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Kuuman juoman ostajalle leipä 3€ ja jogurtti, smoothie tai mehu 2€

R-kioski on Suomen suurin aamupalaketju! Kuuman juoman ostaja saa minkä tahansa leivän 3 eurolla ja jogurtin, smoothien tai mehun 2 eurolla. Tervetuloa aamupalalle R-kioskille! Tarjoushinnat voimassa koko päivän. Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Kampanjahinta ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä hotellien R-kioskeissa.

Suomen suurin pikaruokaketju

R-kioskilla kaikki ruoka on pikaruokaa – ruoan saat Ärrältä nopeasti ja mukavasti! Valikoimaamme kuuluvat lämpimän ruoan puolelta esimerkiksi hodarit, pizzapalat, meksikolaiset taquitot, mozzarellatikut ja nachot, unohtamatta ihanaa lämmintä lihapiirakkaa! Lounasajan nälkää helpottavat runsaat R salaatit ja ateriat, sekä wrapit, Momotokon valmiit annokset ja ruokaisat leivät. Tervetuloa Ärrälle aterioimaan! Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Ärrän monipuolinen ruokavalikoima

Ärrän valikoimasta löydät erilaisia vaihtoehtoja aamusta iltaan. Valikoimistamme löytyy mm. raikkaita salaatteja ja wrappeja, täytettyjä leipiä sekä monipuolinen valikoima smoothieta, mehuja ja shotteja.

Lue lisää

Ruoan ostajalle limu tai vesi 2€

Ruoan ostajalle limu tai vesi 2€
Tarjous koskee R salaatteja, aterioita, wrappeja, Momotoko-aterioita ja kaikkea lämmintä ruokaa.
Valikoimat vaihtelevat kioskeittain.

Kampanjahinta ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä hotellien R-kioskeissa.

Momotoko-ravintolan valmiita ruoka-annoksia Ärrältä!

Ramen-annoksistaan tunnetun ravintola Momotokon ruoka-annoksia saa suurimmilta R-kioskeilta.

Valikoimasta löytyy 2 ramensalaattia, donburi-riisiateria ja kaksi nuudelisalaattia. Annoksia löytyy niin vegaanisena kuin kanalisukkeella.

R-edition Battery

Ärrän oma Battery maku taas meillä! Vain Ärrältä saatavilla tämä loistava uutuus raikas ja sokeriton hedelmäinen NoCal energiajuoma makuna Ananas-Appelsiini. Nippuhintaan 2 kpl 5 €. Maista ja ihastu!

Kampanjahinta ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä Holiday Club -kylpylöiden R-kioskeissa.