Kauppiaaksi

Jos sinulla on myynninnälkää, saat virtaa asiakaspalvelusta ja haluat yrittäjäksi, hae Ärrälle kauppiaaksi!
Vahva, arvojohdettu ketju kehittää liiketoimintaa ja on kauppiaan tukena kaikissa tilanteissa.

Kauppiasinfossa käymme läpi mm. ketjun tarjoamat monipuoliset tukipalvelut ja keskimääräisen rahoitustarpeen yrittäjyyden aloitukseen.

Avoinna olevat R-kauppiaspaikat

Tästä näet tarkat paikat mihin kioskeihin haemme ja pääset jättämään yrittäjähakemuksen. Alempaa näiltä sivuilta löydät lisätietoa R-yrittäjyydestä, kauppiastarinoita ja yhteydenottolomakkeen!

Avoimet yrittäjäpaikat

Laita viestiä ja tule kuuntelemaan kauppiastoiminnasta kauppiasinfoomme tai webinarina Teams-linkin kautta!

Voit sopia henkilökohtaisen kauppiasinfon Teams-videolinkin kautta joustavasti:

asko.aaltonen@r-kioski.fi tai 046 875 1134 / Etelä-Suomi
kirsi.parviainen@r-kioski.fi tai 0400 814 863 / Keski- ja Pohjois-Suomi

*********************************************************************************************************************************************************

Kauppiaiden kokemuksia

Millaista arki on R-kauppiaana? Annetaan heidän itse kertoa!
Katso lisää

Haluatko kuulla lisää kauppiasurasta?

Tilaa kauppiasesite tai jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä

Franchising R-kioski Oy:ssä

R-kioskilla on matala kynnys franchisingyrittäjyyteen. R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin sekä monipuoliset tukipalvelut.

  • R-kauppias saa kalustetun kioskin toimivalla kauppapaikalla, jossa on valmis asiakaskunta
  • Kattava noin kuukauden pituinen valmennusjakso ennen toiminnan aloittamista
  • Pieni kokonaisrahoitustarve – ei investointivastuuta
  • Aloitusmaksu kattaa valmennuksen, yrityksen perustamisen, kioskin avaamisen ja kioskitoimintaan tarvittavat luvat
  • Sopimuskauden pituus kolme vuotta
  • Jatkuva ketjun tuki
  • Toiminnasta vain yksi franchisemaksu, joka lasketaan myyntikatteesta

R-kioskin tuki kauppiaalle

1) Toiminnan aloitus
R-kioski auttaa yrityksen perustamisessa ja lupa-asioissa. R-kioskin kauppiasmallissa askel lähteä yrittäjäksi on tehty helpoksi ja sujuvaksi.

2) Valmiit kumppanit
Kaikki tarvittavat yhteistyökumppanit ovat valmiina.

3) Laaja ja monipuolinen perehdytysvalmennus
R-kauppias pääsee nopeasti yrittäjyyteen kiinni kattavan valmennuksen ja kioskiharjoittelun avulla. Koulutusjakson kokonaiskesto on noin yksi kuukausi. Syventävää koulutusta on kolmen kuukauden kuluttua aloituksesta. R-kauppiaan ammattitaitoa ylläpidetään ketjun järjestämissä jatkokoulutuksissa.

4) R-kauppiaan R-kioski
Valmis, testattu liikepaikka ja olemassa oleva asiakaskunta helpottavat aloittamista yrittäjänä. Vahva konsepti säästää turhilta virheiltä. Yrityksen menestymisen ratkaisee viime kädessä kuitenkin R-kauppias itse. Ratkaiseva merkitys yrityksen menestymiselle on sillä, miten hyvin R-kauppias onnistuu henkilökuntansa kanssa palvelemaan asiakkaitaan, tekemään lisämyyntiä ja hankkimaan uusia asiakkaita.

5) Tukiorganisaatio
R-kauppias pääsee nauttimaan suuren yrityksen tarjoamista eduista, kuten valtakunnallisesta markkinoinnista, yhteisostoista, keskitetystä tavarantoimituksesta ja jatkuvasta konseptin kehittämisestä.

6) Kentän tuki
Kentällä aktiivista arjen tukea antavat aluepäälliköt ja myyntipäälliköt. Jokaisella kauppiaalla on myös oma aluecontroller, joka tarjoaa vahvaa talouden tukea kuten kirjanpitoa ja raportointia.

 

Matala rahoitustarve yritystoimintaan

Uskomme, että vahva sitoutuminen ja palava halu tehdä tuloksia tekevät sinusta hyvän kauppiaan, ei se onko sinulla paljon alkupääomaa. Investoinneista vastaa R-kioski Oy. Aloitusmaksu on 6 000 €, joka kattaa aloittamiseen liittyvät kustannukset (valmennus, yrityksen perustaminen, kioskin avaaminen, tarvittavat luvat). Osakepääoma on 2 500 €.

Vakuustarve vaihtelee kioskin mukaan (koko Suomessa keskimäärin 30 000 €). Vakuus voi olla esim. pankkitakaus tai suora rahatalletus, jolle R-kioski Oy maksaa korkoa. Tavaravarastoon R-kioski Oy antaa lainan, jonka vuosilyhennys on 5 % vuodessa tai tavaravaraston voi lunastaa kerralla pois.

Sinun R-kioskisi

R-kioski toimii franchisingperiaatteella eli kioskit ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä. R-kauppiaan sopimuskumppani on R-kioski Oy.

R-kauppiaalle tämä tarkoittaa mahdollisuutta työskennellä kokeneen, ammattitaitoisen ja innovatiivisen yhteistyökumppanin kanssa. R-kioski auttaa kaikille keskeisillä alueilla, jotta kauppias voi palvella meidän ylintä pomoamme – asiakasta. R-kauppiaana menestyvätkin parhaiten henkilöt, jotka haluavat olla ihmisten kanssa tekemisissä ja palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

R-kauppiaana sinusta tulee osa laajaa verkostoa. Sinulla on jatkuva tuki ja sinä hyödyt kumppaneista, jotka on sinulle valmiiksi neuvoteltu. Me varmistamme myös, että saat hyvän ja perusteellisen koulutuksen kioskisi toimintaan, jotta voit seistä tukevasti omilla jaloillasi.

Joten kyllä, se on sinun R-kioskisi, mutta et ole yksin. Kauppiaat ja tukiorganisaatio muodostavat tiimin, jolla on samanlaiset intressit ja tavoitteet.

Ärräpäivät - v. 2019 R-kauppias Katja Huhtimo

Ärräpäivät on tapahtuma, jossa kannustetaan menestykseen ja juhlitaan parhaita kauppiaita. Yksi arvoistamme, ”Kannustamme voittamisen kulttuuriin”, pitää sisällään vahvan onnistumisen ja voittamisen tahdon, mutta samalla myös kyvyn iloita ja ihailla muiden menestystä. Vuoden 2020 Ärräpäivien teema oli "Ylpeydellä".

Vuoden 2019 R-kauppias Katja Huhtimo

Vuoden 2019 R-kauppiaaksi valittu Katja Huhtimo on jo toisen polven R-kauppias. Hänen äitinsä Eeva Huhtimo toimii yrittäjänä yhteisen yrityksen toisessa kioskissa Järvelässä. Menestyksekäs yrittäminen näyttää kulkevan suvussa, sillä Eeva Huhtimo palkittiin vuonna 2013 vuoden R-kauppiaana.

– Katja on rakentanut tiimistään loistavan timantin. Kioskissa vallitsee yhteen hiileen puhaltamisen meininki ja tiimin jokaisen jäsenen vahvuudet on otettu hienosti käyttöön. Samalla pidetään hauskaa ja tehdään tulosta, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen totesi Ärräpäivillä.

Valinnan tehnyt tuomaristo kiitteli Katjaa rohkeasta asenteesta. Liiketoiminnan kehittämisessä Katjalla on vahva oma visionsa ja hän ei pelkää luopua vanhasta ja tarttua uusiin ajatuksiin kuluttajien tarpeiden muuttuessa.

– Katjan R-kioskissa tavoitteellisuus on otettu kunnia-asiaksi. Palvelujen ja tuotteiden luonteva tarjoaminen koetaan pitkäjänteiseksi asiakkuuden ja asiakaspalvelun kehittämiseksi. Kioskista onkin muodostunut paikallinen asiakkaiden olohuone, kahvila ja grilli, jossa viihdytään ja joka on poikkeuksetta aina priimakunnossa, Teemu Rissanen perustelee valintaa.

Rissasen mukaan vuonna 2016 aloittanut Huhtimo on onnistunut esimerkillisesti parantamaan kioskinsa liikevaihtoa ja asiakaskokemusta.

– Yrittäjänä menestyminen vaatii aina kovaa työtä. Ketjumme tarjoaa kuitenkin kauppiaille vahvan tuen, josta Katja on osannut ottaa kaiken irti. Olemme esimerkiksi ketjuna kehittäneet voimakkaasti mukaan otettavan ruokatarjontaamme, mikä on näkynyt positiivisesti myös Katjan kioskin myyntiluvuissa, Rissanen kertoo.

Huhtimo työllistää itsensä lisäksi kioskissaan kolme henkilöä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme kauppiasurasta mielellämme lisää.

R-kioskin rekrytointi
P. 020 5544 098
rekrytointi(at)r-kioski.fi

Rekrytointipäälliköt:

Etelä-Suomi
Asko Aaltonen
asko.aaltonen(at)r-kioski.fi
046-875 1134

Keski-ja Pohjois-Suomi
Kirsi Parviainen
kirsi.parviainen(at)r-kioski.fi
0400-814 863

Aluepäälliköt:

Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi 

Jarkko Kallio p. 0400 814 865 (Etelä-Helsinki, Itä-Helsinki, Länsi-Helsinki, Espoo asemat)

Leena Kotti, p. 0400 727 831 (Pohjois-Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki)

Kaakkois-Suomi
Kari Kilponen, p. 0400 493 950

Länsi-Suomi

 Antti Toroska, p. 050 328 4577

Tampere, Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi
Tarja Mäki, p. 0400 814 853

Keski- ja Itä-Suomi
Toivo Savolainen, p. 040 772 8859