Kauppiaaksi

Jos sinulla on myynninnälkää, saat virtaa asiakaspalvelusta ja haluat yrittäjäksi, hae Ärrälle kauppiaaksi! Katso tästä tulevat infotilaisuudet.

Avoinna olevat R-kauppiaspaikat

Tule kuuntelemaan lisää kauppiastoiminnasta kauppiasinfoomme!

WEBINAARIT viikko 47
Tervetuloa kuulemaan lisää kauppiastoiminnasta webinaarin kautta. Webinaarissa käytettävä sovellus toimii parhaiten tietokoneella. Ilmoittautuminen mielellään edellisenä päivänä, maanantain webinaariin perjantaina. Mikäli et löydä alla olevasta listasta sinulle sopivaa ajankohtaa-laita viesti, niin sovitaan sinulle sopiva aika. Seuraavat webinaarit:
Ma 20.11 klo 17-18
Ti 21.11 klo 12-13 ja 17-18
Ke 22.11 klo 12-13 ja 17-18
To 23.11 klo 12-13 ja 17-18
Pe 24.11 klo 12-13
Ilmoittautuminen rekrytointi@r-kioski.fi tai puh. 0400-814863

VANTAA ke 29.11 klo 17.30-19
Tervetuloa kuulemaan lisää kauppiastoiminnasta R-kioski Oy:n konttorille (Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa). Ilmoittautumiset ja lisätietoa: rekrytointi@r-kioski.fi tai puh. 020 5544098. Tilaisuuteen voi myös osallistua webinaarina.

Uratarinoita

Helsingin Oopperan kioskin R-kauppias Anni kertoo omin sanoin urastaan R-kauppiaana.

Tampereen Kalevan kioskin R-kauppias Katja kertoo mitä yrittäjyys hänelle merkitsee.

Katso lisää uratarinoita

Franchising R-kioski Oy:ssä

R-kioskilla on matala kynnys franchisingyrittäjyyteen. R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin sekä monipuoliset tukipalvelut.

  • R-kauppias saa kalustetun kioskin toimivalla kauppapaikalla, jossa on valmis asiakaskunta
  • Kattava noin kuukauden pituinen valmennusjakso ennen toiminnan aloittamista
  • Pieni kokonaisrahoitustarve – ei investointivastuuta
  • Aloitusmaksu kattaa valmennuksen, yrityksen perustamisen, kioskin avaamisen ja kioskitoimintaan tarvittavat luvat
  • Sopimuskauden pituus kolme vuotta
  • Jatkuva ketjun tuki
  • Toiminnasta vain yksi franchisemaksu, joka lasketaan myyntikatteesta

R-kioskin tuki kauppiaalle

1) Toiminnan aloitus
R-kioski auttaa yrityksen perustamisessa ja lupa-asioissa. R-kioskin kauppiasmallissa askel lähteä yrittäjäksi on tehty helpoksi ja sujuvaksi.

2) Valmiit kumppanit
Kaikki tarvittavat yhteistyökumppanit ovat valmiina.

3) Laaja ja monipuolinen perehdytysvalmennus
R-kauppias pääsee nopeasti yrittäjyyteen kiinni kattavan valmennuksen ja kioskiharjoittelun avulla. Koulutusjakson kokonaiskesto on noin yksi kuukausi. Syventävää koulutusta on kolmen kuukauden kuluttua aloituksesta. R-kauppiaan ammattitaitoa ylläpidetään ketjun järjestämissä jatkokoulutuksissa.

4) R-kauppiaan R-kioski
Valmis, testattu liikepaikka ja olemassa oleva asiakaskunta helpottavat aloittamista yrittäjänä. Vahva konsepti säästää turhilta virheiltä. Yrityksen menestymisen ratkaisee viime kädessä kuitenkin R-kauppias itse. Ratkaiseva merkitys yrityksen menestymiselle on sillä, miten hyvin R-kauppias onnistuu henkilökuntansa kanssa palvelemaan asiakkaitaan, tekemään lisämyyntiä ja hankkimaan uusia asiakkaita.

5) Tukiorganisaatio
R-kauppias pääsee nauttimaan suuren yrityksen tarjoamista eduista, kuten valtakunnallisesta markkinoinnista, yhteisostoista, keskitetystä tavarantoimituksesta ja jatkuvasta konseptin kehittämisestä.

6) Kentän tuki
Kentällä aktiivista arjen tukea antavat aluepäälliköt ja myymäläneuvojat. Jokaisella kauppiaalla on myös oma aluecontroller, joka tarjoaa vahvaa talouden tukea kuten kirjanpitoa ja raportointia.

 

Matala rahoitustarve yritystoimintaan

Uskomme, että vahva sitoutuminen ja palava halu tehdä tuloksia tekevät sinusta hyvän kauppiaan, ei se onko sinulla paljon alkupääomaa. Investoinneista vastaa R-kioski Oy. Aloitusmaksu on 6 000 €, joka kattaa aloittamiseen liittyvät kustannukset (valmennus, yrityksen perustaminen, kioskin avaaminen, tarvittavat luvat). Osakepääoma on 2 500 €.

Vakuustarve vaihtelee kioskin mukaan (koko Suomessa keskimäärin 30 000 €). Vakuus voi olla esim. pankkitakaus tai suora rahatalletus, jolle R-kioski Oy maksaa korkoa. Tavaravarastoon R-kioski Oy antaa lainan, jonka vuosilyhennys on 5 % vuodessa tai tavaravaraston voi lunastaa kerralla pois.

Sinun R-kioskisi

R-kioski toimii franchisingperiaatteella eli kioskit ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä. R-kauppiaan sopimuskumppani on R-kioski Oy.

R-kauppiaalle tämä tarkoittaa mahdollisuutta työskennellä kokeneen, ammattitaitoisen ja innovatiivisen yhteistyökumppanin kanssa. R-kioski auttaa kaikille keskeisillä alueilla, jotta kauppias voi palvella meidän ylintä pomoamme – asiakasta. R-kauppiaana menestyvätkin parhaiten henkilöt, jotka haluavat olla ihmisten kanssa tekemisissä ja palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

R-kauppiaana sinusta tulee osa laajaa verkostoa. Sinulla on jatkuva tuki ja sinä hyödyt kumppaneista, jotka on sinulle valmiiksi neuvoteltu. Me varmistamme myös, että saat hyvän ja perusteellisen koulutuksen kioskisi toimintaan, jotta voit seistä tukevasti omilla jaloillasi.

Joten kyllä, se on sinun R-kioskisi, mutta et ole yksin. Kauppiaat ja tukiorganisaatio muodostavat tiimin, jolla on samanlaiset intressit ja tavoitteet.

Ärräpäivät - tapahtuma R-kauppiaille

Ärräpäivät on tapahtuma, jossa kannustetaan menestykseen ja juhlitaan parhaita kauppiaita. Yksi arvoistamme, ”Kannustamme voittamisen kulttuuriin”, pitää sisällään vahvan onnistumisen ja voittamisen tahdon, mutta samalla myös kyvyn iloita ja ihailla muiden menestystä. Vuoden 2017 Ärräpäivien teema oli "Myynnillä voittoon!".

Sirpa Vallius, vuoden 2016 paras R-Kauppias

R-kioski palkitsi Lappeenrannassa järjestetyillä neljänsillä Ärräpäivillä vuoden R-kauppiaana lieksalaisen Sirpa Valliuksen. Kuvassa myyntipäällikkö Sari Savola, aluepäällikkö Toivo Savolainen, vuoden R-kauppias Sirpa Vallius, Reitan Conveniencen toimitusjohtaja Johannes Sangnes ja toimitusjohtaja Teemu Rissanen.

 

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme kauppiasurasta mielellämme lisää.

R-kioskin rekrytointi
P. 020 5544 098
rekrytointi(at)r-kioski.fi

Aluepäälliköt:

Pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi 

Anu Ikola, p. 0400 814 868 (Etelä-Helsinki, Itä-Helsinki, Länsi-Helsinki)

Leena Kotti, p. 0400 727 831 (Pohjois-Helsinki, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Porvoo, Sipoo)

Mikko Arosilta, p. 050 406 3230 (Espoo, Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Tammisaari, Lohja)

Kaakkois-Suomi
Kari Kilponen, p. 0400 493 950

Länsi-Suomi
Jarkko Kallio, p. 0400 814 865

Tampere, Pohjanmaa
Tarja Mäki, p. 0400 814 853

Keski- ja Itä-Suomi
Toivo Savolainen, p. 040 772 8859

Pohjois-Suomi
Niko Lassila, p. 046 875 1116