Ladataan

Suodata tarjonnan mukaan:

Suodata sijainnin mukaan:

Hae lähin osoitteellasi:

Hae Kioski

Helpoin tapa toimittaa kesälahjat!

R-lahja.fi verkkokauppa

Mikä on R-lahja.fi?

R-lahja.fi on R-kioskin oma verkkokauppa, joka tarjoaa niin yrityksille kuin kuluttajille laajan valikoiman erilaisia kuponkeja sekä avoimia lahjaseteleitä.

Henkilökunnan, kumppaneiden, tai esimerkiksi asiakkaiden muistaminen onnistuu helposti R-lahjalla. Lahjat voidaan tilata itselle toimitettaviksi tai suoraan vastaanottajille.

Lahjan voi myös halutessaan personoida omalla tervehdyksellä.

Lahjan vastaanottajat voivat lunastaa lahjansa kaikilta R-kioskeilta (pl. hotellikioskit) näyttämällä vastaanottamaansa QR-koodia.

Miksi valita R-lahja.fi?

Lahjakortit sekä tuotekupongit ovat yrityksille helppo ja nopea palkitsemiskeino moneen eri tilanteeseen.

Helppo ja Kätevä: Lahjakortit ja tuotekupongit ovat nopea ja yksinkertainen tapa palkita asiakkaita tai työntekijöitä helposti ja ilman fyysisten lahjojen pakkaamista sekä postittamista.

Joustavuus: Lahjakorttien saajat voivat valita itse, mitä tuotteita tai palveluja he haluavat lunastaa. Myös tuotekupongit on usein rakennettu niin, että vastaanottaja voi itse valita mieluisimman tuotteen tietystä valikoimasta. Mikäli valikoimastamme ei löydy yrityksellenne sopivaa kuponkivaihtoehtoa, voitte aina kysyä meiltä räätälöintimahdollisuuksista.

Kasvava Suosio: Lahjakortit ovat yhä suositumpia lahjoja, jotka sopivat moneen eri tilaisuuteen, ja kaikenlaisille vastaanottajille.

Asiakassuhteiden Vahvistaminen: Lahjakortit voivat toimia tehokkaana työkaluna asiakasuskollisuuden kasvattamiseen ja uusien asiakkaiden houkuttelemiseen.

Pienen Kynnyksen Lahja: Vaikka lahjabudjetti olisi pienempi, löytyy valikoimastamme tuotekuponkeja sekä lahjakortteja kaikissa hintaluokissa. Pienelläkin muistamisella voi olla suuri merkitys!

Käyttöideoita yrityksille

Lahjakortit ja tuotekupongit ovat monipuolinen ja joustava tapa palkita ja kiittää työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Ne sopivat erinomaisesti moniin eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Alla listattuna muutamia esimerkkejä siitä, miten yritykset voivat hyödyntää palveluamme:

Kesälahjat

Kesälahjat ilahduttavat työntekijöitä ja asiakkaita kesälomien alkaessa. Lahjakuponki voi olla loistava tapa toivottaa hyvää kesää ja kannustaa rentoutumaan. Lähetä henkilöstöllesi jäätelöseteli tai kuponki kylmiin virvokkeisiin, ja osoitat henkilöstön tärkeyden pienellä eleellä!

Rekrytointipalkkiot

Palkitse onnistuneet rekrytoinnit lahjakortilla. Lahjasetelit ovat tehokas tapa motivoida työntekijöitä suosittelemaan uusia osaajia yritykseesi. Lähetä rekrytoinneissa mukana olleille pieni muistaminen kupongin muodossa, ja varmistat että heille jää positiivinen kuva yrityksestä, vaikka he eivät tulleet valituksi tehtävään.

Avaa ja lue lisää!

Etätarjoilut ja aamupalat

Lahjakortit voivat toimia myös etätarjoiluiden ja aamupalojen maksuvälineenä. Nykyään hybridimalli on arkipäivää useimmissa yrityksissä, ja etänä työskentelevät eivät aina pääse nauttimaan samalla tavalla esimerkiksi palaveritarjoiluista. Lähetä etätyöntekijöille yllätyksenä esimerkiksi aamiais- tai lounaskoodi ennen yhteisiä palavereja!

Joululahjat

Joululahjat ovat erinomainen tapa kiittää työntekijöitä ja asiakkaita kuluneesta vuodesta. Avoin lahjaseteli antaa saajalle mahdollisuuden valita juuri sen, mitä he itse haluavat tai tarvitsevat. Löydät meiltä myös laajan valikoiman erihintaisia lahjakuponkeja jouluksi. Halusitpa lähettää joululahjat sähköisesti, tai muistaa henkilöstöä konkreettisilla lahjakorteilla, Ärrän kautta löytyy ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin.

Kumppanilahjat

Kiitä yhteistyökumppaneitasi lahjakortilla. Se on oivallinen tapa osoittaa arvostusta ja vahvistaa liikekumppanuuksia.

Pikapalkitsemiset

Tarjoa lahjakortteja nopeina palkkioina hyvin tehdystä työstä tai saavutuksista. Tämä voi lisätä työntekijöiden motivaatiota ja tyytyväisyyttä.

Asiakashyvitykset

Lahjakortit ovat käteviä asiakashyvityksiä esimerkiksi reklamaatioiden yhteydessä. Ne auttavat ylläpitämään hyvää asiakassuhdetta ja osoittavat, että yrityksesi arvostaa asiakkaitaan.

Myynninedistäminen

Käytä lahjakortteja osana myynninedistämiskampanjoita. Ne voivat toimia houkuttimena uusille asiakkaille tai palkintona kampanjaan osallistuville.

Arvontapalkkiot

Lahjakortit ovat suosittuja palkintoja arvonnoissa ja kilpailuissa. Ne lisäävät osallistujien kiinnostusta ja voivat houkutella enemmän osanottajia.

Kiitoslahjat

Osoita kiitollisuuttasi lahjakorteilla. Olipa kyseessä työntekijä, asiakas tai yhteistyökumppani, lahjakortti on aina arvostettu tapa sanoa ”kiitos”.

Merkkipäivälahjat

Muista työntekijöiden ja asiakkaiden merkkipäivät lahjakortilla. Syntymäpäivät, vuosipäivät ja muut erityiset tilaisuudet ovat täydellisiä hetkiä lahjakorttien antamiseen.

 

Tilaa Lahjakortit Nyt!

Lahjakorttimme ovat joustava ja helppo tapa palkita ja kiittää eri tilanteissa. Voit tilata lahjakortit verkkokaupastamme tai ottaa meihin yhteyttä, mikäli tarvitset apua oikean lahjakorttiratkaisun löytämisessä yrityksellesi.

Vastuullisuus Ärrällä & R-lahjassa

Miksi valita R-lahja.fi vastuullisuusnäkökulmasta:  

  1. R-lahja ei mene koskaan hukkaan. Voit joko käyttää lahjan itseesi tai antaa sen eteenpäin
  2. Ostamalla R-lahjan tuet yrittäjyyttä Suomessa, sillä R-kioski toimii franchising-periaatteella, ja valtaosaa R-kioskeista luotsaa itsenäinen yrittäjä
  3. R-kioskin valikoimaa analysoidaan yhdeksän eri vastuullisuus ulottuvuuden kautta, ja valikoimaa muokataan koko ajan vastuullisemmaksi näiden mittareiden pohjalta

R-kioskin tavoitteena on tehdä convenience-kaupasta kestävää ja kestävyydestä kätevää. Käytännössä tämä tarkoittaa kestävän kehityksen kaikkien osa-alueiden huomioimista kaikessa toiminnassamme sekä ympäristövaikutusten huomioimista yhteistyössä koko toimitusketjumme kanssa sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä.

Päästäksemme tavoitteeseemme olemme määritelleet kolme painopistettä vastuullisuustyöllemme. Ne ovat: “Ympäristötekoja, jotka aikaan saavat muutoksen”, “Tuotteita ihmisille ja planeetalle” sekä “Arvojohdettu muutos, jolla aikaansaamme muutoksen”. Kaikille painopisteillemme olemme asettaneet osatavoitteita aina vuoteen 2030 asti. Lue lisää

Asiakascaset

Norstat käyttää Ärräkoodeja osana tutkimuspalkkioita

Ärrän koodit toimivat osana Norstatin paneelisivustoa, jossa pisteitä kerryttämällä saa lunastaa itselleen Ärrän tuotekoodeja.

”R-kioskin tuotteiden kautta tavoitamme enemmän suomalaisia kuluttajia Norstatpaneliin. R-kioski myös mahdollistaa jäsenillemme ansaita, vaikka Noccon treenin jälkeen tai nopean aamiaisen kiireisessä työarjessa. Tuotteiden tilaaminen on helppoa ja yhteydenpito meihin toimii. Ärrän kupongit ovat auttaneet erityisesti uusien 15-29 -vuotiaiden panelistien hankkimisessa, mutta kupongit ovat houkutelleet silti kaikenikäisiä liittymään paneeliin”

-Eero Aartoaho, Panel Manager, Norstat

HSL kokeili palkitsemisen vaikutusta asiakaskyselyssä

HSL testasi palkitsemisen vaikutusta HSL joukkoliikenteen asiakastyytyväisyystutkimuksessa keväällä 2024

”Testasimme palkitsemisen vaikutusta HSL joukkoliikenteen asiakastyytyväisyystutkimuksessa keväällä 2024. Matkustajat vastasivat kyselyyn matkapuhelimillaan. Ensimmäisessä testissä vastaajien kesken arvottiin palkintoja. Arvonnan voittajat saivat kyselyyn vastattuaan matkapuhelimen ruudulle koodin, jolla sai R-kioskilta kahvia. Toisessa testissä jaoimme tutkimuskortteja ja jokainen vastaaja sai palkinnoksi pullan ja kahvin R-kioskilta. Kertakäyttöiset koodit oli painettu ”HSL tutkii” kortteihin ja ne olivat voimassa puoli vuotta. Yhteistyömme R-kioskin yhteyshenkilön kanssa sujui hyvin. Kehittämiskohteina toivomme jatkossa saavamme tiedon mitkä ärräkoodit on lunastettu ja missä ne on lunastettu.”

-Antti Vuorela, kehittämispäällikkö, HSL

Arena Interactive käyttää Ärräkoodia NPS-mittauksissa ja palkitsemisessa

Arena Interactiven NPS-mittaamiset saavuttivat 35% enemmän vastauksia Ärräkoodien avulla

”Arena Interactive käyttää Ärräkoodia osana myynnin NPS-mittaamista. Jokaisen asiakastapaamisen jälkeen asiakas saa automaattisesti tekstiviestin, jolla mitataan tapaamisen onnistumista. Kiitokseksi vastaamisesta lähetämme vastanneille Ärräkoodin. Teimme NPS-mittaamista aiemmin ilman Ärräkoodia. Ärräkoodilla palkitsemisen jälkeen olemme saaneet noin 35 % enemmän vastauksia asiakkailta. Ärräkoodi jättää myös konkreettisen ja erottuvan muistijäljen yrityksestämme ja tapaamisesta kertyvä data auttaa meitä kehittämään omaa toimintaamme.”

– Jussi Jalasaho, myyntijohtaja

Kivra muistaa uusia asiakkaitaan Ärrän kahvikupongilla

Kahvikuponki on vauhdittanut kuluttaja-asiakkaiden siirtymistä ympäristöystävällisen digipostin käyttöön

”Halusimme palkita ympäristöystävälliseen digipostiin siirtyviä kuluttaja-asiakkaitamme antamalla heille kiitokseksi R-kioskilta ilmaiseen kahviin oikeuttavan kupongin. Suomalaiset ovat tunnetusti kahvikansaa ja mikä ilahduttaisikaan enemmän, kuin kuppi tuoretta kahvia matkanvarrella sijaitsevasta R-kioskista. Asiakkaamme ovat olleet iloisia pienestä kiitos-lahjasta uuden palvelun käyttöönoton yhteydessä. Yhteistyö R-kioskin kanssa on sujuvaa, ilahduttavaa ja eteenpäin katsovaa.”

Maija Leivo, viestintäjohtaja, Digipostipalvelu Kivra, Kivra Oy

Ota yhteyttä

Usein kysyttyä

Mikä on R-lahja?

R-lahja.fi on R-kioskin oma verkkokauppa, joka tarjoaa niin yrityksille kuin kuluttajille laajan valikoiman erilaisia kuponkeja sekä avoimia lahjaseteleitä. Henkilökunnan, kumppaneiden, tai vaikka omien läheisten muistaminen onnistuu helposti R-lahjalla. Lahjat voidaan tilata itselle toimitettaviksi tai suoraan vastaanottajille. Lahjan vastaanottajat voivat lunastaa lahjansa kaikilta R-kioskeilta (pl. hotellikioskit) näyttämällä vastaanottamaansa QR-koodia.

Miten voin lähettää R-lahjan?

Voit lähettää/tilata kupongit sekä lahjasetelit verkkokaupassamme sähköpostitse, tekstiviestitse, Excel-tiedostona tai fyysisinä kuponkeina. Verkkokauppamme kautta voit lähettää koodit max. 1000 vastaanottajalle.

Mikäli teillä on tarvetta lähettää kerralla useampia koodi, olettehan yhteydessä asiakaspalvelu@r-lahja.fi, niin etsitään yhdessä teille paras ratkaisu.

Voinko personoida R-lahjaa?

Kaikkiin kuponkilähetyksiin voi lisätä vastaanottajille oman tervehdyksen. Tervehdys lisätään verkkokaupassa toimitustavan valitsemisen jälkeen. Tervehdyksen merkkimäärä vaihtelee lähetystavasta riippuen. Fyysisiin kuponkeihin on mahdollista painattaa tervehdyksen lisäksi myös esimerkiksi yrityksenne logo tai haluamanne kuva.

Mikä on koodien voimassaoloaika?

Koodien voimassaolo R-lahja.fi-sivustolta tilatuille koodeille on lähtökohtaisesti aina 6kk. Verkkokaupassamme olevilla kampanjatuotteilla voimassaoloaika on usein 1kk. Kuponkikohtaisen voimassaoloajan löydät aina kunkin kupongin tiedoista ennen ostoksen tekoa.

Mikäli yrityksellänne on tarve koodeille tietyllä voimassaoloajalla, olettehan meihin yhteydessä asiakaspalvelu@r-lahja.fi, niin etsitään teille parhaiten sopiva ratkaisu.

Kuinka nopeasti lahjat toimitetaan?

Tilatut koodit toimitetaan muutaman minuutin kuluessa tilauksen viimeistelystä. Mikäli koodeja on tilattu isompi erä, voi niiden toimituksessa kestää noin 10-30min. Voit halutessasi myös ajastaa koodit lähetettäväksi toivomanasi ajankohtana.

Fyysisten kuponkien toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta.

Maksutavat

Tarjoamme verkkokaupassamme tällä hetkellä maksuvaihtoehtoina verkkopankkimaksun, korttimaksun sekä Mobilepayn. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Yritysasiakkaillemme tarjoamme myös Walley-yrityslaskumahdollisuuden.

Tämän lisäksi voitte aina ottaa meihin yhteyttä asiakaspalvelu@r-lahja.fi, jolloin laskutus onnistuu tarvittaessa myös tätä kautta.

Hinnoittelu

Kun tilaat koodit verkkokaupastamme sähköisillä toimitustavoilla, maksat vain itse koodeista. Emme peri näistä erikseen toimitusmaksua. Fyysisten kuponkitilausten postitus- sekä käsittelykulut ovat 25 € sekä painokulut 0,15 €/kuponki.

Mikäli teet tilauksen verkkokauppamme sijaan asiakaspalvelustamme, veloitamme palvelumaksun, joka on 0,30 € /kuponki.

Voiko lahjakoodit käyttää kaikilla Suomen R-kioskeilla?

Kyllä, verkkosivuiltamme ostetut kupongit sekä avoimet lahjasetelit voi käyttää missä tahansa Suomen R-kioskilla, pois lukien hotellikioskit. Tietyt kupongit on rajattu pois myös lentokenttäkioskeista.

Voiko avoimilla lahjaseteleillä lunastaa kioskeilla minkä tahansa tuotteen?

Avoimella lahjasetelillä voi valita itse haluamansa tuotteet kioskien valikoimasta, poislukien seuraavat tuotteet: K-18 -tuotteet, lahjakortit, prepaid-liittymät tai Paygoo/Paysafe -tuotteet. Huomioithan, että lahjaseteli tulee käyttää kioskilla yhdellä ostokerralla.

Voiko useita eri tuotteita yhdistellä samalle tilaukselle?

Mikäli tilaat pelkät koodilinkit Excel-tiedostona, voit tilata samalla tilauksella useita eri kuponkivaihtoehtoja. Muiden toimitustapojen osalta eri kupongit tulisi tehdä eri tilauksille.

En löytänyt valikoimista toivomaani lahjavaihtoehtoa?

Verkkokaupassamme olevan valikoiman lisäksi tarjoamme yrityksille myös räätälöityjä kuponkisettejä. Mikäli verkkokaupastamme ei löytynyt teille sopivaa vaihtoehtoa, ottakaa meihin yhteyttä asiakaspalvelu@r-lahja.fi, niin voimme räätälöidä yrityksellenne sopivat tuoteratkaisut.

Verkkokaupan max. tilausmäärä koodeille on yli 1000kpl, mutta haluan tilata enemmän koodeja?

Yli 1000 kappaleen kooditarpeissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalvelu@r-lahja.fi, niin voimme tehdä tilaukset tätä kautta laskutuksella.

Yhteystiedot

Default Profile Image

Anna Sivonen

B2B Growth Manager

anna.sivonen@r-kioski.fi

Default Profile Image

R-lahja.fi asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@r-lahja.fi

Asiakkaitamme

Löydä lähin Ärräsi

Tai hae sijainnilla: