Ladataan

Suodata tarjonnan mukaan:

Suodata sijainnin mukaan:

Hae lähin osoitteellasi:

Hae Kioski
Ärräkoodi - 8 merkkiä täynnä mahdollisuuksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on R-lahja?

R-lahja.fi on R-kioskin lahjakauppa, jossa ostetaan Ärräkoodeja. Ärräkoodi on 8-merkkinen uniikki kertakäyttökoodi, jonka voi lunastaa kaikissa Suomen R-kioskeissa. Koodiin on linkitetty R-kioskilla myytävä tuote.

Ärräkoodi toimii erinomaisena välineenä esimerkiksi henkilökunnan muistamisissa, etäkokousten tarjoiluina tai asiakasviestinnän eri tilanteissa.

Miten lähetys onnistuu R-lahjan saajalle?

R-lahja.fi -sivuston kautta tilatessa käytössäsi on seuraavat toimitustavat:

1) Sähköpostiviestillä: Lahjansaaja saa R-lahjan sähköpostiin. Viestiin saa liitettyä henkilökohtaisen max 660 merkkiä pitkän tervehdyksen. Voit liittää vastaanottajien sähköpostiosoitteet CSV-tiedoston avulla.

2) Tekstiviestillä: Lahjansaaja saa R-lahjan tekstiviestillä. Viestiin saa liitettyä henkilökohtaisen n. 200 merkkiä pitkän tervehdyksen. Voit liittää vastaanottajien puhelinnumerot CSV-tiedoston avulla.

3) Pelkät koodit. Pelkät koodit -toimitustavalla saat koodilistan sähköpostiisi Excel-tiedostona. Tällöin voit jakaa R-lahjat eteenpäin haluamallasi tavalla. Myyjälle riittää, kun lahjansaaja kertoo kioskilla uniikin kertakäyttökoodin. Muista liittää omaan viestiisi mukaan tuotenimi ja voimassaoloaika.

4) Fyysiset kupongit. Kaikki valikoiman R-lahjat on tilattavissa myös perinteisille lahjaseteleille. Kuponkien toimitusaika on 2 viikkoa tilauksesta.

Kuinka pitkään R-lahjat ovat voimassa?

Koodien voimassaoloajan voit tarkistaa tilaussivun ylälaidasta otsikon alta r-lahja.fi/yritys. Fyysiset kupongit ovat voimassa 3 kuukautta toimituspäivästä.

Kuinka nopeasti R-lahjat lähetetään?

Alle 500 kappaleen tilauksissa koodit saa käyttöön heti tai viestin voi ajastaa haluamaansa ajankohtaan. Fyysisissä seteleissä toimitusaika on max 2 viikkoa.

Yli 500 kappaleen tilauksissa pyydä tarjous viralliselta jälleenmyyjältämme Arena Interactivelta.
arenainteractive.fi/yhteystiedot/

Miten R-lahjat voi maksaa?

Verkkokaupassa käy maksuvälineenä yleisimmät maksuvälineet: Verkkopankki, Korttimaksu (Visa, Visa Electron, Mastercard), Mobiilimaksutavoista MobilePay ja Pivo.

Yli 500 kappaleen tilauksissa pyydä tarjous jälleenmyyjältämme Arena Interactivelta, jolla maksutapana laskutus.

Voiko 5e, 10e tai 15e Lahjasetelillä lunastaa minkä tahansa tuotteen R-kioskilla?

Lahjaseteleistä on rajattu pois ikärajavalvottavat tuotteet. Kaikki muut tuotteet ja palvelut voi maksaa lahjasetelillä.

Voiko useita eri tuotteita yhdistellä samalle tilaukselle?

Samaan tilaukseen ei saa valittua kahta tai useampaa tuotetta, vaan niiden tilaukset on tehtävä erikseen. Räätälöidyistä yhdistelmäkoodeista voit kysyä tarjousta Arena Interactivelta sales@arenainteractive.fi.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelumme vastaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@r-lahja.fi

Yli 500 kappaleen tilauserissä voitte olla suoraan yhteydessä viralliseen jälleenmyyjäämme Arena Interactiveen.

Sposti: support@arenainteractive.fi
Puhelin: 010 320 1431

Caset

Sinebrychoff muisti kesätyönhakijoita

”Halusimme muistaa kesätyönhakijoitamme 0,5l Coca-Colalla tai Bonaqualla, joka toteutettiin Ärräkoodien avulla. Ärräkoodit toimitettiin kesätyönhakijoiden sähköposteihin valintailmoituksen yhteydessä. Kesätyönhakijat pystyivät noutamaan valitsemansa juomavaihtoehdon mistä tahansa Suomen R-kioskilta näyttämällä saamansa Ärräkoodia. Koodi oli käytettävissä kerran ja voimassa määräajan. Yhteistyö R-kioskin kanssa sujui hyvin ja vaivattomasti. Ärräkoodit toimitettiin meille helposti ja nopeasti sovitun aikataulun mukaisesti. Kiitämme mukavasta yhteistyöstä!”

-Nina Henriksson, HR Admin

Keskisuomalainen palkitsi asiakkaittaan

"Sanomalehti Keskisuomalainen on hyödyntänyt Ärräkoodia saadakseen nykyisiä printtilehden lukijoita myös digitaalisten palveluiden käyttäjiksi. Tilaajien aktivoimiseksi toteutettiin kampanja, jossa digipalveluiden käyttöönoton jälkeen asiakkaille lähetettiin puhelimeen kiitokseksi Ärräkoodi, jolla sai noutaa kahvipaketin valitsemaltaan R-kioskilta. Kampanja sujui onnistuneesti ja jätti asiakkaille positiivisen mielikuvan Keskisuomalaisesta."

- Tommi Berg, myyntipäällikkö

Arena Interactive käyttää Ärräkoodia NPS-mittauksissa ja palkitsemisessa

"Arena Interactive käyttää Ärräkoodia osana myynnin NPS-mittaamista. Jokaisen asiakastapaamisen jälkeen asiakas saa automaattisesti tekstiviestin, jolla mitataan tapaamisen onnistumista. Kiitokseksi vastaamisesta lähetämme vastanneille Ärräkoodin. Teimme NPS-mittaamista aiemmin ilman Ärräkoodia. Ärräkoodilla palkitsemisen jälkeen olemme saaneet noin 35 % enemmän vastauksia asiakkailta. Ärräkoodi jättää myös konkreettisen ja erottuvan muistijäljen yrityksestämme ja tapaamisesta kertyvä data auttaa meitä kehittämään omaa toimintaamme."

- Jussi Jalasaho, myyntijohtaja

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yli 500 kappaleen kooditilauksissa, ota suoraan yhteyttä meihin.

Arena hoitaa tarvittaessa Ärräkoodien lähetyksen puolestasi tai kytkee palvelun osaksi omaa asiakastyytyväisyyskyselyäsi. 

Ota yhteyttä

500 kappaleen kooditilauksiin asti teitä palvelee R-yrityslahjat verkkokauppa, jonka kautta saat tehtyä tilaukset nopeasti ja helposti. Voit hoitaa koodien jakelun itse valitsemallasi tavalla. Kaikki kuponkitilaukset hoituvat myös tätä kautta. Jos sinulla kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalvelu@r-lahja.fi.

Siirry verkkokauppaan