Ladataan

Suodata tarjonnan mukaan:

Suodata sijainnin mukaan:

Hae lähin osoitteellasi:

Hae Kioski
Ärräkoodi - 8 merkkiä täynnä mahdollisuuksia

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Ärräkoodi?

Ärräkoodi on 8-merkkinen uniikki kertakäyttöinen koodi, joka toimii kaikissa R-kioskeissa. Koodiin voi liittää R-kioskilla myytävän tuotteen.

Ärräkoodi toimii erinomaisena välineenä tiedonkeräämisen, palkitsemiseen ja mainontaan. Lähetä koodit itse tai ota yhteys Ärräkoodin jälleenmyyjiin, jotka voivat hoitaa lähetyksen puolestasi.

Miten lähetys onnistuu R-lahjan saajalle?

Koodin voi lähettää lahjansaajalle tekstiviestillä tai sähköpostilla. Ärräkoodin painaminen on mahdollista myös kupongeille.

Kuinka pitkään R-lahjat ovat voimassa?

Koodit ovat voimassa vähintään yhden kuukauden ostopäivästä. Kulloinkin myynnissä olevan lahjan voimassaoloajan voit tarkistaa verkkokaupan yläosasta r-lahja.fi/yritys.

Kuinka nopeasti R-lahjat lähetetään?

Alle 500 koodin tilauksissa koodit saa heti käyttöön tai viestilähetyksen voi ajastaa haluamaansa ajankohtaan. Huom! Jos haluat koodit fyysisille kupongeille, toimitusaika on 2 viikkoa.

Yli 500 koodin tilauksissa tilaus siirtyy virallisen jälleenmyyjämme Arena Interactiven käsiteltäväksi. Toimitusaika näissä erissä on yleensä n. kaksi arkipäivää.

Miten R-lahjat voi maksaa?

Alle 500 koodin tilauksissa käyvät yleisimmät maksuvälineet: Verkkopankki, Korttimaksu (Visa, Visa Electron, Mastercard), Mobiilimaksutavoista MobilePay ja Pivo. Myös laskulle tilaaminen on mahdollista, mutta vaatii tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla ja henkilökohtaisen luottopäätöksen hakemisen. Laskulle voi siis tilata toistaiseksi vain yksityishenkilöt. Mikäli haluatte tilata laskulle, voitte kääntyä yli 100 kpl tilauksissa jälleenmyyjämme Arena Interactiven puoleen.

Yli 500 koodin tilauksissa tilauksen hoitaa virallinen jälleenmyyjämme Arena Interactive, jolla maksutapana laskutus. Maksuehto 14 pv netto.

Onko tarjolla vaihtoehtoa, jossa yritys maksaa lunastettujen tuotteiden perusteella?

Arena Interactiven kautta saa tilattua yli 500 kappaleen tilaukset, joiden laskutuksen saa lunastusten mukaan tai vaihtoehtoisesti hyvitys lunastamattomista tuotteista koodien voimassaoloajan jälkeen.

Voiko 5e, 10e tai 15e Lahjasetelillä lunastaa minkä tahansa tuotteen R-kioskilla?

Lahjasetelillä voi lunastaa minkä tahansa tuotteen R-kioskin valikoimasta.

Voiko useita eri tuotteita yhdistellä samalle tilaukselle?

Samaan tilaukseen ei saa valittua kahta tai useampaa tuotetta, vaan niiden tilaukset on tehtävä erikseen. Räätälöidyistä yhdistelmäkoodeista kannattaa kysyä tarjousta myös Arena Interactivelta sales@arenainteractive.fi.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelumme vastaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@r-lahja.fi

Yli 500 kappaleen tilauserissä voitte olla suoraan yhteydessä viralliseen jälleenmyyjäämme Arena Interactiveen: arenainteractive.fi/yhteystiedot/

Caset

Sinebrychoff muisti kesätyönhakijoita

”Halusimme muistaa kesätyönhakijoitamme 0,5l Coca-Colalla tai Bonaqualla, joka toteutettiin Ärräkoodien avulla. Ärräkoodit toimitettiin kesätyönhakijoiden sähköposteihin valintailmoituksen yhteydessä. Kesätyönhakijat pystyivät noutamaan valitsemansa juomavaihtoehdon mistä tahansa Suomen R-kioskilta näyttämällä saamansa Ärräkoodia. Koodi oli käytettävissä kerran ja voimassa määräajan. Yhteistyö R-kioskin kanssa sujui hyvin ja vaivattomasti. Ärräkoodit toimitettiin meille helposti ja nopeasti sovitun aikataulun mukaisesti. Kiitämme mukavasta yhteistyöstä!”

-Nina Henriksson, HR Admin

Keskisuomalainen palkitsi asiakkaittaan

"Sanomalehti Keskisuomalainen on hyödyntänyt Ärräkoodia saadakseen nykyisiä printtilehden lukijoita myös digitaalisten palveluiden käyttäjiksi. Tilaajien aktivoimiseksi toteutettiin kampanja, jossa digipalveluiden käyttöönoton jälkeen asiakkaille lähetettiin puhelimeen kiitokseksi Ärräkoodi, jolla sai noutaa kahvipaketin valitsemaltaan R-kioskilta. Kampanja sujui onnistuneesti ja jätti asiakkaille positiivisen mielikuvan Keskisuomalaisesta."

- Tommi Berg, myyntipäällikkö

Arena Interactive käyttää Ärräkoodia NPS-mittauksissa ja palkitsemisessa

"Arena Interactive käyttää Ärräkoodia osana myynnin NPS-mittaamista. Jokaisen asiakastapaamisen jälkeen asiakas saa automaattisesti tekstiviestin, jolla mitataan tapaamisen onnistumista. Kiitokseksi vastaamisesta lähetämme vastanneille Ärräkoodin. Teimme NPS-mittaamista aiemmin ilman Ärräkoodia. Ärräkoodilla palkitsemisen jälkeen olemme saaneet noin 35 % enemmän vastauksia asiakkailta. Ärräkoodi jättää myös konkreettisen ja erottuvan muistijäljen yrityksestämme ja tapaamisesta kertyvä data auttaa meitä kehittämään omaa toimintaamme."

- Jussi Jalasaho, myyntijohtaja

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yli 500 kappaleen kooditilauksissa, ota suoraan yhteyttä meihin.

Arena hoitaa tarvittaessa Ärräkoodien lähetyksen puolestasi tai kytkee palvelun osaksi omaa asiakastyytyväisyyskyselyäsi. 

Ota yhteyttä

500 kappaleen kooditilauksiin asti teitä palvelee R-yrityslahjat verkkokauppa, jonka kautta saat tehtyä tilaukset nopeasti ja helposti. Voit hoitaa koodien jakelun itse valitsemallasi tavalla. Kaikki kuponkitilaukset hoituvat myös tätä kautta. Jos sinulla kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalvelu@r-lahja.fi.

Siirry verkkokauppaan