Matkustaminen

Olipa matkasi lyhyt tai pitkä, lähelle tai kauas - Ärrältä löydät raide- ja bussiliikenteen matkaliput sekä viihdykettä matkalle.

Ärrältä HSL:n lippuja

R-kioski myy HSL:n lippuja asiantuntevasti palvellen! Voit ladata HSL-korttiisi matka-aikaa tai arvoa sekä ostaa HSL:n kertalippuja ja vuorokausilippuja. Ärrällä voit maksaa matkalippuja myös työmatkaseteleillä tai työnantajan tarjoamilla työmatkaeduilla.

R-kioskin latausmaksu HSL-lipuissa:
Kausilippu: 3,50% lipun hinnasta, max 5 euroa
Arvolippu: 1€ /kpl
Kerta- ja vuorokausilippu: 0,90€/kpl
Työmatkaseteleillä voit maksaa lipun mutta latausmaksu tulee tuolloin maksaa erikseen käteisellä tai kortilla.

Kertalippu

Ärrällä myytävän kertalipun hinta ja matkustusalueet ovat samat, kuin automaatista tai HSL-sovelluksesta ostettavan kertalipun.

Kertalippu ladataan pahviselle kortille ja se aktivoidaan kortinlukijalla noustaessa liikennevälineeseen. Halutessasi voit ostaa useita kertalippuja kerrallaan ja ottaa niitä käyttöön myöhemmin vuoden käyttöajan puitteissa. Kertalippu on vyöhykkeestä riippuen voimassa 80-110min ensimmäisen matkan aloituksesta.

Vuorokausiliput

Ärrältä voit ostaa 1-7 vuorokauden lippuja kaikille vyöhykkeille.
Lippujen hinnat voit tarkistaa osoitteesta: https://www.hsl.fi/liput-ja-hinnat

HSL-kortin lataaminen

Voit ladata HSL-kortteihin matka-aikaa ja/tai arvoa.

Lippujen hintalaskuri ja lisätietoa lataamisesta: https://www.hsl.fi/liput

OnniBussin matkaliput Ärrältä!

R-kioskilta voi nyt ostaa OnniBussin matkalippuja. OnniBus myy kaukoliikenteen matkat helposti ja edullisesti ympäri Suomea. Matkalippujen valikoima ja hinnat ovat samat netissä ja R-kioskilla.

R-kioskilta saa ammattitaitoisen asiakaspalvelun lisäksi tulostetut liput sekä voi napata vaikka kahvit ja matkaeväät mukaan samalla kertaa.
Toimitusmaksu 1 €/ostoskerta.

VR:n matkalipuilla pääset kauas ja lähelle

Ärrältä voit ostaa kaikkia lähiliikenteen lippuja sekä kaukoliikenteen kertalippuja. Kaukoliikenteen lipun yhteyteen voit ostaa lisäpalveluna lemmikkipaikan, pyörätuolipaikan tai paikan polkupyörälle. Voit myös ostaa istumapaikan Ekstra-luokasta tai ravintolavaunun yläkerrasta (IC-junat).

Ärrältä voit ostaa kaikkia lähiliikenteen lippuja sekä kaukoliikenteen kertalippuja. Kaukoliikenteen lipun yhteyteen voit ostaa lisäpalveluna lemmikkipaikan, pyörätuolipaikan tai paikan polkupyörälle. Voit myös ostaa istumapaikan Ekstra-luokasta tai ravintolavaunun yläkerrasta (IC-junat).

Ärrältä saa ammattitaitoisen asiakaspalvelun lisäksi tulostetut liput sekä voi napata vaikka kahvit ja matkaeväät mukaan samalla kertaa.

Ärrältä ostettaessa yksittäisen kaukojunalipun hintaan lisätään euro.

Lippumuutokset VR:n asiakaspalvelusta, katso yhteystiedot vr.fi.

Paikallisliikenteen liput kätevästi

Löydät Ärrältä paikallisliikenteen liput mm. Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Porissa, Vaasassa, Turussa, Hämeenlinnassa ja Raaseporissa (Tammisaari).