Kahvi

Suomen suosituinta* take-away kahvia aamusta iltaan!

Ärrällä on Suomen laajin kahviverkosto eli tuoretta ja hyvää kahvia on aina tarjolla missä ikinä liikutkin.

*6/2022 Taloustutkimus Oy

Yhdistele oma R-aamupala!

Valitse 2 eri tuotetta hintaan 3,90 €. Valinnan voi tehdä tuotteista R kahvi (2,5 dl), R smoothie, R ruisleipä juusto, A+ jogurtti,. R sämpylä kinkku-juusto.

Valikoimat vaihtelevat kioskeittain. Kampanjahinta ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä hotellien R-kioskeissa.

Laaja ja laadukas valikoima

Laadukas ja laaja, jokaiseen makuun sopiva kahvivalikoima, tuoreita paistoherkkuja ja runsas valikoima erilaisia leipiä aina saatavilla - sitä Suomen suurin aamupalaketju haluaa asiakkailleen tarjota. Kioskeillamme on jopa kolmea erilaista suodatinkahvia tarjolla. Kahvivalikoima vaihtelee kioskin sijainnin mukaan ja valikoimasta voi löytyä jopa kolme erilaista Pauligin City-kahvisarjan kahvia tai se voi keskittyä puhtaasti suomalaisten rakastamaan Juhla Mokkaan. Mikä tärkeintä - kahvivalikoimalla pyritään vastaamaan asiakaskunnan tarpeisiin.

Hyvän kahvin kanssa maistuu makea; mitä tummempi paahto, sitä suklaisempi ja täyteläisempi leivonnainen. Vaalean paahdon hyvä ystävä taas on pulla, joita Ärrältä löytyy jokaiseen makuun.
Tervetuloa kahvittelemaan ja herkuttelemaan Ärrälle! Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Opiskelija-, varushenkilö- ja eläkeläiskahvi

Ärrällä on lyömätön tarjous kaikille opiskelijoille, varushenkilöille ja eläkeläisille, kun he saavat kahvin hintaan 1,50!
Tarjous sisältää suodatinkahvit (2,5-3,5 dl), teen, kaakaon (pl. herkkukaakao) ja kahviautomaatista saatavat erikoiskahvit (0,5-3,5 dl).
Edun saa näyttämällä opiskelijakortin/-todistuksen, työeläkekortin, kansaneläkkeensaajan kortin tai henkilötodistuksen, josta näkee, että henkilö on 65-vuotias tai sitä vanhempi. Ase- tai siviilipalvelusta suorittavat henkilöt saavat edun näyttämällä varushenkilökorttia tai siviilipalvelustodistusta.

Etu ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä hotellien R-kioskeissa.

Vastuullista kahvia vastuullisesta kupista

Kyllä vaan, luit aivan oikein!
Meille R-kioskilla vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme. Siksi meille on merkitystä sillä, millaisesta kupista tarjoamme kahvin sekä sillä millaista kahvia tarjoamme siitä asiakkaillemme. Kuppimme onkin 100% uusiutuvista, kasvipohjaista raaka-aineista valmistettu, sillä myös nesteen pitävän sisäpinnan muovi on öljyn sijaan sokeriruo´osta valmistettua. Tästä mainiosta, ympäristöystävällisestä kupista tarjoamme 100% vastuulliseksi varmennettua, Pauligin kumppanuusohjelmien kautta hankittua tai vastuullisuussertifioitua kahvia. Kupit voi kierrättää kartongin joukossa.

Nautinnollisia & vastuullisia kahvihetkiä!

Tuoretta kahvia aamusta iltaan

Kahvimme on tuoretta ja hyvää - tietysti Pauligin.
Lisäksi noin 30 Ärrältä saatavilla myös laadukkaita Lavazzan erikoiskahveja.

Pieni kahvi (2,5 dl) alk. 2,20
Norm. kahvi (3,5 dl) alk. 2,60
Iso kahvi (4,5 dl) alk. 3€
Tee alk. 1,50
Espressopohjaiset kahvit ja kaakao alk. 2,20 - 2,60
Oman kupin (2,5-3,5 dl) täyttö alk. 2€

Hinnasto ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä hotellien R-kioskeissa.

Osta kahvit ennakkoon ja säästä!

Kahvikortilla voit ostaa viisi kahvia ennakkoon. Käytä ostetut kahvit kuukauden kuluessa. Hemmottele itseäsi tai ystävääsi.

Pieni kahvikortti 8,50
Normaali kahvikortti 10,50
Iso kahvikortti 12,50

3 tapaa saada ilmainen kahvi!

Lataa Ärrän oma sovellus R-kantis ja hyödynnä upeat edut.

Saat latauksesta palkkioksi ilmaisen kahvikupongin.
Saat ilmaisen kahvin myös, kun suosittelet R-kantista sovelluksen kautta kaverille ja kaveri lataa sovelluksen.
Ilmainen kahvi kertyy myös kahvin leimakeräilystä.

Ärrän kahvipassilla saat joka 6. kahvin ilmaiseksi. Kahvipassin löydät Ärrän mobiilisovelluksesta tai paperiversiona kioskilta.

Ärrältä saat myös espressopohjaisia kahveja

Valikoiduista lokaatioista saa automaatista myös laadukkaita erikoiskahveja mukaan nopeasti, helposti ja edullisesti. Erikoiskahvia tarjoavat kioskit aukeavat alla näkyvän hakuvalikon kautta.

Katso erikoiskahvi-kioskit

Tai hae sijainnilla: