Kahvi

Tuoretta kahvia aamusta iltaan!

Ärrällä on Suomen laajin kahviverkosto eli tuoretta ja hyvää kahvia on aina tarjolla missä ikinä liikutkin. Kahvimme on suomalaisten suosikkikahvia Pauligin Juhla Mokkaa. Hyvä kahvi on meille kunnia-asia, minkä vuoksi olemme julistaneet kahvillemme on 100 % makutakuun. Kahvin kaveriksi suosittelemme tuoretta pullaa.

Nähdään kahvilla Ärrällä!

 

Tuoretta kahvia aamusta iltaan

Kahvimme on tuoretta ja hyvää - tietysti Pauligin Juhla Mokkaa. Lisäksi 101 Ärrää myy erikoiskahveja: espressoa, caffè lattea ja cappuccinoa.

Pieni kahvi (2,5 dl) 1,80 €
Norm. kahvi (3,5 dl) 2,20 €
Iso kahvi (4,5 dl) 2,50 €
Tee 1,50 €
Erikoiskahvi ja kaakao 2,00 - 2,50 €
Opiskelija- ja varusmieskahvi 1,50 € (ei voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman kioskeilla)
Eläkeläiskahvi 1,50 € (ei voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman kioskeilla)
Termosmukin täyttö 1,50 €

Ärrän kahvipassilla saat joka 6. kahvin ilmaiseksi. Kahvipassin löydät Ärrän mobiilisovelluksesta tai paperiversiona kioskilta.

Osta 10 kahvia etukäteen - säästä 8 €

Osta kahvisi etukäteen ja saat hintaedun. Ärrän appsin Prepaid-ostoissa saat 10 kahvia (2,5 dl) hintaan 10 e (norm. 18 e). Prepaid-ostot ovat voimassa 90 päivää ostohetkestä.

Ärrän appsin latausohjeet
Jos sinulla on jo ladattuna Ärrän mobiiliappsi puhelimeesi, päivitä uusi versio sovelluskaupasta, jotta saat Prepaid-ostot käyttöösi.

Kahvipassilla joka 6. kahvi ilmaiseksi

Lataa Ärrän appsi ja keräile leimoja mobiilissa. Leimat kulkevat kätevästi mukanasi missä ikinä liikutkin.

Halutessasi saat kahvipassin myös paperisena myyjältä. Paperinen kahvipassi on voimassa kolme kuukautta ensimmäisen kahvin ostosta.

Kahvillamme on 100 % makutakuu

Ärrä on julistanut kahville 100 % makutakuun. Se tarkoittaa sitä, että jos saat Ärrältä huonoa kahvia, myyjä keittää uuden kahvin tilalle. Sinun pitää vain perustella syy tyytymättömyyteesi siinä kioskissa, josta ostit kahvin. Kahvin 100 % makutakuu on voimassa 24 tuntia kahvin ostamisesta. Kahvin makutakuu koskee kaikkia Ärrällä myytäviä kahveja.

Hyvä kahvi on meille ärräläisille kunnia-asia. Nähdään kahvilla Ärrällä!

101 Ärrää myy erikoiskahvia

Ärrältä saa myös erikoiskahvia: espressoa, caffè lattea ja cappuccinoa.

Kaikki erikoiskahvit 2,00-2,50 €

Katso erikoiskahvi-kioskit

Tai hae sijainnilla:

Opiskelija- ja varusmieskahvi 1,50 €

Hae lisäenergiaa opiskeluun Ärrältä!

Opiskelijat ja varusmiehet saavat kaikki kahvit hintaan 1,50 €! Etu koskee myös erikoiskahveja.

Edun saa opiskelijakorttia, varusmieskorttia tai siviilipalvelustodistusta näyttämällä. Etu ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä Holiday Club -kylpylöiden R-kioskeissa.

Eläkeläiskahvi 1,50 €

Eläkeläiset saavat kaikki kahvit hintaan 1,50 €, myös ison kahvin ja erikoiskahvin.

Edun saa näyttämällä työeläkekortin, kansaneläkkeensaajan kortin tai henkilötodistuksen, josta näkee, että henkilö on 65-vuotias tai sitä vanhempi. Etu ei ole voimassa Helsinki-Vantaan lentoaseman eikä Holiday Club -kylpylöiden R-kioskeissa.

Nauti kahvisi tyylillä - Ärrän termarit 7,90 €

RISTOMATTI RATIA -termosmukeja on saatavilla kahta erilaista, vaalempaa Lumipalloa sekä tummempaa Rantakiveä. Kumman sinä valitset?

LUMIPALLO:
”Lumi on vahva suomalaisuuden symboli. Kuosi rakentuu neljästä erilaisesta lumipallosta. Toistuessaan nämä erivahvuiset ympyriäiset pilkkurykelmät rytmittävät kuosia; ne luovat leijuvan lumisateen kaltaisen harmonisen tunnelman. Lumipallo-kuosilla välittyy ihailuni talvea, jylhää ja karaisevaa vuodenaikaamme kohtaan. ” –Eeva Mela

RANTAKIVI:
”Vuosisatojen ajan ovat aallot ja tyrskyt syleilleet rantojen kiviä, pehmentämällä niistä särmät ja kulmat. Veden pyöristämät kivet ovat kaunis ja harmoninen näky, pyöreissä kivissä ovat herkkyys ja vahvuus sopusoinnussa. Elliptiset, muodoltaan rauhalliset rantakivet innoittivat Rantakivi-kuosin syntyyn.” -Eeva Mela