Lahjakortit

Ärrältä löytyy lahja jokaiselle!

Lahjakortti on mainio lahjaidea, koska sen saaja voi itse päättää ja valita itselleen sopivan tuotteen tai palvelun.

Telia Liiga pelipassit

Liiga näkyy tästä kaudesta lähtien vain Telia TV -palvelussa. Voit katsoa Liigaa TV:stä, puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Palvelu on saatavilla jokaiseen suomalaiseen liittymään, operaattorista riippumatta.

Mainio tapa kokeilla palvelua on nyt kauden alettua prepaid-tuotteet, jotka ovat myynnissä Ärrällä:
Pelipassi 1 peli 9,90€
Pelipassi 3 peliä 19,90€

Xbox - loistava lahja pelaajalle

Xbox-lahjakortin arvoa voi käyttää Xbox 360, Xbox One, Windows Phone 8 ja Windows 8.1 laitteissa ostaakseen pelejä, lisäsisältöä peleihin, vuokratakseen elokuvia, TV-sarjoja tai ostaakseen musiikkia.

Lahjakortin arvo: 15, 25 & 50 €

Kortilla ei ole vanhenemispäivää tai palvelumaksuja.

GameStop - pelit, konsolit ja oheistarvikkeet

Gamestop on maailman suurin PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, PSP, Nintendo Wii, Nintendo DS, Nintendo 3DS, TV-pelien sekä PC pelien jälleenmyyjä.

Voit käyttää lahjakortin ostoksiin GameStopin Suomen liikkeissä.

Lahjakortin arvo: 25 €

Kortti on voimassa 24 kk. Katso tarkemmat lunastusohjeet pakkauksesta.

Kortin saldo voidaan tarkistaa joko liikkeessä, soittamalla ilmaiseen numeroon 08000 1159 558 tai suoraan verkossa osoitteessa gamestop.fi.

EA-käteiskortti Origin-pelipalveluun

Sinä luot. Sinä hallitset. Sinä määräät The Sims 4 -pelissä!

Origin on EA:n pelipalvelu, jossa voit ostaa ja pelata upeita pelejä. Juttele kavereiden kanssa, lähetä pelikuvaa ja hyödynnä eksklusiivisia tarjouksia ja bonussisältöä.

Lahjakorttia voi käyttää kaikkeen Originin digitaalisisältöön, kuten The Sims-peruspeleihin ja lisäosiin. Luottokorttia ei vaadita.

Lahjakortin arvo: 20 € & 40 €

Katso tarkemmat lunastusohjeet pakkauksesta. Kortti voidaan lunastaa vain kerran. Kortti on voimassa kolme vuotta lataushetkestä lähtien.

Zalando - kenkiä ja muotia netistä

Zalando on fantastinen verkkokauppa Suomen suurimmalla valikoimalla kenkiä, vaatteita, asusteita sekä urheilutarvikkeita niin naisille, miehille kuin lapsille. Yli 200 000 eri tuotetta ja 1500 eri merkkiä.

Lahjakortti käy Zalandon nettikaupassa osoitteessa www.zalando.fi.

Lahjakortin arvon valitset itse (12-150 €).

Lahjakortti aktivoituu normaalitapauksessa 24 tunnin kuluessa ostohetkestä. Lahjakortilla oston yhteydessä tilauksella ei ole vähimmäisarvoa. Lahjakortilla ei ole voimassaoloaikaa.

Lahjakortin tarkemmat käyttöehdot ja kortilla olevan saldon voi tarkistaa osoitteessa www.zalando.fi/zalando-yleiset-sopimusehdot

Stadium – lahjakortti täynnä liikettä!

Lahjakortti on aina arvostettu lahja! Stadium tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita urheilutuotteita sekä urheilumuotia. Join the movement.

Lahjakortin arvo: 20 €.

Kortti käy maksuvälineenä kaikissa Stadium-myymälöissä Suomessa. Verkkokaupassa stadium.fi käytetään raaputuskoodia maksamisen yhteydessä. Kortin voi ladata vain kerran, mutta sitä voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa. Kortti on voimassa kolme vuotta lataushetkestä lähtien.

Netflix – sarjat ja elokuvat, niin kuin sinä haluat

Netflixillä katsot sarjoja ja elokuvia missä ja milloin vain – oman makusi mukaan. Lisää olemassa olevaan tiliin tai käytä uuden tilin avaamiseen.

Kortin käyttö vaatii uuden tai olemassa olevan Netflix-tilin, sekä käyttö- ja lisenssiehtojen hyväksymisen. Netflix-tilin avataksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Lunasta lahjakortti osoitteessa www.netflix.fi/lunasta. Kuukausimaksu riippuu valitusta sopimuksesta. Kortti on kertakäyttöinen. Lahjan arvo lisätään Netflix-tiliin kokonaisuudessaan lunastuksen yhteydessä. Täydet ehdot löydät osoitteesta www.netflix.fi/lahjaehdot.

Lahjakortin arvo: 15 € ja 25 €.
Kortin voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu.

 

Aktia Prepaid World – lahjakortti joka toimii kaikkialla

Aktian Prepaid World -lahjakortti on täydellinen lahja. Ainutlaatuinen kortti on etukäteen ladattava maksuväline, jota voi käyttää maksaakseen ostoksensa kotimaassa, ulkomailla ja verkossa tai nostaakseen rahaa automaateista.

Kortille voi ladata minimissään 20 euroa ja maksimissaan 150 euroa. Asiakkaalta veloitetaan kortin avausmaksu, joka on ladattavasta summasta riippumaton, 5 euroa per kortti. Korttia ei voi ladata uudelleen.

Korttipaketissa on mukana 4-numeroinen PIN -koodi, joka toimii normaaliin tapaan kassojen maksupäätteissä tai automaatilla. Kortti käy myös verkkoasioinnissa tai ulkomailla. Saldokyselyistä ja käteisnostoista automaatilta veloitetaan 1 euron palvelumaksu/kerta.

Kortti on aktiivinen eli käyttövalmis viimeistään 2 tunnin kuluttua siitä kun se on ostettu R-kioskilta, ja se on voimassa aktivoinnista alkaen 12 kuukautta.

Kortin ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus. Lahjakortin saajan ikäraja on 7 vuotta. Kortin ylläpitomaksu on 2 €/kk, jota veloitetaan alkaen 3kk ostohetkestä. Lisätietoa korteista ja niiden ehdoista sekä hinnoittelusta Aktia-PrePaid-World-Lahjakortti-Erityisehdot.

Aktian asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa 010 247 010 (kiinteästä linjasta 8,35 snt/puhelu + 6,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)

Gift4You - lahjasta elämys

Valittava 7 erilaista eläymslahjakorttia: 1 kk Ruutu+ ja Aku Ankka Lataamo, Romanttinen illallinen, Karting-kokeilu, Wellness, Toiminta- ja seikkailuelämys, Keilailukokemus, Leffaelämys sekä avoin 50 € elämyslahjakortti.

1 kuukauden Ruutu+ ja Aku Ankka Lataamo 15 €

Kortilla lunastettavissa Aku Ankka Lataamo-palvelu sekä Ruutu+ paketti käyttöön kuukaudeksi. Aku Ankka Lataamo on digitaalinen sarjakuvapalvelu, josta löytyy reilut 160.000 sivua Aku Ankka sarjakuvia. Palvelusta löytyy kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankka lehdet ja Aku Ankan taskukirjat. Ruutu+ palvelussa on katsottavissa mm. lasten suosikkiohjelmia, live-urheilua ympäri vuoden ja runsaasti muuta tv-viihdettä. Ruutu+ palvelusta löytyvät Suomen suurimmat viihdeilmiöt.

Romanttinen illallinen kahdelle 89 €

Illallinen kahdelle valitsemassasi palveluun kuuluvassa ravintolassa. Voit tutustu palvelussa mukana oleviin ravintoloihin ja heidän
tarjontaansa osoitteessa www.gift4you.fi.

Toiminta- ja seikkailuelämys kahdelle 49 €

Vauhdikasta toimintaa ja elämyksellistä tekemistä kaikenikäisille. Hauskanpitoa ja liikkumisen riemua ympäri vuoden, sisällä tai ulkona. Lukuisa joukko erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja, kuten Flowpark köysiseikkailupuistot odottavat sinua ja ystävääsi. Tutustu palveluntarjoajiin osoitteessa www.gift4you.fi.

Leffaelämys kahdelle 35 €

Sisältää 2 kpl elokuvateatterilippuja, 2 kpl leffaherkkuja ja 2 kpl juomia. Tarkista kunkin elokuvateatterin tarjoamat edut www.gift4you.fi.
Lahjakortti käy maksuvälineenä noin 80–90%:ssa yksityisiä elokuvateattereita. Lahjakortti ei käy Finnkinon teattereissa.

Avoin 50 € elämyslahjakortti

Avoimella Gift4You Elämykset-kortilla lahjan saaja voi vapaasti valita minkä tahansa haluamansa elämyksen Gift4You-elämysvalikoimasta.

Elämyslahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Ärrän lahjaseteli - lahja, joka sopii jokaiselle

Ärrän lahjaseteli on 20 € arvoinen lahja. Pakkaus sisältää 4 kpl 5 € lahjaseteleitä. Lahjasetelit voi käyttää erikseen ja ne ovat voimassa kolme kuukautta ostosta. Lahjaseteleillä voi maksaa mitä tahansa Ärrän tuotteita. Lahjaseteli sopii yhtä hyvin koululaiselle kuin kummitädillekin. Ärrältä löytyy pientä kivaa jokaiselle!

Yksi lahjaseteli on käytettävä yhdellä ostokerralla, eikä siitä anneta rahaa takaisin. Vanhentuneita lahjaseteleitä ei hyvitetä.

iTunes - lahjaksi musiikkia, pelejä ja appeja

iTunesin lahjakortti käy maksuvälineenä iTunesin verkkokaupassa ja App Storessa, joista voit ladata musiikkia, pelejä ja paljon muuta esim. tietokoneelle, iPhoneen tai iPodiin.

Lisätietoa: www.itunes.com/fi

Lahjakortin arvo: 15 €, 25 €, 50 € ja 100 €.

Finnkinon leffaliput - anna lahjaksi elämyksiä

Finnkinon sarjalipuilla voi maksaa elokuvaliput - myös 3D-elokuviin - edullisesti!

2 leffalipun paketti 29 € (vain Ärrältä)
4 leffalipun paketti 47 €
8 leffalipun paketti 79,60 €

2 leffalipun ja 2 herkkusetelin paketti 37 €

Finnkinon sarjaliput voi maksaa kulttuurikortteilla (Ticket Duo, Ticket Mind&Body ja Edenred), EazyBreakilla, Smartum Saldo Mobiililla ja ePassilla.

Kahden kappaleen sarjaliput ovat voimassa vähintään 12 kuukautta ostohetkestä.
Neljän kappaleen sarjaliput ovat voimassa vähintään 6 kuukautta ostohetkestä.
Kahdeksan kappaleen sarjaliput ovat voimassa vähintään 8 kuukautta ostohetkestä.

Spotify - musiikkia elämän jokaiseen hetkeen

Spotifyssa on yli 15 miljoonan kappaleen musiikkikirjasto! Ärrällä on myynnissä kolme eri Spotify Gift Card –lahjakorttia, jotka käyvät maksuvälineenä Spotifyn nettipalvelussa.

Ärrältä hankittu Spotifyn latauskortti aktivoidaan osoitteessa www.spotify.com/redeem

Esimekkejä siitä, mitä kortilla voi hankkia:

Spotify Premium 9,99 € / kk
Spotify myös matkapuhelimeen
Offline käyttömahdollisuus
Ei mainoksia
Rajoittamaton musiikin kuuntelu

Latauskorttien arvot ovat 10 €, 30 € ja 60 €.
Latauskortit on aktivoitava 12 kuukauden kuluessa ostopäivästä.

 

Google Play - sovelluksia, elokuvia, kirjoja ja musiikkia

Hanki musiikkia, elokuvia, kirjoja, Android-sovelluksia ja paljon muuta Google Playsta.
Osta ja käytä sisältöä netissä ja Android- ja tablet-laitteilla.

Lahjakortti  lunastetaan Google Play -kaupassa osoitteessa play.google.com/lunasta tai Android-laitteen Google Play -kauppasovelluksessa.

Huom! Google Play on tarkoitettu mm. Samsungin älypuhelimiin. Google Play-lahjakortilla ei voi ostaa ohjelmia iPhoneen ja Lumiaan. Huom. Google Play -lahjakorttia ei myydä alle 13-vuotiaalle.

Lahjakortin arvon valitset itse (15-500 €)

Xbox Game Pass - yli sata mahtavaa peliä Xbox Onelle

Microsoft Xbox Game Pass kortilla pääset pelaamaan yli sataan Xbox One ja Xbox 360 peliin Xbox One:lla edulliseen kuukausihintaan. Uusia pelejä lisätään palveluun joka kuukausi, joten pelattavaa riittää!

Kuukausihinta 9,99 €

Xbox Game Pass toimii Xbox Onella. Lahjakortti toimii Windows10-käyttöjärjestelmällä varustettujen PC-tietokoneiden, tablettine ja puhelimien, Windows8.1:n, Windows Phone8:n sekä Xbox one ja Xbox 360 -konsolien (Xbox Live tarvitaan) kanssa. Ei voi käyttää aiemmissa versioissa.

Pelivalikoima vaihtuu ajoittain, lisätietoja xbox.com/game-pass

H&M - muotia, koruja ja mukavaa kotiin

H&M:n lahjakortti sopii yhtä hyvin muotitietoiselle nuorelle kuin sisustamisesta kiinnostuneelle aikuiselle.

H&M ei esittelyjä kaipaa. Kortit käyvät maksuvälineenä H&M:n Suomen myymälöissä.

 Lahjakortin tarkemmat käyttöehdot ja kortilla olevan saldon voi tarkistaa osoitteessa www.hm.com/giftcard

Lahjakortin arvo: 15 € ja 30 €.
Lahjakortti on voimassa 5 vuotta edellisestä käyttökerrasta.

Kultajousi - lahjaksi koruja ja kelloja

Kultajousi-myymälöiden valikoimasta lahjakortin saaja löytää unelmiensa lahjan. Kultajousi on Suomen johtava koru- ja kultatuotteiden vähittäiskauppaketju.

Kultajousi-myymälät löydät ympäri maata suurimmista kaupungeista ja taajamista. Valikoimaan kuuluu laaja mallisto sekä oman maahantuonnin kelloja ja koruja että tunnettuja merkkituotteita, kuten Lacoste, D&G, Hugo Boss, Fore, One, Lovelinks, Argento, Kone Helsinki, Extreme Duudsonit, Citizen, Kalevalakoru, Princess ja paljon muuta. Kultajousi Elegance -myymälät myyvät sveitsiläisiä arvokelloja, kuten Omega, Longines, TagHeuer, Raymond Weil, Tissot ja Certina. Valikoima vaihtelee paikkakunnittain.
Tutustu mallistoon ja etsi lähin Kultajousi-myymälä osoitteessa: www.kultajousi.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta sen latauksesta.

 

Timanttiset - ystävä on kullanarvoinen

Timanttiset-lahjakortti on toivottu lahja juhlahetkeen tai arjen piristämiseen. Lahjakortin saaja voi valita Timanttisten runsaasta valikoimasta haluamansa kellon, korun tai vaikkapa kynttilänjalan. Myymälöitä on 80 ympäri Suomen.

Timanttisten myymälöistä löydät ainutlaatuisen valikoiman kelloja, koruja sekä lahjatavaroita. Tunnettuja ja laadukkaita merkkejä ovat mm. Kalevala Koru, Nomination, Esprit, Puma, Guess, Gant, Thomas Sabo, Sandberg, Kohinoor ja Orient.

Timanttiset on yksityinen, kauppiaitten omistama kello-, koru- ja lahjatavaroiden myymäläketju.

Lisätietoa ja tarjouksia: www.timanttiset.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kk myyntipäivästä.

Suomalainen Kirjakauppa - kirja ilahduttaa lukutoukkaa

Askartelu- ja taiteilijatarvikkeita, kirjoja, pelejä ja tarroja! Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa tuotteita harrastajille.

Suomalaisen Kirjakaupan lahjakortti on mainio tapa muistaa vaikkapa syntymäpäiväsankaria tai hääparia. Kirja ilahduttaa lukijaa aina ja aikakauslehtikin on mukava lahja.

Jokaisessa myymälässä toimii myös tilausmyyntipalvelu, jonka kautta on mahdollista hankkia kirjoja, joita ei myymälästä löytynyt.

Tarkempaa tietoa myymälöistä sekä aukioloajat: suomalainen.com

Lahjakortin arvon päätät itse
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

Ticketmaster - elämyksiä lahjakortilla

Ticketmasterin lahjakortilla annat lahjaksi lippuja saajan valinnan mukaan niin lätkä- kuin futismatseihin, konsertteihin ja festareille, teatteriin ja moniin muihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Ticketmasterin verkkokaupassa sekä lippukaupoissa. Lisätietoa, tapahtumat ja lipunmyynti: www.ticketmaster.fi

Lahjakorttien arvot ovat 30 €  ja 75 €.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä lähtien.

Tjäreborg - matkalahja lämmittää aina

Anna lahjaksi lämpöä ja aurinkoa sekä hyvää mieltä ja rentoutumista uusissa ympyröissä. Tjäreborgin matkalahjakortilla voit helposti ilostuttaa läheisen syntymäpäivää ja se sopii mainiosti myös pukinkonttiin, valmistujaislahjaksi tai vaikkapa kihlajais- tai häälahjaksi.

Matkapaketti on R-kioskeilla myytävä  Tjäreborgin lahjakortti, jonka summan voit valita itse. Tjäreborgin matkalahjakortti on arvostettu lahja ja varmasti miellyttää vastaanottajaa. Lahjakortit käyvät kaikkien Tjäreborg-matkojen maksuksi ja sen voi käyttää yhdessä tai useammassa erässä. Lahjakortilla ei voi maksaa lentokoneessa, lomakohteessa eikä muissa matkatoimistoissa.

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

Restel - lahjakortti Restelin ravintoloihin

Restelin lahjakortilla pääset herkuttelemaan Restelin ravintoloissa, kuten Martina, Grillsson ja O'Learys ravintoloissa.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Restelin ravintoloissa (poislukien Burger King ja Shell HelmiSimpukka).  O’Learys-ravintoloista lahjakortti käy ainoastaan Restelin operoimissa ravintoloissa: O’Learys Bakers, O’Learys Iso Omena ja O’Learys Sello.

Löydät lisätiedot osoitteessa www.restel.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Minimilataus on 20 €.
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

 

Holiday Club - hemmottelua ja hyvää oloa

Holiday Club -lahjakortti on mutkaton antaa ja mukava saada. Holiday Club -lomakeskuksissa viihtyvät perheet, pariskunnat, sinkut ja seniorit. Kylpylä lämpimine altaineen, hemmotteluhoidot, ravintolat ja monet muut aktiviteetit sekä sisällä että ulkona takavaat upean loman.

Anna lahja, jonka voi käyttää hyvään oloon, hemmotteluun tai herkutteluun! Holiday Clubin lahjakorteilla voi maksaa mieluisia tuotteita ja palveluita kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa. Lisätietoa www.holidayclub.fi

Lahjakortin voi käyttää osissa. Tyhjän kortin voi ladata uudelleen kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa.

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kk myyntipäivästä.

Haikon Kartano - hemmottelua ja herkuttelua

Haikon Kartanon lahjakortti ilahduttaa aina! Kun haluat onnitella, kiittää tai palkita, anna lahjaksi hemmottelua ja herkuttelua Haikon Kartanossa. Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä hotelli-, ravintola- ja kylpyläpalveluihin Haikon Kartanossa.

Haikon Kartano on suosittu kartano- ja kylpylähotelli, jossa yhdistyvät kiehtova kartanoromantiikka, makuelämykset ja hemmottelevat kylpyläpalvelut. Haikko sijaitsee merenrannalla vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Haikko on erittäin tunnettu ruoastaan ja aurinkoisesta palvelustaan. Romanttinen kartano ja rantahuvila Villa Haikko tarjoavat puitteet ikimuistoisiin juhliin. Ammattitaidolla suunnitellut menukokonaisuudet ja viinit tarjoavat elämyksiä makujen, tuoksujen ja kauniiden annosten maailmaan. www.haikko.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

Naantalin kylpylä - hemmottelua ja hyvää oloa

Irrotaudu arjesta. Lähde lomalle. Upea Naantalin Kylpylä toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään, lepäämään ja nauttimaan tasokkaista palveluista merellisessä ympäristössä.

Naantalin Kylpylän lahjakortti käy maksuvälineenä hotelli-, ravintola- ja hoito- ja kylpyläpalveluihin Naantalin Kylpylässä. www.naantalispa.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Vierumäki - liikuttava lahja

Vierumäki lahjakortti tuo saajalleen liikkumisen iloa ja hyvää mieltä. Lahjakortti sopii lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle ja takaa saajalle varmasti mielekästä tekemistä Vierumäellä. Hemmottelua, kuntoilua ja hyvää ruokaa – yhdessä tai erikseen. Lahjakortti käy rahanarvoisena maksuvälineenä kaikkiin Vierumäen palveluihin ja tuotteisiin.

Lahjakortti käy rahanarvoisena maksuvälineenä Vierumäki Country Club Oy:n ja Suomen Urheiluopiston tuotteisiin ja palveluihin:

  • loma- ja kurssitarjonta
  • majoitus
  • ravintolapalvelut
  • Day Spa & Massagen hemmotteluhoidot
  • liikuntapaikat, kuten uimahalliin
  • liikunta- ja terveysklinikka
  • Flowpark-liput

Lisätietoa: http://www.vierumaki.fi

Lahjakortilla ei voi maksaa alueella toimivien yhteityökumppaneiden Pro Shop Koipparin, Q-Linkin, Toresonin ja Scandicin tuotteita.

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta myyntipäivästä.