Lahjakortit

Ärrältä löytyy lahja jokaiselle!

Lahjakortti on mainio lahjaidea, koska sen saaja voi itse päättää ja valita itselleen sopivan tuotteen tai palvelun.

Muistatko sporttista, hemmottelua kaipaavaa tai kulturellia ystävääsi? Isä, isoäiti, tytär tai poikaystävä – jokaiselle löytyy Ärrältä sopiva lahja. Lahjakortti on mukava ojentaa ja  helppo postittaa vaikka toiselle puolelle Suomea.

Ärrältä saatavien lahjakorttien arvon voit pääsääntöisesti valita vapaasti ja ostettu lahjakortti on voimassa heti. Lahjakortit ovat voimassa 12-24 kk kortista riippuen.

 

Osta Google Play -kortti, saat jopa 12 €:lla timantteja Clash Royale -peliin

15 € kortilla saa 200 timanttia, edun arvo 2 €
25€ kortilla saa 500 timanttia, edun arvo 5 €
50 € kortilla saa 1500 timanttia, edun arvo 12 €

Tarjous voimassa vain Ärrällä 30.6.2017 asti.

Ikärajoitus 13-vuotta. Yksi Google Play -tili voi hyödyntää edun maksimissaan kaksi kertaa, viimeinen lunastastuspäivä on 30.7.2017.

Huom! Google Play on tarkoitettu mm. Samsungin älypuhelimiin. Google Play -lahjakortilla ei voi ostaa timantteja Clash Royale -peliin iPhoneen tai Lumiaan.

Zalando – Suomen suurin kenkien ja muodin verkkokauppa

Zalando on fantastinen verkkokauppa Suomen suurimmalla valikoimalla kenkiä, vaatteita, asusteita sekä urheilutarvikkeita niin naisille, miehille kuin lapsille. Yli 200 000 eri tuotetta ja 1500 eri merkkiä.

Lahjakortti käy Zalandon nettikaupassa osoitteessa www.zalando.fi.

Lahjakortin arvo: 25 €.

Lahjakortti aktivoituu normaalitapauksessa 24 tunnin kuluessa ostohetkestä. Lahjakortilla oston yhteydessä tilauksella ei ole vähimmäisarvoa. Lahjakortilla ei ole voimassaoloaikaa.

Lahjakortin tarkemmat käyttöehdot ja kortilla olevan saldon voi tarkistaa osoitteessa www.zalando.fi/zalando-yleiset-sopimusehdot

Stadium – lahjakortti täynnä liikettä!

Lahjakortti on aina arvostettu lahja! Stadium tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita urheilutuotteita sekä urheilumuotia. Join the movement.

Lahjakortin arvo: 20 €.

Kortti käy maksuvälineenä kaikissa Stadium-myymälöissä Suomessa. Verkkokaupassa stadium.fi käytetään raaputuskoodia maksamisen yhteydessä. Kortin voi ladata vain kerran, mutta sitä voi käyttää niin monta kertaa kuin haluaa. Kortti on voimassa kolme vuotta lataushetkestä lähtien.

Netflix – sarjat ja elokuvat, niin kuin sinä haluat

Netflixillä katsot sarjoja ja elokuvia missä ja milloin vain – oman makusi mukaan. Lisää olemassa olevaan tiliin tai käytä uuden tilin avaamiseen.

Kortin käyttö vaatii uuden tai olemassa olevan Netflix-tilin, sekä käyttö- ja lisenssiehtojen hyväksymisen. Netflix-tilin avataksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Lunasta lahjakortti osoitteessa www.netflix.fi/lunasta. Kuukausimaksu riippuu valitusta sopimuksesta. Kortti on kertakäyttöinen. Lahjan arvo lisätään Netflix-tiliin kokonaisuudessaan lunastuksen yhteydessä. Täydet ehdot löydät osoitteesta www.netflix.fi/lahjaehdot.

Lahjakortin arvo: 15 € ja 25 €.
Kortin voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu.

 

Great Days - lahjaksi elämys

Vaikuttava elämys on lahja, joka muistetaan aina!

Greatdaysin elämyslahjakortit on tuotettu yhdessä Suomen parhaimpien elämystuottajien kanssa. Ärrällä kortteja on myytävänä viisi erilaista.

Superautoajelu 149 €
Mahdollisuus hypätä arvostetuimpien urheiluautojen rattiin. Valittavana Ferrari 458, Lambourghini Gallardo LP560-4, Porsche 911 Turbon tai McLaren MP4-12C katuauto. Ajon kesto 15 minuuttia. Ajankohta touko-syyskuu säävarauksella.

Hemmotteluhetki 49 €
Päästä hetkeksi irti arjen rutiineista ja suo itsellesi hetki mielenrauhaa ja rentoutumista. Hemmotteluhoito vaihtelee hoitolan mukaan, jokainen paikka määrittelee itse minkä hoidon tarjoavat tähän pakettiin. Esimerkkejä ovat mm. kasvohoito, päähieronta, hieronta, manikyyri tai pedikyyri. Vaihtoehdot tulee selvittää varausta tehtäessä.

Tarjolla seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Hamina, Heinola, Helsinki, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Orimattila, Oulu, Pori, Porvoo, Raasepori, Riihimäki, Tampere, Turku, Tuusula, Vaasa, Vantaa.

 Illallinen kahdelle 99 €
Nauti maukkaasta illallisesta hyvässä seurassa. Tarjolla on parhaimpia ravintoloita Suomesta, joissa tarjolla on mielekäs ja maistuvat kulinaarinen makumatka. Illalliseen kuuluu kolme ruokalajia vuodenajasta riippuen.

Tarjolla seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Hanko, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kirkkonummi, Kotka, Kuusamo, Mikkeli, Oulu, Pieksämäki, Pori, Rantasalmi, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa.

Lahjakortti 40 €
Euroarvoinen lahjakortti on hyvä hankkia silloin kun ei ole varma mitä vastaanottaja haluaa. Vastaanottaja voi valita ja ostaa lahjakortilla vapaasti elämyksensä Great Daysin elämysvalikoimasta.

Risteily Tallinnaan 99 €
Kutsu ystäväsi mukaan hauskalle päiväristeilylle. Samassa paketissa tuliaiset, shoppailu, hyvä ruoka, kotimainen laatuviihde sekä seitsemän tuntia aikaa seikkailla kiehtovassa Tallinnassa.

Lähtö Helsingistä. Paketti sisältää matkaliput sekä hytin kahdelle.

Biohit - terveysmittaukset lahjakortilla

Terveysmittauspalvelut tarjoaa Biohit Oy ja valittavissa on kolme erilaista testipakettia: D- ja B12-vitamiinien mittaukset, mahalaukun terveystesti ja mahalaukun terveystesti + D- ja B12-vitamiinien mittaukset + keliakiatesti.

D- ja B12-vitamiinien mittaukset 80 €
Mahalaukun terveystesti 130 €
Mahalaukun terveystesti, D- ja B12-vitamiinien mittaukset  ja keliakiatesti 200

GastroPanel® – mahalaukun terveystesti
GastroPanel on verinäytteestä tehtävä testi, jonka avulla saadaan selville mahalaukun limakalvon terveydentila. Testi tunnistaa mahdollisen helikobakteeri-infektion, mahalaukun limakalvon näivettymisen (atrofian) ja hapottoman mahan. GastroPanelilla voidaan myös arvioida B12-vitamiinin ja useiden hivenaineiden imeytymishäiriön riskiä. Normaali GastroPanel-tulos on merkki siitä, että mahalaukun limakalvo toimii oikein ja on terve, ja vatsavaivat ovat toiminnallisia tai johtuvat muusta syystä.

Lue lisää: www.gastropanel.fi

Aktiivisen B12-vitamiinin mittaus
B12-vitamiinin puutos kehittyy hitaasti ja voi olla pitkään oireeton, ja jää siksi usein huomaamatta. Puutos voi aiheuttaa muun muassa anemiaa ja hermoston oireita, kuten lihasheikkoutta, tunnon ja muistin häiriöitä. Seerumin kokonais-B12-vitamiinin tutkiminen ei välttämättä kerro B12-vitamiinin vajeesta. Suurin osa elimistön B12-vitamiinista on sitoutunut varastoproteiiniin eikä ole elimistön aktiivisessa käytössä. B12-vitamiinin puutos voi siis olla olemassa, vaikka kokonais-B12-vitamiinin taso olisikin riittävä. Aktiivisen B12-vitamiinin tason voi mitata yksinkertaisella verikokeella.

D-vitamiinin mittaus
D-vitamiini on perinteisesti liitetty luuston hyvinvointiin ja kalsiumin imeytymiseen. Sittemmin se on liitetty myös infektioihin, diabetekseen, useisiin syöpiin ja verenkiertoelinten sairauksiin. Moninaisista terveysvaikutuksista johtuen oma D-vitamiinitaso kannattaa selvityttää aika ajoin, sillä erityisesti pimeä vuodenaika johtaa helposti puutokseen. D-vitamiinin pääasiallinen lähde on auringon ultraviolettisäteily, mistä johtuen ongelma korostuu Suomessa.

Oman D-vitamiinitason saa selville verinäytteestä tehtävällä mittauksella. Biohitin D-vitamiinitesti mittaa molempia elimistölle tärkeitä vitamiinimuotoja, joten mittaustulos kertoo suoraan, onko D-vitamiinin saanti riittävällä tasolla.

Keliakiapikatesti
Pikatesti mahdollistaa keliakian diagnosoinnin sormenpään verinäytteestä. Keliakia on suhteellisen yleinen autoimmuunisairaus, jossa rukiin, vehnän ja ohran sisältämä valkuaisaine (gluteeni) aiheuttaa ohutsuolen limakalvolla tulehdusreaktion ja vaurioittaa suolinukkaa, mikä häiritsee ravintoaineiden imeytymistä. Biohitin kehittämä pikatesti antaa sormenpään verinäytteestä luotettavan tuloksen kymmenessä minuutissa.

Kortin käyttö
Lahjakortti käy kaikissa Biohitin terveysmittauskampanjoissa sekä Biohitin toimipisteessä Laippatie 1, 00880 Helsinki. Ota lahjakortti mukaan tullessasi näytteenottoon. Ei vaadi lääkärin lähetettä.

Voimassaoloaika
Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Lisätietoja
www.biohit.fi/lahjakortti

Aktia MasterCard Prepaid – lahjakortti joka toimii kaikkialla

Aktian MasterCard PrePaid -lahjakortti on täydellinen lahja. Ainutlaatuinen kortti on etukäteen ladattava maksuväline, jota voi käyttää maksaakseen ostoksensa kotimaassa, ulkomailla ja verkossa tai nostaakseen rahaa automaateista.

Kortille voi ladata minimissään 20 euroa ja maksimissaan 150 euroa. Asiakkaalta veloitetaan kortin avausmaksu, joka on ladattavasta summasta riippumaton, 5 euroa per kortti. Korttia ei voi ladata uudelleen.

Korttipaketissa on mukana 4-numeroinen PIN -koodi, joka toimii normaaliin tapaan kassojen maksupäätteissä tai automaatilla. Kortti käy myös verkkoasioinnissa tai ulkomailla. Saldokyselyistä ja käteisnostoista automaatilta veloitetaan 1 euron palvelumaksu/kerta.

Kortti on aktiivinen eli käyttövalmis viimeistään 2 tunnin kuluttua siitä kun se on ostettu R-kioskilta, ja se on voimassa aktivoinnista alkaen 12 kuukautta.

Kortin ostajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus. Lahjakortin saajan ikäraja on 13 vuotta. Kortin ylläpitomaksu on 2 €/kk, jota veloitetaan alkaen 3kk ostohetkestä. Lisätietoa korteista ja niiden ehdoista sekä hinnoittelusta www.aktia.fi/fi/mastercard-prepaid-lahjakortti

Aktian asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa 010 247 010 (kiinteästä linjasta 8,35 snt/puhelu + 6,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)

Gift4You - lahjasta elämys

Valittava 5 erilaista eläymslahjakorttia: Hotelliyö kahdelle, Kädentaidot, Toiminta- ja seikkailuelämys, Kirjaelämys ja Leffaelämys.

Hotelliyö kahdelle 99 €

Valitse kohde ja lähde kohti uusia seikkailuja. Irtiottoa ei tarvitse lopettaa kesken. Mikäli lomaa halutaan pidentää, se käy helposti lisämaksusta jo varausvaiheessa. Valittavana jopa 250 000 hotellia ympäri maailman. Varausta tehtäessä ohjataan Zity.Breakin varaussivustolle, josta voi valita lahjakorttinsa käyttökohteen.
Voit tutustua tarjontaan tästä: https://www.zitybreak.com/fi. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Kädentaidot 49 €

Kädentaidot-lahjakortti tarjoaa tekemisen iloa ja yhdessäolon riemua kaikenikäisille.
Luovuus pääsee valloilleen erilaisten käsityökurssien parissa ja samalla pääsee nauttimaan yhteisestä ajasta ystävien kanssa.

Yli sata taito- ja käsityökeskusta ympäri Suomea tarjoaa kohtaamis- ja ajanviettopaikkoja kaikille käsillä tekemisestä tai omien käsityötaitojen kehittämisestä kiinnostuneille. Toimipisteet vaihtelevat kodikkaista pajoista aina kokonaisvaltaisiin käsityökortteleihin ja matkailukohteisiin. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Kirjaelämys 35 €

Valitsemasi lukupaketti kotiin toimitettuna. Laaja valikoima bestsellereitä, uutuuksia sekä ajattomia klassikoita. Valitse itsellesi sopivin lukupaketti kattavasta valikoimasta ja nauti lukuhetkestä. Tuotteisiin ja lukupaketteihin voit tutustua osoitteessa www.kirjaelämys.fi. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Toiminta- ja seikkailuelämys kahdelle 49 €

 

Vauhdikasta toimintaa ja elämyksellistä tekemistä kaikenikäisille. Hauskanpitoa ja liikkumisen riemua ympäri vuoden, sisällä tai ulkona. Lukuisa joukko erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja, kuten Flowpark köysiseikkailupuistot odottavat sinua ja ystävääsi. Tutustu palveluntarjoajiin osoitteessa www.gift4you.fi. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Leffaelämys kahdelle 35 €

 

Lahjakortilla saat elokuvateatteriliput, leffaherkut sekä virvokkeet kahdelle henkilölle. Mukana valtakunnallisesti kattava verkosto yksityisiä elokuvateattereita. Lahjakortin voit käyttää missä tahansa verkostoon kuuluvassa elokuvateatterissa. Palvelussa mukana olevat elokuvateatterit löydät osoitteesta www.gift4you.fi
Tuote sisältää elokuvateatteriliput, leffaherkut ja juoman kahdelle henkilölle. Leffaherkut vaihtelevat teattereittain, tarkista teatterikohtaiset leffaherkut osoitteesta: http://www.gift4you.fi/tuoteryhmat/activity/leffaelamys-kahdelle/. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Ruutu+ vain Ärrältä

Kaikki Liiga-ottelut suorana netissä!

Ruutu+ on urheilun ystävän unelmalahja, joka tuo urheilun suorat lähetykset kotisohvalle.

Koe koko jännittävä jääkiekon Liigakausi runkosarjan alusta aina kevään dramaattisiin finaalitaistoihin asti. Liigan lisäksi Ruutu+:sta näet rallin ja rallicrossin MM-sarjojen osakilpailut, Superpesistä, NBA:ta, NFL:ää, Eurooppa-liigan huippuottelut, Vaahteraliigaa sekä paljon muuta huippu-urheilua ja viihdettä ympäri vuoden.

Ärrältä hankittu katseluoikeuskoodi aktivoidaan osoitteessa www.ruutu.fi/lahjakortti

Tilausehdot: Koodi on aktivoitava 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Tarkista yleiset käyttöehdot osoitteesta www.ruutu.fi ja tilausehdot osoitteesta www.ruutu.fi/tilausehdot

Hinnat:
Ruutu+ (viihde & urheilu) 1kk 29,95 €: 30 päivän katseluoikeus
Ruutu+ (viihde & urheilu) 3kk 74,95 € (arvo 89,85 €): 90 päivän katseluoikeus

Ärrän lahjaseteli - lahja, joka sopii jokaiselle

Ärrän lahjaseteli on 20 € arvoinen lahja. Pakkaus sisältää 4 kpl 5 € lahjaseteleitä. Lahjasetelit voi käyttää erikseen ja ne ovat voimassa kolme kuukautta ostosta. Lahjaseteleillä voi maksaa mitä tahansa Ärrän tuotteita. Lahjaseteli sopii yhtä hyvin koululaiselle kuin kummitädillekin. Ärrältä löytyy pientä kivaa jokaiselle!

Yksi lahjaseteli on käytettävä yhdellä ostokerralla, eikä siitä anneta rahaa takaisin. Vanhentuneita lahjaseteleitä ei hyvitetä.

iTunes - lahjaksi musiikkia, pelejä ja ohjelmia

iTunesin lahjakortti käy maksuvälineenä iTunesin verkkokaupassa, josta voit ladata musiikkia, pelejä, ohjelmia ja paljon muuta esim. tietokoneelle, iPhoneen tai iPodiin.

 iTunesista tehtävät lataukset ovat maksullisia ja suuri osa uudesta musiikista maksaa 0,99 €/kpl. Palvelusta on mahdollista ladata niin yksittäisiä kappaleita kuin kokonaisia albumejakin.
Lisätietoa: www.itunes.com/fi

Lahjakortin arvo: 15 €, 25 €, 50 € ja 100 €.

Spotify - musiikkia elämän jokaiseen hetkeen

Spotifyssa on yli 15 miljoonan kappaleen musiikkikirjasto! Ärrällä on myynnissä kolme eri Spotify Gift Card –lahjakorttia, jotka käyvät maksuvälineenä Spotifyn nettipalvelussa.

Huom! Spotify-latauskorteissa esiintyy tällä hetkellä saatavuusongelmia, joten emme valitettavasti voi taata niiden saatavuutta kaikissa kioskeissa.

Ärrältä hankittu Spotifyn latauskortti aktivoidaan osoitteessa www.spotify.com/redeem

Esimekkejä siitä, mitä kortilla voi hankkia:

Spotify Premium 9,99 € / kk
Spotify myös matkapuhelimeen
Offline käyttömahdollisuus
Ei mainoksia
Rajoittamaton musiikin kuuntelu

Latauskorttien arvot ovat 10 €, 30 € ja 60 €.
Latauskortit on aktivoitava 12 kuukauden kuluessa ostopäivästä.

 

Google Play - sovelluksia, elokuvia, kirjoja ja musiikkia

Hanki musiikkia, elokuvia, kirjoja, Android-sovelluksia ja paljon muuta Google Playsta.
Osta ja käytä sisältöä netissä ja Android- ja tablet-laitteilla.

Lahjakortti  lunastetaan Google Play -kaupassa osoitteessa play.google.com/lunasta tai Android-laitteen Google Play -kauppasovelluksessa.

Huom! Google Play on tarkoitettu mm. Samsungin älypuhelimiin. Google Play-lahjakortilla ei voi ostaa ohjelmia iPhoneen ja Lumiaan.

Lahjakortin arvo: 15 €, 25 € ja 50 €

H&M - muotia, koruja ja mukavaa kotiin

H&M:n lahjakortti sopii yhtä hyvin muotitietoiselle nuorelle kuin sisustamisesta kiinnostuneelle aikuiselle.

H&M ei esittelyjä kaipaa. Kortit käyvät maksuvälineenä H&M:n Suomen myymälöissä. Ympäri maata palvelee yli 50 myymälää.

 Lahjakortin tarkemmat käyttöehdot ja kortilla olevan saldon voi tarkistaa osoitteessa www.hm.com/giftcard

Lahjakortin arvo: 15 € ja 30 €.
Lahjakortti on voimassa 5 vuotta edellisestä käyttökerrasta.

Kultajousi - lahjaksi koruja ja kelloja

Kultajousi-myymälöiden valikoimasta lahjakortin saaja löytää unelmiensa lahjan. Kultajousi on Suomen johtava koru- ja kultatuotteiden vähittäiskauppaketju.

Kultajousi-myymälät löydät ympäri maata suurimmista kaupungeista ja taajamista. Valikoimaan kuuluu laaja mallisto sekä oman maahantuonnin kelloja ja koruja että tunnettuja merkkituotteita, kuten Lacoste, D&G, Hugo Boss, Fore, One, Lovelinks, Argento, Kone Helsinki, Extreme Duudsonit, Citizen, Kalevalakoru, Princess ja paljon muuta. Kultajousi Elegance -myymälät myyvät sveitsiläisiä arvokelloja, kuten Omega, Longines, TagHeuer, Raymond Weil, Tissot ja Certina. Valikoima vaihtelee paikkakunnittain.
Tutustu mallistoon ja etsi lähin Kultajousi-myymälä osoitteessa: www.kultajousi.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta sen latauksesta.

 

Timanttiset - ystävä on kullanarvoinen

Timanttiset-lahjakortti on toivottu lahja juhlahetkeen tai arjen piristämiseen. Lahjakortin saaja voi valita Timanttisten runsaasta valikoimasta haluamansa kellon, korun tai vaikkapa kynttilänjalan. Myymälöitä on 80 ympäri Suomen.

Timanttisten myymälöistä löydät ainutlaatuisen valikoiman kelloja, koruja sekä lahjatavaroita. Tunnettuja ja laadukkaita merkkejä ovat mm. Kalevala Koru, Nomination, Esprit, Puma, Guess, Gant, Thomas Sabo, Sandberg, Kohinoor ja Orient.

Timanttiset on yksityinen, kauppiaitten omistama kello-, koru- ja lahjatavaroiden myymäläketju. Sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta yli 80 myymälässä, yli 40 eri paikkakunnalla.

Lisätietoa ja tarjouksia: www.timanttiset.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kk myyntipäivästä.

Suomalainen Kirjakauppa - kirja ilahduttaa lukutoukkaa

Askartelu- ja taiteilijatarvikkeita, kirjoja, pelejä ja tarroja! Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa tuotteita harrastajille.

Suomalaisen Kirjakaupan lahjakortti on mainio tapa muistaa vaikkapa syntymäpäiväsankaria tai hääparia. Kirja ilahduttaa lukijaa aina ja aikakauslehtikin on mukava lahja.

Jokaisessa myymälässä toimii myös tilausmyyntipalvelu, jonka kautta on mahdollista hankkia kirjoja, joita ei myymälästä löytynyt.

Suomalainen Kirjakauppa palvelee yli 40 paikkakunnalla. Tarkempaa tietoa myymälöistä sekä aukioloajat: http://www.suomalainen.com

Lahjakortin arvon päätät itse
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

Hong kong - kaikkea kotiin

Hong Kong- lahjakortti on tekevän ihmisen toivelahja!

Hong Kong -tavarataloista saat edullisesti mm. kodin- ja vapaa-ajantuotteet, kalastustarvikkeet, työkalut, puutarhatarvikkeet sekä muut eri sesonkien ajankohtaiset tuotteet.

Valikoimista löytyvät tutut suomalaiset ja kansainväliset merkkituotteet sekä paljon edullisempia vaihtoehtoja. Tavaratalojen valikoimassa on eri sesongista riippuen 25 000 – 35 000 erilaista tuotetta. Tästä valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto vaativammallekin lahjan saajalle.

Hong Kong -tavaratalojen ladattava lahjakortti käy maksuvälineenä ketjun kaikissa tavarataloissa. Korttia ei tarvitse käyttää täydestä arvostaan yhdellä ostoskerralla. Voit myös ladata lahjakorttia uudestaan Hong Kongin myymälässä.

Katso lähin tavaratalo www.hongkong.fi/fi/info/tavaratalot/

Lahjakortin arvon päätät itse.
Minimilataus on 10 euroa.
Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta latauspäivästä.

Finnkinon leffaliput - anna lahjaksi elämyksiä

Finnkinon sarjalipuilla voi maksaa elokuvaliput - myös 3D-elokuviin - edullisesti!

4 leffalipun paketti 47,00 €
8 leffalipun paketti 79,60 €

Ticketmaster - elämyksiä lahjakortilla

Ticketmasterin lahjakortilla annat lahjaksi lippuja saajan valinnan mukaan niin lätkä- kuin futismatseihin, konsertteihin ja festareille, teatteriin ja moniin muihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Ticketmasterin verkkokaupassa sekä lippukaupoissa. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä R-kioskeissa. Lisätietoa, tapahtumat ja lipunmyynti: www.ticketmaster.fi

Lahjakorttien arvot ovat 30 €  ja 75 €.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä lähtien.

Habbo pelisetelit - pelejä, kavereita, lemmikkejä, musiikkia, muotia ja paljon muuta...

Habbo-setelit on kätevä tapa hommata Habbo-kolikoita, joiden avulla voit hankkia Habbossa kaikkia kivoja ekstra-huvituksia, kuten kamoja, siistejä asuja tai lemmikkejä!

Voit hankkia seteleitä joko omaan käyttöön tai kivaksi lahjaksi kaverille.

Ärrältä hankittu Habbo-seteli aktivoidaan osoitteessa www.habbo.fi/credits setelin raaputuspinnan alta löytyvän lunastuskoodin avulla. Kortilla ei ole arvoa ennen aktivointia. Habbo-seteleitä on saatavana sekä 5 että 10 euron arvoisina, joista 5 euron seteli on 30 Habbo-kolikon arvoinen ja 10 euron seteli 66 Habbo-kolikon arvoinen.

Habboon pääset liittymään ilmaiseksi osoitteessa www.habbo.fi

Hauskaa habboilua!

Lahjakortin arvo: 5 € ja 10 €

Tjäreborg - matkalahja lämmittää aina

Anna lahjaksi lämpöä ja aurinkoa sekä hyvää mieltä ja rentoutumista uusissa ympyröissä. Tjäreborgin matkalahjakortilla voit helposti ilostuttaa läheisen syntymäpäivää ja se sopii mainiosti myös pukinkonttiin, valmistujaislahjaksi tai vaikkapa kihlajais- tai häälahjaksi.

Matkapaketti on R-kioskeilla myytävä  Tjäreborgin lahjakortti, jonka summan voit valita itse. Tjäreborgin matkalahjakortti on arvostettu lahja ja varmasti miellyttää vastaanottajaa. Lahjakortit käyvät kaikkien Tjäreborg-matkojen maksuksi ja sen voi käyttää yhdessä tai useammassa erässä. Lahjakortilla ei voi maksaa lentokoneessa, lomakohteessa eikä muissa matkatoimistoissa.

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

Restel - hyvää oloa ja hemmottelua

Restelin lahjakortti on avain arjen pieniin ja suuriin nautintoihin.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Restelin hotelleissa, kylpylöissä ja ravintoloissa (poislukien Burger King ja Shell HelmiSimpukka).

Löydät lisätiedot osoitteessa www.restel.fi

Hotellivaraus hoituu helposti osoitteessa www.cumulus.fi, www.rantasipi.fi, www.finland.holidayinn.com, helsinki-boulevard.hotelindigo.com, www.crowneplaza-helsinki.fi, www.hotelliseurahuone.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Minimilataus on 20 €.
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

 

Holiday Club - hemmottelua ja hyvää oloa

Holiday Club -lahjakortti on mutkaton antaa ja mukava saada. Holiday Club -lomakeskuksissa viihtyvät perheet, pariskunnat, sinkut ja seniorit. Kylpylä lämpimine altaineen, hemmotteluhoidot, ravintolat ja monet muut aktiviteetit sekä sisällä että ulkona takavaat upean loman.

Anna lahja, jonka voi käyttää hyvään oloon, hemmotteluun tai herkutteluun! Holiday Clubin lahjakorteilla voi maksaa mieluisia tuotteita ja palveluita kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa. Lisätietoa www.holidayclub.fi

Lahjakortin voi käyttää osissa. Tyhjän kortin voi ladata uudelleen kaikissa Suomen Holiday Club -kylpylähotelleissa.

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kk myyntipäivästä.

Haikon Kartano - hemmottelua ja herkuttelua

Haikon Kartanon lahjakortti ilahduttaa aina! Kun haluat onnitella, kiittää tai palkita, anna lahjaksi hemmottelua ja herkuttelua Haikon Kartanossa. Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä hotelli-, ravintola- ja kylpyläpalveluihin Haikon Kartanossa.

Haikon Kartano on suosittu kartano- ja kylpylähotelli, jossa yhdistyvät kiehtova kartanoromantiikka, makuelämykset ja hemmottelevat kylpyläpalvelut. Haikko sijaitsee merenrannalla vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Haikko on erittäin tunnettu ruoastaan ja aurinkoisesta palvelustaan. Romanttinen kartano ja rantahuvila Villa Haikko tarjoavat puitteet ikimuistoisiin juhliin. Ammattitaidolla suunnitellut menukokonaisuudet ja viinit tarjoavat elämyksiä makujen, tuoksujen ja kauniiden annosten maailmaan. www.haikko.fi

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 24 kk myyntipäivästä.

Naantalin kylpylä - hemmottelua ja hyvää oloa

Irrotaudu arjesta. Lähde lomalle. Upea Naantalin Kylpylä toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään, lepäämään ja nauttimaan tasokkaista palveluista merellisessä ympäristössä.

Naantalin Kylpylän lahjakortti käy maksuvälineenä hotelli-, ravintola- ja hoito- ja kylpyläpalveluihin Naantalin Kylpylässä. www.naantalispa.fi

Tässä muutamia esimerkkejä Naantalin kylpylän lomapaketeista ja palveluista:
– viikonloppuloma 2 vrk kahdelle alk. 400,-
– paratiisivuorokausi kahdelle alk. 200,-
– ravintolalahjakortti kahdelle tai ylellinen hoito alk. 100,-
– vartalohoito tai hoitopaketti alk. 80,-
– kylpylän käyttö ja runsas buffetillallinen yhdelle hengelle alk. 50,-

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Vierumäki - liikuttava lahja

Vierumäki lahjakortti tuo saajalleen liikkumisen iloa ja hyvää mieltä. Lahjakortti sopii lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle ja takaa saajalle varmasti mielekästä tekemistä Vierumäellä. Hemmottelua, kuntoilua ja hyvää ruokaa – yhdessä tai erikseen. Lahjakortti käy rahanarvoisena maksuvälineenä kaikkiin Vierumäen palveluihin ja tuotteisiin.

Lahjakortti käy rahanarvoisena maksuvälineenä Vierumäki Country Club Oy:n ja Suomen Urheiluopiston tuotteisiin ja palveluihin:

  • loma- ja kurssitarjonta
  • majoitus
  • ravintolapalvelut
  • Day Spa & Massagen hemmotteluhoidot
  • liikuntapaikat, kuten uimahalliin
  • liikunta- ja terveysklinikka
  • Flowpark-liput

Lisätietoa: http://www.vierumaki.fi

Lahjakortilla ei voi maksaa alueella toimivien yhteityökumppaneiden Pro Shop Koipparin, Q-Linkin, Toresonin ja Scandicin tuotteita.

Lahjakortin arvon päätät itse.
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta myyntipäivästä.