Pelaaminen

Tiedätkö mukavampaa pelipaikkaa kuin Ärrä?
Ärrältä pelit löytyvät kätevästi samasta paikasta muun asioinnin ohella. Pelatessa kannattaa aina käyttää Veikkaus-korttia.

Porukassa voi tavoitella suurempia voittoja halutulla panoksella ja siksipä Ärrältä saa erisuuruisia porukkaosuuksia esimerkiksi Lottoon, Eurojackpotiin tai Vakioon. Asiantuntevalta myyjältä saa myös pelivihjeitä ja vinkkejä. Ärrältä löytyy lisäksi monipuolinen valikoima erilaisia raaputusarpoja ja automaattipelejä.

Veikkaus-kortilla voitot ja edut talteen

R-kioskeista löytyy peli moneen makuun.
Tuttujen kuponkipelien kuten Loton, Eurojackpotin ja Vikingloton potteja sekä Kenon päävoittoja voi tavoitella myös kioskin kassalla myytävillä Express-pikapelikupongeilla tai porukassa.

Mahdolliset voitot saat kätevästi ja turvallisesti suoraan tilillesi, kun käytät pelatessa aina Veikkaus-korttia.

Kun käytät pelioston yhteydessä Veikkaus-korttia, saat mahdolliset voitot suoraan tilillesi. Veikkaus-kortille voi myös tallettaa omia suosikkirivejä. Jos Veikkaus-kortti unohtui, voit tunnistautua kassalla myös ajo-, henkilö- ja Kela-kortilla sekä mobiilikortilla. Peliautomaateilla tunnistautuminen onnistuu Veikkaus-kortin lisäksi Veikkauksen mobiilisovelluksella tai liittämällä maksukortti Etuasiakkuuteen.

Vastuullista pelaamista

Pelaamisen tulisi olla hyvää mieltä ja iloa tuottava asia, joten suojellaan yhdessä peli-iloa. Kun käytät pelatessasi Veikkaus-korttia, sinulle kertyy pelihistoriaa, jota voit seurata kirjautumalla osoitteeseen veikkaus.fi.

Muistathan, että Veikkauksen pelejä ei voi maksaa luotolla. Pelit on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

Tunnistaudu Etuasiakkaaksi aina kun pelaat. Tunnistautuvana saat käyttöösi monipuoliset pelaamisen hallinnan välineet ja voit myös tarkastella omaa pelihistoriaasi.

Etuasiakkaana voit määritellä pelaamisellesi rajat. Kun asetat itsellesi sopivat pelirajat, et pelaa vahingossa enempää kuin aioit.

Joskus kannattaa kysyä itseltään, miltä pelaaminen tuntuu. Pelaamisen on tarkoitus olla hauskaa ja viihdyttävää ajanvietettä. Jos kokee, että näin ei ole, voi olla syytä pitää tauko tai lopettaa.

Kuuntele myös läheisiäsi. Jos läheisesi huomauttaa pelaamisestasi, pidä tuumaustauko. Haasteet pelaamisen kanssa koskettavat aina myös ympärillä olevia ihmisiä. Asian kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Jos koet haasteita pelaamisen kanssa, puhu asiasta henkilökunnan kanssa tai ota yhteyttä maksuttomaan Peluuriin (peluuri.fi).