Vastuullisuus

R-kioskin toimintaan kuuluu olennaisena osana vastuullisuus, jonka kulmakiviä ovat vastuu ihmisistä ja ympäristöstä sekä vastuulliset tuotteet. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä vastuullisia valintoja asioimalla meillä ja sen kautta saamaan hyvän mielen. Pyrimme minimoimaan toimintamme vaikutukset ympäristöön ja tarjoamaan vastuullisia tuotteita ja palveluita. R-kioskin vastuulla on myös pysyä kilpailukykyisenä, mikä tarkoittaa: tuottaa tulosta kauppiaille, olla taloudellisesti kannattava ja jatkuvasti kehittää liiketoimintaa. Tämän vuoksi kaikki mitä teemme, myös vastuullisuuden osalta, alkaa ja loppuu kioskissa.

R-kioski on sitoutunut edistämään toiminnassaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita emoyhtiönsä REITAN CONVENIENCEN kautta. Fokusalueemme ovat terveys, ympäristö, ihmiset ja arvoketju. Olemme ylpeitä siitä, että REITAN CONVENIENCE voitti, jo toisen kerran peräkkäin, CFI.CO:n myöntämän palkinnon “Best ESG Convenience Retailer Nordics and Baltics 2020”. On hienoa nähdä, että myönteinen suhtautuminen kestävään kehitykseen ja jatkuva keskittyminen parempaan maailmaan kaikkien kauppiaidemme keskuudessa palkitaan jälleen kerran ja osoittaa meille, että teemme oikeita asioita.

"Meidän kaikkien tulee ottaa vastuuta siitä, että vähennämme ilmastonmuutosta, luomme paremman hyväksynnän suuremmalle monimuotoisuudelle ja autamme parantamaan kansanterveyttä, muutamia tärkeitä asioita mainitakseni. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme pystyvät hyvällä omatunnolla valitsemaan konseptimme ja tuotteemme", Ole Robert Reitan toteaa.

Lue lisää R-kioskin vastuullisuustyöstä:  R-kioskin vastuullisuusraportti 2020 & GRI-liite 2020.