Ladataan

Suodata tarjonnan mukaan:

Suodata sijainnin mukaan:

Hae lähin osoitteellasi:

Hae Kioski

Prepaid-liittymät

Prepaid-liittymää on helppo käyttää. Käytön aloittamiseksi tarvitset aloituspakkauksen, jonka voit ostaa Ärrältä. Aloituspakkauksia on erilaisia ja erihintaisia eri operaattoreilla.

logo logo logo logo

Tarjoukset

Prepaid-tarjoukset

Puhu, tekstaa tai surffaa. Ärrältä saat parhaimmat prepaid-tarjoukset joka tarpeeseen ja jokaiselle kukkarolle. Lue lisää.

Lue lisää

Lataa puheaikaa suoraan matkapuhelimeesi Ärrällä

Saunalahden liittymät

Ärrällä voit ladata puheaikaa Saunalahden liittymiin vapaavalintaisella summalla 10 - 100 €, 5 sentin välein. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, jolle lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

Saunalahti

DNA Rajaton Prepaid ja DNA Super Prepaid -liittymät

Ärrällä voit ladata puheaikaa DNA Prepaid -liittymiin vapaavalintaisella summa 10 - 200 €, 5 sentin välein. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, jolle lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi.

DNA

Soneran Prepaid -liittymä ja muut Soneran matkapuhelinliittymät

Ärrällä voit ladata puheaikaa sekä ennakolta maksettaviin prepaid -liittymiin että jälkikäteen laskutettaviin Soneran puhelinliittymiin. Tasasummat, joilla voit ladata puheaikaa Soneran liittymiin ovat 10 €, 15 €, 20 €, 30 € ja 50 €. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, johon lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi. Tai osta tasasummalla latausseteli, jonka voit antaa vaikkapa lahjaksi.

Sonera

Tele Finland Prepaid-liittymä

Ärrällä voit ladata puheaikaa Tele Finland Prepaid-liittymään. Tasasummat, joilla voit ladata puheaikaa ovat 10 €, 15 €, 20 €, 30 € ja 50 €. Kerro myyjälle summa ja puhelinnumero, johon lataus laitetaan. Myyjä hoitaa latauksen puolestasi. Tai osta tasasummalla latausseteli, jonka voit antaa vaikkapa lahjaksi.

Tele Finland Prepaid
Löydä lähin Ärräsi

Tai hae sijainnilla: