Prepaid-tarjoukset

Ärrällä on aina hyvät prepaid-tarjoukset.

DNA Rajaton Prepaid -liittymä 3,90 € (norm. 7,90 €)

Tarjous on voimassa 25.8.-5.10.2017.

DNA Rajaton Prepaid on täydellinen valinta, kun haluat käyttää älypuhelintasi paljon datasiirtoon, tekstiviesteihin ja puheluihin miettimättä viestien ja puheluiden hintoja tai datakattoja. Puhu, tekstaa ja surffaa rajattomasti! Vuorokausihintaan kuuluu rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluja, viestejä sekä netin käyttöä. DNA:n prepaid –liittymien nettinopeutta ei ole rajoitettu, saat aina nopeimman mahdollisen yhteyden.

Nauti 4G-netistä aina täydellä nopeudella. Kaistaa riittää vaikka jaettavaksi. Liittymän 4G-netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 300 Mbit/s. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

DNA:n päivittäin laajeneva 4G-verkko tavoittaa jo 99,6 % suomalaisista.

Liittymä on tarkoitettu kuluttajakäyttöön, jonka vuoksi viestejä voi lähettää kiinteään vuorokausihintaan maksimissaan 300 kpl / vuorokausi. Ylimenevät viestit veloitetaan hinnaston mukaan.

Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa.

Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano.

Muista oston yhteydessä myös Ensilataus. Saat Ärrältä uuteen, aktivoimattomaan, liittymään 5 € käyttöä kaupan päälle ladatessasi liittymää oston yhteydessä.

Mobiilisivulla m.prepaid.dna.fi tai DNA Prepaid –mobiilisovelluksella voit tarkistaa liittymäsi puhelinnumeron, tarkistaa puheaika- ja datasaldon sekä määrittää turvanumerot.

Liittymä toimii sekä kotimaassa että ulkomailla jo noin 100 maassa. Lisätietoja ulkomaan puheluista löydät täältä.

 

DNA Super Prepaid 3,90 € (norm. 7,90 €)

Tarjous on voimassa 25.8.-5.10.2017.

DNA Super Prepaid on huoleton valinta, kun käytät liittymääsi lähinnä yhteydenpitoon puheluin ja tekstarein sekä satunnaisesti surffailuun. Se on heti käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä. Maksat vain liittymän käytöstä minuutti ja tekstari kerrallaan.

DNA Super Prepaidilla maksat datan käytöstä vain 0,99 €/vrk. Vieläkin edullisemmin käytät tiedonsiirtoa datapaketeilla – esimerkiksi kuukauden (30 vrk) rajaton datapaketti maksaa 16,90 €. DNA:n prepaid –liittymien nettinopeutta ei ole rajoitettu, saat aina nopeimman mahdollisen yhteyden.

Nauti 4G-netistä aina täydellä nopeudella. Kaistaa riittää vaikka jaettavaksi. Liittymän 4G-netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 300 Mbit/s. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

DNA:n päivittäin laajeneva 4G-verkko tavoittaa jo 99,6 % suomalaisista.

Aloituspakkaus sisältää 7 € puheaikaa.
Pakkauksessa on mukana kaikki SIM-korttikoot: tavallinen, mikro ja nano

Muista oston yhteydessä myös Ensilataus. Saat Ärrältä uuteen, aktivoimattomaan, liittymään 5 € käyttöä
kaupan päälle ladatessasi liittymää oston yhteydessä.

Liittymän käyttö maksaa 0,066 €/min ja tekstiviestit 0,066 €/kpl. Tiedonsiirtokustannuksissa säästät, kun lataat liittymällesi näppärän datapaketin, jolla käytät nettiä. Datapaketeilla surffaat DNA:n nopeassa 4G-verkossa. Kun olet 4G-verkon ulkopuolella, yhteys toimii kattavassa 3G-verkossa.

Datapaketit

Lataa DNA Super Prepaidiin datapaketti R-kioskilla. Datapaketit toimivat verkon maksiminopeudella nopeassa ja kattavassa DNA 4G -verkossa – rajattomasti, ei datakattoa.

Rajaton 30 vrk – 16,90 €
Rajaton 7 vrk – 7,90 €
1 Gt / 30 vrk – 9,90 €
(voimassa 30 vuorokautta tai kunnes 1 Gt tiedonsiirtoa on käytetty)

Voimassaoloaika

  • liittymä suljetaan 195 vrk aktivoinnista jos liittymää ei ole ladattu lainkaan aktivoinnin jälkeen
  • liittymä suljetaan 380 vuorokauden kuluttua viimeisimmästä latauksesta
  • 15 päivää ennen ko. ajanjaksojen päättymistä palvelun käyttöä rajoitetaan (voi soittaa vain hätänumeroihin, käyttöpalveluun ja asiakaspalveluun)
  • lataamalla saldoa liittymä palautuu taas normaaliin käyttöön

Telia Prepaid Netti -liittymä 19,90 € (norm. 24,90 €)

Tarjous on voimassa 25.8.-21.9.2017.

Prepaid Netti -liittymällä surffaat netissä kertamaksulla ilman laskuja. Liittymään on ladattu 31 päivää rajatonta netin käyttöä Telian 3G- ja 4G-verkoissa enintään 100 Mbit/s* nopeudella (netti toimii myös 2G-verkon alueella). Liittymä on voimassa 6 kk käyttöönotosta tai 12 kk viimeisimmästä latauksesta. Sim-kortti sisältää kaikki korttikoot (normaali, mikro ja nano), josta voit irrottaa tarvitsemasi koon.

Jotta saisit nettipaketista täyden hyödyn, varmista että käytössäsi on LTE-tekniikkaa tukeva 4G-laite. Käyttöaika alkaa ensimmäisestä avatusta nettiyhteydestä.

Saunalahti Prepaid –liittymä 0 € Rajoitukseton 3G -paketin 19,90 € tai Rajoitukseton 4G –paketin 24,90 € lataajalle

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Liittymän normaalihinta ilman paketin lataamista 5,90 €.

Rajoitukseton 3G ensitilaajalle 19,90€ (norm. 24,90€), sisältää rajattomat normipuhelut/5000 viestiä ja rajattoman 3G netin kuukaudeksi

Rajoitukseton 4G ensitilaajalle 24,90€ (norm. 29,90€), sisältää rajattomat normipuhelut/5000 viestiä ja rajattoman 4G netin kuukaudeksi. Rajoitukseton 3G-paketti: rajattomat puhelut ja 5000 tekstiviestiä kotimaan normaalihintaisiin suuntiin sekä rajaton nopea netti Suomessa kuukaudeksi.