Prepaid-tarjoukset

Ärrällä on aina hyvät prepaid-tarjoukset.

DNA Rajaton Prepaid -liittymä 4,90 € (norm. 7,90 €)

Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

DNA Rajaton Prepaid on täydellinen valinta, kun haluat käyttää älypuhelintasi paljon datasiirtoon, tekstiviesteihin ja puheluihin miettimättä viestien ja puheluiden hintoja tai datakattoja. Puhu, tekstaa ja surffaa rajattomasti! Vuorokausihintaan 0,89 € kuuluu rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluja, viestejä sekä netin käyttöä. *

DNA:n prepaid –liittymien nettinopeutta ei ole rajoitettu, saat aina nopeimman mahdollisen yhteyden. Kaistaa riittää vaikka jaettavaksi. Liittymän 4G-netin arvioitu realistinen maksiminopeus on 300 Mbit/s. Liittymä toimii myös 3G-verkossa.

Aloituspaketti sisältää 7 € saldoa.

* Liittymä on tarkoitettu kuluttajakäyttöön, jonka vuoksi viestejä voi lähettää kiinteään vuorokausihintaan maksimissaan 300 kpl / vuorokausi. Ylimenevät viestit veloitetaan hinnaston mukaan.

DNA Super Prepaid 4,90 € (norm. 7,90 €)

DNA Super Prepaid on käyttövalmis kuukausimaksuton liittymä, jossa maksat puheluista ja viesteistä käytön mukaan. Liittymällä surffaat netissä huippuvauhdilla (jopa 300 Mbit/s). Aktiiviseen käyttöön sopii hyvin rajaton- tai nettipaketti, jonka voit hankkia liittymään tarpeen mukaan.

Aloituspaketti sisältää 7 € saldoa.

Saunalahti PREPAID aloituspakkaus kaupan päälle!

Saat aloituspakkauksen kaupan päälle (arvo 5,9€ sis. 6€ saldoa) kun samalla lataat uuteen liittymään minkä tahansa kuukausipaketin!

Edun piirissä ovat: Nettikuukausi 4G, Nettikuukausi 4G+, Rajoitukseton 3G ja Rajoitukseton 4G -paketit.

Kampanja on voimassa 8.9.2019 asti.

Lue lisää paketeista täältä!

Saunalahti Prepaid -liittymä ja Nettipaketti 4G+ paketti yhteishintaan 21,90 € (30,80).

Tarjous on voimassa 8.9.2019 asti.

Uusi Saunalahti Prepaid -liittymä ja ensimmäinen Nettipaketti 4G+ lataus tarjoushintaan 21,90 €. Jatkossa Nettipaketti 4G+ lataus on normaalihintainen 24,90 €.

Saunalahti Prepaid -liittymä norm. 5,90 €. Rajoitukseton 4G paketti sisältää netin 4G/100 Mbit/s – 3G/21 Mbit/s. Suomessa, Pohjoismaissa/Baltiassa ja rajattomat normihintaiset puhelut / 5000 kpl viestiä Suomessa kuukaudeksi.