Lehdistötiedote 14.5.2019.

Suomen suurin take away-kahvien myyjä R-kioski aikoo luoda valtakunnallisen kahvinmaistajien verkoston. Kahvinmaistajat raportoivat uudistetun Ärrän sovelluksen R-Kantiksen kautta lähialueensa R-kioskien kahvin laadusta ja saavat arviointimäärän täyttyessä kahvin kaveriksi omavalintaisen pullan.

R-kioskin yksi myynnin vetureista on tuore kahvi, jota on saatavilla yhä useammin niin vaalea- kuin tummapaahtoisenakin. Laadun tarkkailemiseksi R-kioski rekrytoi eri puolilta Suomea joukon kahvin ystäviä kahvinmaistelijoiksi. Tavoitteena on saada kokoon 1 000 kahvinmaistajan valtakunnallinen verkosto.

– Kahvinmaistajien ansiosta asiakkaamme pääsevät jatkossa uuden sovelluksemme R-Kantiksen kautta tarkastamaan kunkin R-kioskin kahvin laadun. Palaute on erittäin tärkeää myös kauppiaillemme laadun kehittämisessä, R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin kertoo.

Kahvinmaistajille ei ole asetettu erityisiä vaatimuksia, vaan mukaan pääsee kuka tahansa kahvista pitävä.

– Olemme tehneet liittymisestä helppoa. Kahvinmaistajan tarvitsee vain ladata puhelimeensa uusi R-Kantis sovelluksemme. Tarjoamme ensimmäisen kahvin ilmaiseksi ja erilaisia etuja ja keräilykuponkeja käyttäjille, Schalin lupaa.

Schalin muistuttaa, että R-kioski antaa jo nyt kahville 100 % makutakuun.

–  Jos saat Ärrältä huonoa kahvia, antaa myyjä uuden kupin vastakeitettyä kahvia. Makutakuu on voimassa 24 tuntia kahvin ostamisesta ja koskee kaikkia Ärrällä myytäviä kahveja, myös espressopohjaisia-juomia, Schalin selvittää.

Lisätietoja:

viestintäsuunnittelija Anna Eriksson, R-kioski Oy, p. 020 554 4128, s-posti: anna.eriksson(at)r-kioski.fi

markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin, R-kioski Oy, p. 020 554 4205, s-posti: ann-charlotte.schalin(at)r-kioski.fi

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 540 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, sekä uusimpana hankintana Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2018 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,67 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 200. Vuonna 2017 Reitan Groupin liikevaihto oli 10,7 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 37 000.