Lehdistötiedote 2.3.2020.

R-kioski aloittaa yhteistyön Europcarin kanssa. Nyt ison tai pienen Ärräauton voi vuokrata kätevästi, vaikka viikoksi kerrallaan.

R-kioski on tunnetusti palvelujen tavaratalo, ja matkalle aikovat saavat kioskilta niin matkaliput kuin vuokra-autonkin. R-kioski aloittaa yhteistyön Europcarin kanssa maaliskuun alussa.

– Meille on tärkeää palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, jotta arjen asiat sujuvat nopeasti ja helposti. Autoilu on keskeinen osa suomalaisten arkea sekä vapaa-aikaa, joten haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuksia myös tällä saralla. Palvelemme Ärrällä asiakkaita joustavasti tilanteen ja tarpeen mukaan ja siksi vuokra-autotkin sopivat erinomaisesti palvelutarjontaamme, kertoo R-kioskin kategoriapäällikkö Sanna Toijonen.

Europcar valikoitui yhteistyökumppaniksi sen tunnettuuden ja luotettavuuden takia. Europcarilla on myös monipuolinen valikoima erityyppisiä autoja, jotka sopivat isomman ja pienemmänkin porukan käyttöön. R-kioskeihin on tuotu helpot vuokrausvaihtoehdot ja asiakkaiden toiveisiin on vastattu tuomalla mahdollisuus vuokrata auto myös lyhyemmäksi aikaa. Nyt asiakas voi valita pienen tai ison Ärräauton käyttöön viikoksi. Varattavissa on lisäksi Europcar Kausiauto, mikäli autoa tarvitsee kuukaudeksi tai sitä pidemmäksi ajaksi. Viikkohinta pienessä Ärräautossa on 199 euroa ja isommassa autossa 229 euroa.

Autonvuokraus sujuu nopeasti ja turvallisesti kioskilla. Asiakas valitsee hänelle sopivimman auton sekä vuokrausajan ja maksaa vuokrauksen tilauksen yhteydessä. Auto on noudettavissa jopa seuraavana arkipäivänä Europcarin toimipisteestä.

– Meille yhteistyön aloittaminen R-kioskin kanssa antaa mahdollisuuden tuoda palvelumme entistäkin lähemmäksi asiakkaita. R-kioskin laaja verkosto sekä laadukas asiakaspalvelu tukevat erinomaisesti omaa toimipisteverkostoamme. Yhteistyön ansiosta pystymme tavoittamaan uusia asiakasryhmiä sekä palvelemaan olemassa olevia asiakkaitamme entistäkin kattavammin, kertoo Europcar Suomen toimitusjohtaja Jussi Holopainen.

 

Lisätietoja:

Kategoriapäällikkö Sanna Toijonen, R-kioski Oy

sanna.toijonen@r-kioski.fi, +358 400 162 200

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen, Europcar

jussi.holopainen@europcar.fi, +358 400 690 136

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 500 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, sekä uusimpana hankintana Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2018 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,67 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 200. Vuonna 2018 Reitan Groupin liikevaihto oli 9,7 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 37 700.

Europcar on Suomen suurin autovuokraamo, joka tarjoaa laadukkaita liikkumisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin koko Suomen alueella. Europcarin palveluista löytyvät joustavat ratkaisut, olipa asiakkaan auton tarve päiviä tai vaikkapa vuosia. Laajasta noin 3000 henkilö- ja hyötyajoneuvon kalustosta löytyvät perinteisten ajoneuvojen lisäksi sähkö- sekä hybridiautoja. Suomessa asiakkaita palvelee noin 200 europcarilaista.

Europcar Suomi on osa kansainvälistä Europcar Mobility Group –yhtiötä. Europcar Mobility Group toimii 135 maassa ja palvelee 7,7 miljoonaa asiakasta. Europcar Mobility Group työllistää kansainvälisesti yli 12 000 työntekijää.