Lehdistötiedote 31.1.2019.

R-kioski palkitsi eilen 30.1.2019 Jyväskylässä järjestetyillä Ärräpäivillä vuoden R-kauppiaana Terhi Järvelän, joka toimii yrittäjänä Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaali 2:ssa. Palkinto myönnetään kauppiaalle, joka on onnistunut vuoden aikana parhaiten kehittämään kioskinsa toimintaa hyödyntäen R-kioskin konseptia sekä kasvattaen myyntiään ja tulostaan.

Vuoden R-kauppiaana palkittu Terhi Järvelä aloitti R-kioskilla myyjänä ja kioskiesimiehenä vuonna 2005. Vuonna 2014 hän siirtyi R-kauppiaaksi. Hän on menestynyt kauppiaana erinomaisesti ja onnistunut esimerkillisesti parantamaan kioskinsa liikevaihtoa ja asiakaskokemusta.

– Kaupan alan muuttuvassa tilanteessa menestyksen eväät löytyvät jatkuvasta toiminnan kehittämisestä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Kun siihen vielä lisää huippuluokan toimeenpanon kioskissa niin kasassa on eväät, joilla Terhi korjasi kotiin Vuoden R-kauppiaan palkinnon, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo.

Terhiä kiitellään palkintoperusteissa hänen tinkimättömästä ja suunnitelmallisesta työstään yrityksensä eteen. Hän pitää huolta henkilökunnan osaamisesta ja R-kioskin konseptin toteutuksesta. Hänelle kaikkein tärkeintä on erinomainen asiakaspalvelu.

– Lentokentän kiireinen R-kioski vaatii erinomaista organisointikykyä, jotta palvelu ja toiminta on tasalaatuista vuorokauden ympäri. Näen, että tämä palkinto on ennen kaikkea erinomaisen tiimityön tulosta. Terhin tiimi helpottaa ja piristää kiireisten asiakkaiden päivää nopeasti mukaan napattavilla välipaloilla, juomilla ja kahvilla, joka muuten on Suomen paras take-away kahvi, Rissanen toteaa.

–  Uusien itsepalvelukassojen ansiosta tämä käy vielä entistäkin nopeammin myös ruuhka-aikoina, Rissanen jatkaa.

Voitostaan yllättynyt vuoden R-kauppias kiitti palkintojenjakotilaisuudessa lämpimästi kollegoitaan ja asiakkaitaan.

Reilu 500 R-kioskilaista ja 200 yhteistyökumppania kokoontui Ärräpäiville Jyväskylän Paviljonkiin 29.-31.1.2019.

Median yhteydenotot, haastattelut ja vierailut:

toimitusjohtaja, Teemu Rissanen, R-kioski Oy, p. 020 554 4035, teemu.rissanen(at)r-kioski.fi

Kuva: Pyry Pietiläinen

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 560 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.
Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2017 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,63 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 300. Vuonna 2017 Reitan Groupin liikevaihto oli 10,7 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 37 000.