Lehdistötiedote 14.3.2019.

R-kioski ja superfood-tuotteistaan tunnettu Puhdistamo aloittavat yhteistyön tänä keväänä. Puhdistamon uutuustuote Kombucha Cola saapuu ensimmäisenä R-kioskien hyllyille. Rap-artisti Mikael Gabriel on osallistunut terveysjuoman tuotekehittelyyn.

Kombucha on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavia juomatrendejä. Kombucha-pohjaisille juomille on syntynyt jo vankka käyttäjäkunta Suomessa. Juoma valmistetaan hapattamalla vihreää teetä, ja se sisältää runsaasti vatsan hyvinvoinnin kannalta tärkeitä maitohappobakteereja. Terveysvaikutusten lisäksi kombuchan suosiota siivittää sen hyvä maku.

Puhdistamon luomu Kombucha Colassa yhdistyvät kombuchan vatsaa hellivä vaikutus ja piristävä kolan maku. Idea raikkaasta ja kuplivasta terveysjuomasta tuli rap-artisti Mikael Gabrielilta, joka oli mukana tuotekehittelyssä.

– Kun aloimme juttelemaan uudesta Kombuchasta Puhdistamon kanssa, oli minulle heti selvää, että haluan tehdä mauksi kolan. Join itse ennen paljon kolajuomaa ja haluan ehdottomasti, että jengi vaihtaa sen terveellisempään vaihtoehtoon, Mikael Gabriel sanoo.

Kombucha Cola sopii virvoitusjuomaksi niin arkeen kuin juhlaankin. Se on parhaimmillaan kylmänä tarjoiltuna.

– En olisi ikinä uskonut, että saadaan tästä näin hyvän makuinen juoma. Juon itsekin nykyään sitä koko ajan ja siitä tuli heittämällä mun uusi lempijuoma, tulokseen tyytyväinen räppäri kertoo.

Kombucha Cola tulee Suomessa ensimmäisenä myyntiin R-kioskin kautta.

– Tuomme jatkuvasti uusia terveellisiä välipalavaihtoehtoja tuotevalikoimaamme ja vastaamme näin asiakkaidemme toiveisiin. Kombucha Cola on ensimmäinen tuotteemme Puhdistamon kanssa, ja tämä yhteistyö mahdollistaa tulevaisuudessa entistä monipuolisempia tuoteavauksia meille, R-kioskin kategoriapäällikkö Harri Saalasti iloitsee.

Puhdistamo on yksi Suomen suurimpia hyvinvointituotteita valmistavia yrityksiä, ja se on myös Suomen ensimmäinen superfood-brändi.

– Olemme todella innoissamme yhteistyökumppanuudesta R-kioskin kanssa. Yhdessä R-kioskin kanssa voimme vaikuttaa suomalaisen välipalakulttuuriin. Puhdistamossa pidämme tärkeänä, että ihmisillä on joka tilanteessa mahdollisuus nauttia laadukkaista, maukkaista ja terveydelle paremmista välipaloista, Puhdistamon markkinointi- ja myyntijohtaja Joni Inkinen sanoo.

Kombucha Cola tulee ensimmäisenä myyntiin R-kioskeille 18.3.

 

Lisätiedot:

Harri Saalasti, kategoriapäällikkö, R-kioski Oy

+358 46 875 1111 / harri.saalasti@r-kioski.fi

Joni Inkinen, myynti- ja markkinointijohtaja, Puhdistamo – Real Foods Oy

+358 44533 0001 / joni.inkinen@puhdistamo.fi

Anna Eriksson, viestintäsuunnittelija, R-kioski Oy

+358 20 5544 128 / anna.eriksson@r-kioski.fi

Kuva:  Janita Autio

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 560 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, sekä uusimpana hankintana Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2017 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,63 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 300. Vuonna 2017 Reitan Groupin liikevaihto oli 10,7 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 37 000.

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi joka, tunnetaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta laatuun. Vuoden 2009 perustamisesta lähtien Puhdistamon toiminta on perustunut täysin huippulaatuun ja se näkyy kokonaisvaltaisesti kaikessa yrityksen toiminnassa aina tuotteiden puhtaudesta alkuperään. Kaikki Puhdistamon tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja GMO-vapaita.

Puhdistamon tuotteita on saatavilla kattavasti ympäri Suomen hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa, luontaistuotemyymälöissä ja verkkokaupoissa löytyen yli 1000 jälleenmyyjän valikoimasta.