Lehdistötiedote 9.9.2020.

R-kioski aloittaa yhteistyön laadukkaita japanilaisia ruokia tarjoavan Momotoko-ravintolan kanssa. 8.9. lähtien suurimmilta R-kioskeilta voi napata esimerkiksi lounaaksi mukaan itse lämmitettävän herkullisen Ramen-keiton tai vaikkapa vegaanisen Goma Vege Katsu Ramen -salaatin.

R-kioski haluaa vahvistaa asemaansa myös lounaspaikkana. Mukaan otettavien leipien ja wrappien lisäksi R-kioskien valikoima täydentyy Momotoko-ravintolan uusilla japanilaisilla annoksilla.

Momotokolta R-kioskien valikoimiin tulee kaksi ramen-salaattia, yksi donburi-riisiateria ja valmis ramen-keitto. Ramen-keitto syödään lämpimänä, muut ateriat voi syödä joko kylmänä tai lämmittää itse. Tuotteet kuuluvat vilkkaampien R-kioskien valikoimiin ja lista Momotoko-annoksia myyvistä kioskeista päivitetään R-kioskin nettisivuille.

– R-kioskilla olemme jatkuvasti monipuolistaneet ruokatarjontaamme. Yhteistyö laadukkaiden ja asiakkaiden sydämet jo valloittaneiden tahojen kanssa on seuraava askeleemme. Nyt alkavalla Momotoko-yhteistyöllä vastaamme erityisesti urbaanien kaupunkilaisten toiveisiin mukaan otettavista annoksista. Olen todella fiiliksissä saadessamme kumppaniksemme aasialaiseen ruokaan juuri suositun Momotokon, jonka japanilainen superherkullinen ruoka todella hellii makuhermoja, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo.

Myös Momotokon toimintavastaava Curtis Pollard on innoissaan uudesta avauksesta.

– Näin poikkeuksellisena aikana yhteistyö R-kioskin kanssa tarjoaa meille erittäin vahvan kanavan laajentaa toimintaamme myös mukaan otettavien ruokien osalta. Vaikka kuluttajan näkökulmasta annokset vaikuttavat pikaruualta, voin kertoa, että meidän keittiössämme ruokia valmistetaan huolella ja pitkään. Valmistamme itse ravintoloissamme ramen-nuudelimme ja esimerkiksi keittopohjamme on 10 tunnin työn tulosta, Pollard selvittää.

Momotokon R-kioskin annosten valikoimasta löytyy myös vegaaninen ramen-salaatti. Annokset ovat saatavilla 8.9. lähtien, ja niiden hinnat vaihtelevat 5,90 ja 9,50 euron välillä. Annokset voi maksaa myös yleisimmillä lounasetukorteilla. Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Uudet Momotoko-annokset ovat:

  • Teriyaki chicken ramen salad 300g
  • Goma vege katsu ramen salad 300g (vegaaninen)
  • Teriyaki chicken donburi 460g
  • Tonkotsu pork ramen 460g

 

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Linda Heikkilä, R-kioski Oy, p. 050-3840103, s-posti: linda.heikkila(at)r-kioski.fi

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 480 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa, Latviassa ja Liettuassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju sekä Northland kahvilat Norjassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2019 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,5 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 100. Vuonna 2019 Reitan Groupin liikevaihto oli 9,2 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 38 400.

Momotoko on japanilainen ravintola, jonka ylpeys on oma autenttinen ja herkullinen ramennuudeli. Toiminta aloitettiin vuonna 2015, Yliopistonkadulle Helsinkiin – nyt Momotoko ravintoloita on jo 9 Suomessa. Tärkeimmät arvomme ovat hyvä palvelu ja hyvälaatuinen ruoka, joka sopii kaikille. Vuonna 2020 Momotoko jatkaa laajenemista tuomalla nopeasti noudettavia annoksia yhteistyökumppanille R-kioskille. Momotoko voi ylpeänä ilmoittaa, että se on Euroopan suurin ramenravintolaketju.