Yli 600 R-kioskilaista ja 200 yhteistyökumppania kokoontuu Ärräpäiville 30.1.– 1.2.2018 Jyväskylän paviljonkiin. Ärräpäivien avulla yritys haluaa arvojensa mukaisesti kannustaa kauppiaitaan, henkilöstöään ja yhteistyökumppaneitaan ilon kautta tuloksiin.

R-kioski järjestää jo viidettä vuotta peräkkäin R-kauppiaille, tukiorganisaatiolle ja yhteistyökumppaneille suunnatut Ärräpäivät.

– Ärräpäivät on tapahtuma, jossa kannustamme R-kioskilaisia ja yhteistyökumppaneitamme kasvuun. Vastaavia teemapäiviä järjestetään myös kaikissa muissa Reitaniin kuuluvissa ketjuissa, ja ne tukevat tavoitettamme olla Pohjoismaiden arvojohdetuin yritys, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen kertoo.

Ärräpäivillä menestystä juhlitaan muun muassa palkitsemalla voittajia seitsemässä eri kategoriassa. Tapahtuman huipentumana toimii vuoden R-kauppiaan palkitseminen. Viime vuonna vuoden R-kauppiaana palkittiin Sirpa Vallius Lieksasta.

Tämän vuoden R-kauppias julkistetaan 31.1. järjestettävällä juhlaillallisella. Valintakriteereihin kuuluvat muun muassa myynnin ja tuloksen kehittäminen, toimeenpanon erinomaisuus ja arvojen mukainen toiminta.

– R-kioski on uudistunut voimakkaasti ja olemme muun muassa kasvattaneet välipalavalikoimaamme ja tuoneet kauppiaiden avuksi uusia ratkaisuja, kuten itsepalvelukassoja, Rissanen sanoo ja jatkaa:

– Toimenpiteemme yhdessä kauppiaidemme kanssa ovat tuottaneet tulosta, sillä vertailukelpoinen liikevaihtomme kasvoi 10 prosenttia viime vuonna. Ärräpäivien teemaksi onkin tänä vuonna valittu yhdessä voittoon. Kaupan alan muuttuvassa tilanteessa menestyksen eväät löytyvät jatkuvan toiminnan kehittämisen lisäksi asiakaspalvelusta ja yhteistyöstä, jotka on molemmat trimmattava huippukuntoon, Rissanen sanoo.

Ärräpäivistä lisätietoa: www.arrapaivat.fi

Median yhteydenotot, haastattelut ja vierailut:

toimitusjohtaja, Teemu Rissanen, R-kioski Oy, p. 020 554 4035, teemu.rissanen(at)r-kioski.fi

OSG Viestintä Toni Perez, p. 0400 630 063, toni.perez(at)osg.fi

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallisesti 560 myymälää. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2016 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,76 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 300. Vuonna 2016 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,8 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 38 000.