Lehdistötiedote 31.10.2019.

Pankkien supistunut konttoriverkosto on lisännyt kysyntää R-kioskin laskunmaksupalveluille. R-kioski aloittaa laskunmaksussa yhteistyön Collector Bankin kanssa.

R-kioskin yli 500 kioskin verkosto on jatkossa myös Suomen laajin laskunmaksun tarjoaja. R-kioskin kategoriapäällikkö Sanna Toijosen mukaan palvelulle on erityisesti kysyntää pienillä paikkakunnilla, joissa paikallinen pankkikonttori on suljettu.

– Suomessa on edelleen laaja joukko ihmisiä, jotka eivät osaa, voi tai halua käyttää pankkien digitaalisia palveluja. Haluamme tarjota heille turvallista ja henkilökohtaista palvelua laskujen maksuun, kategoriapäällikkö Sanna Toijonen

R-kioskilla voi maksaa laskuja, joista löytyy viitetiedot sisältävä viivakoodi. Maksu onnistuu käteisellä ja R-kioskin hyväksymillä pankki – ja luottokorteilla. Palvelumaksu on 4,50€. Laskunmaksu onnistuu R-kioskilla myös henkilöiltä, joilla ei ole suomalaista pankkitiliä, mutta asuinpaikka Suomessa ja suomalainen henkilökortti, ajokortti tai passi tunnistautumiseen.

– Laskumaksupalvelumme hinnat kestävät vertailun, sillä useassa pankissa konttorissa veloitetaan jo yli 5 euroa laskun maksusta. Etunamme on myös perinteisiä pankkikonttoreita laajemmat aukioloajat ja kioskit parhailla liikepaikoilla, Toijonen toteaa.

Yhteistyö R-kioskin kanssa vahvistaa Collector Bankin kuluttajapalveluja Suomessa.

– Collector pankin vahvuuksia ovat joustavuus ja innovatiivisuus. Olemme todella iloisia voidessamme käyttää näitä vahvuuksia yhteistyössä hyvän asiakkaamme kanssa luoden markkinoille aivan uusia ratkaisuja ja palveluja jotka helpottavat merkittävästi loppukäyttäjien elämää.” toteaa Collector Bankin Suomen maksuratkaisujen johtaja, Petri Koskinen.

 

Lisätietoja:

Sanna Toijonen

Kategoriapäällikkö

R-kioski Oy

+358 400 162 200

sanna.toijonen@r-kioski.fi

 

Petri Koskinen

Head of Payments

Collector Bank Finland

+358 40 500 6314

Petri.koskinen@collectorbank.fi

 

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 540 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, sekä uusimpana hankintana Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2018 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,67 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 200. Vuonna 2018 Reitan Groupin liikevaihto oli 9,7 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 37 700.

”Collector on vuonna 1999 perustettu, Tukholman pörssiin listattu innovatiivinen digitaalinen pankki, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityishenkilöille. Suomessa Collector tarjoaa sekä B2C että B2B lasku- ja osamaksuratkaisuja verkkokauppaan ja myymälöihin, yrityslainoja, myyntisaatavarahoitusta, kiinteistörahoitusta sekä vakuudettomia kulutusluottoja.  Pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa, jonka lisäksi Collectorilla on konttorit Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa. Pankkitoiminnan lisäksi Collector harjoittaa perintätoimintaa sekä sijoittaa potentiaalisiin fintech yrityksiin pääomasijoitusrahastonsa kautta.   ”