Lehdistötiedote 3.2.2021.

Sairaala Novaan avattiin tammikuussa sairaala-alueen ensimmäinen R-kioski. Uudessa kioskissa satsataan erityisesti monipuolisiin kahvila- ja ruokapalveluihin. Kioskin toiminnasta vastaa paikallinen R-kauppias Jutta Peltonen, joka on tullut tutuksi myös Jyväskylän Matkakeskuksen R-kioskilta.

R-kioskeja on avattu viime aikoina useisiin sairaaloihin aina Oulusta Espooseen. Tammikuun alussa uudet R-kioskit on perustettu Sairaala Novan lisäksi Seinäjoella.

Suomessa R-kioskin monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima on tarjolla viidessä eri sairaalassa.

– Sisarketjumme operoi muissa Pohjoismaissa useita kymmeniä sairaalakioskeja. Kaikki kioskimme ovat saaneet asiakkailta, henkilökunnalta, potilailta sekä vierailta, erittäin hyvän vastaanoton. Otamme tarkkaan huomioon sairaalaympäristön erikoisvaatimukset ja asiakasryhmien toiveet konseptien suunnittelussa. Tavoitteemme on tuoda asiakkaille piristystä päivään, myös poikkeuksellisissa ja tunteellisissa ympäristöissä, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo.

Muiden sairaalakioskien tapaan myös Jyväskylässä asiakkaat toivoivat erityisesti monipuolisia kahvila- ja lounaspalveluita.

– Olemme vastanneet toiveisiin ottamalla valikoimiin paljon erilaisia lämpimiä ja kylmiä delituotteita, joista löytyy sopiva vaihtoehto lähes jokaiseen ruokavalioon. Tarjolla on myös herkullisia paikan päällä valmistettavia leipiä, keittoja ja monipuolinen salaattibaari, R-kauppias Jutta Peltonen kertoo.

Sairaala Novan R-kioskin sisustus eroaa perinteisistä kioskeista ja on pikemminkin kahvilamainen.

– Haluamme tarjota viihtyisät puitteet lounas- ja kahvihetkiin. Perinteisistä kahvilatoimijoista poiketen meillä on hyvin laajat aukioloajat ja palvelemme arkisin aina puoli seitsemästä iltakymmeneen, Peltonen sanoo.

Peltosen mukaan uusi kioski on saanut positiivisen vastaanoton ja asiakkaita on riittänyt.

– Henkilöstö ja potilaat ovat olleet iloisia siitä, että lounaan tai kahvin lomassa hoituvat nyt matkalippu- ja veikkausasiat ja vaikka laskunmaksukin. Moni omaisiaan sairaalaan katsomaan tuleva nappaa meiltä mukaan pienen lahjan potilasta ilahduttamaan.

Aukioloajat: arkisin 6:30 – 22, lauantaisin 8-22 ja sunnuntaisin 9-22.

 

Lisätietoja:

R-kioskin viestintä: s-posti: viestinta@r-kioski.fi, puh.nro: +358 20 5544 128

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa REITAN HANDEL -yhtiöön kuuluvaa REITAN CONVENIENCE -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 480 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

REITAN CONVENIENCE -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa, Latviassa ja Liettuassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju sekä Northland kahvilat Norjassa. REITAN CONVENIENCE on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2019 REITAN CONVENIENCEN liikevaihto oli 1,5 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 100. Vuonna 2019 REITANGRUPPENIN liikevaihto oli 9,2 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 38 400.