Lehdistötiedote 27.1.2021.

Seinäjoen Keskussairaalan Y-rakennukseen avattiin tammikuussa R-kioski. Uudessa kioskissa satsataan erityisesti monipuolisiin kahvila- ja ruokapalveluihin. Kioskin toiminnasta vastaa paikallinen R-kauppias Nina Suodenjoki, joka on toiminut jo pitkään R-kioskiyrittäjänä ja hänellä on myös monipuolista ravintola-alan kokemusta.

R-kioskeja on avattu viime aikoina useisiin sairaaloihin aina Oulusta Espooseen. Tammikuun alussa uudet R-kioskit on perustettu Seinäjoen Keskussairaalan lisäksi Jyväskylään.

– Suomessa R-kioskin monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima on tarjolla viidessä eri sairaalassa. Sisarketjumme operoi muissa Pohjoismaissa useita kymmeniä sairaalakioskeja. Kaikki kioskimme ovat saaneet asiakkailta, henkilökunnalta, potilailta sekä vierailta, erittäin hyvän vastaanoton. Otamme tarkkaan huomioon sairaalaympäristön erikoisvaatimukset ja asiakasryhmien toiveet konseptien suunnittelussa. Tavoitteemme on tuoda asiakkaille piristystä päivään, myös poikkeuksellisissa ja tunteellisissa ympäristöissä, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo.

Seinäjoella asiakkaat toivoivat erityisesti monipuolisia kahvila- ja lounaspalveluita.

– Olemme vastanneet asiakkaiden toiveisiin tuomalla laajan valikoiman erilaisia lämpimiä ja kylmiä delituotteita, joista löytyy sopiva vaihtoehto lähes jokaiseen ruokavalioon. Tarjolla on myös herkullisia paikan päällä valmistettavia leipiä, keittoja ja yksi alueemme suurimmista salaattibaareista, joista voi koostaa itselleen mieluisan salaatin, R-kauppias Nina Suodenjoki kertoo.

Seinäjoen sairaalan R-kioskin sisustus on kahvilamainen monine istumapaikkoineen.

– Haluamme tarjota viihtyisät puitteet lounas- ja kahvihetkiin. Perinteisistä kahvilatoimijoista poiketen meillä on hyvin laajat aukioloajat ja palvelemme arkisin aina aamuseitsemästä iltayhdeksään, Suodenjoki sanoo.

Suodenjoen mukaan uusi kioski on saanut lentävän lähdön ja asiakkaita on riittänyt.

– Olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että lounaan tai kahvin lomassa hoituvat nyt myös veikkausasiat ja vaikka laskunmaksukin. Moni omaisiaan sairaalaan katsomaan tuleva nappaa mukaan myös pienen lahjan potilasta ilahduttamaan.

Suodenjoki toimii yrittäjänä sairaalan lisäksi myös Hyllykallion kioskissa.

Aukioloajat: ark: 7:00-21, la: 10-20, su: 10-19

Lisätietoja:

R-kioskin viestintä: s-posti: viestinta@r-kioski.fi, puh.nro: +358 20 5544 128

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience-ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa REITAN HANDEL -yhtiöön kuuluvaa REITAN CONVENIENCE -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 480 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

REITAN CONVENIENCE -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa, Latviassa ja Liettuassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju sekä Northland kahvilat Norjassa. REITAN CONVENIENCE on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2019 REITAN CONVENIENCEN liikevaihto oli 1,5 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 100. Vuonna 2019 REITAN HANDELIN liikevaihto oli 9,2 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 38 400.