Tiedote  31.5.2024  

Tampereen Kaukajärven R-kioski avautuu uudelleen asiakkailleen perjantaina 31.5.2024. Kaukajärven R-kioski on ollut suljettuna helmikuusta lähtien, ostoskeskuksessa sattuneen tulipalon jäljiltä. Nyt kioski on päivitetty R-kioskin uuden ilmeen mukaiseksi ja on valmis toivottamaan tervetulleeksi sekä uudet että vanhat asiakkaat.  

Asiakas keskiössä 

Muiden R-kioskien tavalla asiakkaille on tarjolla runsas valikoima syötävää ja juotavaa. Kioskissa on tarjolla aamupalaa, aterioita sekä monenlaisia välipaloja, kuten kioskissa aamusta asti tarjolla olevat itsevalmistetut leivät. 

Herkullisen ruuan lisäksi asiakas kohtaa mutkattoman kioskikokonaisuuden uudistetuissa tiloissa. 

– Olemme tuoneet kioskien värimaailmaan lisää keltaista ja vaaleaa puuta. Tuotteiden sijoittelu on aikaisempaa selvempää. Opasteita on enemmän ja ne ovat paremmin näkyvillä. Uusi värimaailma on lämmin ja valoisa. Uudistuksella halutaan vahvistaa ja kehittää R-kioskin brändiä ja asiakaskokemusta, R-kioskin myymäläkonseptipäällikkö Hanna Lankinen toteaa.

 

-Kaukajärven kioskilla korostuu kahvilamaisuus, johon olemme panostaneet täällä ihan uudella tavalla. Tampereella uudella ilmeellä on tehty myös Hatanpään valtatiellä sijaitseva kioski, jatkaa aluemyyntipäällikkö Tarja Mäki.  

 Kioskin avajaisjuhlaa vietetään torstaina 6.6.2024!

Lisätietoja:    

viestinta@r-kioski.fi, puh. +358 20 5544 095 

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience-ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittävät asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa REITAN-yhtiöön kuuluvaa REITAN CONVENIENCE -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto 350 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 95 %.     

REITAN CONVENIENCE -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa, Latviassa ja Liettuassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, Uno-X 7-Eleven Norjassa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, Caffeine -kahvilat Latviassa, Virossa, Liettuassa, Norjassa ja Tanskassa sekä Northland-kahvilat Norjassa. REITAN CONVENIENCE on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan.