Lehdistötiedote 30.1.2020.

R-kioski palkitsi eilen 29.1. Jyväskylässä järjestetyillä Ärräpäivillä vuoden R-kauppiaana Katja Huhtimon, joka toimii yrittäjänä Oitin R-kioskilla Hausjärven kunnassa. Palkinto myönnetään vuosittain kauppiaalle, joka on onnistunut vuoden aikana parhaiten kehittämään myyntiä ja tulosta, ylittämään asiakkaiden odotukset ja toimimaan R-kioskin arvojen mukaisesti.

Vuoden 2019 R-kauppiaaksi valittu Katja Huhtimo on jo toisen polven R-kauppias. Hänen äitinsä Eeva Huhtimo toimii yrittäjänä yhteisen yrityksen toisessa kioskissa Järvelässä. Menestyksekäs yrittäminen näyttää kulkevan suvussa, sillä Eeva Huhtimo palkittiin vuonna 2013 vuoden R-kauppiaana.

– Katja on rakentanut tiimistään loistavan timantin. Kioskissa vallitsee yhteen hiileen puhaltamisen meininki ja tiimin jokaisen jäsenen vahvuudet on otettu hienosti käyttöön. Samalla pidetään hauskaa ja tehdään tulosta, Rissanen totesi Ärräpäivillä.

Valinnan tehnyt tuomaristo kiitteli Katjaa rohkeasta asenteesta. Liiketoiminnan kehittämisessä Katjalla on vahva oma visionsa ja hän ei pelkää luopua vanhasta ja tarttua uusiin ajatuksiin kuluttajien tarpeiden muuttuessa.

– Katjan R-kioskissa tavoitteellisuus on otettu kunnia-asiaksi. Palvelujen ja tuotteiden luonteva tarjoaminen koetaan pitkäjänteiseksi asiakkuuden ja asiakaspalvelun kehittämiseksi. Kioskista onkin muodostunut paikallinen asiakkaiden olohuone, kahvila ja grilli, jossa viihdytään ja joka on poikkeuksetta aina priimakunnossa, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen perustelee valintaa.

Rissasen mukaan vuonna 2016 aloittanut Huhtimo on onnistunut esimerkillisesti parantamaan kioskinsa liikevaihtoa ja asiakaskokemusta.

– Yrittäjänä menestyminen vaatii aina kovaa työtä. Ketjumme tarjoaa kuitenkin kauppiaille vahvan tuen, josta Katja on osannut ottaa kaiken irti. Olemme esimerkiksi ketjuna kehittäneet voimakkaasti mukaan otettavan ruokatarjontaamme, mikä on näkynyt positiivisesti myös Katjan kioskin myyntiluvuissa, Rissanen kertoo.

Huhtimo työllistää itsensä lisäksi kioskissaan kolme henkilöä.

Noin 550 R-kioskilaista ja 200 yhteistyökumppania kokoontui Ärräpäiville Jyväskylän Paviljonkiin 28. -29.1.2020.

Median yhteydenotot, haastattelut ja vierailut:

toimitusjohtaja, Teemu Rissanen, R-kioski Oy, p. 020 554 4035, teemu.rissanen(at)r-kioski.fi

Kuva: Pyry Pietiläinen

 

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 540 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, sekä uusimpana hankintana Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2018 Reitan Conveniencen liikevaihto oli 1,67 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 200. Vuonna 2018 Reitan Groupin liikevaihto oli 9,7 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 37 700.