Tupakan myynnistä Reitan Conveniencen Ruotsin ketjuissa

Ruotsin kioskiketjujen savukemyynnistä on tänään uutisoitu. Uutisoinnissa on kerrottu, että ko. ketjut eivät ota uusia perinteisiä savuketuotteita valikoimiin vuodesta 2026 alkaen ja tavoitteena on tukea siirtymää kohti vähemmän haitallisia tupakkatuotteita.

Suomessa on myös perinteisten savukkeiden myynti laskenut trendinomaisesti. Samaan aikaan nikotiinituotteissa siirtymää tapahtunut nikotiinipusseihin, joiden myynti on Suomessa ollut lain mukaista vuodesta 2023.  R-kioskilla myydään lain tupakkatuotteiksi määriteltäviä tuotteita, kuten savukkeita sekä nikotiinipusseja.

R-kioskinkin tavoitteena on tukea siirtymää kohti vähemmän haitallisia nikotiinituotteita, kuten nikotiinipusseja.

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience-ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittävät asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa REITAN-yhtiöön kuuluvaa REITAN CONVENIENCE -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto 350 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 95 %.     

REITAN CONVENIENCE -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa, Latviassa ja Liettuassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, Uno-X 7-Eleven Norjassa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, Caffeine -kahvilat Latviassa, Virossa, Liettuassa, Norjassa ja Tanskassa sekä Northland-kahvilat Norjassa. REITAN CONVENIENCE on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan.