Lehdistötiedote 27.8.2021

Turussa avautuu syyskuun aikana kaksi uutta R-kioskia. Palvelut palaavat puolentoista vuoden tauon jälkeen Turun linja-autoasemalle uuden R-kioskin muodossa. Myös legendaarinen huoltoasema Kaskentiellä avaa ovensa jälleen täysin uudistettuna R-kioski Turku Teboil Kaskentienä, mistä saa autoilijan palveluiden lisäksi myös monipuoliset kahvilapalvelut normaalien kioskitoimintojen lisäksi.

Turun linja-autoasemalle on jo pitkään odotettu uutta toimintaa. Toiveisiin vastaa nyt kokenut pariskunta nimeltään Teemu ja Marja Jaakkola, jotka siirtyvät Raision torilta kotikaupunkiinsa Turkuun ja avaavat 17.9. uuden R-kioskin aseman tiloihin.

Kioski avautuu arkisin jo aamuvarhaisella kello kuudelta palvelemaan ensimmäisiä matkustajia ja sulkee iltayhdeksältä. Lauantaisin kioski aukeaa kello kahdeksan ja sunnuntaisin kello 9, ja on auki viikonloppuisin iltayhdeksään.

– Haluamme tarjota viihtyisän odotustilan matkailijoille monipuolisine palveluineen ja piristää myös lähialueiden asukkaiden arkea. Valikoimissamme on kaikkien perinteisten kioskipalvelujen ja -tuotteiden lisäksi paikan päällä tehtyjä täytettyjä croissanteja, rullakebabia ja raikkaita salaatteja. Kesäkaudella käytössä on myös viihtyisä terassi, jossa voi nauttia virvokkeita ja syötävää, R-kauppias Teemu Jaakkola kertoo ja jatkaa:

– Meille on tärkeää kehittää kioskia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Otamme mielellämme palautetta vastaan niin valikoimasta kuin aukioloajoistakin, joita voimme muokata asiakaskunnan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

R-kioski palvelee jatkossa myös Kaskentien huoltoasemalla

Linja-autoaseman tapaan myös Kaskentien huoltoaseman avausta on moni turkulainen odottanut. Kauppias Joni Kujanpää on toiminut pitkään kauppiaana Naantalissa ja Ispoisissa. Ispoisista hän siirtyy nyt Kaskentielle, ja avaa legendaarisen Kaskentien huoltoaseman täysin uudenlaisena R-kioskina. Myös Naantalin kioski jää Kujanpään hoitoon edelleen.

– Tarjoamme autoilijalle edelleen polttoainejakelun ja muut tärkeät toiminnot ja palvelut. Luvassa on myös monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut. Tuoreen kahvin lisäksi meiltä saa esimerkiksi lounaaksi ja välipalaksi sopivat hodarit, itse tehdyt leivät ja lämpimät siipiannokset, Kujanpää kertoo.

Kaskentien huoltoasema on suosittu pysähdyspaikka Kaarinan ja Turun välillä.

– Laajat aukioloaikamme mahdollistavat aamukahvin ja aamuleivän noutamisen myös kello seitsemäksi töihin suuntaavalle, Kujanpää lupaa.

Rkioski Turku Teboil Kaskentie avautuu 3.9. ja on avoinna arkisin 06.30-21, la 08-21 ja su 10-21.

Lisätietoja:

R-kioskin viestintä: viestinta@r-kioski.fi, puh. +358 20 5544 128

R-kauppias Joni Kujanpää, puh. 040 702 0431

R-kauppias Teemu Jaakkola, puh. 044 027 0473

 

R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. R-kioski – nopeaa ja mukavaa on asiointi. R-kioski on osa REITAN HANDEL -yhtiöön kuuluvaa REITAN CONVENIENCE -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 480 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

REITAN CONVENIENCE -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa, Latviassa ja Liettuassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju sekä Northland kahvilat Norjassa. REITAN CONVENIENCE on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2019 REITAN CONVENIENCEN liikevaihto oli 1,5 miljardia euroa ja myymälöiden lukumäärä oli 2 100. Vuonna 2019 REITANIN liikevaihto oli 9,2 miljardia euroa ja henkilökuntaa sillä oli 38 400.