Välipalat

Yllättikö nälkä? Ärrältä nappaat nopeasti mukaan syötävää ja juotavaa isompaan ja pienempään nälkään. Ärrän grillissä kuumenevat Ameriikan hodari, Panini tai Reissumiehen eväsleipä. Samalla voit ottaa mukaasi kupin tuoretta kahvia.

Coca-Cola ja Coca-Cola Zero 2 kpl 3 €

Tänä kesänä Coca-Cola saapuu lomat mielessä. Joka viikko sinulla on mahdollisuus voittaa mahtavia matkoja parhaimpiin lomakohteisiin kuten esim. Ibizalle, Balille, Miamiin tai Puhuketiin. Sinun täytyy vain jakaa jääkylmä Coca-Cola, kokeilla onneasi ja osallistua arvontaan unohtumattomasta lomamatkasta.

Käy noutamassa Coca-Cola pullo Ärrältä, jossa näkyy lempilomakohteesi etiketissä. Käy korkkiin merkatulla sivustolla, syötä koodi kortin alta ja saat tietää voititko lomamatkan.

Tarjous on voimassa 14.7.-10.8.2017.

Gatorade ja Novelle Plus Magnesium+C 2 kpl 4 €

Nyt Susijengin eli Suomen koripallomaajoukkueen viralliset EM-kisajuomat, Gatorade 0,5 l ja Novelle Plus Magnesium + C 0,5 l yhteishintaan!

Osta Gatorade tai Novelle Plus Magnesium + C ja saat kuitillesi koodin, jolla pääset osallistumaan arvontaan. Pääpalkintona 3 x oma aitio kuudelle henkilölle Suomi-Ranska koripallo-otteluun 31.8. sekä meet&greet susijengin kanssa. Joka viikko arvotaan viidelle voittajalle kaksi lippua Suomen peleihin Helsingissä. Lisäksi joka viikko arvotaan 1 signeerattu pelipaita ja 1 signeerattu pallo.

Tarjous ja arvonta on voimassa 16.6.-10.8.2017.

Osallistu kilpailuun

Barebells proteiiinivälipalat 2 kpl 5 € vain Ärrältä!

Barebells tuoteperhe rantautui Suomeen ja Ärrälle. Tuoteperhe koostuu herkullisista ja värikkäistä proteiinivanukkaista, pirtelöistä ja patukoista.

Barebells proteiinivälipalat ovat helppoja, mukana kuljetettavia välipaloja, jotka ovat hyvänmakuisia ja houkuttelevan näköisiä. Näillä tuotteilla voi herkutella hyvällä omatunnolla.

Barebells proteiinipatukoita on saatavissa kolmessa herkullisessa maussa: Cashew-Caramel, Cookies&Cream ja Coconut-Choco. Proteiinivanukkaita löytyy kahta eri makua: Päärynä-vanilja ja Mansikka. Herkullisia proteiinipirtelöitä on myös kahdessa eri maussa: Mansikka ja Banaani.

Tarjous on voimassa 30.6.-3.8.2017. Valikoima voi vaihdella kioskeittain.

Voita matka Barcelonaan Dew Tourille

Ota skeittiaiheinen kuva ja tägää se Instagramissa #TahdonDewTourille #rkioski. Eniten tykkäyksiä keränneen kuvan ottaja voittaa kahdelle hengelle VIP-passit Dew Tourille Barcelonaan 22.-25.9. (sis. lennot ja majoitukset). Kilpailuaika 14.7.-10.8.2017.

Ärrältä nyt Mountain Dew 0,5 l 2 €/kpl.
Tarjous on voimassa 14.7.-10.8.2017.

NOCCO Tropical vain Ärrältä

Kaikki NOCCO 0,33 l -juomat 2 kpl 5 €!

NOCCOn uutuusmaku Tropical vie makunystyrät eksoottisiin maisemiin. Uutuusmaku on noussut ykkössuosikiksi Ruotsissa, eikä suotta: raikas NOCCO Tropical maistuu nimensä mukaisesti trooppisilta hedelmiltä ja sisältää tutut funktionaaliset ainesosat, kuten 3000 mg BCAA-aminohappoja, 180 mg kofeiinia sekä kuusi eri vitamiinia, ilman sokeria.

Tarjous on voimassa 28.12.2017 asti.

Ärrän oma Ameriikan hodari selättää nälän

Oletko jo maistanut Ärrän uusinta Ameriikan hodaria: juustomakkaraa? Ripautimme Ärrän omaan Ameriikan hodariin Valio Koskenlaskija –sulatejuustoa. Saatavilla vain Ärrältä!

Hodarissa on nyt kolme eri makkaravaihtoehtoa: juustomakkara, pekonimakkara ja krakovanmakkara. Ameriikan hodarisi voit maustaa sinapilla, ketsupilla, sipulirouheella, kurkkusalaatilla sekä Chunky Chili- ja French Hot Dog -kastikkeilla.

Ameriikan hodari 2,50 €
Ameriikan hodari & Coca-Cola 0,5 l 4,00 €
Ameriikan hodari & kahvi 3,50 €
Makkara 1,50 €
Opiskelijahodari 2,00 €

Makkaravalikoima vaihtelee kioskeittain.

Hae hodarikioskit

Tai hae sijainnilla:

Herkulliset paninit 4,90 €

Mr. Paninin lämmin ja rapea makuelämys syntyy kotimaisesta leivästä, tarkoin valikoiduista täytteistä sekä paninikeittiön majoneesista.
Jokainen panini on huolellisen käsityön tulos, jossa kohtaavat suomalainen ammattitaito ja ensiluokkaiset raaka-aineet.

Herkulliset makuvaihtoehdot: Härkäpapu, Kinkku-Salami, Kana, Kebab-Valkosipuli, BBQ Kana-Pekoni ja Mozzarella. Maut vaihtelevat kioskeittain.

Hae Panini-kioskit

Tai hae sijainnilla:

Pizzapalat 1,50 €

Herkullisista pizzapaloista on saatavilla kahta eri makua: kinkku-ananas ja kasvis-mozzarella.

Pizzapala 100 g 1,50 €
Pizzapala & kahvi 2,5 dl 3,00 €

Välipalakassi 5 €

Vitosen välipalakassi sisältää 2,5 dl suodatinkahvin, Granini-mehun, Saarioinen Eväs muna-kinkku ruisleivän ja Elovena välipalakeksin.

Kaikki tämä vain 5 €! Säästät 40%.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti.

Ärräleipä ja kahvi 5,50 €

Tätä herkkua ei muualta saa!

Ärräleipää on kolmea eri makua: kana-pekoni-bbq, kinkku-juusto ja tonnikala.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti.

Saarioinen Eväs -salaatti ja vesi 6,50 €

Lounas kätevästi Ärrältä. Saarioinen Eväs -salaateista löytyy sekä kevyempiä vihersalaatteja että ruokaisampia salaatteja. Herkulliset makuvaihtoehdot ovat: Broiler-Ceasar 210 g, Juusto-Taco 210 g, Savukirjolohi 210 g, Kana-Provence 280 g ja Naudanpaisti 210 g.

Tarjous koskee maustamattomia Ärrävesiä. Salaattivalikoima vaihtelee kioskeittain.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti. Norm. Saarioinen Eväs -salaatit 5,00 €/kpl, Ärrävesi 1,80 €/kpl.

Ärrävesi+ 1,90 €

Uusi karpalonmakuinen Ärrävesi+ tekee hyvää! Siihen on lisätty niasiinia (B3), pantoteenihappoa (B5), sekä B6 ja B2-vitamiineja. Jokaisen Ärrävesi+ -veden myyntihinnasta lahjoitetaan 10 senttiä vaihtuviin kuluttajien valitsemiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Seuraavaksi kohteeksi etsimme lasten ja nuorten henkistä ja fyysistä hyvinvointia tukevaa kohdetta. Anna äänesi ja vaikuta!

Äänestä