Välipalat

Yllättikö nälkä? Ärrältä nappaat nopeasti mukaan syötävää ja juotavaa isompaan ja pienempään nälkään. Ärrän grillissä kuumenevat Ameriikan hodari, Panini tai Reissumiehen eväsleipä. Samalla voit ottaa mukaasi kupin tuoretta kahvia.

Vegaaniset uutuudet Ärrältä

R-kioskin välipalavalikoima täydentyy vegaanisilla uutuuksilla!

Nyt Ärrältä tabbouleh-linssisekoitusta ja hummusta sisältävä libanolilainen salaatti, falafel-hummus wrap, sekä mangolla höystetystä kvinoapudding.

Valikoimat vaihtelevat kioskeittain. Tuotteet löytyvät 200 kioskista. Etsi lähin delikioskisi alla olevasta kioskihausta.

Lue lisää

Katso lähin deli-kioski

Katso lähin deli-kioski

Tai hae sijainnilla:

Novelle Plus -juomat 2 €/kpl

Novelle Plus -juomiin on lisätty jokapäiväisen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja. Juomat tekevät hyvää ja täydentävät terveellistä elämäntapaa. Valitse oma makusi seuraavista 0,5 l juomista: Novelle Plus Multi B + C, Plus Magnesium + C, Novelle Plus Sinkki + E, Hartwall Novelle Plus C + tai Novelle Plus Foolihappo + C.

Tarjous on voimassa 23.4.-20.5.2018.

Välipalaa aamusta iltaan - valitse 3 tuotetta maksa 4 €

Nyt on vara valita! Valitse oma välipalacombosi, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen, aamusta iltaan.

Välipalacomboon kuuluvat tuotteet:

Suolaiset välipalat:
• Pizzapala 100g (kinkku-ananas ja kasvis-mozzarella)
• Voicroissant 75 g
• 2 x Fazer Rukiinen piirakka 70 g
• Lihapiirakka 160 g
• Herkku Veggie 150g
• Taquitot 80g

Smoothiet ja mehut:
• Frooshin pikkusmoothiet 150ml (mango-appelsiini ja mansikka-banaani-guava)
• Granini täysmehut 2,5dl (appelsiini ja omena)

Jogurtit:
• Valio A+ luonnonjogurtit myslillä 200g (marjamysli ja suklaa granola)

Kuumat juomat
• Annoskahvi pieni 2,5 dl tai norm. 3,5 dl

Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Fuze Tea -juomat 2 kpl 4 €

Fuze Tea 0,4 l -juomien makuvaihtoehdot ovat Persikka-Hibiskus, Sitruuna ja Mango-Kamomilla vihreä tee. Uudet vähäkaloriset jääteejuomat on makeutettu sokerilla ja stevialla. Juomat eivät sisällä säilöntäaineita ja on valmistettu vastuullisesti tuotetusta teestä

Tarjous on voimassa 23.4.-20.5.2018.

Arriba, nyt tulee Taquito!

Taquito on pieni 80 g tacorulla, joka tarjoillaan lämpimänä. Kananmakuinen Taquito on saatavilla mietona tai tulisena. Ota yksi pieneen tai useampi isompaan nälkään. 1,50 €/kpl, 2 kpl/2,50 € ja 4 kpl/5 €. Tuotteen saatavuus voi vaihdella kioskeittain.

Ameriikan hodari 2 €

Ameriikan hodari sai taas uuden herkullisen Valio Aura™ -makkaran. Aurajuusto hurmaa hodarissa, käy maistamassa uutuutta!

Hodarissa on nyt neljä eri makkaravaihtoehtoa: Valio Aurajuusto, bratwurst, Koskenlaskija juustomakkara, pekonimakkara ja krakovanmakkara. Ameriikan hodarisi voit maustaa esimerkiksi sinapilla, ketsupilla, sipulirouheella ja kurkkusalaatilla.

Ameriikan hodari & Coca-Cola 0,5 l 4,00 €
Ameriikan hodari & kahvi 3,50 €
Makkara 1,50 €

Makkaravalikoima vaihtelee kioskeittain.

Tarjous on voimassa 23.4.-20.5.2018.

Hae hodari-Ärrät

Tai hae sijainnilla:

Witamin Well Prepaire ja NOBE aloe vera mansikka vain Ärrältä

Vain Ärrältä kaksi ihanaa uutuusjuomaa: Vitamin Well Prepare ja NOBE aloe vera mansikka. Vitamin Well Prepare on passionhedelmän makuinen, kofeiinia ja vitamiineja sisältävä uutuus! NOBE aloe vera -juomat ovat saaneet kesäksi uutuusmaun mansikan.

Kaikki Vitamin Well ja NOBE aloe vera 0,5 l -juomat yhteishintaan 2 kpl 5 e.

Uutta Ärrällä: Pizzatwist ja parilapanini

Pizzatwist 175g on ruokaisa, käsintehty ja kiviuunipaistettu italialainen pizza, joka on helppo syödä matkan varrella. Täytteenä on maukasta pepperonia.

R-parilapanini 235g on Ärrän oma panini, jossa on täytteenä espanjalaisia makuja, chorizoa ja serranonkinkkua, juustoa ja tuoreita yrttejä.

Herkulliset paninit 4,90 €

Mr. Paninin lämmin ja rapea makuelämys syntyy kotimaisesta leivästä, tarkoin valikoiduista täytteistä sekä paninikeittiön majoneesista.
Jokainen panini on huolellisen käsityön tulos, jossa kohtaavat suomalainen ammattitaito ja ensiluokkaiset raaka-aineet.

Herkulliset makuvaihtoehdot: Härkäpapu, Kinkku-Salami, Kana, Kebab-Valkosipuli, BBQ Kana-Pekoni ja Mozzarella. Maut vaihtelevat kioskeittain.

Hae Panini-kioskit

Tai hae sijainnilla: