Välipalat

Yllättikö nälkä? Ärrältä nappaat nopeasti mukaan syötävää ja juotavaa isompaan ja pienempään nälkään. Ärrän grillissä kuumenevat Ameriikan hodari, Panini tai Reissumiehen eväsleipä. Samalla voit ottaa mukaasi kupin tuoretta kahvia.

Raikkaat uutuudet lounaaksi & välipalaksi

Ärrältä nyt uutuutena tuoreet salaatit, täytetyt leivät ja luonnonjogurttiannokset.

Paleo-mehut ja -shotit kuuluvat noin 200:n kioskin valikoimaan ja koko deli-valikoima lanseeraataan aluksi 45:ssä kioskissa.

Valikoimat vaihtelevat kioskeittain. Etsi lähin delikioskisi alla olevasta kioskihausta.

Lue lisää

Katso lähin deli-kioski

Katso lähin deli-kioski

Tai hae sijainnilla:

Coca-Cola ja Coca-Cola Zero 2 kpl 3,50 €

Kasvisuutejuoma Coca-Cola on ylivoimaisesti suosituin virvoitusjuoma Suomessa ja koko maailmassa. Juoma sisältää vain luonnollisia aromeja, eikä siihen ole lisätty säilöntäaineita. Nyt isompaan janoon kaksi 0,5 l pulloa edulliseen hintaan!

Tarjous on voimassa 3.-30.11.2017.

Leipä tai wrap ja kahvi 4,50 €

Välipalaksi leipä ja normaalikokoinen kahvi (3,5 dl) yhteishintaan 4,50 €. Valitse mikä tahansa kolmioleipä, ruisleipä, ciabatta tai wrap ja nauti kahvin kanssa. Valikoima voi vaihdella kioskeittain.

Tarjous on voimassa 31.1.2018 asti.

Froosh omena&kaneli Xmas special

Frooshin kausimaku on jouluinen yhdistelmä omenaa ja kanelia, joka sopii moneen makuun. Froosh on 100% hedelmää ja marjaa. ei mitään muuta.

Froosh 250 ml 2,90 € (sis.pp).

Uusi Tupla+ Protein Salmiac

Uusi Tupla+ Salmiac sisältää 17g proteiinia, runsaasti kuitua ja makua on antamassa suolaiset salmiakki-krispit. Valikoimassa myös Tupla+ Protein Choco Almond 55 g ja Salty Caramel 55 g. Kaikki Tupla+ -patukat on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja ne on kuorrutettu herkullisella UTZ-sertifioidulla maitosuklaalla. Niissä yhdistyvät herkullinen maku ja oikea ravintosisältö.

Tupla+ -proteiinipatukat 2 kpl 4 €. Tarjous on voimassa 3.-30.11.2017.

Health Lab 2 kpl 5 €

Health Lab Vitamin Water on kotimainen vaihtoehto vitamiinivesissä. Kaksi makuvaihtoehtoa: Balance (appelsiini-passion) ja Power (greippi-sitruunaruoho). Tuotteet sisältävät sinkkiä, magnesiumia ja B-vitamiineja.

Tarjous on voimassa 3.-30.11.2017.

Uusi XL karpalo 2 kpl 2,50 €

XL energiajuoma nyt myös karpalonmakuisena. XL energiajuomat 0,25 l ovat kevyesti hiilihapollisia ja sopivat tilanteisiin, kun tarvitset piristystä.

Tarjous on voimassa 3.-30.11.2017.

Herkulliset paninit 4,90 €

Mr. Paninin lämmin ja rapea makuelämys syntyy kotimaisesta leivästä, tarkoin valikoiduista täytteistä sekä paninikeittiön majoneesista.
Jokainen panini on huolellisen käsityön tulos, jossa kohtaavat suomalainen ammattitaito ja ensiluokkaiset raaka-aineet.

Herkulliset makuvaihtoehdot: Härkäpapu, Kinkku-Salami, Kana, Kebab-Valkosipuli, BBQ Kana-Pekoni ja Mozzarella. Maut vaihtelevat kioskeittain.

Hae Panini-kioskit

Tai hae sijainnilla:

Välipalakassi 5 €

Vitosen välipalakassi sisältää 2,5 dl suodatinkahvin, Granini-mehun, Saarioinen Eväs muna-kinkku ruisleivän ja Elovena välipalakeksin.

Kaikki tämä vain 5 €! Säästät 40%.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti.

Pizzapalat 1,50 €

Herkullisista pizzapaloista on saatavilla kahta eri makua: kinkku-ananas ja kasvis-mozzarella.

Pizzapala 100 g 1,50 €
Pizzapala & kahvi 2,5 dl 3,00 €