Kauppiaiden kokemuksia

Millaista arki on R-kauppiaana? Annetaan heidän itse kertoa!

R-kauppias Teemu Eurasta

R-kauppias Marjaana Kotkasta

R-kauppias Teija Lahdesta

R-kauppias Mervi Porvoosta

R-kauppias Valentina Helsingistä

Jenni Pernell, Parainen

Aloitin R-kauppiaana vuonna 2013 Paraisilla. R-kauppiaan työ vaikutti kivalta ja yrittäjyys kiinnosti. Ennestään minulla oli vahva kahvilatausta ja kahvi- ja paistotuotteet olivat lähellä sydäntä. Olen ylpeä omasta kioskistani ja siitä, että saan edustaa hyvin tunnettua ketjua.

Menestyksestäni kiitän hyvää henkilökuntaa, johon olen voinut tiukan paikan tullen aina luottaa. Vaikka kioskityö on ajoittain rankkaa, on se kuitenkin hauskaa ja vaihtelevaa. Hyvä henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara ja jokainen päivä on erilainen!

Matti Muikku, Helsinki

Olin Ärrällä myyjänä töissä pitkään ennen R-kauppiaaksi alkamista. Se oli luonnollinen jatkumo. Miksi en tekisi töitä itselleni, jos kuitenkin olen jo samoissa hommissa?

Kauppiaana olen toiminut yli kolme vuotta ja päiväkään en ole katunut. Kun tulen kioskiin, niin ei edes tunnu siltä, että tulisin töihin. Kioskillani on mennyt hyvin ja olen ollut tyytyväinen yritykseni tulokseen. Suosittelen R-kauppiasuraa lämpimästi kaikille!

Tommi Kujanpää, Turku

Aloitin Ärrällä jo 18-vuotiaana työskennellen ensin myyjänä ja esimiehenä. Nyt olen ollut kauppiaana 8 vuotta. Olin aina halunnut yrittäjäksi, mutta en keksinyt omaa juttuani - tämä oli helppo ja turvallinen vaihtoehto. Kiva työ ja hyvä taustatuki ja nyt saan itse sitä isomman hyödyn, mitä paremmin teen työni.

Kauppiaan elämä on ollut työntäyteistä, mukavaa ja mielenkiintoista. Kioski on kehittynyt vuosien varrella ja paljon uutta on tullut. Olemme menestyneet hyvin, vakituisia asiakkaita on pidemmänkin matkan päästä. Työ on haastavaa ja siihen täytyy sitoutua 100 %:sesti, mutta onnistumisista tulee hyvää virtaa ja taas jaksaa painaa eteenpäin. R-kioski on Suomen tunnetuimpia brändejä ja sillä on valmis konsepti. Tiimi on todella tärkeä ja hyvä asiakaspalvelu on kaiken a ja o.