Ärrä tekee hyvää urheilussa

Kaikki suomalaiset eivät pysty harrastamaan haluamaansa lajia täysipainoisesti johtuen kalliista kustannuksista. Myös suurin osa kilpa- ja jopa ammattiurheilijoista elää usein todella kurinalaisesti ja samalla tasapainoillen rahan riittävyyden sekä sitoutuneen harjoittelun ja oheistoimintojen välillä. R-kioskilla haluamme kantaa kortemme kekoon ja tuemme vuoden 2022 aikana 10 urheilijaa omassa lajissaan yhteensä 30 000 eurolla. Alla valitut urheiljat esittäytyvät, joten jatka lukemista ja tutustu heihin!

Taneli Eriksson, skeittaaja

Jau, Taneli Eriksson tässä! Mä olen skeittaaja Vantaalta ja muhun voi törmätä pääkaupunkiseudun rampeilla ja bowleilla. Olen rullannut pienestä pitäen ja skeittaaminen on iso osa mun elämää. Siitä on tullut elämän tapa. Viime vuosina olen alkanut kisaamaan ja kiertanyt maailman isoimpia skeittiskaboja. Rullalautailu on uusi Olympia laji ja yhtenä  tavoitteenani on päästä Pariisin kisoihin 2024 edustamaan Suomea. R-kioski on lähtenyt mukaan auttamaan minua tässä tavoitteessa! Vapaa aika menee suurimmaksi osaksi rullatessa, kitaraa soittaessa ja metsässä seikkailen ja laulaen koiren kanssa. Meillä on hieno trio! Usein matkalla rullaamaan tulee haettua ärrältä kahvi ja leipä mukaan. Välillä myös sessareiden jälkeen käyn hakemassa limun ja hodarin. Se on hyvä palkinto päivän onnistumisten jälkeen!

Aino Tapola, Parapöytätennispelaaja

Moi! Olen Aino Tapola, 23-vuotias huippu-urheilija Helsingistä. Lajini on pöytätennis, jossa kilpailen pyörätuoliluokassa 1. Tavoitteeni on olla lajissani maailman paras ja voittaa kultaa paralympialaisissa Pariisissa 2024. Olen valmis tekemään rajusti töitä tavoitteeni saavuttamiseksi. Pidän Ärrän kahvista, sillä se on aina tuoretta ja helppo napata mukaan ohikulkumatkalla. Plussaa on myös kahvin vastuullisuussertifikaatti. Postipaketteja tulee haettua aina ärrältä ja samoin rutiininomaisesti matkalta tarttuu mukaan myös MissäX -pussi!

Amira Chokairy, Juoksija

Moikka! Nimeni on Amira Chokairy ja lajini on juoksu (400 ja 800 metrin matkat). Olen syntynyt vuonna 1995 ja aloittanut yleisurheilun jo 7- vuotiaana ja kilpaillut siitä asti pitkäjänteisesti tavoitteideni eteen. Tavoitteeni urheilun saralla on korkealla ja sen vuoksi olen valmis tekemään kovasti töitä niiden eteen. On hienoa, että Ärrä tukee minua urheilijaurallani, kuten he tukivat minua työelämän saralla, kun olin myyjänä Ärrällä! Ärrältä on mukava napata kahvi mukaan samalla kun hakee paketin!

Antti Aalto, Mäkihyppääjä

Terve! Olen Antti Aalto, 25-vuotias Kuopiossa asuva mäkihyppääjä. Aloitin mäkihypyn jo 6-vuotiaana ja sillä tiellä olen edelleen. Kuulun nyt mäkihypyn A-maajoukkueeseen. Olen innokas harjoittelija ja kierrän vakituisesti maailmancup-kilpailuja, joista paras sijoitus on tällä hetkellä 6. sija. Olen myös muutaman kerran hypännyt top10 joukkoon maailmancupissa. Vapaa-ajallani viihdyn ulkoilmassa ja esimerkiksi kalastuksen parissa. Matkustaessa tulee käytettyä Ärrän palveluita ja otettua mukaan eväsleipiä ja kahvia!

Ida Hulkko, Uimari

Moikka! Olen Ida Hulkko ja 22-vuotias ammattilaisuimari Tampereelta. Kuulun uinnin maajoukkueen huippuryhmään ja olen ainoana suomalaisnaisena rikkonut Tokion olympialaisten A-rajan ja tällä hetkellä kaikki harjoittelu tähtään siihen, että uin ensi kesänä kovaa Tokiossa! Ammattiharjoittelun lisäksi, rakastan jakaa omaa tietouttani uinnissa nuoremmille sukupolville. Ärrä on ollut monen aikaisen aamun pelastus ja sieltä tuleekin napattua niin kahvia kuin välipalaakin mukaan! Viimeiset suklaat pitää aina muistaa ostaa Ärrältä mukaan ulkomaille lähdettäessä, mikä helpottaa jo valmiiksi varmasti iskevää koti-ikävää. Mottoni sekä urheilussa, että elämässä on tosissaan, muttei totisesti!

Katri Lylynperä, Maastohiihtäjä

Moi! Olen Katri Lylynperä, 27-vuotias A-maajoukkuehiihtäjä. Olen kotoisin Sastamalasta, mutta nykyisin harjoittelen ja asun lumen perässä Vuokatissa. Tavoitteeni on tulevat talviolympialaiset Pekingissä 2022, etenkin sprinttimatka. Olen kiinnostunut ympäristöarvoista ja vastuullisuudesta. Uudet ratkaisut ilmaston hyväksi ovat myös perusedellytys talvilajeille. Rakastan kahvia ja siksi Ärrän take-away-kahvi ja korvapuustit ovat ihan lemppareita ja tuttuja etenkin lentokentältä ostettuna! Myös lähi-Ärrä Sotkamossa on tullut tutuksi pakettipalveluiden merkeissä.

 

Olli Santalahti, Vapaaottelija

Moi! Nimeni on Olli Santalahti ja olen 26-vuotias vapaaottelija Turusta. Olen intohimoisesti omistanut koko elämäni kamppailulajeille jo vuodesta 2006 lähtien. Olen menestynyt lajissani erittäin hyvin ja olen oman painoluokkani paras vapaaottelija Suomesta ja tavoitteenani on päästä UFC:hen heti koronatilanteen päätyttyä, kunhan pääsen antamaan viimeiset näyttöni UFC:n ulkopuolella. Olen persoonallinen ja täysillä heittäytyvä huippu-urheilija, joka tykkää olla esillä ja toimia myös esimerkkinä muille. Muistan R-kioskin jo lapsuudesta ja nykyään tykkään käyttää Ärrän pakettipalveluita ja napata hyvän kahvin mukaan!

Satu Lehtonen, Moukarinheittäjä

Moi! Olen 50-vuotias moukarinheittäjä Lahdesta. Aloitin moukarinheiton vasta kolme vuotta sitten, mutta laji vei mukanaan ja olen kehittynyt jo maailman kärjen tasolle. SM-kultamitaleita on tullut useita ja edellisistä EM-kisoista tuli kaksi pronssia. Heitin vuonna 2020 oman ikäluokkani uuden SE:n. Vuoden 2020 maailman tilastossa olen omassa ikäluokassani toisena. Tavoitteena minulla on maailman mestaruus seuraavissa MM-kisoissa vuonna 2022. Ärrällä on paljon hyviä palveluita ja esimerkiksi paisto- ja aamiaistuotteet ovat hyviä!

Toni Herranen, Rallikuski

Hei! Olen Toni Herranen 17-vuotias rallikuski Oulusta. Olen ajanut kartingia 7 vuotta ympäri Eurooppaa ja jopa MM-kisoissa. Viimeiset kaksi vuotta olen ajanut rallia ja tällä kaudella (2020) olen voittanut SM-hopeaa historian nuorimpana kuljettajana. Tavoitteeni on korkealla, saavuttaa maailman mestaruus. Olen sosiaalinen, iloinen ja nauravainen nuori mies, joka on motivoitunut tekemään kovasti töitä tavoitteen eteen. Muistan Ärrän jo lapsuudesta, kun sieltä tuli käytyä ostamassa herkkuja. Nykyään Ärrällä tulee käytyä kilpailumatkoilla hakemassa eväitä ja välipaloja. Toivon saavani Ärrältä lisävauhtia matkoihin!

Veikko Nugraha, Kolmiloikkaaja

Hei! Olen Veikko Nugraha 23-vuotias kolmiloikkaaja Helsingistä. Suhtaudun urheiluun intohimolla ja positiivisella meiningillä ja haluankin tuottaa suomalaisille urheilun kautta hyvää fiilistä, ylpeyttä ja kylmiä väreitä, joita olen myös itse saanut! Opiskelen urheilun ohella ja nappaan usein Ärrän kahvin tai välipalaa mukaan kouluun tai treeneihin, sillä Ärrällä asioiminen on nopeaa ja mukavaa. Nautin kilpailemisesta ja intohimona on luoda hyvä fiilis koko kentälle. Parhaat hyppyni ovatkin syntyneet juuri silloin kun hymy on herkässä!