Ärrä tekee hyvää urheilussa

Kaikki suomalaiset eivät pysty harrastamaan haluamaansa lajia täysipainoisesti johtuen kalliista kustannuksista. Myös suurin osa kilpa- ja jopa ammattiurheilijoista elää usein todella kurinalaisesti ja samalla tasapainoillen rahan riittävyyden sekä sitoutuneen harjoittelun ja oheistoimintojen välillä. R-kioskilla haluamme kantaa kortemme kekoon ja tuemme vuoden 2024 aikana 10 urheilijaa omassa lajissaan yhteensä 50 000 eurolla. Alla valitut urheiljat esittäytyvät, joten jatka lukemista ja tutustu heihin!

Liina Nuoranne, paratriathlonisti

Moi! Olen Liina Nuoranne, paratriathlonisti Turusta. Olen 18-vuotias ja käyn urheilulukiota. Pääsin kaudella 2023 kisaamaan kansainvälisellä tasolla ja onnistuin heti saavuttamaan EM-pronssia. Vuonna 2024 tavoitteena on maailmancupin kisat, Pariisin paralympialaisten kisapaikan saavuttaminen ja MM-kisat. Aloitin lajin 13-vuotiaana ja olen nyt alkanut itse valmentaa suunnilleen saman ikäisiä triathlonista innostuneita lapsia, mikä on tosi kivaa vastapainoa omalle harjoittelulle. Päivät venyvät välillä pitkiksi, jos on kaksi treeniä, koulua ja vielä valmentamista, mutta silloin Ärrältä haetut eväät auttavat!

Taneli Eriksson, Skeittaaja

Jau, Taneli Eriksson tässä! Mä olen skeittaaja Vantaalta ja muhun voi törmätä pääkaupunkiseudun rampeilla ja bowleilla. Olen rullannut pienestä pitäen ja skeittaaminen on iso osa mun elämää. Siitä on tullut elämän tapa. Viime vuosina olen alkanut kisaamaan ja kiertanyt maailman isoimpia skeittiskaboja. Rullalautailu on uusi Olympia laji ja yhtenä  tavoitteenani on päästä Pariisin kisoihin 2024 edustamaan Suomea. R-kioski on lähtenyt mukaan auttamaan minua tässä tavoitteessa! Vapaa aika menee suurimmaksi osaksi rullatessa, kitaraa soittaessa ja metsässä seikkailen ja laulaen koiren kanssa. Meillä on hieno trio! Usein matkalla rullaamaan tulee haettua ärrältä kahvi ja leipä mukaan. Välillä myös sessareiden jälkeen käyn hakemassa limun ja hodarin. Se on hyvä palkinto päivän onnistumisten jälkeen!

Nella Nyqvist, Sulkapalloilija

Moi! Olen Nella Nyqvist 16-vuotias sulkapalloilija Helsingistä. Kv-tasolla olen voittanut mm. U15 Euroopan mestaruuden ja U17 olympiafestivaalit. Naisten Suomen mestaruuden voitin
15-vuotiaana. Seuraavan kahden vuoden aikana tavoitteenani on saavuttaa junioreiden MM-mitali. Ärrältä saa ”tehokkaasti” energiaa matkalla koulusta treeneihin.

Aino Tapola, Parapöytätennispelaaja

Moi! Olen Aino Tapola, 25-vuotias huippu-urheilija Helsingistä. Lajini on pöytätennis, jossa kilpailen pyörätuoliluokassa 1. Tavoitteeni on olla lajissani maailman paras. Olen MM-hopeamitalisti vuodelta 2022 ja aion voittaa kultaa paralympialaisissa Pariisissa 2024. Olen valmis tekemään rajusti töitä tavoitteeni saavuttamiseksi. Pidän Ärrän kahvista, sillä se on aina tuoretta ja helppo napata mukaan ohikulkumatkalla. Plussaa on myös kahvin vastuullisuussertifikaatti. Postipaketteja tulee haettua aina ärrältä ja samoin rutiininomaisesti matkalta tarttuu mukaan myös MissäX -pussi!

Antti Aalto, Mäkihyppääjä

Terve! Olen Antti Aalto, 25-vuotias Kuopiossa asuva mäkihyppääjä. Aloitin mäkihypyn jo 6-vuotiaana ja sillä tiellä olen edelleen. Kuulun nyt mäkihypyn A-maajoukkueeseen. Olen innokas harjoittelija ja kierrän vakituisesti maailmancup-kilpailuja, joista paras sijoitus on tällä hetkellä 6. sija. Olen myös muutaman kerran hypännyt top10 joukkoon maailmancupissa. Vapaa-ajallani viihdyn ulkoilmassa ja esimerkiksi kalastuksen parissa. Matkustaessa tulee käytettyä Ärrän palveluita ja otettua mukaan eväsleipiä ja kahvia!

Katri Lylynperä, Maastohiihtäjä

Moi! Olen vuonna 1994 syntynyt A-maajoukkuehiihtäjä. Olen kotoisin Sastamalasta, mutta nykyisin harjoittelen ja asun lumen perässä Vuokatissa. Tavoitteeni on tulevat talviolympialaiset Milano-Cortinassa, etenkin sprinttimatka. Olen kiinnostunut ympäristöarvoista ja vastuullisuudesta. Uudet ratkaisut ilmaston hyväksi ovat myös perusedellytys talvilajeille. Rakastan kahvia ja siksi Ärrän take-away-kahvi ja korvapuustit ovat ihan lemppareita ja tuttuja etenkin lentokentältä ostettuna!
Myös lähi-Ärrä Sotkamossa on tullut tutuksi pakettipalveluiden merkeissä.

Olli Santalahti, Vapaaottelija

Moi! Nimeni on Olli Santalahti ja olen 26-vuotias vapaaottelija Turusta. Olen intohimoisesti omistanut koko elämäni kamppailulajeille jo vuodesta 2006 lähtien. Olen menestynyt lajissani erittäin hyvin ja olen oman painoluokkani paras vapaaottelija Suomesta ja tavoitteenani on päästä UFC:hen heti koronatilanteen päätyttyä, kunhan pääsen antamaan viimeiset näyttöni UFC:n ulkopuolella. Olen persoonallinen ja täysillä heittäytyvä huippu-urheilija, joka tykkää olla esillä ja toimia myös esimerkkinä muille. Muistan R-kioskin jo lapsuudesta ja nykyään tykkään käyttää Ärrän pakettipalveluita ja napata hyvän kahvin mukaan!

Satu Lehtonen, Moukarinheittäjä

Moi! Olen 52-vuotias moukarinheittäjä Lahdesta. Aloitin moukarinheiton vasta viisi vuotta sitten, mutta laji vei mukanaan ja olen kehittynyt jo maailman huipulle. Kaksi vuotta sitten asetin tavoitteeksi maailmanmestaruuden ja tein työtä unelman ja tavoitteen eteen. MM-kisoissa 2022 voitin maailmanmestaruuden ja Ärrä oli isossa roolissa mukana sitä mahdollistamassa. SM-kultamitaleita on tullut useita ja edellisistä MM-kisoista tuli maailmanmestaruuden lisäksi hopeaa. Paransin vuonna 2022 omaa ikäluokkani moukarinheiton SE:stä. Vuoden 2022 maailman tilastossa olen omassa ikäluokassani ykkösenä. Tavoitteena minulla on edelleen saavuttaa voittoja arvokisoissa, parantaa omaa Suomen ennätystä ja tähtäimenä on 2 vuoden päästä seuraavassa ikäluokassa heittää uusi moukarin  maailmanennätys. Ärrällä on paljon hyviä palveluita ja esimerkiksi paisto- ja aamiaistuotteet ovat erinomaisia ja helppo napata mukaan esim. treenien ohella!

Toni Herranen, Rallikuski

Hei! Olen Toni Herranen 17-vuotias rallikuski Oulusta. Olen ajanut kartingia 7 vuotta ympäri Eurooppaa ja jopa MM-kisoissa. Viimeiset kaksi vuotta olen ajanut rallia ja tällä kaudella (2020) olen voittanut SM-hopeaa historian nuorimpana kuljettajana. Tavoitteeni on korkealla, saavuttaa maailman mestaruus. Olen sosiaalinen, iloinen ja nauravainen nuori mies, joka on motivoitunut tekemään kovasti töitä tavoitteen eteen. Muistan Ärrän jo lapsuudesta, kun sieltä tuli käytyä ostamassa herkkuja. Nykyään Ärrällä tulee käytyä kilpailumatkoilla hakemassa eväitä ja välipaloja. Toivon saavani Ärrältä lisävauhtia matkoihin!

Veikko Nugraha, Kolmiloikkaaja

Hei! Olen Veikko Nugraha 23-vuotias kolmiloikkaaja Helsingistä. Suhtaudun urheiluun intohimolla ja positiivisella meiningillä ja haluankin tuottaa suomalaisille urheilun kautta hyvää fiilistä, ylpeyttä ja kylmiä väreitä, joita olen myös itse saanut! Opiskelen urheilun ohella ja nappaan usein Ärrän kahvin tai välipalaa mukaan kouluun tai treeneihin, sillä Ärrällä asioiminen on nopeaa ja mukavaa. Nautin kilpailemisesta ja intohimona on luoda hyvä fiilis koko kentälle. Parhaat hyppyni ovatkin syntyneet juuri silloin kun hymy on herkässä!