Ladataan

Suodata tarjonnan mukaan:

Suodata sijainnin mukaan:

Hae lähin osoitteellasi:

Hae Kioski

Lähetä paketti tai R-palvelu

Rekisteröi Ärräpakettisi ennakkoon netissä ja säästä lähetyksessä 0,50€. Ennakkorekisteröinnillä Miniärräpaketin lähettäminen 5,00 €, Ärräpaketin lähettäminen 6,00 € ja Ärräpussin/Ärräkuplapussin lähettäminen 5,00 €. Hintoihin lisätään Ärräpaketin laatikon hinta 1.4 € tai pussin hinta 1 €.

  1. Täytä lähetyksen tiedot etukäteen alla olevalla lomakkeella ja saat aktivointikoodin. (Aktivointikoodi voimassa kuusi viikkoa). Huom! Varmistathan vastaanottajalta oikean kioskin.
  2. Ota aktivointikoodi mukaasi ja tuo lähetyksesi mille tahansa R-kioskille (pl. lentoaseman kioskit, Helsingin Rautatieasema lähtevät ja saapuvat junat, Hki Mellunmäki Metro Länsi, Tre Keskussairaala TAYS, Jkl Sairaala Nova, Oulu Sairaala OYS, Ikaalinen Spa sekä Kuusamo HC Tropiikki).
  3. Pakkaa lähetettävä tavara Ärräpakettiin. Kirjaa pakettiin Ärräpaketin rekisteröinnistä saatu aktivointikoodi.
  4. Kerro myyjälle aktivointikoodi ja maksa lähetys.
  5. Ärräpaketti toimitetaan valitsemaasi R-kioskiin 2 – 5 arkipäivän kuluessa.
Toimi näin
Valitse sopiva pakettikoko tai palvelu
Lähettäjän tiedot
Kenelle lähetät?
Valitse kioski, josta vastaanottaja noutaa paketin

Oletuksena valittuna on vastaanottajan osoitetta lähin kioski

Onko kaikki tiedot oikein?
Vastaanottaja
Lähettäjä
Huom.! Varmistathan lähetyksen tietojen oikeellisuuden. Virheellisistä tiedoista aiheutuneita lisäkustannuksia ei hyvitetä, eikä ärräpaketteja voi edelleenlähettää.
Hetkinen, pyyntöä käsitellään
Ärräpaketin rekisteröinti

, vastaanottaja

Kiitos Ärräpakettipalvelun käytöstä! Nähdään kioskilla. Aktivointikoodi on lähetetty myös sähköpostiisi, mikäli täytit sen edellisessä kohdassa.

Lähetys maksetaan R-kioskin kassalla:

Huom.! Varmistathan lähetyksen tietojen oikeellisuuden. Virheellisistä tiedoista aiheutuneita lisäkustannuksia ei hyvitetä, eikä ärräpaketteja voi edelleenlähettää.
Löydä lähin Ärräsi

Tai hae sijainnilla: