Posti- ja pakettipalvelut

Ärrillä on monipuoliset postipalvelut halusitpa sitten lähettää paketin sukulaiselle tai ostaa postimerkkejä. Yli 70 Ärrällä on täyden Postin palvelut ja tiettyjen verkkokauppojen ostokset voi noutaa yli 470 kioskista. Ärrät ovat auki aamusta iltaan, joten voit asioida postiasioissa haluamanasi ajankohtana.

ÄrräPaketilla pienet tuotteet kioskilta toiselle

ÄrräPaketissa voit lähettää ystäville, sukulaisille, yhteistyökumppaneille tai kenelle tahansa pieniä tavaroita kätevästi. ÄrräPaketin laatikko ja lähettäminen maksavat yhteensä 6,50.

ÄrräPaketin voit ostaa miltä tahansa Ärrältä ja lähettää sen mille tahansa Ärrälle (poislukien lentoaseman kioskit). Voit lähettää tai noutaa paketin silloin kun sinulle se parhaiten sopii, myös iltamyöhällä tai vaikka sunnuntaina.

ÄrräPaketin laatikko ja lähettäminen maksavat yhteensä 6,50
ÄrräPaketin mitat: korkeus 10 cm, leveys 40 cm, syvyys 30 cm
Paino: enintään 5 kg

Toimi näin
1. Osta R-kioskilta ÄrräPaketti-laatikko, 1,50 €
2. Pakkaa lähetettävä tavara laatikkoon
3. Kirjoita paketin päälle lähettäjän ja vastaanottajan tiedot
4. Kerro myyjälle mihin R-kioskiin haluat paketin toimitettavan (paikkakunta, osoite tai postinumero)
5. ÄrräPaketin lähettäminen maksaa 5 €
6. ÄrräPaketti toimitetaan valitsemaasi R-kioskiin 2 – 5 arkipäivän kuluessa. 

Paketin vastaanottaja saa tiedon ÄrräPaketin saapumisesta tekstiviestillä tai kirjeenä. Paketin luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Mikäli paketin vastaanottaja on estynyt noutamaan pakettia ja valtuuttaa toisen henkilön, tulee tässä tapauksessa paketin noutajalla olla mukana valtakirja ja henkilöllisyystodistus.

Voit seurata lähetyksesi kulkua internetissä osoitteessa:
http://www.myschenker.fi/seuranta/express/

Valitse viitetyypiksi noutopistepaketti ja syötä viitteeksi kioskin kuittiin tulostunut lähetysnumero. Voit myös soittaa Schenkerin asiakaspalveluun, puh 010 520 05 (ma-pe klo 8-16.30).

Soittaminen 010-alkuiseen yritysnumeroon 8,29 senttiä/puhelu
+ 5,95 senttiä/minuutti lankapuhelimesta soitettaessa tai
+17,10 senttiä/minuutti matkapuhelimesta soitettaessa.

Toimitusehdot (1.1.2012)

Lähetys tulee pakata R-kioskista ostettuun ÄrräPaketti-laatikkoon asianmukaisesti lähetettävän tavaran vaatimukset huomioiden. Tarvittaessa
tulee käyttää muuta pakkausmateriaalia, kuten esimerkiksi pehmusteita. Pakkauksen päälle tulee osoitettuihin kohtiin kirjoittaa lähettäjän ja
vastaanottajan tiedot. Lähetyksen enimmäispaino on 5 kg.

Lähettäjä maksaa lähetyksen. Vastaanottajalta ei peritä maksua ÄrräPaketin noutamisesta, eikä lähetykseen voi liittää vastaanottajalta perittävää postiennakkomaksua välitettäväksi lähettäjälle. Lähetys toimitetaan lähettäjän valitsemaan R-kioskiin Suomessa 2–5 arkipäivän
kuluessa. Lähetyksen vastaanottaja saa tiedon lähetyksen saapumisesta tekstiviestillä tai kirjeitse.

ÄrräPaketilla ei voi lähettää helposti särkyvää tavaraa, rahaa, arvopapereita, jalometalleja, turkiksia, aseita, lämpötilasäädeltyjä toimituksia, eläviä eläimiä tai kasveja, pilaantuvaa tavaraa, vaarallisia aineita eikä radioaktiivisia aineita.

Lähetystä säilytetään vastaanottavassa R-kioskissa 14 vuorokautta, jonka kuluessa lähetys on noudettava. Tämän jälkeen se palautetaan lähettäjälle siihen R-kioskiin, josta ÄrräPaketti lähetettiin. Mikäli alkuperäinen lähettäjä ei nouda palautunutta ÄrräPakettia 14 vuorokauden kuluessa, lähetys toimitetaan hävitettäväksi. Alkuperäinen lähettäjä ei ole oikeutettu välillisiin tai välittömiin vahingonkorvauksiin tästä syystä hävitetystä lähetyksestä.

Lähetysten kuljettamisessa sovelletaan tiekuljetussopimuslakia ja sen nojalla annettuja määräyksiä. Lähetyksille ei ole erillistä
kuljetusvakuutusta, joka kattaa vahinkotilanteissa lähetykset täydestä arvostaan.

R-kioski Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Voit seurata lähetyksesi kulkua internetissä osoitteessa:

http://www.myschenker.fi/seuranta/express/

Valitse viitetyypiksi noutopistepaketti ja syötä
viitteeksi kioskin kuittiin tulostunut lähetysnumero.
Voit myös soittaa Schenkerin asiakaspalveluun,
puh 010 520 05 (ma–pe klo 8–16.30).

Tilaa verkkokauppaostoksesi Ärrälle

Nouda pakettisi nopeasti ja helposti R-kioskilta! R-kioskilta voit noutaa pakettisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Ärrä Express -noutopalvelun käyttö on nopeaa ja yksinkertaista. Valitse haluamasi R-kioski toimituspaikaksi tehdessäsi verkkokauppaostoa joissakin alla luetelluista verkkokaupoista.

Tilauksen saapumisesta ilmoitetaan kirjeitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä tilaustavasta ja verkkokaupasta riippuen. Tilaus maksetaan verkkokaupsta riippuen verkkomaksuna, laskulla tai noudettaessa R-kioskiin. Verkkokauppakohtaiset  toimitusajat ja –ehdot ovat luettavissa myyjän sivulla.

Ärrä Express –noutopalvelu toimii 470 kioskissa.

Hae ÄrräExpress-Ärrät

Tai hae sijainnilla:

Täyden palvelun asiamiesposti

Ärrä on myös Posti. Yli 70 Ärrältä saat kaikki postin palvelut, nopeasti ja mukavasti, aamusta iltaan. Ja myös sunnuntaisin!

Hae posti-Ärrät

Tai hae sijainnilla: